סקר שבת, קצר באיחור
.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסקר שבת, קצר באיחור../images/Emo152.gif.

שמך 1.איך קוראים לך? 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? 4.איזה שם הייתם מעדיפים? 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? 3.אם כן,מאיפה נפלתם? 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? 5.אם כן,איפה? 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? 2.לאיזה הכי לא? 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? 5.לנסוע עם תיק או בלי? 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? 7.לעצור למדיטציה בדרך? 8.לצלם כל דבר שזז? 9.לקנות כל דבר שלא זז? 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? לישון 1.עם פיג'מה\בלי? 2.פוך כל השנה? 3.על הצד\בטן\גב? 4.שנת צהריים? 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? 6.עם מישהו\י \ לבד? 7.באוטובוס? 8.על ספסל ציבורי? 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? 3.משחק מקדים או בלי? 4.המקום הכי מושלם? 5.המקום הכי לא מושלם חחח? 6.רק מאהבה? 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? 8.סטוצים? 9.יזיזים? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? 3.האם זה תואם את האופי שלכם? 4.אתם מאמינים בזה בכלל? 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? 6.פתחו לכם בקלפים פעם? 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? 8.הכלתם פעם בלי סיבה? 9.לאן הגעתם? 10.זה רחוק? 11.היה לכם כוח לחזור? הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

orkerist

New member
סעמק

שמך 1.איך קוראים לך? יונתן 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? אילב 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? כן.. אני גם לא יכול לחשוב על שם אחר שהיה מתאים לי יותר.. 4.איזה שם הייתם מעדיפים?:X 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? דארת' ויידאר
חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? כל מיני דברים מוזרים עם אנשים חשובים לי[לא דברים מוזרים כאלה] 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? לא בדיוק 3.אם כן,מאיפה נפלתם? שהייתי קטן היה לי חלום שאני מתחיל לעוף מהמיטה, ואז עף במהירות מסביב לחדר ותמיד הייתי מתעורר ממנו עם בחילה וסחרחורת... וזה החלום שהיה לי שחזר הכי הרבה פעמים. 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור?יכול להיות:X אבל אני לא זוכר. 5.אם כן,איפה?
6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?אני מניח.. 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? כן 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? לא מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? באס, מפוחית 2.לאיזה הכי לא? שלישXD 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? אני מנגן על גיטרה
הייתי רוצה ללמוד גם באס. 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? משינה משתמשים, וגם בהופעות בפאבים איריים טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? ניו זילנד/סקוטלנד 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? בטלפורט
3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? באסה 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? עם הבנאדם שאני הכי אוהב, כמובן
5.לנסוע עם תיק או בלי? עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? גם וגם 7.לעצור למדיטציה בדרך? לא... לעצור להופעות
8.לצלם כל דבר שזז? לא 9.לקנות כל דבר שלא זז? לפעמים 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? לא=\ 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? גם וגם 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? השאלות מתחילות לעצבן 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון?
הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? ראשונה, לפני הפוגואים:X 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? לפני/אחרי 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? לרקוד 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתות ולהנות? תלוי באמן
5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? כנ"ל. 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? טרמפים, מונית:X 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? למה היהודים?
לישון 1.עם פיג'מה\בלי? בלי 2.פוך כל השנה? כן
3.על הצד\בטן\גב? גב, בטן 4.שנת צהריים? לפעמים=\ 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? רכה 6.עם מישהו\י \ לבד? כמובן שמישהי
לצערי זה בד"כ לבד:X 7.באוטובוס? לאאא=\ 8.על ספסל ציבורי? אפשרי. 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? לא=\ SEX תרשו לי לדלג:X 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? 3.משחק מקדים או בלי? 4.המקום הכי מושלם? 5.המקום הכי לא מושלם חחח? 6.רק מאהבה? 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? 8.סטוצים? 9.יזיזים? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? סרטן 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? דברים 3.האם זה תואם את האופי שלכם? בד"כ.. אבל זה לא ממש מעניין אותי:X 4.אתם מאמינים בזה בכלל? לא 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם? זה לא נשמע טוב
אממ פעם בפורים פתחו לי בטארוט, ויצא בול 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? לא:X 8.הכלתם פעם בלי סיבה? כן 9.לאן הגעתם? מקומות בסביבה 10.זה רחוק? לפעמים 11.היה לכם כוח לחזור? כן הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? אני לא ממש מכיר:X 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

Gefi Giraf

New member
ארוך נורא...

