סקר שישי שיוציא לכם את המיץ

Bozo the clown

New member
2

כן / לא - 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: לא 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: כן 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? ב 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?ב 53. יאס או הוט ? א 54. סוף הדרך או רצים לדירה? איכס 55. אבטיח או מלון ? א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> א 57. קולה או פפסי ? איכס 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? ב 59. ניוטון או אינשטיין ? ב 60. לבן או שחור ? ב 61. משקפיים או עדשות ? א 62. חיים או מוות ? א 63. אוניברסיטה או מכללה ? א 64. צבא או ש"ל ? א+ב 65. עתיד או עבר ? ב 66. תות או פטל ? ב 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? נוו 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ב 70. ספר או סרט ? ב 71. דיסקמן או MP3 ? ב 72. קלטת או דיסק ? ב 73. תקליט או קלטת ? א 74. כדור הארץ או מאדים ? א 75. חיידקים או וירוסים ? א 76. כחול או כתום ? א 77. סטימצקי או צומת ספרים? ב 78. מנגו או קסטרו ? א 79. פלאפון או סלקום ? אורנג' 80. לב או ראש? א 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? ב 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ב 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ב 85. תל אביב או ניו-יורק? א 86. יום או לילה? א 87. רכבת או אוטובוס? א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? ב 89. טניס או כדור-עף ? ב 90. כלב או חתול ? א מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? נמנעת ומתרחקת כמה שיותר מהר 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת כנראה 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי מנפחת נחיריים ומעיפה בו מבט מאד לא אוהב 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת מזרים ככה לימדו אותי 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי מקיאה כמה שעות טובות 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אוכלת הרבה שוקולד, כל מה שאפשר 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי גאה מאד בעצמי ומייד מפרסמת את זה 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מנסה לגייס לו כסף ומביאה אותו לפה 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? מאד ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: מוסיקה- יותר מתחביב, תופסת מקום מרכזי בחיי אבל לא באופן מקצועי, לישון, לאכול, טלויזיה וקולנוע 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? ניו יורק 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? נגן MP3 עם טונות שירים, הרבה שוקולד, החבר שלי, מיטה, מים 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים טיפשים, הלקוחות שבאות אליי לחנות ומזיינות לי את השכל שעות, ואני גם מעצבנת את עצמי 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אוהבת לעזור לחברים שלי, יודעת להנות מהדברים שלחיים יש להציע למרות כל החרא מסביב (קל מאד לספק אותי) ומצחיקה את החברים שלי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: חסרת סבלנות, מתעצבנת בקלות, דוחה דברים לרגע האחרון 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? בלרינה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? מוסיקאית מפורסמת 109. מה ממש חשוב לך בחיים? שמי שאני אוהבת יהיה בריא מכל הבחינות 110. ממה אתה הכי מפחד ? להשתגע ולחטוף התמוטטות עצבים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? הנוכחי- 5 שנים + 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא זכור לי, אני די מרובעת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? גם לא זכור לי, אני מדחיקה יופי 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? האם פנינה רוזנבלום הפילה או לא 115. אתה אלים ? מילולית לפעמים מאד 116. אתה חכם ? אחרים יעידו, אני במקום טוב באמצע 117. אתה אוהב ללמוד ? את מה שמעניין אותי- מאד 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? מוסיקה ושוקולד 119. אתה אוהב לטוס ? לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? עכשיו אני אתחיל??? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא זכור 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> יש לי לחן ללא מילים 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 80 שקל 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? היה כבר 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מנגנת כל היום 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? תל אביב 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? במקרה הזה כן, זה עזר לי לשכוח מכאב הבטן שתקף אותי עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 11:40 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן צופה אהבות חדשות השנה? לא מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? שם של החבר הכי טוב? רונית יש לך DDR או IDDR? ? היי או ביי? יודע לשיר יפה? לא מזייפת, קול נוראי ולרקוד יפה? כן! יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כן! קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לא הפורום הכי שולט בתפוז: כולם פתטיים איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? פחח מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: את החבר היית בים החופש? כן ובחו"ל? כן.. ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? חדר שינה האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: אינה הסרטים שראית ביום כיפור: היה יום כיפור מבאס, לא ראיתי סרטים ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: החבר שלע אירנה או ינרה? ענבל או ענבלק? ירדן או ירדקניק? נעמה או נמה? אוהב מיץ תפוזים? סחוט אוהב שייק פירות? כה ומילקשייק? לא וקפה? לא ושוקו? יטבתה מכיר את ויטמינצ'יק? ספר 3 עובדות עליך: לא בא לי

צלילוש3

New member
חלק2

ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: לקרוא, לצאת עם חברים, לראות סרטים, לשמוע מוזיקה ועוד ועוד ועוד 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? תאילנד נראה לי מתאים... 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן, ועוד 4 דיסקים... 104. מה ממש מעצבן אותך ? שאחים שלי מעצבנים אותי וכשאני מתעצבנת עליהם בחזרה אני חוטפת את הצעקות מאמא 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: נחמדה, מקשיבה, ואחי הקטן אומר חמודה... 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: לפעמים עושה ממש הרבה רעש.., מתעצבנת מהר, לפעמים לא מקשיבה לאפחד... 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? לא חשבתי על זה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? משו עם מוזיקה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? מוזיקה ומשפחה וחברים 110. ממה אתה הכי מפחד ? לאדעת 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לאדעת 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לאדעת... 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? קרו לי המון... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? אני לא קוראת עיתונים בבוקר 115. אתה אלים ? לפעמים 116. אתה חכם ? לפעמים 117. אתה אוהב ללמוד ? תלוי מה 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אני לא זוכרת חלומות 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? היו המון 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?בארנק אין אבל יש לי בחדר 132 וחצי ש"ח 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? חורשת את כל הארץ 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בצפון 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לאא עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 13:42 רוצה לעשות צניחה חופשית? אתם לא יודעים כמה... צופה אהבות חדשות השנה? יכול להיות מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? חדשה שם של החבר הכי טוב? מיטל יש לך DDR או IDDR? אה? היי או ביי? היי יודע לשיר יפה? לא ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? יאפ אימא ואחותי קורה לך שהרמקולים במחשב לא עובדים לפעמים? בוודאי הפורום הכי שולט בתפוז: אינפקציהההה איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? אביב נראה לי מישו שממש בא לך לחבק עכשיו:מיטל היית בים החופש? יאפ ובחו"ל? לא ובמלון בארץ? יאפ המקום האחרון שהיית בו בבית? פה בחדר של המחשב האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: גלעד הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: יש המון אירנה או ינרה? אירנה ענבל או ענבלק? ענבל ירדן או ירדקניק? ירדקניק נעמה או נמה? נעמה אוהב מיץ תפוזים? מוגז אוהב שייק פירות? לא ומילקשייק? בטעם בננה וקפה? לא ושוקו? לא מכיר את ויטמינצ'יק? בטח ספר 3 עובדות עליך: יש לי עיניים כחולות אני גרה בחור בדרום... אני אוהבת אתכם

