סקר שבת, קצר באיחור
.

Slim Jim

New member
תראי...

למרות שאני לא יכול לסבול פוני, בעיני את עדיין נראית יותר טוב מחברי הפורום הזה. מרגישה יותר טוב?

bazzzil

New member
יאאאא איזה חמודים!!

תודה,האמת..שאני שונאת אותו אבל אח שלי הקטן מאר לי שזה לא מכוער... עשה לי את היום...נתתי לו חיבוק עד שנמעך...

WonderBoY X

New member
...............

|.איך קוראים לך? שחר 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? כשאני יידע אני יספר לכם 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?
4.איזה שם הייתם מעדיפים? חנוך גבריאל שמעוני בן יחזקיה 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? בורק חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון?
2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה?
3.אם כן,מאיפה נפלתם?
צוקים הרים וכל אלה 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור?
5.אם כן,איפה? בבצפר 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?
7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?
8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו?
אני אוהב סיוטים אם אתם יודעים איך לשלוט בהם לטובתכם
מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? אקוסטית
2.לאיזה הכי לא? טובה 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? תופים 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? זה לא מגניב
טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? תאילנד 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה?
3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך?
(אם אתם מבינים למה אני מתכוון... 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך?האישה..
5.לנסוע עם תיק או בלי?
6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך?מסעדה
7.לעצור למדיטציה בדרך?
8.לצלם כל דבר שזז?
9.לקנות כל דבר שלא זז?
10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום?
11.להישאר במלון או לצאת לטייל?
לצאת... 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה?
13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון?לקום... הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה?ראשונה
2.לשתות לפני?בזמן?אחרי?לפני 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?להשתולל
4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לשיר ביחד 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים?עם חברים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?תחבורה ציבורית 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?לצאת החוצה לישון 1.עם פיג'מה\בלי?בלי 2.פוך כל השנה?לאאאאא 3.על הצד\בטן\גב?בטן 4.שנת צהריים?לא 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?רכה 6.עם מישהו\י \ לבד?לבד 7.באוטובוס?לא 8.על ספסל ציבורי?לא 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?כהההההה SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד?צהריים וערב 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא?ספונטניות 3.משחק מקדים או בלי?כה 4.המקום הכי מושלם?לשכור חדר במלון 5.המקום הכי לא מושלם חחח?בחוץ איפשהו 6.רק מאהבה?לאאא 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר?לחשוב על אותו בנאדם 8.סטוצים?כהה 9.יזיזים?כההה סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם?בתולה 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?נקיים ומסודרים 3.האם זה תואם את האופי שלכם?מאוד!!!!! 4.אתם מאמינים בזה בכלל?כה 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?בולשיט!! 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ?נו אמרתי לא!!! 8.הכלתם פעם בלי סיבה?כה 9.לאן הגעתם?לשם 10.זה רחוק?מאוד 11.היה לכם כוח לחזור?לא הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום?לא יודע.... 2.הכי מוכשר בכתיבה?טובי 3.הכי תומך?קובי חחחחחחח.... ממש.... 4.הכי מקשיב?טובי 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון?גברי 6.הכי מגיב לכל דבר?טובי 7.הכי בולט?טובי 8.הכי הייתם רוצים לפגוש?את כולם.. 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?כהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!! אבל טובי שולטת...

WonderBoY X

New member
טוב אז ככה...../images/Emo4.gif

את ממש בולטת כאילו בודק מי הכי בולט ואני רואה הכי הרבה את השם שלך... ואת הכי מקשיבה כי את עונה לכל דבר...(בולטת שכמותך) יש מבינה..???