שמך 1.איך קוראים לך? תום 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? יש יותר מדי... 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?כן 4.איזה שם הייתם מעדיפים?לא. 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? פיל עם חדק באמצע הגוף :) חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? אני דוקא די מקורי בחלומות 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כן 3.אם כן,מאיפה נפלתם? לא זוכר 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? כן 5.אם כן,איפה? בהרבה מקומות. חלק זה היה על דברים שהיו באמת בעבר :) 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? כן 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?כן 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? לא מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? פסנתר 2.לאיזה הכי לא? דיג' 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? גיטרה 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? כי רובם סטרייטים טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? יוון 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? מטוס 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? שוחה לחוף 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? אפרת גוש 5.לנסוע עם תיק או בלי? עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? מסעדות (דגים) 7.לעצור למדיטציה בדרך? לא 8.לצלם כל דבר שזז? לא 9.לקנות כל דבר שלא זז?לא 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום?בכיף 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לטייל 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? לא 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? לקום הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? ראשונה 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? כן, תודה 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? להשתולל 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לצרוח 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? קצת מהכל 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? טרמפים 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?לא לישון 1.עם פיג'מה\בלי? עם. פיז'מה כמו של אדם וחווה 2.פוך כל השנה?לא 3.על הצד\בטן\גב? זה משתנה 4.שנת צהריים? לא 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? כרית דקה 6.עם מישהו\י \ לבד? מישהי 7.באוטובוס?כן 8.על ספסל ציבורי?כן 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?כן SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד?תמיד 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא?מה שבא 3.משחק מקדים או בלי?עם. אבל קצת 4.המקום הכי מושלם?מקלחת 5.המקום הכי לא מושלם חחח?אין כזה 6.רק מאהבה?לא 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר?אותה בת אדם 8.סטוצים?כן 9.יזיזים?לא סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם?סרטן 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?לא יודע 3.האם זה תואם את האופי שלכם?לא אכפת לי 4.אתם מאמינים בזה בכלל?לא 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? 8.הלכתם פעם בלי סיבה?כן 9.לאן הגעתם?רחוק 10.זה רחוק?כן 11.היה לכם כוח לחזור?כן הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? אני לא ממש מכיר אנשים בפורום חוץ מדיסטו וג'ים 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

bazzzil

New member
ארווךךךךך!!

שמך 1.איך קוראים לך?חן/באזיל 2.איך חבריך מעוותים לך את השם?חננה/באז/באזבאז/בזיליקום... 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?באז 4.איזה שם הייתם מעדיפים?הכל,רק לא עדנה!!! 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם?כל שם אפשרי,רק לא עדנה.. חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון?לעבור בית ספר. 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה?כן 3.אם כן,מאיפה נפלתם?בניין גבוהה.. 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור?כן 5.אם כן,איפה?לא זוכרת... 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?כן,לפני כמה שנים טובות חלמתי על גורילה שרודפת אחריי... 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?לא יודעת,ישנתי! 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו?כן..זה לא היה חלום. מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה?חליל 2.לאיזה הכי לא?לנוד של אח שלי... 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה?גיטרה חשמלית 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר?לא יודעת,אבל אמא עדיין מנגנת בו! טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה?מה לטוס?רוצה להיות בצפון לייד איזה נחל נחמד.. 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה?אם זה אפשרי,באוטו<נווו רשיון!!> 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך?אז היינו אומרים:"חבל שאנחנו לא במרכז..." 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך?עם כל בן אדם אפשרי חות מאחת שיקראו לה עדנה!! 5.לנסוע עם תיק או בלי?בלי תיק,אבל עם אוטו. 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך?לקחת אוכל... 7.לעצור למדיטציה בדרך?לא... 8.לצלם כל דבר שזז?לא 9.לקנות כל דבר שלא זז?לא 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום?אם הוא נראה טוב והוא חמוד אז כן,אם קוראים לו עדנה,אז לא 11.להישאר במלון או לצאת לטייל?לטייל!!מה מלון???צימר...או בתוך בקתה... 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה?לא,בשביל מה צריך אותם,לקחת את המזגן..לאוטו. 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון?לישון... הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה?בכל שורה רק שלא תהיה שם אחת עם השם עדנה.. 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי?לא לשתות בכלל 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?לעמוד 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות?לשיר 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים?חברים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?טרמפים<נווו!!רשיון!!> 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?לא לצעוק היהודים,לצעוק:"אינפקצי'הההה!!" לישון 1.עם פיג'מה\בלי?בלי 2.פוך כל השנה?כןןן 3.על הצד\בטן\גב?מה שנוח 4.שנת צהריים?אם עייפים 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?עם כרית,שיהיה מה לחבק.. 6.עם מישהו\י \ לבד?אם הוא חמוד ונראה טוב,אם קוראים לו עדנה-אז לא. 7.באוטובוס?לא 8.על ספסל ציבורי?מממ כן! 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?לא...עושה סחרחורת בשני המקרים. SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד?כשיהיה נדבר... 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? 3.משחק מקדים או בלי? 4.המקום הכי מושלם? 5.המקום הכי לא מושלם חחח? 6.רק מאהבה? 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? 8.סטוצים? 9.יזיזים? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם?בתולה 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?לא יודעת,לא מאמינה במזלות.. 3.האם זה תואם את האופי שלכם?אמרתי שאני לא מאמינה במזלות. 4.אתם מאמינים בזה בכלל?לא,אמרתי כבר שאני לא מאמינה במזלות 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?לא,אם הוא חמוד ונראה טוב ולא קוראים לו עדנה,אז פסדר. 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא,אבל שיקי יודעת לעשות משהו דומה. 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ?אמרתי שלא עשיתי את זה! 8.הכלתם פעם בלי סיבה?מה זה הכלתם? 9.לאן הגעתם?אה,זה הלכתם...הלכתי עד למרכז... 10.זה רחוק?לא 11.היה לכם כוח לחזור?לא הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום?לא יודעת אני חדשה 2.הכי מוכשר בכתיבה?לא יודעת אני חדשה פה 3.הכי תומך?לא יודעת 4.הכי מקשיב?כנל 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון?כנל 6.הכי מגיב לכל דבר?כנל 7.הכי בולט?אני 8.הכי הייתם רוצים לפגוש?כל אחד שהוא חמוד ולא קוראים לו עדנה 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?שיקייי!!ועדנה,סליחה על מה שכתבתי עלייך!!אני עדיין אוהבת...

