מומלצי השבוע

../images/Emo54.gifמומלצי השבוע ../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מגיעים להופעה בתל אביב
מסר לאומה

Green mnm

New member
מממקיי

1. נקרופיל 2. The Dillinger Escape Plan - Phone home 3. -> תמונה.. 4. קיבלתי היום את ככה מפנקים המקורי!! ווהוווווו!!! 5. שסגור בשתעה באב 6. מוות של מישהו שנוא 7. נראה כבר 8. אני לובשת רק סמול ומדיום אגב, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הגירסאות הלא מצונזרות של השירים מככה מפנקים?

locrian

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע (אינפקציה)- לא שמעתי ממש שיר השבוע (לא של אינפקציה)- dream theater - lie תמונה
משהו אחר- ספר- מר ורטיגו/אוסטר פול משהו שהרס לכם את השבוע - אין ממש משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - *שלא יקרה*אבטש מגיעים להופעה בת"א :לא מסר לאומה - בלע

moshit1

New member
נמנ../images/Emo26.gif

בכיף
סתם כי ככה. מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
'קח את הזעם' אלג'יר
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> נמ. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
ראיתי את הסרט... אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו
ככה שאם יוצא לכם לראות אותו... תגידו
סתם. זה משהו 'מה עובר על גילברט'... עם ג'וני דאפ
. משהו שהרס לכם את השבוע
אוף. כ''כ הרבה
ידיד שלי רוצה אותי? והוא האקס של חברהטובה שלי. איך נכנסתי לזה?! נמ. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
שבוע הבא? כלומר השבוע? אה? טוב- הופעה מחר, הופעה בשישי והופעה בשבת, וביום חמישי מגיע ידיד
יא. מגיעים להופעה בתל אביב
כה
[מקווה שכנ.] מסר לאומה
אנשים זה חרא של דבר, כל עוד אתם יכולים- תרחקו מהם! יומטוב

../images/Emo54.gifאה הא ../images/Emo70.gif

התגעגעתי
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)
שיער קצר - פיטר רוט
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
הדיסק פלורנטין
משהו שהרס לכם את השבוע
אמא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
עשור ליהודים, אילת
מגיעים להופעה בתל אביב
רוב הסיכויים, נראה כבר
מסר לאומה
[URL='http://']יהודי לא חותך יהודי[/URL]

עונה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?בקבוק עלי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?ONE של מהג'דת (ככה רושמים?) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>?חחח ראיתי משו ממזמן אבל הזכירו לי פה אותה אז אני יוסיפ! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו?אין חח משהו שהרס לכם את השבוע?כלום בינתים טפו טפו טפו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ?כינרת בשישישבת מגיעים להופעה בתל אביב ?לאדעת מסר לאומה

heaven is here

New member
לילה ירד

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? נקרופיל!! התאהבתי מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? סרטים- "התרסקות" ו"המסור" משהו שהרס לכם את השבוע? כבר לא חשוב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? כל מני:] מגיעים להופעה בתל אביב? לא יודעת עדיין מסר לאומה? תשמעו ריטה

Claw of Death

New member
אז ככה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) פולנים (במיוחד קטע הראפ) מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) soungarden- black hole sun תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין לי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין לי 2 משהו שהרס לכם את השבוע: שום דבר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודע מה שיהיה יהיה מגיעים להופעה בתל אביב : כן מסר לאומה : תן לו בראש תן לו בראש זה רק קצת טראנס אין מה לחשוש

אני ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? אם הדרך מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)? אפרת גוש - מה שקרה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? הדיסק של אפרת גוש- אפרת גוש! משהו שהרס לכם את השבוע? 9 באב! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? מחר נוסעת לת"א עד יום רבעי - חמישי. וההינתקות!!!
סופסוף! מגיעים להופעה בתל אביב? ממ לא נראה לי. אני בדיוק חוזרת מת"א. מסר לאומה? תעשו חיים! נותר עוד 16 ימים לחופש!

שמיקי

New member
הופה הופה

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)? קרובים קרובים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?king krimson-21 st century schizoid man תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ...אולג עשתה לי את השבוע! משהו שהרס לכם את השבוע? --- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? ממ אני מחכה לעשור. :) מגיעים להופעה בתל אביב? יש מצב מסר לאומה? happines is not a fish that you can catch

למעלה