אני יכולה לרשום מהניק הזה?
° °•°LuLi°•° New member 2/10/03 #83 ../images/Emo54.gifכן, כל ניק שאין בו יותר מידי רמזים הוא ניק טוב.
ר רומינה יאן לנצח New member 1/10/03 #50 טוב כדי שנוכל להתחיל כל אחד יכתוב את מי הוא מעריץ איזה שחקן ואיזה זוג וככה נוכל לשחק יותר בקלות
ה הארוס של לואיסנה New member 1/10/03 #59 אני יתן לכם לנחש! זה נורא קשה! אתם לא תצליחו! אין שום דבר שמרמז על זה! נוו תנחשו! לא! לא! לא! טוב נוו זה את לואיסנה! אני יודע שזה היה מאוד קשה אבל לא נורא (מזל שלא קוראים לי הארוס של לואיסנה כי אז היה לכם יותר קשה!)
אני יתן לכם לנחש! זה נורא קשה! אתם לא תצליחו! אין שום דבר שמרמז על זה! נוו תנחשו! לא! לא! לא! טוב נוו זה את לואיסנה! אני יודע שזה היה מאוד קשה אבל לא נורא (מזל שלא קוראים לי הארוס של לואיסנה כי אז היה לכם יותר קשה!)
ה הגמד של לירון New member 2/10/03 #82 שלום לירונוש../images/Emo70.gif אני הגמד/ה שלך חחחח... איזה כייף זה בקיצור מקווה שנהנה ביחד... נכייף... נצחק ו... שתאהבי אותי בתור הגמד/ה שלך ב- הגמדון/גמדונת שלך
שלום לירונוש../images/Emo70.gif אני הגמד/ה שלך חחחח... איזה כייף זה בקיצור מקווה שנהנה ביחד... נכייף... נצחק ו... שתאהבי אותי בתור הגמד/ה שלך ב- הגמדון/גמדונת שלך
L L i R o N u S h New member 2/10/03 #91 ווווואאאאאיייייי../images/Emo9.gif אני ממש מסמיקה פה תתתווודדדההה ררררבבבההההה איזה חמוד/ה אני בטוחה שנכייף
ווווואאאאאיייייי../images/Emo9.gif אני ממש מסמיקה פה תתתווודדדההה ררררבבבההההה איזה חמוד/ה אני בטוחה שנכייף
° ° M A Z I ° New member 1/10/03 #65 ../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifאני לא מצליחה ! ₪לפתוח ניק חדש
° ° M A Z I ° New member 1/10/03 #67 ../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifבעעע ₪סורי על כל הניסויים !מישהו יכול לתת לי קישור לפורום ניסויים ?אוףף למה יוצא לי הסימן הארור הזה ?!?!?
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifבעעע ₪סורי על כל הניסויים !מישהו יכול לתת לי קישור לפורום ניסויים ?אוףף למה יוצא לי הסימן הארור הזה ?!?!?
T The £unky §tar New member 1/10/03 #70 ../images/Emo74.gifאני מעריצה את../images/Emo26.gif קמילה המושלמת ופליפה הבונבון ולאחרונה (אחרי שראיתי שודדי הקאריביים) גם התחלתי נורא לאהוב את אורלנדו בלום
../images/Emo74.gifאני מעריצה את../images/Emo26.gif קמילה המושלמת ופליפה הבונבון ולאחרונה (אחרי שראיתי שודדי הקאריביים) גם התחלתי נורא לאהוב את אורלנדו בלום
ה הגמדה שלthe fox girl New member 2/10/03 #71 מה עם THE FOX GIRL? איך קוראים לך? את מי את מעריצה? קצת על עצמך! ו אימיל! (שאני ישלח לך אימילים יפים) *ממתינה*
מה עם THE FOX GIRL? איך קוראים לך? את מי את מעריצה? קצת על עצמך! ו אימיל! (שאני ישלח לך אימילים יפים) *ממתינה*
• •הגמדונת של יעלוש• New member 2/10/03 #73 יעלוש! נחשי מי אני??????????? טוב לא נראה לי שתדעי עכשיו אבל רציתי לבקש ממך שתרשמי לי פרטים עליך כמו את מי את מעריצה (רומינה יאן? ) וכל הדברים שכתבת (איזה זוג..............)
יעלוש! נחשי מי אני??????????? טוב לא נראה לי שתדעי עכשיו אבל רציתי לבקש ממך שתרשמי לי פרטים עליך כמו את מי את מעריצה (רומינה יאן? ) וכל הדברים שכתבת (איזה זוג..............)
° ° M A Z I ° New member 2/10/03 #75 ../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifאני לא מצליחהה לפתוח משתמש חדששש
° ° M A Z I ° New member 2/10/03 #78 ../images/Emo107.gif../images/Emo63.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif [URL='http://']₪מה עושים ?[/URL]
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gif../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif [URL='http://']₪מה עושים ?[/URL]