../images/Emo187.gif

שמך 1.איך קוראים לך? טובי. 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? כל מי שמכיר אותי קורא לי Tuvi או Toby או שניהם יחד.. 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? ממש לא. 4.איזה שם הייתם מעדיפים? נופר/דניאל. 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? :| חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? חלמתי אתמול שנסעתי באוטובוס, ישבתי בספסל הראשון, ובאמצע הנסיעה האוטובוס לא הפסיק לעצור והתנגש במשאית. בעיקרון אין חלום הכי נפוץ... הרעיון עצמו נפוץ 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כן 3.אם כן,מאיפה נפלתם? לאדעת 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? כן, כשהייתי קטנה, כל חלום היה ככה. 5.אם כן,איפה? לאדעת 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? דווקא שמחתי לפתוח את העיניים, לגלות שהוא לא אמיתי. 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? כן.. חח. 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? כן. (וזה היה במודע) מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? גיטרה 2.לאיזה הכי לא? אמ, בס? 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? תופים. וגיטרה 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? תשאלו אותם :|. טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? רחוק.. 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? לא משנה 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? לאדעת 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך?
5.לנסוע עם תיק או בלי? עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? לקחת אוכל 7.לעצור למדיטציה בדרך? מה 8.לצלם כל דבר שזז? כן 9.לקנות כל דבר שלא זז? אם יש כסף.. 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? כן 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? גם וגם 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? מה שבא ליד 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? להמשיך לישון.. אבל ארוחת בוקר בבתי מלון זה טעים.. אז אני אנסה לקום :/. הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? ראשונה! 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? מה שיוצא. אבל לא לשתות לפני כי אז יש פיפי 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? להשתולל. אבל תלוי באיזו הופעה.. 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לצרוח ביחד. שוב-תלוי באיזו הופעה 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? עם חברים ולהכיר אנשים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? לישון על ספסל 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? לצאת החוצה, מה אני ילדה קטנה? אבל תלוי. בהופעה של הקספרים הכל אחרת
לישון 1.עם פיג'מה\בלי? עם
2.פוך כל השנה? כל השנה
3.על הצד\בטן\גב? על הצד 4.שנת צהריים? לא 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? רק נוצות 6.עם מישהו\י \ לבד?
אבל אני נוחרת אז מסכן מי שישן לידי.. 7.באוטובוס? לא 8.על ספסל ציבורי? תלוי 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? כן
SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? תמיד 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? למעלה
3.משחק מקדים או בלי? ברור שעם. 4.המקום הכי מושלם? לא יודעת, יש הרבה 5.המקום הכי לא מושלם חחח? נ"ל 6.רק מאהבה? לא.
7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? תלוי 8.סטוצים? כן 9.יזיזים? למה לא? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? טלה. 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? שאני בחורה עקשנית ואימפולסיבית. וצריכה תשומת לב. והרבה 3.האם זה תואם את האופי שלכם? כן 4.אתם מאמינים בזה בכלל? כן 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם? לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? שטן
. 8.הכלתם פעם בלי סיבה? אכלתם* כן, תמיד. 9.לאן הגעתם? אה? 10.זה רחוק? . 11.היה לכם כוח לחזור? .. הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? לא מכירה מכאן הרבה אנשים :|. 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