sabag12

New member
../images/Emo54.gifסקר שישי שיוציא לכם את המיץ

שאלון משפחה: 1. שם: 2. גיל: 3. איזור מגורים: 4. כמה אחים יש לך? 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? 8. ועם סבא וסבתא? 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) 12. ואליהם את/ה הולך/ת? 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? אתם טובים בלימודים ? חרשנים ? מקצוע הכי פחות שנוא ? מקצוע הכי שנוא ? אוהבים את המחנכת שלכם ? זו אותה אחת משנה שעברה ? השאירו אותכם פעם כיתה ? הקפיצו אתכם פעם כיתה ? יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? אהבתם את המורה למתמטיקה ? היא מלמדת אתכם השנה ? ולאנגלית ? והיא כן ? קניתם ה-כ-ל לבצפר ? מה לא ? קניתם תיק חדש ? וקלמר ? ויומן ? איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אתם מתכוונים להשקיע ? יותר משנה שעברה ? שאלון כללי: 1. שם: 2. תאריך לידה: 3. גיל: 4. ארץ לידה: 5. מקום מגורים נוכחי: 6. עיסוק: 7. מספר אחים/אחיות: 8. רישיון -יש/אין? 9. באיזה שפות אתם שולטים? דברים שאתם אוהבים 11. שיר: 12. סרט אהבה בלתי נשכח: 13. ספר: 14. משחק: 15. אתר באינטרנט: 16. פורום באינרנט: 17. מקצוע בבית ספר: 18. מקום בילוי: 19. תוכנית טלויזיה: 20. תחנת רדיו: דברים שאתם שונאים 21. שיר: 22. סרט: 23. ספר: 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר: 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר: 32. לעבוד על אנשים בטלפון: 33. לנהוג בלי רישיון: 34. סמים: 35. לצרוח ברחוב: 36. להתגייס לצה"ל: 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: 39. לשתות הרבה קולה: 40. להרוג ערבים: 41. להתנדב: 42. לגנוב מגנבים: 43. לפטר את לימור לבנת: 44. לחזור בתשובה: 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: 48. לשרוף את התעודת בגרות: 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: 50. לחגור גם מאחור: א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? רוצה לעשות צניחה חופשית? צופה אהבות חדשות השנה? מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? שם של החבר הכי טוב? יש לך DDR או IDDR? היי או ביי? יודע לשיר יפה? ולרקוד יפה? יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? הפורום הכי שולט בתפוז: איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: היית בים החופש? ובחו"ל? ובמלון בארץ? המקום האחרון שהיית בו בבית? האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: הסרטים שראית ביום כיפור: ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: אירנה או ינרה? ענבל או ענבלק? ירדן או ירדקניק? נעמה או נמה? אוהב מיץ תפוזים? אוהב שייק פירות? ומילקשייק? וקפה? ושוקו? מכיר את ויטמינצ'יק? ספר 3 עובדות עליך:

sabag12

New member
../images/Emo54.gifחלק 1../images/Emo9.gif

שאלון משפחה:
1. שם:
רן
2. גיל:
18
3. איזור מגורים:
ק. עקרון
4. כמה אחים יש לך?
2
5. את/ה האח/ות הבכור/ה?
כן
6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)
איף
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?
קצת זמן
8. ועם סבא וסבתא?
אין סבא, סבתא מדי פעם
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)
כן
10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל?
כן
11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)
לא ממש, רק בגלל האוכל
12. ואליהם את/ה הולך/ת?
כן שמתחשק
13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה?
כן
14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?
לא
15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה?
16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)
כן חלקם
17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?
לא ממש
שאלון כללי:
1. שם:
רן
2. תאריך לידה:
21.4.87
3. גיל:
18
4. ארץ לידה:
ישראל
5. מקום מגורים נוכחי:
ק. עקרון
6. עיסוק:
זונה ממין זכר
7. מספר אחים/אחיות:
2
8. רישיון -יש/אין?
יש
9. באיזה שפות אתם שולטים?
עברית
דברים שאתם אוהבים
ז^ן
11. שיר:
משתנה אבל עכשיו - דם על הים - אלג'יר
12. סרט אהבה בלתי נשכח:
לא יודע
13. ספר:
קופסיקו
14. משחק:
שח-מט
15. אתר באינטרנט:
תפוז
16. פורום באינרנט:
אינפקציה
17. מקצוע בבית ספר:
לא לומד
18. מקום בילוי:
כל מיניי
19. תוכנית טלויזיה:
לא יודע
20. תחנת רדיו:
גלגל"צ
דברים שאתם שונאים
לסדר
21. שיר:
סוליקו סאמק
22. סרט:
טיטאניק
23. ספר:
עבים
24. משחק:
שש-בש
25. אתר באינטרנט:
אתרי סקס למיניהם
26. פורום באינרנט:
רוני
27. מקצוע בבית ספר:
לא לומד
28. מקום בילוי:
באולינד
29. תוכנית טלויזיה:
נמ...
30. תחנת רדיו:
נמ..
כן / לא -
31. להתשכר:
כן
32. לעבוד על אנשים בטלפון:
כן
33. לנהוג בלי רישיון:
לא
34. סמים:
כן
35. לצרוח ברחוב:
כן
36. להתגייס לצה"ל:
לא
37. לתרו

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהמשך לחלק 1 ../images/Emo10.gif

