חדשה+שאלה!

sparx

New member
../images/Emo54.gifחדשה+שאלה!

קודם כל, היי! אני יערה. בת 17 מנתניה. ^.^ התחלתי להתעניין בדיסק וורלד בחופש הגדול [הזה] כי חיפשתי איזשהו ספר לקרוא לבוקריפורט באנגלית וחברה שלי התחילה לדבר על דיסק וורלד והתעניינתי אז אמרתי נו שיהיה נקרא את זה באנגלית , גם ככה אומרים שבעברית הרסו הכל. אז קניתי את הספר הראשון וקראתי. ואהבתי. [האמת לא סיימתי אותו אבל שוש אל תגלו למורה שלי @.@.. שאגב הוא נורא מטומטם והתקשה להבין את כל הקטע של הקסם שנתקע לרינסווינד בראש ועשה לי צרות עם זה... :<] והמ... זהו בערך ממה שיש לי להגיד על עצמי.. אם יש לכם שאלות.. שאלו חופשי חח עכשיו בקשר לשאלה שלי.. מתי יצא הספר הראשון של דיסק וורלד? [איזו שנה] וכנ"ל לגבי המשחק מחשב הראשון..[כשאני אומרת יצא אני מתכוונת היה ניתן להשגה בארץ @.@] כי אני זוכרת שחברה שלי הייתה משחקת בזה כשהיינו בכיתה ו בערך.. וידיד שלי טוען שיש לו את זה עוד מכיתה ג' וסיקרן אותי לדעת מאיזה שנה זה.. תודה מראש ^.^
יערה האליוול.

4 סעיפים

1. ראשית כל, ברוכה הבאה. אם מנת המשכל שלך היא מעל 65 ו/או שפיות היא צורך חיוני עבורך ו/או את לא אוהבת שוקולד מריר ו/או מבטא בריטי מעצבן אותך, חפשי לך פורום אחר. חוץ מזה, ישנם כל מיני טקסי קבלה (בערך 20) שאת צריכה לעבור, אבל אני אשאיר את זה למומחים בעניין. 2. שנית, את טועה בהערכתך שהתרגום הרס את הספרים. קראי רק בעברית! [הוגש מטעם יו"ר הפורום למען תרגום יצירות פראצ'ט בעברית, מבית היוצר של פורום טרי פראצ'ט בתפוז] 3. שלישית, הראשון בסדרה, "צבע הכשף" - "the colour of magic", יצא בבריטניה הגדולה בשנת 1983, ותורגם בישראל מיד אחר כך, ב-1997. 4. רביעית, משחק המחשב יצא במהדורה העברית בהוצאת "מחשבת" ב-1995.

מה, אתה עוקב אחריי?

המסכנה פרסמה את הודעתה לפני שלוש שעות וחצי. אני הגבתי מיד כשקראתי אותה, ואתה, אופלר, כאילו עמדת לי מאחורי הכתף, נחוש לבצע את תפקידה של קרניאלה, ופרסמת את ההודעה שלך 2 דקות בלבד אחריי!

Gdil

New member
במאמרים תמצאי שאלון קבלה.

את יכולה לעשות רק את זה של ויימס (נטע) שהוא המקורי ואת השני שהוא לעניות דעתי של קרניאלה (קרניאלה (קרן)). בקיצור שאלות המזגן, שוקולד, מגבת ולבוש. אין צורך להקריב אסלה ו/או לענות על שאלות על שלי יחימוביץ'. האם את חברה בפורום מכושפות? לאחר מכן, ואחרי שתביני מיהו לואיס ותקראי שומרים! שומרים! בעברית ואור מופלא בעברית, תוכלי לעבור לפאנפיקים שלי. אם קראת רק על rincewind, תוכלי לקרוא את הפאנפיק המבריק של נטע (ויימס), ואח"כ, תוכלי לקרוא את הקומיקס של *אנחה*, קרניאלה (קרניאלה). ואז תוכלי לתת את קולך בשאלה למי הלואיס הטוב יותר בפיתה, לי בפוטושופ או למאגרט (שירה, מספרות השמועות) בצייר. היזהרי מחשיפות בנוגע לזהותך הבריטית או המצרית ו/או *חדש!* אוסטרית. לאחר שקראת מדריך זה תוכלי להתחיל להשתמש בפורום ולהנות מכפות רגליים בפיתה יחד עם מסומם מגז בוטאן ו-maldict (...) זיכרי שויימס היא כוהנת הפורום, אור היא המנהלת הפסיבית ומוות החולדות, וגם הגברת האפורה לעתים. קרניאלה לא שפויה, מלדיקט אוכל אנשים בפיתה, לימילו היא הצעירה של הפורום והיא בת 13, הכתם הכתום כתב מה הוא, מאגרט חסידת צייר, ופנחסון סתם.

ויימס

New member
ברוכה הבאה, קרפדת יערות שמנמנה!