shikiki

New member
חח שאלון משעשע../images/Emo152.gif

שמך 1.איך קוראים לך? שירן 2.איך חבריך מעוותים לך את השם?כן 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך?לא 4.איזה שם הייתם מעדיפים? שימרית:) 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם?בלה בלה חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון?=\ 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה?כן 3.אם כן,מאיפה נפלתם?מהמדרגות:D 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור?לא 5.אם כן,איפה? 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?לא 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?כן 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו?לא מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה?תופים 2.לאיזה הכי לא?מלגזה:p 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה?תופים 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר?תשאלו אותם טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה?ניו יורק 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה?במטוס (?) 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך?היינו נופלים מהשמיים חח 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך?לא הייתי רוצה 5.לנסוע עם תיק או בלי?רצוי עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך?לאכול במסעדות 7.לעצור למדיטציה בדרך?כן, עד שנגיע למים 8.לצלם כל דבר שזז?ציפורים? 9.לקנות כל דבר שלא זז? אולי.. 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום?אם יש לו גדול 11.להישאר במלון או לצאת לטייל?לטייל 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה?כן! 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון?אוכל הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה?אמצע 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי?בזמן 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?להשתולל 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות?לצרוח ביחד 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים?עם חברים ולהכיר גם שם:) 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?טרמפים:):):) 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? זה לא באמת נגמר עד שהם לא שרים ג'קי לישון 1.עם פיג'מה\בלי?בלי:p 2.פוך כל השנה?יאפ! 3.על הצד\בטן\גב?בטן 4.שנת צהריים?למה לא 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?רכה 6.עם מישהו\י \ לבד?רצוי מישהו 7.באוטובוס?לא נוח 8.על ספסל ציבורי?כנל 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?כן SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד?תמיד:p 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא?מה שבא 3.משחק מקדים או בלי?עם 4.המקום הכי מושלם?מממ.. 5.המקום הכי לא מושלם חחח?חול 6.רק מאהבה?פעם ראשונה כן 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? תלוי 8.סטוצים?למה לא 9.יזיזים?:):):) סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם?קשת 2.מה המזל שלכם אומר עליכם?עקשנים 3.האם זה תואם את האופי שלכם?כן 4.אתם מאמינים בזה בכלל?לא ממש 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ?חח 8.הכלתם פעם בלי סיבה?לא 9.לאן הגעתם?לאותו מקום שהייתי בו 10.זה רחוק?תלוי מאיפה 11.היה לכם כוח לחזור?לא חח הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום?לא מכירה 2.הכי מוכשר בכתיבה?כנל 3.הכי תומך?כנל 4.הכי מקשיב?כנל 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון?כנל 6.הכי מגיב לכל דבר?כנל 7.הכי בולט?כנל 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? רן - הוא היחיד שאני מכירה 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם? ככה | | אני חדשה פה ואני לא מכירה אנשים.. אבל אני אוהבת את כולם:):):)

FreeLanceR2

New member
מישהו שם לב

שרשום למעלה שמך ומתחת לזה רשום איך קוראים לך? שמך 1.איך קוראים לך? לי 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? ליקוש 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? חביב 4.איזה שם הייתם מעדיפים? ג'ן 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? קיזר סוזה? חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? משהו הזוי על מכונת כתיבה 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? בטח 3.אם כן,מאיפה נפלתם? בניין,צוק 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור?חצי ערומים 5.אם כן,איפה?בחלום 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי?לא 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום?בטח country house של בלר היה האחרון 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו?אין לי סיוטים מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? נבל,גיטרה 2.לאיזה הכי לא? מפוחית 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה?תופים 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? כי יש להם תוף מרים טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה?אירלנד 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה?בדילוגים 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך?הייתי חוזרת הביתה 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? עם עומר,כי הוא יודע להדליק מנגל 5.לנסוע עם תיק או בלי? עם 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? בדרך 7.לעצור למדיטציה בדרך?לא 8.לצלם כל דבר שזז?וגם מה שלא 9.לקנות כל דבר שלא זז? לא 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? תלוי איזה מקום 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לטייל 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה?וגם את השלט של הטלוויזה,השמיכות והצלחת של הפירות..נו לא 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? לקום הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? ראשונה 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי?קצת לפני וקצת אחרי 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד?תלוי בהופעה 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? תלוי בהופעה 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? עם חברים ולהכיר שמה 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית?ספסל 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר?לא זה בסדר,אני אתגבר לישון 1.עם פיג'מה\בלי?עם חולצה 2.פוך כל השנה?רק בחורף,אביב,סתיו בקיץ חם 3.על הצד\בטן\גב? גב 4.שנת צהריים? איכס לא 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית?רגילה 6.עם מישהו\י \ לבד?תלוי מתי 7.באוטובוס?לא 8.על ספסל ציבורי? אי אפשר עכשיו שמו ברזלים.. 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת?לא כיף סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? סרטן 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? משהו על נוסטלגיה נראה לי 3.האם זה תואם את האופי שלכם? לפעמים 4.אתם מאמינים בזה בכלל?לא ממש 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם?לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם?לא 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? 8.הכלתם פעם בלי סיבה?כה 9.לאן הגעתם?הרצליה 10.זה רחוק?לא ממש 11.היה לכם כוח לחזור?יש ברירה? הפורום (אפשר כמה אנשים)לא מכירה כל כך 1.מי הכי מצחיק בפורום? 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