37. לתרום לאגודה למען הסרטן:
כן
38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:
כן
39. לשתות הרבה קולה:
כן
40. להרוג ערבים:
כן
41. להתנדב:
לא
42. לגנוב מגנבים:
כן
43. לפטר את לימור לבנת:
כן
44. לחזור בתשובה:
לא
45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק:
לא
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:
כן
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:
כן
48. לשרוף את התעודת בגרות:
כן, אין לי כזאת
49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:
כן
50. לחגור גם מאחור:
כן, לחדור**
א' או ב'
51. הראל- סקעת או מויאל ?
מויאל
52. מקדונלדס או בורגר קינג ?
מקדונלדס
53. יאס או הוט ?
יאס
54. סוף הדרך או רצים לדירה?
סוף הדרך
55. אבטיח או מלון ?
אבטיח
56. תפוז או נענע ? <באינטרנט>
תפוז
57. קולה או פפסי ?
קולה
58. רם אורן או ג'ון גרישם ?
מי אלה ?
59. ניוטון או אינשטיין ?
מי אלה ?
60. לבן או שחור ?
שחור
61. משקפיים או עדשות ?
משקפיים
62. חיים או מוות ?
מוות
63. אוניברסיטה או מכללה ?
שום דבר
64. צבא או ש"ל ?
ש"ל
65. עתיד או עבר ?
עבר
66. תות או פטל ?
תות
67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?
3
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?
חדש וכאלה
69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?
גו'בניק
70. ספר או סרט ?
סרט
71. דיסקמן או MP3 ?
MP3
72. קלטת או דיסק ?
דיסק
73. תקליט או קלטת ?
קלטת
74. כדור הארץ או מאדים ?
ארץ
75. חיידקים או וירוסים ?
שתיהם
76. כחול או כתום ?
כחול
77. סטימצקי או צומת ספרים?
צומת ספרים
78. מנגו או קסטרו ?
מנגו
79. פלאפון או סלקום ?
סלקום
80. לב או ראש?
לב
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?
שומר מסך
82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?
היום
83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?
איףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?
לישון
85. תל אביב או ניו-יורק?
ניו יורק
86. יום או לילה?
לילה
87. רכבת או אוטובוס?
רכבת
88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד?
רוק כבד
89. טניס או כדור-עף ?
טניס
90. כלב או חתול ?
כלב

sabag12

New member
../images/Emo54.gifחלק 2 ../images/Emo70.gif

מה הייתם עושים אילו-
91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?
עוברים צד
92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?
צוחק ועובר לצד שני
93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?
נחנקת מרוב צחוק
94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?
חונק אותו
95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?
מתעלם
96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
מגניב
97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?
מזדיין
98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?
חושב על הכסף
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?
שימות
100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?
כן
ועוד קצת עליך:
101. תחביבים:
אין
102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?
גן עדן
103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?
מחשב, שנציל תירס, וחומוס
104. מה ממש מעצבן אותך ?
שמשקרים לי או שמנסים לגרום לי לקנאות
105. ציין 3 תכונות טובות שלך:
אין
106. ציין 3 תכונות שליליות שלך:
המון
107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?
עורך דין [כן בטח
]
108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?
לא יודע
109. מה ממש חשוב לך בחיים?
חברים
110. ממה אתה הכי מפחד ?
מוות
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?
שבועיים
112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ?
להסתובב בתחתונים בכביש לעצור טרמפים
113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך?
נולדתי
114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?
מודעות אבל
115. אתה אלים ?
כן
116. אתה חכם ?
לא
117. אתה אוהב ללמוד ?
לא
118. מה הדברים שגורמים לך כיף?
דם
119. אתה אוהב לטוס ?
כן
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ?
לא יודע
121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?
כן
122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?
סמים?
123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!>
כתבתי
124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?
150 שרל :S
126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ?
אוכל
127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ?
עובד
128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?
לוס אנג'לס
129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?
לא

sabag12

New member
../images/Emo54.gifחלק 3 ../images/Emo70.gif

עוד שאלון כללי:
אז.. מה השעה עכשיו?
5:22
רוצה לעשות צניחה חופשית?
כן
צופה אהבות חדשות השנה?
כן
מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה?
איף
שם של החבר הכי טוב?
יש חברה
יש לך DDR או IDDR?
מזה ?
היי או ביי?
ביי
יודע לשיר יפה?
לא
ולרקוד יפה?
לא
יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב?
כן
קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים?
לא
הפורום הכי שולט בתפוז:
אינפקציה
איזה אנציקלופדיה יש לך בבית?
הרבה
מישו שממש בא לך לחבק עכשיו:
מישו אבל הוא לא פה
היית בים החופש?
כן
ובחו"ל?
כן
ובמלון בארץ?
לא
המקום האחרון שהיית בו בבית?
שירותים
האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:
ידידה
הסרטים שראית ביום כיפור:
לא ראיתי
ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן:
אין
אירנה או ינרה?
אירנה
ענבל או ענבלק?
רנבל
ירדן או ירדקניק?
ירדן
נעמה או נמה?
ירדן
אוהב מיץ תפוזים?
כן
אוהב שייק פירות?
כן
ומילקשייק?
כן
וקפה?
גם
ושוקו?
כן
מכיר את ויטמינצ'יק?
כן
ספר 3 עובדות עליך:
אני אפס מאופס

דיסטו

New member
דיסטורשן סיבוב ראשון

נראה איזה מיץ זה בדיוק יוציא. שאלון משפחה: 1. שם: דיסטורשן 2. גיל: 18 וחצי 3. איזור מגורים: דרום 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) סנדוויץ' 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? קצת 8. ועם סבא וסבתא? לפעמים 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) סוג של 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא שאלון בית ספר: סיימתי ללמוד בשעה טובה. שאלון כללי: 1. שם: דיסטורשן 2. תאריך לידה: 20.3.87 3. גיל: 18 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: דרום 6. עיסוק: כלום 7. מספר אחים/אחיות: 2 8. רישיון -יש/אין? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: הברוך של סלקום 12. סרט אהבה בלתי נשכח: לא זוכרת. ז"א שהוא נשכח 13. ספר: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 14. משחק: סוגר שטחים volfied 15. אתר באינטרנט: של אינפקציה http://infectzia.net 16. פורום באינרנט: אינפקציה בהייד פארק 17. מקצוע בבית ספר: אין ביצפר 18. מקום בילוי: בארבי ת"א 19. תוכנית טלויזיה: לא רואה 20. תחנת רדיו: לא שומעת דברים שאתם שונאים 21. שיר: תנו לו צ'אנס 22. סרט: לא זוכרת 23. ספר: לא זוכרת 24. משחק: סוגר שטחים volfied 25. אתר באינטרנט: נענע 26. פורום באינרנט: הנוער העובד 27. מקצוע בבית ספר: אין ביצפר 28. מקום בילוי: בתי קפה 29. תוכנית טלויזיה: לא רואה 30. תחנת רדיו: לא שומעת