השאלון בטאגליינס, לא במאמרים... איפשהו שם למעלה, בקיצור. הסברים חיוניים: לואיס- האיש שאחראי על תרגומי עולם הדיסק לעברית ומושא תשוקתה של קרניאלה. מלדיקט- פה גדול אוכל הכל (ויש לזה טעם של עוף). למרות שבעצם הוא ערפד אז הוא לא אמור לאכול כלום, לעניות דעתי. אה, ומסניף בוטאן. שרקרקנפים- יצור מימי, הכלאה בין שרקן לקרנף, בגודל של כריש בערך. שוקולד מריר-מזגן-מעשי קסמים- מגבת- דביר וקרניאלה התחרפנו קצת כשהיינו בצ'אט איזה יום אחד ומשום מה החליטו להכניס זאת לפורום. ביטויים שגורים: הידד נפל, אזל כוחי, הו שתוק כבר יא בריטי, לימילו: סטגדש, ובטח עוד כמה שאיני זוכרת כרגע...

מצוין

מכתב פתיחה מעולה... רק ש,... אני שפויה. באמת. אבל פתיחה יפה. ולמה אתה נאנח כשאתה מדבר על הקומיקס המדהים שלי?

Gdil

New member
אני לא מדבר ולא נאנח.

אני כותב ואז ההנחה מופיעה בין כוכביות, זה המחשב עושה אוטומטית, שימי לב: הקומיקס של קרניאלה. *אנחה*

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה! :)

(תגובות כמו אלה שיש בשרשור הזה גורמות לי לתהות: אם אני הייתי החברה החדשה בפורום, האם הייתי חושבת שזה פורום נורא ידידותי או שהייתי בורחת בצווחות אימה.)

מ א ג ר ט

New member
במצב כזה...

דבר ראשון תחזרי חודש וחצי אחרורה בארכיון ותקראי את כל ההודעות. זה לא עוזר. אחר תביני שאף אחד בפורום הזה לא כותב כמו שהוא כתב בשרשור הזה. חוץ מארז (מוהההאהאה) וזה בעיה שלו. אני גם אנצל את האירוע להגיד לך שחיפוש מתקדם זה נפלא, וצייר זה נהדר,, וקוראים לי שירה (כן ארז?) וזמן האחרון הפורום הזה מלא חיים וזה קשה כי אין לכולם הרבה זמן לקרוא, ומצאתי את עצמי חוזרת לעמודים הקודמם... אל תתבישי לענות לאנשים על כל שאלה או קביעה, אלא אם ע\כן מישהו ענה על זה לפניך ואז זה יהיה משעשע... עכשיו שני ניצלושים: קראתי איפשהו שבעמוד הראשון של ההודעות בפורום נכנסות 15 הודעות, לא משנה באיזה אורך, ולכן רצוי שעכולנו לא נפתח הודעות חדשות יותר כמעט. וחוץ מזה? זוכרים למה התחלתי להשתמש בחיפוש? (*מחפשת*) וזה בגלל ההודעה שהיה בה קישור לאתר עם תמונות של חיילים בעירק, והיתה שם תמונה אחת של חייל בריטי/אמריקאי וילדים עירקים כמעט חמודים עם שלט. ואף אחד לא עוזר לי לחפש. אבל זה יתנקם בכם בסופו של דבר. *מתנשפת*

Gdil

New member
מה זאת אומרת?

אני היחידי שכותב כמו שהוא כתב? לא הבנתי את המסר, בסגנון? בתוכן? בעובדה שאני לא שם תוכי בכותרת?

מ א ג ר ט

New member
זאת אומרת

שאם תקרא מבחר מההודעות שלך (עם תוכן אמיתי ולא סתם שטויות שכולנו כותבים לפעמים) אז תראה שזה סגנון הכתיבה שלך. פסקא אחת צפופה, כמה סעיפים אבל ללא מספור, התיחסות להרבה נושאים בתגובה אחת. אין הרבה אנשים פה שכותבים ככה. חוץ ממך אולי ליאת. לפעמים.

ויימס

New member
למה שלא נפתח הודעות חדשות?

מאגרט, אני חושבת שישבת עם חיפוש מתקדם לחודש האחרון על כל חבר בפורום וניתחת את סגנון הכתיבה שלו, בבקשה תגידי לי שאני טועה.

Gdil

New member
כן, זה אני.

אני ממש מתרגש מזה ששמת לב ועקבת אחרי סגנון הכתיבה שלי. זה גורם לי לחמימות בלב. מספור זה לא באופי שלי, זה חובבני, אני מקצוען.

Maladict

New member
ברוכה הבאה לפורום

אני יכול לענות לשאלתך האחרונה... לא את לא יכולה להשיג את המשחק הראשון בארץ... אבל... את יכולה להוריד אותו בקאזה תחפשי קובץ Zip של 27 ספרי פראצ'ט (חפשי discworld או terry pratchett) ובתוך זה יש אותו לגמרי שלם ויפה. ואני לא איזה מושג כמו שויימס מנסה להציג אותי!! אם כבר אני תופעה, תופעה מכניסה לפיתה - מסניפת בוטאן - לוגמת קפה. ונטע תענש!!! try your best not 2 scream (when you see a pitah)

ויימס

New member
אני מגחכת עליך בזילזול.

ומלטפת את השרקרקרנפים מאחורי אוזניהם.

Maladict

New member
קללת הפיתה על ראשך!!!!!!

מי יתן ולא תטעמי עמבה כל ימי חייך!!!!!!!

למעלה