גמד-ענק.

../images/Emo54.gifגמד-ענק.

מי שלא מכיר
זה משחק. משחק שבו צריך להיות מספר חיובי של אנשים, כדי שלכל אחד יהיה גמד וענק. אז ככה. קודם כל, מי שרוצה להשתתף שירים יד ((
)). ואז אני אחלק את כל המשתתפים לגמדים וענקים. ((אני אשלח מסר)) ענק- הוא זה שיש לו גמד גמד-זה שמכין ברכות ודברים יפים לענק שלו. בקיצור, כל אחד הוא גם ענק וגם גמד. הערה: לא מתחילים את המשחק לפני הזמן ((נקבע זמן אחרכך)) ולא שמים את הדברים שהכנתם לגמד שלכם בשירשורים נפרדים אלה הכל בשירשור אחד משותף שאני אפתח כל יום)) אני יודעת שאני לא מסבירה את זה טוב אז... הנה קישורים שיכולים לעזור לכם: קישור ראשון
המשחק בפורום סינגלס קלאב. קישור שני
המשחק בפורום "אוף טופיק". אתם יכולים לעיין בשירשורים ולבדוק לאן המשחק מוביל. את ההוראות, וכו'... =) עכשיו, כל מה שנשאר לכם לעשות זה להרים יד
אם אתם רוצים להשתתף. או להוריד יד
אם אתם לא רוצים להשתתף. מקווה שזה לא יפריע לאפ'חד זה באמת משחק נחמד ומגבש.

The pox girl

New member
../images/Emo45.gif אנשים!...

אני מתטערת שאני אמרתי שאני עושה בסוף לא עשיתי כי היה לי המון עומס ובלאגן... אני מצטערת ולולי אני רוצה להיות במשחק

../images/Emo54.gifסבבה.

בנתיים משתתפת אחת. ד"א, מה גם את רצית לעשות את המשחק
לא ידעתי... אנשייים..... תשתתפו.

../images/Emo54.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

הגמדים צריכים לפתוח שם משתמש חדש כדי שהענק שלהם לא ידע מי הגמד שלו. ((למשל אם אני גמדה של דור אני אפתח כרטיס בשם: "הגמדה של דור" או משהו בסגנון. ובלי יותר מידי רמזים. ואל תגידו לאף אחד מהפורום מי הענק שלכם=הכוונה:הגמד של מי אתם. כדי שלא יווצרו מצבים כאלה שהענק יודע מי הגמד שלו לפני סוף המשחק, כי אז המשחק יהרס...

../images/Emo54.gif

קראי את ההוראות בקישורין שהבאתי. שם זה יותר ברור. ד"א, בסוף... נחליט מתי יהיה סוף המשחק ((שבוע אחרי שהוא התחיל)). ואז כל אחד ינסה לנחש מי הגמד שלו.

סתכלי אני אסביר פשוט:

את נגיד הס"ק שלי (בואי נקרא לגמדה סנטה קלאוס) את צריכה להכין לי דברים יפים לכתוב לי כל מיני הודעות ודברים בישבילי אבל! אסור לך להגיד מי את את תצטרכי לפתוח שם משתמש חדש שמשם תשלחי לי את הדברים
ומישהו אחר יעשה לך את אותו דבר.... מטרת המשחק: לקבל דברים ולנחש מי הגמד שלך! ד"א מזי קרעת אותי עם הקטע של היד

../images/Emo54.gifבנתיים 3 משתתפות...

The pox girl °ThE BeSt DJ° שנינוש הפ33ה 1 אנשים, תצטרפו... ומזי, תחליטי אם את בפנים או לא... זה או
או
לא שניהם... =/... אם את רוצה, תשתתפי, בשמחה.

למעלה