דיסטו

New member
מכה שנית

כן / לא - 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל: מתוך חובה 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: לא 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לא 39. לשתות הרבה קולה: כן 40. להרוג ערבים: לא! 41. להתנדב: לא 42. לגנוב מגנבים: כן 43. לפטר את לימור לבנת: לא אכפת לי 44. לחזור בתשובה: אולי 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא!!! 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: כן 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? לא מכירה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדולנדס 53. יאס או הוט ? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לא מכירה 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז!! 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לא מכירה 59. ניוטון או אינשטיין ? לא אכפת לי 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים?.. 62. חיים או מוות ? אה? 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עבר 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? עשיתי 3. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חרוזים בתחת 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'וב 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? אייפוד!!! 72. קלטת או דיסק ? קלטת. 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים חיידקים או וירוסים ? אה? 76. כחול או כתום ? כחול, השאלון מתדרדר ונהייה מטופש 77. סטימצקי או צומת ספרים? לא אכפת לי 78. מנגו או קסטרו ? סעמק, מה אתם רוצים ממני. 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? אפשר לבחור בכלל? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? מה?! 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים, נניח. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מה?! 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? תל אביב 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? מה?! 90. כלב או חתול ? חתול. מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? נותנים יד 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מרחמים 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נותנים יד 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צורחים 'סעמק' 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? בכיף 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אוי ואבוי! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אעדכן את הבלוג 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? בכיף 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?שיקח את הכסף שלי 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אז לא היה קורה כלום, כמו עכשיו.

דיסטו

New member
גראנד פינאלה

ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: אינטרנט, הופעות. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אמסטרדם 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? כרית, שמיכה, מצעים, אייפוד ואוזניות 104. מה ממש מעצבן אותך ? אנשים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 1. 2. 3. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 1. 2. 3. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? עשיר. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? עשיר. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? כסף? 110. ממה אתה הכי מפחד ? שלא יהיה כסף. סתם. תתעלמו מה4 האחרונים 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שנה ו10 חודשים אבל אנחנו אומרים לכולם 'שנתיים'. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא בפורום הזה. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כנ"ל 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? מממ.. 115. אתה אלים ? כן 116. אתה חכם ? כן 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? הופעות? 119. אתה אוהב לטוס ? לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא כאן, די! 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא! לא לא לא לא! 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? נו די, לא כאן. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> זה לא הזמן לשתף 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 12 שקל וחצי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? יש לי. אני לא עושה כלום. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אמסטרדם. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 6 וחצי בבוקר רוצה לעשות צניחה חופשית? לא צופה אהבות חדשות השנה? אולי מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? מה? שם של החבר הכי טוב? די יש לך DDR או IDDR? מה זה היי או ביי? היי יודע לשיר יפה? לא ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כן קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לא הפורום הכי שולט בתפוז: קומיקס איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? אביב 94 מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: די ! היית בים החופש? לא ובחו"ל? לא ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? הכסא של המחשב האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: אלכס הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: לא עולה בראש אירנה או ינרה? ?! ענבל או ענבלק? מה? ירדן או ירדקניק? מה?!!? נעמה או נמה? מה הסיפור? אני לא מבינה. אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות? כן ומילקשייק? כן וקפה? לא@!! ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק? כן ספר 3 עובדות עליך: 1. אני ערה עכשיו. 2. אני לא יודעת למה אני ממלאת שאלון עכשיו. 3. אני רוצה לרצות לישון

Gefi Giraf

New member
ג'פי-חלק א'

שאלון משפחה: 1. שם: ג'פי 2. גיל: 18 3. איזור מגורים: צפון 4. כמה אחים יש לך? אח ואחות 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) השוקולד שבסנדוויץ' 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? די הרבה 8. ועם סבא וסבתא? כמעט כל יום 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן... אחלה אוכל 12. ואליהם את/ה הולך/ת? סרך כלל לא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) את אלה מהצד של אבא כן מהצד של אמא לא 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לפעמים רואה משחק עם אבא שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? אני עדיין בחופש הגדול!! אתם טובים בלימודים ? לא זוכר חרשנים ? לא מקצוע הכי פחות שנוא ? ספורט מקצוע הכי שנוא ? ביצפר אוהבים את המחנכת שלכם ? אין לי זו אותה אחת משנה שעברה ? אין לי השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כולם :) אהבתם את המורה למתמטיקה ? לא היא מלמדת אתכם השנה ? לא ולאנגלית ? כן והיא כן ? לא קניתם ה-כ-ל לבצפר ? לא מה לא ? לא קניתי כלום קניתם תיק חדש ? לא וקלמר ? לא ויומן ? לא איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אני משער שיצא לי ללמוד בערך כמו שלמדת שנה שעברה (כלום) אתם מתכוונים להשקיע ? לא יותר משנה שעברה ? לא שאלון כללי: 1. שם: ג'פי 2. תאריך לידה:30/06/87 3. גיל:18 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: בבית 6. עיסוק: מגרד בביצים 7. מספר אחים/אחיות: 2 8. רישיון -יש/אין? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ואנגלית (יודע גם טיפהלה ערבית והונגרית) דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אניגודין של משינה 12. סרט אהבה בלתי נשכח: מה אני הומו? 13. ספר: הרוזן ממונטה כריסטו 14. משחק: לשחק בביצים 15. אתר באינטרנט: תפוז (איזה חנפן אני) 16. פורום באינרנט: סינרגיה בהיידפארק 17. מקצוע בבית ספר: 18. מקום בילוי: פאב "הבֶּאֵר" בראש פינה 19. תוכנית טלויזיה: חברים 20. תחנת רדיו: לא שומע רדיו דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל דברים מזרחי, רוני, או כוכב נולד 22. סרט: אני משער שאם אני שונא, לא סימתי לראות אותו 23. ספר: כנ"ל 24. משחק: מה זתומרת משחק?! 25. אתר באינטרנט: אם אני שונמא, למה שאבקר בו? 26. פורום באינרנט: פורום אינפקציה בתפוז
27. מקצוע בבית ספר: 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: גלגל"צ

Gefi Giraf

New member
ג'פי חלק ב'