צלילוש3

New member
../images/Emo187.gif

שמך 1.איך קוראים לך? צליל 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? צולי, צלילוש, צילה, סלילה 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? כן 4.איזה שם הייתם מעדיפים? שום דבר 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? אני לא בקיאה בשמות אינדיאנים... חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? אני לא זוכרת חלומות 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כן 3.אם כן,מאיפה נפלתם? מאיזה מגדל 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? לא 5.אם כן,איפה? לא חלמתי... 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? לא 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? כן 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? לא מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? מפוחית
2.לאיזה הכי לא? לאדעת 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? תופים
4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? כי ככה טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? לאירלנד 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? לעוף באוויר ולא במטוס... 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? לא נורא 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? עם מישו נחמד... 5.לנסוע עם תיק או בלי? בלי 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? לקחת 7.לעצור למדיטציה בדרך? בכיף... 8.לצלם כל דבר שזז? לא כל דבר שזז אבל לצלם 9.לקנות כל דבר שלא זז? חס ושלום 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? לא 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לטייל
12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? לא 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? תלוי הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? עדיף שורה ראשונה אבל תלוי אם יהיה אפשרות לצאת בחיים 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? מה לשתות? 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? להשתולל 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לשיר ביחד 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? עם חברים ולהכיר שם אנשים 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? לישון על ספסל 7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? לצעוק "אינפקציה אינפקציה" לישון
1.עם פיג'מה\בלי? עם 2.פוך כל השנה? לא 3.על הצד\בטן\גב? כל הזמן מחליפה צדדים 4.שנת צהריים? לא 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? כרית עבההה 6.עם מישהו\י \ לבד? ביחד 7.באוטובוס? לא 8.על ספסל ציבורי? לאדעת לא ניסיתי 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? חחח לא הייתי שתויה אפעם SEX 1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? לאדעת 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? לאדעת 3.משחק מקדים או בלי? לאדעת 4.המקום הכי מושלם? לאדעת 5.המקום הכי לא מושלם חחח? לאדעת 6.רק מאהבה? בטח 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? על אותו בנאדם 8.סטוצים? לא 9.יזיזים? אולי סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? דגים 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? לא זוכרת 3.האם זה תואם את האופי שלכם? נראה לי שכן 4.אתם מאמינים בזה בכלל? לפעמים 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? לא 6.פתחו לכם בקלפים פעם? יכול להיות 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? לאדעת 8.הלכתם פעם בלי סיבה? כן 9.לאן הגעתם? איפשהו לא זוכרת 10.זה רחוק? יכול להיות 11.היה לכם כוח לחזור? כן הפורום (אפשר כמה אנשים) 1.מי הכי מצחיק בפורום? אני לא מכירה כלכך אנשים 2.הכי מוכשר בכתיבה? כנ"ל 3.הכי תומך? כנ"ל 4.הכי מקשיב? כנ"ל 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? כנ"ל 6.הכי מגיב לכל דבר? כנ"ל 7.הכי בולט? כנ"ל 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? את כולם... 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם? כולםםםם

