לקבלת הפקידה הפורום יתפקד

פרקשון

New member
כדאי שתתחיל לזהות

שביטוי שנגמר בXון הוא ב95.602 אחוז מהמקרים - זכר ! נחזור לנושא ישראל שלי-my israel , אם לא עלית על זה עד היום...אז משהו השתבש בהתפתחות הטבעית שלך

xibit22

New member
לא...................

חשראל שלי -isael sheli שם נשאר אותו דבר...

פרקשון

New member
לא הבנת למה התכוונתי

אני יודע ששם נשאר אותו דבר דיברתי על המשמעות ישראלי שלי! זה ביטוי! שרק מישהו שאוהב את המדינה יגיד

לחברה של אמא שלי קוראים

יהודית מדינה, ויש לי חומייני שרץ במעגלים בחדר וגם מתחיל לגרד לי בראש.

מתפקד !

פז כהנוב 18 244299184 - המ... נמ נמ אני קצת עפוץ בשביל לסכם את החודש אבל את אתמול (רשל"צ..) ניתן לסכמם ב- /בקבוק עלי/ !

AvtipuS

New member
פפ

שם: רז שם משפחה: למה מה זה משנה? >.< גיל: כמעט 16 אייסיקיו: 182993007 מסנג'ר: בכל מקרה אפחד לא מצרף, מי שרוצה שיבקש במסר שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה- המילים של "נר לי" עם הלחן של "התקווה".

B a m b o o k

New member
../images/Emo15.gif

שם: צליל שם משפחה: סעדון גיל: 15 וחודש אייסיקיו: 306896845 מסנג'ר: [email protected] שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה? מחשבות של אביתר בנאי

Slim Jim

New member
7821931263

מספרי ברזל 7821931263 שם: רז שם משפחה: ניר גיל: 18 אייסיקיו: 162868922 מסנג'ר: ----------- שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה: פתח-תקווה

Elfangor

New member
מספרי ברזל! מתפקד לנשיאת הדגל!

שם: א.א.א.(איתי "אלפנגור" אבולעפיה!). שם משפחה: א. גיל: 17. אייסיקיו: 161208038 מסנג'ר: [email protected] שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה: בהחלט חודש מעפאן, ריצה אחרי אוטובוסים, איבוד ארנק,עשרות אנשים בפוגו, שלוש כאפות, שתים בעיטות ואחד שיחה "אם זה היה עולם מושלם היינו ביחד" אה, לא, זה היה רק שבוע >.< בכל מקרה, "שלי" של החודש הקודם, רק בגלל הפאדיחות P:

BananushkA

New member
התפקדות

שם: נטע (ראו חתימה) גיל: 14 וחצי אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה: Staind - It's been awhile

ליאור888

New member
אני חדש פהה

שמוע כבר שנתיים אולי אינפקציה אבל פעם ראשונה פה ומקווה להרבה...והייתי גם בראשל"צ.. שם:ליאור שם משפחה:בעע גיל:18 עוד מעט אייסיקיו:207257039 שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה:אם הדרך

צכילה

New member
../images/Emo60.gif בעע ינעל המחשב

מיכל איסיקיו: 299000704 מסנגר: וואו אני לא יודעת כבר איך פותחים את זה... ממ ישן ומיושן שיר החודש: אממ (-_-) הריש שדוח שלי הואא האות ר' שעלתה בגורל

NavNavh

New member
גמני מתפקדת :)

שם: נאוה שם משפחה: עזבו פדיחות.. גיל:16 אייסיקיו:200753263 מסנג'ר: שיר שמסכם תחודש המעאפן הזה mardy bum- Arctic Monkeys

למעלה