- 31. להשתכר: כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: עוד לא ניסיתי כך שאין לי דעה 35. לצרוח ברחוב: ברור 36. להתגייס לצה"ל: איזו שאלה בכלל!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: רק שסעיף 31 פעיל 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: מה השאלות האלה? 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: פטור, לא? 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: חלילה! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן 50. לחגור גם מאחור: ברור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגראנץ' 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? לא זה ולא זה 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? לא זה ולא זה 64. צבא או ש"ל ? צבא! 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? מה התקווה שלי או במה אני נוהג? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כדה"א 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים 76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? אף אחד 79. פלאפון או סלקום ? אורנג' 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שניהם גועל נפש 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? ראש פינה 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? טרמפים 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? ג'ירף מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מקנא בו שהוא השיג אלכוהול ואני לא 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? המממ... תמסרו לו ד"ש? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מת מצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? האפס ממילא לא פגע 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתאבד 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הולך ומבצע אקט מיני חסר מעצורים בנקבה הראשונה שתקרה בדרכי 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מתעשר 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? באסה 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי מפסיק לענות עליו ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: קראטה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?באיה נאפה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן, קייס דיסקים, מכשירי כושר, בחורה, וכלי צייד 104. מה ממש מעצבן אותך ? שקרנים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: ישר, חכם, בעל בטחון עצמי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: שחצן, עקשן, מדבר יותר מדי לפעמים 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? שחקן כדורסל 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? קודם כל שאני אהיה גדול 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אחותי 110. ממה אתה הכי מפחד ? שיקרה משהו למישהו שקרוב אלי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 4 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? שחיה בעירום במיליון מקומות, באנג'י, קפיצה מצוק של 12 מטר לתוך המים, שכירת אופנוע ונסיעה עליו בלי לדעת לנסוע על אופנוע (בקפריסין). 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אין פה מספיק מקום כדי לתאר 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? תאונות הדרכים בעיקר 115. אתה אלים ? לא כל כך 116. אתה חכם ? כן 117. אתה אוהב ללמוד ? ללמוד כן. אבל לא בצורה של ביצפר 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? ספורט, גולדסטאר ואנשים טובים. וכשזה כולם ביחד זה הכי טוב 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שוב, אין פה מספיק מקום 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? חזרתי הביתה שיכור בשתיים בצהריים 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן. <ולא!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 200 שקל, אבל 157 מהם אני צריך להחזיר לאחותי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות, מסיבות, ישיבה עם חברים על בירה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? זה בדיוק מה שיש לי... מתאמן הרבה, עושה כושר, מתבטל, עובד קצת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? במקום שהוא בדיוק כמו ראש פינה אבל יותר במרכז 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? די אוהב אז.. מה השעה עכשיו? 09:31 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן צופה אהבות חדשות השנה? לא נראה לי מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? לא זה ולא זה שם של החבר הכי טוב? אחותי יש לך DDR או IDDR? מה זה? היי או ביי? שלום יודע לשיר יפה? לא ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישהו שאתה מכיר בחודש הקרוב? להרבה קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לא הפורום הכי שולט בתפוז: תפוז סתם אומו... איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? כרטא נראה לי מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: אפרת גוש היית בים החופש? ברור ובחו"ל? כן ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? כסא של המחשב? האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: diet coke הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי, עשיתי טיול ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: לא רוצה אירנה או ינרה? אירנה ענבל או ענבלק? ענבל ירדן או ירדקניק? ירדן נעמה או נמה? נעמה אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות? כן ומילקשייק? כן וקפה? כן ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק? כן ספר 3 עובדות עליך: קוראים לי תום בזמני הפנוי אני ג'ירף ומתאמן בקראטה מאז כיתה א

ס ט י י ק

New member
><

שאלון משפחה: 1. שם: הדר 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: קרית חיים 4. כמה אחים יש לך?2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?לא 8. ועם סבא וסבתא? כה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כה 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? אם אין ברירה 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) לא משו 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לאא אתם טובים בלימודים ? לא חרשנים ? לא מקצוע הכי פחות שנוא ? ביולוגיה מקצוע הכי שנוא ? מתמטיקה אוהבים את המחנכת שלכם ? לאאא זו אותה אחת משנה שעברה ? כן השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ?לאנראלי אהבתם את המורה למתמטיקה ?כה היא מלמדת אתכם השנה ? למדתי איתו רק בשבועיים הראשונים כי עכשיו ירדתי הקבצה ולאנגלית ?לא והיא כן ? לא קניתם ה-כ-ל לבצפר ? כן מה לא ? קניתם תיק חדש ? כן וקלמר ? כן ויומן ? כן איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים טובים גרועים?באמצע אתם מתכוונים להשקיע ? לא יותר משנה שעברה ? כן שאלון כללי: 1. שם: הדר 2. תאריך לידה:24.6 3. גיל:14 4. ארץ לידה:ישראל? 5. מקום מגורים נוכחי: קרית חיים 6. עיסוק: 7. מספר אחים/אחיות: 2 8. רישיון -יש/אין?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים?עברית דברים שאתם שונאים 21. שיר: 22. סרט: 23. ספר: 24. משחק: 25. אתר באינטרנט: 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר:מתמטיקה 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר:כן ולא 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן ולא 33. לנהוג בלי רישיון:לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל:כן ולא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן:כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: 39. לשתות הרבה קולה: כן 40. להרוג ערבים:לא 41. להתנדב: לפעמים 42. לגנוב מגנבים:חח 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: מזה משנה איזה סוג פלאפון? העיקר שזה מצלצל 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:כן 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי:לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:תלוי מה הציונים 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה:למה לא 50. לחגור גם מאחור: לא א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? נהה 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלדס 53. יאס או הוט ? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לא רואה 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ?תפוז 57. קולה או פפסי ?קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? צבא 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5?3..אין גיאומטריה 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?יקר 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ?ג'ובניק 70. ספר או סרט ?ספר 71. דיסקמן או MP3 ?דיסקמן 72. קלטת או דיסק ?דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ?כדהא 75. חיידקים או וירוסים ?מה ההבדל? 76. כחול או כתום ?כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? צומת 78. מנגו או קסטרו ?לא זה ולא זה 79. פלאפון או סלקום ?סלקום 80. לב או ראש?ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ?לא רואה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ?היום 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? הא?!?! 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ?לישון 85. תל אביב או ניו-יורק?ת"א 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס?רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק 89. טניס או כדור-עף ?טניס 90. כלב או חתול ?חתול מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם?זזה 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? זזה 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?צוחקת 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?לאדעת 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ?ממ חשוד 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?ממשיכה להיות איתו\ה 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מתאבדת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?עושה מליונים 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?באסה לו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הממ ועוד קצת עליך: 101. תחביבים:מוזיקה,לישון,לאכול. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד?דיסקמן,בטריות,אוכל,מיטה וטלפון. 104. מה ממש מעצבן אותך ?שקרנים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ?רופא 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ?מנקה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ?לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ?לא 116. אתה חכם ? לא 117. אתה אוהב ללמוד ?לאא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס ?כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ?כן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?0 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר?משהו במרכז או באנגליה 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא ממש אבל זו דרך טובה להעביר זמן>< עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 2.17 רוצה לעשות צניחה חופשית?כה צופה אהבות חדשות השנה?לא מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה?חדשה שם של החבר הכי טוב?סטייק יש לך DDR או IDDR? לא היי או ביי? ביי יודע לשיר יפה?לא ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב?אולי קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים?לא הפורום הכי שולט בתפוז:המ איזה אנציקלופדיה יש לך בבית?אין מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: היית בים החופש?כן ובחו"ל?כן ובמלון בארץ?לא המקום האחרון שהיית בו בבית?מטבח[שמנה] האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:לא שמתי לב הסרטים שראית ביום כיפור:ראיתם איך נראה הבלוקבסטר?! יופי. גמני ראיתי את זה,וכשראתי את זה התחרטתי וחזרתי ישר הביתה. ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: אוהב מיץ תפוזים?כן אוהב שייק פירות? כן ומילקשייק?כן וקפה? כן ושוקו? זה פסדר מכיר את ויטמינצ'יק?הא?! ספר 3 עובדות עליך:

ס ט י י ק

New member
>><<

1.גיל?14 2.אתה בטוח? האה 3.מה המצב? פסדר 4.תתאר את עצמך ב-4 מילים: 5.ב-3: 6.ב-2: 7.ב-1: 8.ב-0: 9.מה אתה חושב על ההורים שלך? הם פסדר 10.נותנים לך לבחור, אתה מת או הם?הם:X 11.באמת?כן 12.בא לך למות?שתקו 13.למה? ככה 14.אתה מפחד מהמוות?לא 15.אתה רוצה לעבור נושא נכון? כה 16.אתה מכוער?כה 17.מאוד?כה 18.אתה שקרן?לא 19.בן כמה היית רוצה להיות?16 20.אתה עדיין בתיכון או שגמרת?סיימת* ואני בחטיבה. 21.אם לא, אתה רוצה לגמור?לסיים* כן. 22.גם אתה מכור לפורום הזה כמוני?קצת 23.מה הם שלושת הסמיילים האהובים עליך? 24.איפה אתה גר?קרית חיים 25.איפה היית רוצה לגור?אנגליה 26.איפה תרצה לחיות שתהיה גדול?במרכז משו 27.איזה מכונית תהיה לך?תלוי במשכורת 28.מה המוטו שלך? 29.מה היית רוצה לשנות בעצמך?הכל? 30.מה מעצבן אותך (לפחות 3 דוגמאות)? 31.במה אתה חושב שאתה טוב? 32.אתה נפגע מהר?לא ממש 33.אתה שונא בני אדם?לא את כולם 34.מה עדיף מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר 35.אתה חושב שישראל זה מקום טוב לחיות בו?לא ממש 36.תתאר את מקום החלומות שלך: 37.ליום אחד, עם מי היית רוצה להתחלף בחיים? 38.היית רוצה לחזור לכיתה א'?כן 39.החיים קשים?כן 40.למה?ככה 41.אם כן, אז למה אתה לא מתאבד?כי יש עוד הרבה דברים חשובים שצריך לעשות 42.צפרדע או קרפדה?מה ההבדל? 43.קרפדה או חזיר? 44.חזיר או פרה? 45.פרה או עגל? 46.עגל או חמור? 47.חמור או סוס? 48.סוס או חתול? חתול 49.חתול או כלב?חתול 50.כלב או בני אדם? 51.בני אדם או חיזרים? 52.חיזרים או בתים? 53.בית או וילה? 54.וילה לבנה או וילה אדומה? 55.איזה צבע אתה הכי אוהב?כחול\אדום\שחור 56.שמתם לב שהגענו מצפרדע או קרפדה לאיזה צבע אתה הכי אוהב? 57.מה התאריך היום?14.10 58.אתה חושב שתצליח לעשות את כל המאה שאלות?כה 59.מה מספר המזל שלך?זה שטויות 60.נגמר לי השאלות?באסה 61.יש לך אייסיקיו? כה 62.אם כן, איזה מצב הוא עכשיו?לא מחוברת 63.למה דווקא את המצב הזה?כי אני שונאת אותו 64.אתה הולך לסופרלנד בסוף הלימודים?לא 65.מה התפקיד שלך במסיבת פתיחת השנה?שומדבר 65. בכלל חגגתם בכתה את תחילת השנה?לא 65. מה עשיתם? 65. שמתם לב כמה פעמים אתם עונים כבר על שאלה 65?חח לא 66.להקה אהובה?אינפקציה 67.זמר אהוב?אביב גפן 68.שיר אהוב?המ 69.מוזיקה אהובה?רוק? 70.הגענו ל-70?מסתבר 71.מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ידיד 72.מה המילה האחרונה שאמרת?נתראה 73.על איזה ערוץ הטלוויזיה שלך עכשיו?24 74.אתה ראה את זה?לא 75.מהו המקום האחרון שהלכת אליו?סבתא 76.מה הדבר האחרון שקנית?סיגריות? 79.כמה כינויים היו לך מאז שניכנסת לעניין הפורומים?2 79. מחליף כינויים הרבה?לא 79. כותב הרבה בשם בדוי?לא 79. מתחזרה לאנשים לפעמים?לא 79. תגידו תאמת יא חארות..עניתם על שאלה 79 5 פעמים חבורת קופים עם נעלי עקב. 80.סקרים/שאלונים?לאדעת 81.וילון/שטיח??! 82.מכונית/אופנוע?אוטו 83.לימוזינה/יגואר? 84.ארון/מגירה? 85.עציץ/פסל? 86.איטליה/צרפת? 87.בלגיה/הולנד? 88.לונה פארק/סופרלנד? 89.מנורה/פנס? 90.טיול שנתי/טיול עם ההורים?שנתי!!!! 91.כפכפים/נעליים?כפכפים 92.לא/כן? 93.שיער חלק/שיער מטולטל?מתולתל* וחלק. 94.סרט לשיער/שרשרת?שרשרת 95.שעון/צמיד?צמיד 96.עכשיו/עוד מעט? 97.איזה שיער יש לך?ג'פתי 98.איזה פלאפון יש לך? ישן ומעפן 99.אז כמעט סיימנו. מה אתה מעדיף: פורומים, בלוגים, או קומונות?פורום 100.ושאלת השאלות- - - איך קוראים לך?הדר

ס ט י י ק

New member
:X

טוב חשבתי שהעתקת את כל השאלון מהיהודים אז גם העתקתי הכל אז יש פה חלק מיור לא נורא:]