Slim Jim

New member
אני משער שיש לך חברה טובה בשם עדנה.

ושאת משתוקקת לרישיון.

bazzzil

New member
האמת?!

לא,אין לי חברה טובה שקוראים לה עדנה... ואני לא משתוקקת לרשיון... אמרתי לך שקריאה בקלפים זה לא הצד החזק שלך... ד"א,חברים!עשיתי פוני של ערסיות!!:(

ס ט י י ק

New member
למה אני עושה את זה?^_^

שמך 1.איך קוראים לך?הדר 2.איך חבריך מעוותים לך את השם?לא 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?לא משו,הוא בסדר. 4.איזה שם הייתם מעדיפים?יוסי 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם?לדכגלכ חלומות שלכם-לא עונה על החלק הזה 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? 3.אם כן,מאיפה נפלתם? 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? 5.אם כן,איפה? 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה?גיטרה\תופים 2.לאיזה הכי לא?כינור? 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה?גיטרה. 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר?תשאלו אותם טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה?ארה"ב 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה?מטוס?! 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך?באסה 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך?
5.לנסוע עם תיק או בלי?בלי 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך?מסעדות 7.לעצור למדיטציה בדרך?חחח 8.לצלם כל דבר שזז?לא 9.לקנות כל דבר שלא זז?אם היה כסף 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום?כה 11.להישאר במלון או לצאת לטייל?מלון 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה?בטח 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון?לישון הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה?ראשונה 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי?לפני 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?להשתולל 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות?תלוי בשיר. 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים?חברים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?ספסל 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?
לצאת... לישון 1.עם פיג'מה\בלי?בלי 2.פוך כל השנה?כן 3.על הצד\בטן\גב?בטן 4.שנת צהריים?בטח 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?רכה 6.עם מישהו\י \ לבד?לבד 7.באוטובוס?לא רע 8.על ספסל ציבורי?גמלא רע 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?
SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד?- 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא?- 3.משחק מקדים או בלי?עם 4.המקום הכי מושלם?ים? 5.המקום הכי לא מושלם חחח? 6.רק מאהבה?מפתאום 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר?- 8.סטוצים?למה לא? 9.יזיזים?למה לא? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם?סרטן 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?נה 3.האם זה תואם את האופי שלכם?לא מבינה בזה,סתם צואה. 4.אתם מאמינים בזה בכלל?חח לא 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?גכעגע 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? 8.הכלתם פעם בלי סיבה?ישמצב 9.לאן הגעתם?חח 10.זה רחוק?חח 11.היה לכם כוח לחזור?חח הפורום (אפשר כמה אנשים)-לא הספקתי להכיר הרבה אנשים מהפורום הזה 1.מי הכי מצחיק בפורום? 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

