מומלצי השבוע

ס ט י י ק

New member
../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)רק התחיל השבוע נו ב'מת...הממ...אביב גפן-כבוד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>נהה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ליטיסיה-קספר משהו שהרס לכם את השבוע:מתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא :...... מגיעים להופעה בחיפה:כה מסר לאומה:נהה

heaven is here

New member
פם פם

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
נקרופיל! מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
אפרת גוש- ג'ורג'יה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
אין:] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
דיסק של ואנסה פארדי
משהו שהרס לכם את השבוע
המ,לא חשוב. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
השבוע? נות'ינג מגיעים להופעה בחיפה
לא.. מסר לאומה
אנורקסי זה לא סקסי שה לה לה לה לה בסוף מתים

איפ..

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? התגעגעתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? שעתיים אחרי - אפרת גוש
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? -- משהו שהרס לכם את השבוע? המבחן בתנ"ך! בע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ? לא יודעת מגיעים להופעה בחיפה ? לא מסר לאומה ? תנצלו כל רגע בחיים!

zoe5

New member
ייאי לענות זה כיף!

אני נורא התגעגתי אליך תגידי לו עשה לי את השבוע-מסיבה שהייתה שישי האחרון. הרס-שבוע שעבר היה לי מבחן במתמטיקה בע מחכה ליום שישי-שיהיה משהו:) לא מגיע-זה חיפה מה אתם בסדR?! "אני שחור משמע אני קיים!" ואל תגרמו למישהו לאבד את התקווה כי יש מצב שזה הדבר האחרון שנותר לו

AvtipuS

New member
אעם

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)-קיפוד קרח מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) NBAmir vs AvtipuS-מחפש אותך. (חח רק הדר תבין) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין. P: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מחר הופעה &%)*$%@#^%*&^ משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הלכתי בשבת להופעות למען הסיטי הול ): משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא? אממ אם התכוונת השבוע הזה אז כמובן ההופעה מחר, שבוע הבא? לא יודע... מגיעים להופעה בחיפה -חח ברור, נראה לי רק אני והדר נייצג תפורום הזה בהופעה שם... מסר לאומה - לחמניה.

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) אין לי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) jackie leven - dune voices תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע... הפסד בדרבי על הריין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... דימונה זה שבוע הבא לא? מגיעים להופעה בחיפה...לא מסר לאומה... ביצים!

..

אני גרה בדימונה.. ולוקחים 80 ילדים מכיתות יא'-יב' להדריך שם. כאילו כל זוג יהיה באוטובוס ונדריך אותכם לאן צריך לנסוע וזה.. לא הסבירו לנו ממש מה אנחנו צריכים לעשות. אז אני לא ממש יודעת מה הולך. אויש חפרתי

Slim Jim

New member
חחחח אנחנו בדילמה...

שאלו אותנו איזה אוכל אנחנו רוצים (בשרי או צמחוני) רשמתי את עצמי צמחוני רק בשביל להיות בטוח... וחשבנו אולי בכלל כדאי שנאכל איזה שווארמה שם במקום. השאלה היא: האם השווארמה שלכם זוהרת בגלל הקרינה הרדיואקטיבית? דילמה רצינית...

האמת יש לנו אחלה שווארמה ../images/Emo13.gif

אבל אם אתה אוהב פלאפל אז יש לנו בדימונה את הפלאפל הכי טוב בארץ! מאיפה אתה?

Slim Jim

New member
עמק חפר, איזור השרון...

שמעתי גם מה הקטע עם המדריכים... התיכוניסטים מקבלים יום חופש. כשבאים האוטובוסים הם עולים ואומרים "אתם נוסעים לשם" ובזה נגמר הסיפור.

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

זה כל מה שאנחנו אמורים לעשות? ואי איזה מעפן זה אם זה ככה. אבל עדיין יש יומיים חופש!

צלילוש3

New member
כמה זמן לא הייתי פה...

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? זכוכיות על הלשון מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? תמיד כשאתה בא של אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר "משהו לרוץ איתו" משהו שהרס לכם את השבוע- הבצפר הדפוק שלי! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- נוסעים לים מגיעים להופעה בחיפה- לא נראה לי מסר לאומה- כלום

למעלה