בעע לא טוב יש לי בעיית קישורים היום פה... מקווה שיצא..
B BrowN EyeD GirL1 New member 13/3/06 #29 בעע לא טוב../images/Emo122.gif יש לי בעיית קישורים היום פה... מקווה שיצא..
A A d r i a n n e New member 14/3/06 #32 ../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איי קנואו
ל לותיין טינוביאל New member 12/3/06 #16 ג'ון לנון^0^ יצא מוי מגניב באתי עם שמפיין [הגיטרה הכוסיט שלי ] וניגנתי ביטלס ואואזיס ואפילו ביקשו חתימות>< רותם נו באקה, שכחתי להצטלם בבצפר עם התחפושת מחר אני אצלם ואעלה, מבטיחהX: הו, והחתימה שלך שרתי אותה היום במלואה.
ג'ון לנון^0^ יצא מוי מגניב באתי עם שמפיין [הגיטרה הכוסיט שלי ] וניגנתי ביטלס ואואזיס ואפילו ביקשו חתימות>< רותם נו באקה, שכחתי להצטלם בבצפר עם התחפושת מחר אני אצלם ואעלה, מבטיחהX: הו, והחתימה שלך שרתי אותה היום במלואה.
A A d r i a n n e New member 13/3/06 #20 ../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif את *באמת* מגניבה. ^_______^
F Funky Fish1 New member 12/3/06 #14 שקד-סליחה שאני מנצל"שת לך אבל זה חשוב: יש נד קלי ב-יס 4 בשעה 11:30 בלילה!! זהו. ושקד-התחפושת שלך ממש מקורית!! חחח קבלי ח"ח
שקד-סליחה שאני מנצל"שת לך אבל זה חשוב: יש נד קלי ב-יס 4 בשעה 11:30 בלילה!! זהו. ושקד-התחפושת שלך ממש מקורית!! חחח קבלי ח"ח
S Steamboat Willie New member 13/3/06 #17 תודה לך../images/Emo9.gif ולא ניצלשת כתבת הודעה התפוז אנשים זכותך><