ג'פי חלק ב'
- 31. להשתכר: כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: עוד לא ניסיתי כך שאין לי דעה 35. לצרוח ברחוב: ברור 36. להתגייס לצה"ל: איזו שאלה בכלל!! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: רק שסעיף 31 פעיל 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: מה השאלות האלה? 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: פטור, לא? 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: חלילה! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן 50. לחגור גם מאחור: ברור א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אף אחד 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגראנץ' 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? אף אחד 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? רם אורן 59. ניוטון או אינשטיין ? ניוטון 60. לבן או שחור ? לבן 61. משקפיים או עדשות ? לא זה ולא זה 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? לא זה ולא זה 64. צבא או ש"ל ? צבא! 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? מה התקווה שלי או במה אני נוהג? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כדה"א 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים 76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? אף אחד 79. פלאפון או סלקום ? אורנג' 80. לב או ראש? לב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? כלבוטק 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? שניהם גועל נפש 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? ראש פינה 86. יום או לילה? לילה 87. רכבת או אוטובוס? טרמפים 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? ג'ירף מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? מקנא בו שהוא השיג אלכוהול ואני לא 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? המממ... תמסרו לו ד"ש? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מת מצחוק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? האפס ממילא לא פגע 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לוקח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מתאבד 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הולך ומבצע אקט מיני חסר מעצורים בנקבה הראשונה שתקרה בדרכי 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מתעשר 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? באסה 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?הייתי מפסיק לענות עליו ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: קראטה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?באיה נאפה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן, קייס דיסקים, מכשירי כושר, בחורה, וכלי צייד 104. מה ממש מעצבן אותך ? שקרנים 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: ישר, חכם, בעל בטחון עצמי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: שחצן, עקשן, מדבר יותר מדי לפעמים 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? שחקן כדורסל 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? קודם כל שאני אהיה גדול 109. מה ממש חשוב לך בחיים? אחותי 110. ממה אתה הכי מפחד ? שיקרה משהו למישהו שקרוב אלי 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 4 חודשים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? שחיה בעירום במיליון מקומות, באנג'י, קפיצה מצוק של 12 מטר לתוך המים, שכירת אופנוע ונסיעה עליו בלי לדעת לנסוע על אופנוע (בקפריסין). 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? אין פה מספיק מקום כדי לתאר 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? תאונות הדרכים בעיקר 115. אתה אלים ? לא כל כך 116. אתה חכם ? כן 117. אתה אוהב ללמוד ? ללמוד כן. אבל לא בצורה של ביצפר 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? ספורט, גולדסטאר ואנשים טובים. וכשזה כולם ביחד זה הכי טוב 119. אתה אוהב לטוס ? כן 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שוב, אין פה מספיק מקום 121. חשוב לך ללכת עם הזרם? ממש ממש לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? חזרתי הביתה שיכור בשתיים בצהריים 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן. <ולא!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 200 שקל, אבל 157 מהם אני צריך להחזיר לאחותי 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות, מסיבות, ישיבה עם חברים על בירה 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? זה בדיוק מה שיש לי... מתאמן הרבה, עושה כושר, מתבטל, עובד קצת 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? במקום שהוא בדיוק כמו ראש פינה אבל יותר במרכז 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? די אוהב אז.. מה השעה עכשיו? 09:31 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן צופה אהבות חדשות השנה? לא נראה לי מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? לא זה ולא זה שם של החבר הכי טוב? אחותי יש לך DDR או IDDR? מה זה? היי או ביי? שלום יודע לשיר יפה? לא ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישהו שאתה מכיר בחודש הקרוב? להרבה קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לא הפורום הכי שולט בתפוז: תפוז סתם אומו... איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? כרטא נראה לי מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: אפרת גוש היית בים החופש? ברור ובחו"ל? כן ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? כסא של המחשב? האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: diet coke הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי, עשיתי טיול ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: לא רוצה אירנה או ינרה? אירנה ענבל או ענבלק? ענבל ירדן או ירדקניק? ירדן נעמה או נמה? נעמה אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות? כן ומילקשייק? כן וקפה? כן ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק? כן ספר 3 עובדות עליך: קוראים לי תום בזמני הפנוי אני ג'ירף ומתאמן בקראטה מאז כיתה א