AvtipuS

New member
אנוכי

שאלון משפחה: 1. שם: רז. 2. גיל: 15. 3. איזור מגורים: צפון. 4. כמה אחים יש לך? 2. 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לע. 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) זקונים כן.
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? הרבה. 8. ועם סבא וסבתא? פוף. הרבה זמן. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לע. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כע. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לע. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כע. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לע. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לע. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לע. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כע. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לע. שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לא. אתם טובים בלימודים ? תלוי במה... חרשנים ? לע. מקצוע הכי פחות שנוא ? לא קיים. מקצוע הכי שנוא ? ספורט. ("יש לי גוף בריא מלא שומן") אוהבים את המחנכת שלכם ? חחחחחחחחחחחחחחחח יש לנו מחנך שמדבר כמו עוזי כהן והוא מרחף לגמרי. בקיצור, לא. זו אותה אחת משנה שעברה ? לע. השאירו אותכם פעם כיתה ? לע. הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לע. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? לע. אהבתם את המורה למתמטיקה ? לע. היא מלמדת אתכם השנה ? לע. ולאנגלית ? סבבה. והיא כן ? לע. קניתם ה-כ-ל לבצפר ? לע. מה לא ? כמעט הכל. קניתם תיק חדש ? לע. וקלמר ? לע. ויומן ? לע. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? גרוע. אתם מתכוונים להשקיע ? אני יכול לנסות. >.< יותר משנה שעברה ? כע. שאלון כללי: 1. שם: רז. (לא שאלתם את זה כבר?) 2. תאריך לידה: 14.6.90 3. גיל: 15. 4. ארץ לידה: שוודיה. (כן בטח...ישראל
) 5. מקום מגורים נוכחי: ישראל. (פוף.) 6. עיסוק: תלמיד. 7. מספר אחים/אחיות: 2. 8. רישיון -יש/אין? אני בן 15. 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית. דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש המון. 12. סרט אהבה בלתי נשכח: טיטניק (WTF?!) 13. ספר: "מהפכת הסלולאר" מאת עופר שמואלי. 14. משחק: GTA:SA. 15. אתר באינטרנט: תפוז. 16. פורום באינרנט: תפוז. 17. מקצוע בבית ספר: אב הבית. (
) 18. מקום בילוי: קריון. 19. תוכנית טלויזיה: משחק מכור. 20. תחנת רדיו: 107.5 דברים שאתם שונאים 21. שיר: רוני, הכל כולל הכל. 22. סרט: מיים אפלים. (חרא של סרט) 23. ספר: הארי פוטר. 24. משחק: פוקימון\דרגון בול. 25. אתר באינטרנט: לא יודע... 26. פורום באינרנט: היידפארק. 27. מקצוע בבית ספר: הכל. 28. מקום בילוי: מועדונים מעפנים. 29. תוכנית טלויזיה: "מזרח תיכון חדש" בערוץ 24 (
) 30. תחנת רדיו: קול המזרח. פוף.

AvtipuS

New member
חלק 2 >.<

כן / לא - 31. להתשכר: כן. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן כן כן. 33. לנהוג בלי רישיון: לא. 34. סמים: לא. 35. לצרוח ברחוב: לא. 36. להתגייס לצה"ל: כן. 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן. 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן. 39. לשתות הרבה קולה: כן. 40. להרוג ערבים: כן כן כן כן כן כן כן. 41. להתנדב: לא. (חיחי) 42. לגנוב מגנבים: כן. 43. לפטר את לימור לבנת: כן. 44. לחזור בתשובה: לא. 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן כן כן כן כן כן כן כן כן. (חח מצאתם את מי לשאול) 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן. 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: כן. 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא. 50. לחגור גם מאחור: כן. א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל. 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? מקדונלדס
53. יאס או הוט ? יס. 54. סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה. 55. אבטיח או מלון ? אבטיח. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז. 57. קולה או פפסי ? קולה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן. 59. ניוטון או אינשטיין ? אינשטיין. 60. לבן או שחור ? שחור. 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים. (פוף אני רוצה משקפיייייייייים) 62. חיים או מוות ? חיים. 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה. 64. צבא או ש"ל ? צבא. 65. עתיד או עבר ? עתיד. 66. תות או פטל ? פטל. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 3
68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? יקר וחדיש. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק. 70. ספר או סרט ? סרט. 71. דיסקמן או MP3 ? פוף MP3. 72. קלטת או דיסק ? דיסק. 73. תקליט או קלטת ? קלטת. 74. כדור הארץ או מאדים ? מאדים. 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים. 76. כחול או כתום ? כתום. 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו. (פרוות חיחי) 79. פלאפון או סלקום ? סלקום.
80. לב או ראש? לב. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אע?!
84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון. 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק. 86. יום או לילה? לילה. 87. רכבת או אוטובוס? רכבת. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. 89. טניס או כדור-עף ? טניס. 90. כלב או חתול ? כלב. מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? עובר לצד שני של הכביש. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? עובר לצד השני של הכביש ומצלצל למשטרה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק. 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? פוף זה לא קרה ולא יקרה. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא תודה. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? תלוי כמה קרובים. 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? שולח SMS לאמיר (אתם לא מכירים) שלא יפרסם את השירים שהקלטנו במחתרת. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מאיפה לי?
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? יופי לו. >.< 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? פוף הוא מעצבן כבר. ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: גאדג'טים סלולרים ובלה בלה. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? סין. 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? טלפון,אנטנה,IPOD,גנרטור וסירה. 104. מה ממש מעצבן אותך ? שאלונים כאלה. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: יש לי יציאות מצחיקות לפעמים, זהו. חחח 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: יש הרבה יותר מידי. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? גדול. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? גדול יותר. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? הרבה דברים. 110. ממה אתה הכי מפחד ? אתניקס. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? פוף. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לאדע. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? קראו לי הרבה דברים הזוים. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? הכל. 115. אתה אלים ? לפעמים. 116. אתה חכם ? לע. 117. אתה אוהב ללמוד ? לע. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? הופעות. 119. אתה אוהב לטוס ? טסתי רק פעמיים בחיים שלי וגם זה לאילת. מה אני אגיד?
120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? ראיתי בחלום קליפ שלם לשיר "כאילו" של היהודים. ואין קליפ כזה. הכל עבר לי בראש. 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? רוב הזמן. 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודע. 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כע. לא משתף. >.< 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? יש לי בקופה אממ 223 ש"ח >.< 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? יושן. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בחו"ל. >.< 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא. עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 11:36 רוצה לעשות צניחה חופשית? כע. צופה אהבות חדשות השנה? אולי. מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? שנה שעברה. שם של החבר הכי טוב? אמיר. יש לך DDR או IDDR? פוף DDR. היי או ביי? ביי. יודע לשיר יפה? פוף. ולרקוד יפה? לע. יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כע. קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לע. הפורום הכי שולט בתפוז: הומור שחור.
איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? אין לי
. מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: מיכלי
היית בים החופש? כע. ובחו"ל? לע. ובמלון בארץ? לע. המקום האחרון שהיית בו בבית? כניסה לבית. האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: לנגר. הסרטים שראית ביום כיפור: "רז נוסע בפראות ב GTA:SA" >.< ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: יש יותר מידי אנשים שאני יכול לכתוב עליהם פה >.< אירנה או ינרה? ינרה. ענבל או ענבלק? ענבל. ירדן או ירדקניק? ירדן. נעמה או נמה? נמה. אוהב מיץ תפוזים? לע. אוהב שייק פירות? כע. ומילקשייק? כע. וקפה? לע. ושוקו? כע. מכיר את ויטמינצ'יק? כע. ספר 3 עובדות עליך: 1.קניתי אתמול מצלמת אינטרנט חדשה ב 120 ש"ח. 2.אתמול, כמו בכל יום חמישי, הלכתי עם חברים שלי לסרט חינם על חשובן סלקום. 3.אני מקליט שירים בסתר.

