חדשה+שאלה!

ויימס

New member
הוד מעלתך אני אפר לרגליך!!!!!!!!!!!

"פומבה, זה עפר, לא אפר!" אז בואו נעשה מפגש פורום אצל קרניאלה ונראה את הסדרה! ...למה שלא יהיה לנו על מה לדבר אחר כך...?

Maladict

New member
אני אני אני!!!!

*נפתר מכל הבוטאן שקרניאלה סיפקה לו, מכין פיתות עם מילוי וטרמוס קפה* קרניאלה here I come!!!!!!!!!!!!

אחלה!!

נעמיד את brother dooropener בדלת ונצפה!!! זה 7 פרקים של חצי שעה... והורדתי את זה מהאינטרנט!!! (מי שיש לו רגשי נחיתות, שנאה כלשהי לגבי בלתי חוקיות וכו', שלא יגיע! אם היה מצב שישדרו את זה בארץ, או היה אפשר לקנות DVD של זה באמאזון, ניחא. אבל אין ברירה!) אני אכין את זה בפורמט יפה לטלויזיה שלי, ותבואו. יש מזגן.

Maladict

New member
נראה לך באמת שלא נגיע?!

אני עוד אביא את הלפטופ שלי לצרוב ממך:p

אני צדיקה. צדקת. צדקה. סופי צדקה.

אני כזו צדיקה. לא יאמן. בשניה שגיליתי שהם בעצם כן נמכרים, מיד רכשתי ב DVD. הנה. סתכלו בקובץ!

Maladict

New member
אני עדיין אצרוב ממך../images/Emo8.gif

ומי שיש לו בעיה עם זה אז אין מה לעשות. כשתהיה לי חברת תוכנה משלי אנשים יפרצו את התוכנות שלי. בנתיים אני צורב של אחרים:p

ויימס

New member
גם אני.

הגיע הזמן לסיים במה שהתחלתי לפני 6 שנים!!! ושוב, אני בטענה שנעשה מפגש פורום אצל קרני ואז נצפה, מה אתם אומרים???

מ א ג ר ט

New member
וזה הכי מטריד

התכוונתי לשאול את קרני למה יש לה ריבועים בהודעות, אבל עכשיו אני רואה שגם לי זה קרה. מה הולך פה? שערוריה! קנוניה! איפה ויימס (לא נטע) ווימס (כן נטע) לפתור לנו את הבעיות?

למעלה