קצת באיחור../images/Emo13.gif

שמך 1.איך קוראים לך? תהילה 2.איך חבריך מעוותים לך את השם? תהילה, תוליה. 3.את\ה אוהב\ת את השם שלך? לא!
4.איזה שם הייתם מעדיפים? יובל. 5.אם הייתם נולדים להורים משבט אינדיאני איך הייתם רוצים שיקראו לכם? לא יודעת. חלומות שלכם 1.החלום הכי נפוץ שיש לכם בזמן האחרון? על פרידה. 2.האם חלמתם פעם שאתם נופלים ממקום גבוה? כן
3.אם כן,מאיפה נפלתם? כל מיני מקומות. 4.האם חלמתם פעם שאתם ערומים בציבור? כן
5.אם כן,איפה? לא יודעת. 6.האם היה לכם פעם סיוט שהתעוררתם ופחדתם לפתוח את העיניים מרוב שהוא היה אמיתי? כן. 7.האם פעם נרדמתם עם מוזיקה ושמעתם את השירים מתוך החלום? כן. זה היה כזה הזוי. 8.האם היה לכם סיוט שלא הצלחתם להתעורר ממנו? כן! מוזיקה 1.לאיזה כלי נגינה יש את הצליל הכי יפה? גיטרה, תופים. 2.לאיזה הכי לא? דרבוקה? 3.על מה הייתם רוצים ללמוד לנגן ברגע זה? גיטרה, תופים. 4.למה אמנים לא משתמשים באקורדיון בהופעות כבר? כי זה ישן
טיולים 1.לאן הייתם רוצים לטוס ברגע זה? הודו! 2.איך הייתם רוצים להגיע לשמה? מטוס. 3.מה היה קורה אם הייתם נתקעים בדרך? *נכנסת ללחץ* 4.עם מי הייתם רוצים להתקע בדרך? אליאור. 5.לנסוע עם תיק או בלי? עם. 6.לקחת אוכל או לאכול במסעדות בדרך? גם וגם. 7.לעצור למדיטציה בדרך? כן! 8.לצלם כל דבר שזז? לא כל מה שזז. אבל לצלם! 9.לקנות כל דבר שלא זז? כן! 10.לעבור חוויה מינית עם יליד המקום? לא! 11.להישאר במלון או לצאת לטייל? לטייל!! 12.לקחת מגבות\ברזים\מאפרות\כספות הביתה? לא! 13.לקום לארוחת בוקר או להמשיך לישון? לישון! הופעות 1.שורה ראשונה\באמצע\מאחורה? ראשונה! 2.לשתות לפני?בזמן?אחרי? לפני או אחרי! 3.לרקוד\להשתולל\לעמוד? הכל! 4.לשיר ביחד\לצרוח ביחד\לשתוק ולהנות? לצרוח ביחד! 5.לבוא לבד\עם חברים\להכיר שמה אנשים? עם חברים. 6.לחזור בטרמפים\לישון על ספסל ליד המועדון עד לשעת תחבורה ציבורית? לא
7.להמשיך לעמוד ולצעוק "היהודים היהודים" כי אתם מסרבים להאמין שנגמר\לצאת החוצה ולהשלים עם העובדה שנגמר? לצעוק! לישון 1.עם פיג'מה\בלי? לא משנה! אותו דבר
2.פוך כל השנה? לא! 3.על הצד\בטן\גב? צד. 4.שנת צהריים? לא! 5.עם כרית קשה\רכה\בלי כרית? בינונית. 6.עם מישהו\י לבד? עם מישהו! 7.באוטובוס? כשממש עייפים! 8.על ספסל ציבורי? לא! 9.ששתויים ושהמיטה מסתובבת? חח כן! SEX - עדיין לא עשיתי
1.בוקר\צהריים\ערב\תמיד? 2.למעלה\למטה\על הצד\הפוכים\מה שבא? 3.משחק מקדים או בלי? 4.המקום הכי מושלם? 5.המקום הכי לא מושלם חחח? 6.רק מאהבה? 7.לחשוב על אותו בן אדם או מישהו אחר? 8.סטוצים? 9.יזיזים? סתם עוד שאלות 1.איזה מזל אתם? דלי / דגים - אני באמצע. 2.מה המזל שלכם אומר עליכם? -- 3.האם זה תואם את האופי שלכם? ... 4.אתם מאמינים בזה בכלל? לפעמיים! 5.אתם מאמינים שהמזל של בן הזוג צריך להיות תואם לשלכם? לא! 6.פתחו לכם בקלפים פעם? לא. 7.יצא לכם השטן או מלאך המוות :) ? -- 8.הכלתם פעם בלי סיבה? כן 9.לאן הגעתם? לשומקום. 10.זה רחוק?בערך! 11.היה לכם כוח לחזור?כן. הפורום (אפשר כמה אנשים) - לא מכירה מפה ממש אנשים. 1.מי הכי מצחיק בפורום? 2.הכי מוכשר בכתיבה? 3.הכי תומך? 4.הכי מקשיב? 5.הכי תמיד אומר את הדבר הנכון? 6.הכי מגיב לכל דבר? 7.הכי בולט? 8.הכי הייתם רוצים לפגוש? 9.הכי הייתם רוצים להגיד להם עכשיו כמה אתם אוהבים אותם?

למעלה