מומלצי השבוע

צלילוש3

New member
../images/Emo181.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה)?-ככה מפנקים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)?-בחור לבן של פיטרוט
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המספריים של אדוארד (סרט ענק...) משהו שהרס לכם את השבוע-לא נראה לי יש דבר כזה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- נוסעים לחפושה משפחתית לצפון לשבוע (ואני יתגעגע אליכם
) מגיעים להופעה בתל אביב-לואו מסר לאומה- אמממ... לא

../images/Emo121.gifנאמממ

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) לא יצא לי לשמוע השבוע
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה)תתעורר-משינה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>נאמ נאמ, חוץ מאת התמונות שלי ובפורום צילום לא ראיתי שומתמונה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מפלצות התהילה-משינה, אחד הדיסקים המדהימים שיצאו, לא מבין איך לא התחברתי אליו... משהו שהרס לכם את השבוע: הכל
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נאמ שבוע הבא אין כלום, פיטר צריך להודיע מתי נוח לו מפגש ונאמ... זהו
מגיעים להופעה בתל אביב:לא מסר לאומה: תהיו בריאים, זה בריא לבריאות.

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - ורד מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - Blind guardian - the maiden and the minstrel knight תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש - יהודי לא מגרש יהודי - הוא רק מזיז אותו קצת (אני מת על התמונה ששמו באינטרנט, אני מסתכל עליה כל יום פעם אחת לפחות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - כל דבר של בליינד גארדיאן, זה דיסקים, וגם DVD, וממ נקודת ההונאה של דן בראון כספר, למרות שקראתי אותו מזמן, הוא טוב משהו שהרס לכם את השבוע - אני וחברה שלי נפרדנו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מפגש פורום פאוור מטאל! מגיעים להופעה בתל אביב - ספק מסר לאומה - נייטוויש זה אלוהים

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) מסעדות דגים מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) פרווה חמה - רק מחשבה ללא אכזבה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> הנה ג'רמי: יהודי אמריקאי... פריק, הייתי אומר. הוא היה חלק מהמשלחת האמריקאית שהצטרפה למשלחת שלנו לפולין. איש טוב... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: האלבום היחידי של הלהקה הגרמנית הכי בריטית שהייתה מעולם: carol of harvest. חייבים לשמוע... משהו שהרס לכם את השבוע: הייתי צריך להשתכר מקוניאק אקס אוו, ולצערי דחו את האירוע לשבוע הבא. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודע עוד מגיעים להופעה בתל אביב: לא נראה לי. מסר לאומה: למה? למה? למה? למה? למה? ככה! אוף!!!

Slim Jim

New member
עוד תמונה וגם הסברים ששכחתי להוסיף.

הבחורצ'יק שבהודעה הקודמת, הלא הוא ג'רמי, תמיד היה מסתרק בצורה משונה מאוד. הוא היה מסתבך מלוקח את יד ימין לצד שמאל של הראש ומסרק משם. די מצחיק תאמת, וגם קשה להמחיש דרך תמונת סטילס. יש עוד תמונות שלו במאגר אצלי, הוא היה הולך עם כובע קסקט כזה כמו של היהודים בגטו והוא פשוט מכוער. והתמונה הזאת (האוטו): היינו בפולין והגענו לפלאשוב ושם ראינו מכונית עם לוחית מעניינת. KKK 0385... לא יודע מה אתכם, אבל אני אהבתי... :)

באיחור..../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של אינפקציה) - שוקי
מה שיר השבוע שלכם (לא של אינפקציה) - You Got To Believe Me של היהודים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> -
זו אנימציה שאני ממש ממש אוהבת.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - לאדעת..
משהו שהרס לכם את השבוע - הרסו לי את הארי פוטר.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - מחכה למצא"ש ?
מגיעים להופעה בתל אביב -
מסר לאומה - תהרגו כמה שיותר ג'וקים

למעלה