שלי 666

שמך: 1.איך קוראים לך? קובי קומרז 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? קומרזי 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? כן 4.איזה שם הייתם מעדיפים? קווין 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? מומבה יומבה חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? אני לא זוכר מה אני חולם 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כה 3.אם כן,מאיפה נפלתם? צוקים,הרים,תאומים וכאלה דברים 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? כה 5.אם כן,איפה? בבית ספר 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? לא 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? כן 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? לא מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? גיטרה כמובן. ורביעית מייתר 2.לאיזה הכי לא? המ... לא יודע. יש מלא כלים עם צליל מעצן. הקלי הזה של האבוריג'ינים מאוסטרליה 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? פסנתר ותופים 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? כי זה לא באופנה. טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? ארה"ב 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? ספינה ענקית! 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? המ... לא יודע 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? המ...חברה שלי. וכל החברים שלי 5.לנסוע עם תיק או בלי? עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? פאסט פוד יותר מדבר אליי 7.לעצור למדיטציה בדרך? לא 8.לצלם כל דבר שזז? לא 9.לקנות כל דבר שלא זז? לא 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? אני יוותר על זה 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לצאת לטייל 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? חחח. לא 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? תלוי בשעה שהלכתי לישון הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? שורה ראשונה 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? לא משנה 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? להתפרעה 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לצרוח ביחד 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? לבוא עם חברים ולהכיר אנשים חדשים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?תחבורה ציבורית 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?לא. אני לא הולך להופעות של היהודים לישון 1.עם פיג'מה\בלי?בלי 2.פוך כל השנה? תלוי במזג אוויר 3.על הצד\בטן\גב? בטן 4.שנת צהריים? פעם ב... 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?רכה 6.עם מישהו\י \ לבד? משהי 7.באוטובוס? לא תודה 8.על ספסל ציבורי? לא 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? כן!!! SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? ערב 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? מה שבא 3.משחק מקדים או בלי?עדיף בלי 4.המקום הכי מושלם? המ... מקלחת 5.המקום הכי לא מושלם חחח? המ... ספסל מעפן במקום דפוק 6.רק מאהבה? לא חייב. 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? אותו בן אדם 8.סטוצים? לפעמים 9.יזיזים? המ.. לפעמים סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? אריה 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? המ...שאני מלך החיות וכאלה דברים 3.האם זה תואם את האופי שלכם? ברור 4.אתם מאמינים בזה בכלל? לא יודע. אני אף פעם לא התעניינתי בזה 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם? לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? הא? 8.הכלתם פעם בלי סיבה? מה? 9.לאן הגעתם?לרוסיה 10.זה רחוק? תחשבו לבד 11.היה לכם כוח לחזור? לא הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? לא יודע.אני דיי חדש 2.הכי מוכשר בכתיבה?לא יודע. אני דיי חדש 3.הכי תומך? Slim Jim "אתה טיפש" 4.הכי מקשיב? לא יודע. אני דיי חדש 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? לא יודע נו! 6.הכי מגיב לכל דבר? לא יודע נו!!!!!!!!!!! 7.הכי בולט? נו!!!!!!!!!!1 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? בלאט!!!!!!!!!!!!111 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם? זהו!!! אני הולך להתאבד!

