אני? גזענית? מהפתאום :]
נ ניו יורק רפיח New member 7/5/05 #16 ../images/Emo45.gif (פעם ראשונה שאני כותב את זה בתגובה להודעה של חזי, אני מתדרדר)
H Hezi The One New member 7/5/05 #17 בן אתה תקבל מכות../images/Emo11.gif העובדה שאתה כחוול לא חיזקה אותך
H Hezi The One New member 7/5/05 #22 XD ואממ בר,התשובה היא לא מכמה סיבות שנעזוב אותן כרגע ואממ פשוט בן יקבל מכות כי הוא מעצבן
ב בצה17 New member 7/5/05 #26 ../images/Emo3.gif למה את הלכת???????????????? לי זה לא מובןןןןןןןןןןןן ואין לי אפחתתת אז בואי כבר לכאןןןןן היית צריכה לזוזזזזזזזז לי זה לא משנהההה קפץ לי כבר הפיוזזזזזזז כןןןן משהההההההה מקנאאאאאאא שיר מדהים
../images/Emo3.gif למה את הלכת???????????????? לי זה לא מובןןןןןןןןןןןן ואין לי אפחתתת אז בואי כבר לכאןןןןן היית צריכה לזוזזזזזזזז לי זה לא משנהההה קפץ לי כבר הפיוזזזזזזז כןןןן משהההההההה מקנאאאאאאא שיר מדהים
ט טולייצ New member 9/5/05 #35 אגב היום שמתי לב לראשונה שבשיר "ורד ממני" של שחר אבן צור הוא אומר "שיקו מאןןןןןןן" ואז יש קטע סולו של שיקו. אחלה שיר. שיקו הלחין
אגב היום שמתי לב לראשונה שבשיר "ורד ממני" של שחר אבן צור הוא אומר "שיקו מאןןןןןןן" ואז יש קטע סולו של שיקו. אחלה שיר. שיקו הלחין
פ פרקשון New member 9/5/05 #37 אוווו תגלית מדהימה תודה רבה על המידע אני מת על סולואים שלו אני אנסה לשמוע אותו איכשהו
ט טולייצ New member 9/5/05 #38 לא תפסיד כלום באמת שיש המון מה ללמוד. כבר מזמן אמרתי,ואני עדיין דוגלת בדבריי,לא שאני מזלזלת ביובל או משהו,אבל שחק את המשחק ממצה את כל השירים שיובל כתב והלחין יחד.
לא תפסיד כלום באמת שיש המון מה ללמוד. כבר מזמן אמרתי,ואני עדיין דוגלת בדבריי,לא שאני מזלזלת ביובל או משהו,אבל שחק את המשחק ממצה את כל השירים שיובל כתב והלחין יחד.
פ פרקשון New member 9/5/05 #39 פששש הרשמת עכשיו דפקת פה משפט יפה ואני מסכים איתך שחק את המשחק גם השיר הכי טוב (לדעתי כמובן) במשקאות חריפים
פששש הרשמת עכשיו דפקת פה משפט יפה ואני מסכים איתך שחק את המשחק גם השיר הכי טוב (לדעתי כמובן) במשקאות חריפים