Bozo the clown

New member
זה מה שעושים

בשביל להעביר כאבי מחזור ואי אפשר לעשות שום דבר אחר... שאלון משפחה: 1. שם: מ' 2. גיל: לא מנומס לשאול גבירות בגיל מופלג. 20+ 3. איזור מגורים: חוזרת לשורשים עוד כמה ימים (תל אביב!) 4. כמה אחים יש לך? אחד 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? הקטנה 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? אין ממש משפחה מורחבת. משפחה אשכנזית טיפוסית שבה ה-4 חברי משפחה הקצת רחוקים לא מדברים זה עם זה. 8. ועם סבא וסבתא? יש סבתא בצרפת, רואים אותה לפעמים 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? יש ברירה? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) רק אם יש אוכל טוב ומוסיקה רקידה 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לפעמים 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) אין 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן שאלון בית ספר: לא רלוונטי! בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? אתם טובים בלימודים ? חרשנים ? מקצוע הכי פחות שנוא ? מקצוע הכי שנוא ? אוהבים את המחנכת שלכם ? זו אותה אחת משנה שעברה ? השאירו אותכם פעם כיתה ? הקפיצו אתכם פעם כיתה ? יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? אהבתם את המורה למתמטיקה ? היא מלמדת אתכם השנה ? ולאנגלית ? והיא כן ? קניתם ה-כ-ל לבצפר ? מה לא ? קניתם תיק חדש ? וקלמר ? ויומן ? איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אתם מתכוונים להשקיע ? יותר משנה שעברה ? שאלון כללי: 1. שם: נוווו 2. תאריך לידה: 8.8 3. גיל: לא השתנה, נוספו לי כמה דקות 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: רמת גן 6. עיסוק: סטודנטית תואר שני אוטוטו עוד שבועיים:) 7. מספר אחים/אחיות: לא השתנה 8. רישיון -יש/אין? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית, אנגלית, צרפתית וקללות ברוסית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: strange fruit בביצועה של בילי הולידיי 12. סרט אהבה בלתי נשכח: גרון עמוק. סתם, לא זכור לי 13. ספר: DSM IV 14. משחק: מקדים 15. אתר באינטרנט: אמזון 16. פורום באינרנט: אין 17. מקצוע בבית ספר: -- 18. מקום בילוי: קולנוע/מועדון/מסעדה טובה 19. תוכנית טלויזיה: סופרנוס!!! 20. תחנת רדיו: 88 דברים שאתם שונאים 21. שיר: יש המון!! 22. סרט: יש המון!! 23. ספר: -- 24. משחק: סוליטר 25. אתר באינטרנט: -- 26. פורום באינרנט: -- 27. מקצוע בבית ספר: -- 28. מקום בילוי: כל מקום בו שורצים ערסים בני 15 29. תוכנית טלויזיה: חברים 30. תחנת רדיו: 103

BananushkA

New member
חלק 1

שאלון משפחה: 1. שם: נטע (כן, אני בן אבל...) 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: תל אביב 4. כמה אחים יש לך? שניים 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בן זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? פעם בהרבה זמן 8. ועם סבא וסבתא? מתים (ז''ל) 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כשמכריחים אותי 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כשמכריחים אותי 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? אנחנו לא נוסעים לנופשים 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? יש יום כזה? 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא יצא לנסות 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) יש לי שתי בנות דוד, הן מהולנד והן מפחידות אותי 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? רק בשבוע האחרון אתם טובים בלימודים ? אפשר לאמר חרשנים ? לא מקצוע הכי פחות שנוא ? מתמטיקה ומחשבים מקצוע הכי שנוא ? תנ''ך והיסטוריה אוהבים את המחנכת שלכם ? יש לנו מחנך והוא הומו זו אותה אחת משנה שעברה ? לא השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כן אהבתם את המורה למתמטיקה ? הוא היה זקן ומפחיד היא מלמדת אתכם השנה ? לא ולאנגלית ? היא הייתה בסדר והיא כן ? ולא קניתם ה-כ-ל לבצפר ? מה שהיה צריך מה לא ? מה שלא היה צריך קניתם תיק חדש ? לא וקלמר ? לא ויומן ? אני מוחא נגד יומנים איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? מקווים לטוב אתם מתכוונים להשקיע ? בערך יותר משנה שעברה ? אין מצב שאלון כללי: 1. שם: נטע 2. תאריך לידה: הרביעי ליולי, אלף תשע-מאות תשעים ואחת. (זה יום העצמאות של ארצות הברית) 3. גיל: 14 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: תל אביב 6. עיסוק: סטודנט 7. מספר אחים/אחיות: שניים 8. רישיון -יש/אין? עדיין אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? בערך בעברית/אנגלית ואני בסדר בצרפתית/ערבית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: בכיף... 12. סרט אהבה בלתי נשכח: לא מכיר 13. ספר: מחזור כישור הזמן 14. משחק: מונופול 15. אתר באינטרנט: www.teagames.com 16. פורום באינרנט: תפוז 17. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה 18. מקום בילוי: הסנטר 19. תוכנית טלויזיה: באפי ציידת הערפדים 20. תחנת רדיו: לא שומע רדיו דברים שאתם שונאים 21. שיר: סופרסטר 22. סרט: כמעט כל סרט שני 23. ספר: אני לא שונא ספרים 24. משחק: לבבות 25. אתר באינטרנט: אין 26. פורום באינרנט: אין 27. מקצוע בבית ספר: תנ''ך והיסטוריה 28. מקום בילוי: אם אני שונא אותו זה לא מקום בילוי... 29. תוכנית טלויזיה: טלנובלות 30. תחנת רדיו: אני לא שומע רדיו

למעלה