heaven is here

New member
תודה חמדמד../images/Emo23.gif

שמך 1.איך קוראים לך? שירה
2.איך חבריך מעוותים לך את השם? שירית? 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? כן 4.איזה שם הייתם מעדיפים? אממממ אפ אחד 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? שמי יפן? חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? על אנשים 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כן 3.אם כן,מאיפה נפלתם? לא זוכרת.. 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? חע לא 5.אם כן,איפה? 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? לא 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? חחחחחחחח לא 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? לא מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? פסנתר ברור 2.לאיזה הכי לא? לא יודעת 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? פסנתר נו 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? משתמשים
טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה?אמסטרדם
2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? בטיסה 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? חס ושלום 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? למה להיתקע
5.לנסוע עם תיק או בלי? עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? גם וגם 7.לעצור למדיטציה בדרך? נה 8.לצלם כל דבר שזז? לא 9.לקנות כל דבר שלא זז? מה! 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? חחחחחחחח 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לצאת לטייל דה 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? איכ לא 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? ארוחת בוקר הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה?ראשונה/אמצע 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? לפני/בזמן
3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? לרקוד ולהשתולל:p 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לשיר ביחד 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? עם חברים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?מה! 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? נה לישון 1.עם פיג'מה\בלי? בלי
2.פוך כל השנה? אכן 3.על הצד\בטן\גב? שלושתם 4.שנת צהריים? לפעמים 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? קטנה 6.עם מישהו\י \ לבד? אמ
7.באוטובוס? איכ לא 8.על ספסל ציבורי? איכ לא 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? לאאא SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד?
2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא?
3.משחק מקדים או בלי?
4.המקום הכי מושלם?
5.המקום הכי לא מושלם חחח?
6.רק מאהבה?
7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר?
8.סטוצים?
9.יזיזים?
סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? עקרב;( 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?עקשנית ואוהבת 3.האם זה תואם את האופי שלכם?אכן 4.אתם מאמינים בזה בכלל? לא 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם? לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? 8.הכלתם פעם בלי סיבה? אה? 9.לאן הגעתם? 10.זה רחוק? 11.היה לכם כוח לחזור? הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? רן
2.הכי מוכשר בכתיבה? אממממ אני? 3.הכי תומך? לא יודעת
4.הכי מקשיב? לי? אני:p 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון?רן ואני 6.הכי מגיב לכל דבר? כולם
7.הכי בולט? רן [הכי הרבה הודעות בפורום] 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? זואי
9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם? אני אוהבת את כולם

משעמם ללמוד למבחן במתמטיקה

1.איך קוראים לך?שירלי. 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? רישלי. 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?לא במיוחד. 4 .איזה שם הייתם מעדיפים? את השם המקורי שלי-אנסטסיה 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? ריטה(?) חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? אני רצה לאורך כל מיני שדות 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כשהייתי קטנה הייתי חולמת על זה כל לילה 3.אם כן,מאיפה נפלתם? בניין 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? חח...כן. וזה תמיד קרה בבית הספר. 5.אם כן,איפה? בבית-ספר 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?לא יודעת אם זה היה סיוט אבל החלומות שלי אמיתיים מאד לפעמים. 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?לא. 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו?כן. פעם חלמתי שסבא לי רודף אחרי עם סכין ברחוב הראשי של נס-ציונה ולמרות שידעתי שזה חלום לא הצלחתי להתעורר. מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה?צ'לו. 2.לאיזה הכי לא? חצוצרה 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? תופים. 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? כי הסאונד שלא לא עכשוי. טיולים 1 .לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? אירופה. 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? מטוס 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? הייתי מתבאסת 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? חח...שאלה לעניין. ניר טרט..גרר 5.לנסוע עם תיק או בלי? עם! 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? מסעדות נשמע טוב. מי משלם? 7.לעצור למדיטציה בדרך? 8למה שאעשה זאת? 8.לצלם כל דבר שזז? מזכרות ה טוב אבל לא כל הזמן. 9.לקנות כל דבר שלא זז? לא. 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? למה לא. 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לטייל! 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? 13חח...אבא?! 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? ארוחת בוקר. הופעות 1 .שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? תלוי בהופעה. בהופעה של אינפקציה כדאי איפשהו באמצע(מאחורי הפוגואים) 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? כל התשובות! 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?לרקוד. 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לשיר ביחד. 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? עם חברים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? למצוא הסעה נורמלית(?) 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? מי לעזאזל הולך להופעה של היהודים? לישון 1.עם פיג'מה\בלי? עם 2.פוך כל השנה? בהחלט. 3.על הצד\בטן\גב?צד 4.שנת צהריים? הורסת את היום 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?קשה 6.עם מישהו\י \ לבד? לבד 7.באוטובוס? עדיף שלא 8.על ספסל ציבורי? בטח! 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?ממש לא כיף. 1.איזה מזל אתם?מאזנים 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? יצירתיות ועוד בולשיט 3.האם זה תואם את האופי שלכם?מקווה שכן 4.אתם מאמינים בזה בכלל?לא 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם? לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ?

סקר נחמד..תעשו עוד משעמם לי!

שמך 1.איך קוראים לך?עדי 2.איך חבריך מעוותים לך את השם?עדי תמיד נשאר עדי 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?נראה לי...אבל חבל שככה קוראים לכל העולם! 4.איזה שם הייתם מעדיפים?מה שהביאו לי זה בסדר 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם?הייתי בורחת מההורים האלה!לא רוצה להיות אינדיאנית1 חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון?אין משהו נפוץ 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה?יש מצב 3.אם כן,מאיפה נפלתם?מאיפה לי 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור?ברוררררררר שלא! 5.אם כן,איפה?לא! 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?לא.. 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?לא 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו?כן..זה המשיך להסתבך ולהסתבך! מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה?חצוצרה 2.לאיזה הכי לא?מצילתיים 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה?חצוצרה 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר?תשאלו אותם! טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה?ארה"ב 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה?ברגל 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך?הייתי ממשיכה 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך?לא רוצה להיתקע אם אף אחד!!!!! 5.לנסוע עם תיק או בלי?ברור שעם תיק צריך אוכל בחיים! 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך?הכל 7.לעצור למדיטציה בדרך?לא מה אני רוחנית?! 8.לצלם כל דבר שזז?לא אוהבת מצלמות... 9.לקנות כל דבר שלא זז?לא,תודה 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום?ברור!!בשביל זה נסעתי,לא?! 11 במלון או לצאת לטייל?לטייל בכיף..ובמלון אם אני לא משלמת אז סבבה 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה?יש לי בבית מה אני צריכה עוד! 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון?לישון!! הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה?מאחורה 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי?לא שותה 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?להשתולל 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות?לצרוח ביחד 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים?שניהם 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?מחליטים אח"כ 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?שונאת את היהודים! לישון 1.עם פיג'מה\בלי?עם.. 2.פוך כל השנה?לא חם!! 3.על הצד\בטן\גב?מה שנוח.. 4.שנת צהריים?מדי פעם 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?רכה 6.עם מישהו\י \ לבד?אני מעדיפה לבד זה סתם מעיק שעוד מישהו נדחף למיטה!היא שלי ורק שלי! 7.באוטובוס?לא אני ארד בתחנה לא מוכרת 8.על ספסל ציבורי?שיהיה.. 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?אני לא שתוייה SEX בגיל 15 זה לא ממש הקטע שלי.. 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? 3.משחק מקדים או בלי? 4.המקום הכי מושלם? 5.המקום הכי לא מושלם חחח? 6.רק מאהבה? 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? 8.סטוצים? 9.יזיזים? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם?סרטן 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?שאנחנו רגישים 3.האם זה תואם את האופי שלכם?לא!!פחח!הצחקתם אותי! 4.אתם מאמינים בזה בכלל?לא!!הכל זיוני שכל!! 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?לאא!! 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ?אף אחד כי לא פתחו לי בקלפים! 8.הכלתם פעם בלי סיבה?זה שגיאת כתיב?או מילה לא ברורה?כי אם הכוונה לאכלתם אז כן אני אוכלת כל הזמן 9.לאן הגעתם?הגעתי הביתה 10.זה רחוק?לא זה שתי מטר מהבית 11.היה לכם כוח לחזור?לא זה מעייף.. הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום?באזיל ושיקי 2.הכי מוכשר בכתיבה?באזיל 3.הכי תומך?באזיל ושיקי 4.הכי מקשיב?באזיל ושיקי 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון?באזיל ושיקי 6.הכי מגיב לכל דבר?שיקי 7.הכי בולט?באזיל ושיקי 8.הכי הייתם רוצים לפגוש?נמאס להיפגש עם באזיל ושיקי! 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?לבאזיל ושיקי אוהבת אותכם באזיל ושיקי!!!

bazzzil

New member
אעלק אוהבת אותנו...

סתמי סתמי... לא מכירה אותך... :) סתםם,אוהבת

bazzzil

New member
אתם לא יודעים מה עבר עליי!!

גם אני לא יודעת מה עבר עליי כשהחלטתי שיעשו לי פוני... אבל עשיתי פוני של ערסיווותתתת....לצד כזה. הדבר היחידי שבא לי לעשות עכשיו זה לגזור את השיעררררררררר לגמריי...!!!!1 האררררררררררררררררררררררררררר תעזרו לי מה אני עושה?

bazzzil

New member
מהחלון?זה כלום לעומת מה שעבר עליי!!

נפל לי טייפ על הראשששש!!!!!!!!!!!!!!!!! תראו...

למעלה