סקר שישי שיוציא לכם את המיץ

BananushkA

New member
חלק 2

כן / לא - 31. להתשכר: עוד לא ניסיתי 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: עוד לא ניסיתי 34. סמים: עוד לא ניסיתי 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל: לא 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: לפעמים 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: תלוי למה 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא, אם הייתי רוצה למות הייתי קופץ מהחלון 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מה, להרוג? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? בורגרקינג 53. יאס או הוט ? הוט 54. סוף הדרך או רצים לדירה? לא ולא 55. אבטיח או מלון ? אבטיח 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> אני צריך לענות תפוז, נכון? 57. קולה או פפסי ? לא ולא 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? גרישם 59. ניוטון או אינשטיין? אינשטיין 60. לבן או שחור ? שוקולד לבן 61. משקפיים או עדשות ? משקפיים 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? אוניברסיטה 64. צבא או ש"ל ? שירות לאומי 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? תות 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? מה שיותר זול 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק, אבל עדיף לא זה ולא זה 70. ספר או סרט ? ספר 71. דיסקמן או MP3 ? נגן MP3 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? תקליט 74. כדור הארץ או מאדים ? כדוה''א 75. חיידקים או וירוסים ? לא ולא 76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי 78. מנגו או קסטרו ? מנגו 79. פלאפון או סלקום ? אורנג' 80. לב או ראש? ראש 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא מכיר 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני חמש שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? מדמ''ח באונ' חיפה 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד 85. תל אביב או ניו-יורק? תל אביב 86. יום או לילה? יום 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדור-עף, כי יש עוד שחקנים להאשים בהפסד 90. כלב או חתול ? כלב

BananushkA

New member
וחלק 3

מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? אומרים לו אהלן 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אומרים לו אהלן 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מקלל 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? צוחק איתו ובורח 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? בורח 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? בורח 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגלה לעולם ומקבל כבוד וממון 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מרחם עליו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו, אבל מאוחר מדי ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: מחשבים, מתמטיקה, לנגן, לעשות שטויות ולהסתובב בסנטר 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בכספת מלא בכסף 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? מסוק הצלה, סירת הצלה, מחשב, מכשיר רדיו ואישה כוסית שמוכנה לתת לי 104. מה ממש מעצבן אותך ? שאלונים ארוכים
105. ציין 3 תכונות טובות שלך: מגניב, נחמד ומצחיק 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: שחצן, מעצבן וקרצייה 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? אסטרופיזיקאי... לא יודע למה 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודע 109. מה ממש חשוב לך בחיים? כסף 110. ממה אתה הכי מפחד ? למות בתול 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? הרבצתי למוכר בג'ויסטיק 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? סילקו אותי מטויזאראס כי רציתי לקנות כדור שלא היה למכירה 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? הכול 115. אתה אלים ? רק כשמציקים לי
116. אתה חכם ? בטח 117. אתה אוהב ללמוד ? בערך 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? כל-מיני 119. אתה אוהב לטוס ? לא, אבל אני אוהב להיות בחו''ל 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? שאני קופץ מהמגדל מים 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודע 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> אני כותב כל מיני שירים אבל רק מילים בלי לחן 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 40 בערך 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? להסתובב כמו משועממים 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? ממלא אותו 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? לא הייתי זז מילימטר 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? לא עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? רבע לאחת רוצה לעשות צניחה חופשית? כן צופה אהבות חדשות השנה? לא מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? חדשה שם של החבר הכי טוב? עבור יש לך DDR או IDDR? אמ... DDR היי או ביי? הי יודע לשיר יפה?
ולרקוד יפה? לא יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? להרבה קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לא הפורום הכי שולט בתפוז: לא יודע איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? אביב, קרטה ועוד כל מיני מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: אף אחד היית בים החופש? לא זוכר, לא חושב ובחו"ל? לא ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? החדר שלי האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: לא זוכר הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי סרטים ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: אמ... אירנה או ינרה? נלך על אירנה ענבל או ענבלק? ענבלק ירדן או ירדקניק? אמ.. ירדן נעמה או נמה? נמה אוהב מיץ תפוזים? לא ממש אוהב שייק פירות? תלוי מה יש בפנים ומילקשייק? כנ''ל וקפה? כן ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק? בטח, חבר טוב שלי ספר 3 עובדות עליך: אני אוהב לאמר שאני מגניב, אני אוהב לחזור על עצמי, אני אוהב לחזור על עצמי

rotemtem

New member
אני אני אני!!

מישהו קורא את זה בכלל?! שאלון משפחה: 1. שם: רותם 2. גיל: 15 3. איזור מגורים: פ"ת 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בכורה.. 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? איך אתם מגדירים הרבה/ קצת? אולי איזה פעם בחודש..חח..ובחגים.. 8. ועם סבא וסבתא? בשבת...שבא לי ללכת.. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) אממ..כן. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא.. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן.. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לאאא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לאא אתם טובים בלימודים ? ככה ככה...ממוצע 78 משהו כזה.. חרשנים ? ממש לא מקצוע הכי פחות שנוא ? אממ..גיאוגרפיה..כי יש מורה סתומה וכל השיעור עושים צחוקים.. מקצוע הכי שנוא ? אנגלית!! אני ואנגלית לא הולכים ביחד.. אוהבים את המחנכת שלכם ? כן..! היא ממש חמודה.. זו אותה אחת משנה שעברה ?לא..חדשה.. השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כן.!
אהבתם את המורה למתמטיקה ?אממ..היא הייתה בסדר היא מלמדת אתכם השנה ? יש לי מורה חדש.. ולאנגלית ? כן והיא כן ? לא..אני בביצפר אחר ..בתיכון.. קניתם ה-כ-ל לבצפר ?לא יודעת מה לא ? חח לא זוכרת קניתם תיק חדש ? כן..כתום של אולסטאר
וקלמר ? כן ויומן ? כן איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? לא יודעת..באמצע.. אתם מתכוונים להשקיע ? לא הרבה..אבל כן..במה שצריך.. יותר משנה שעברה ? נראה לי.. שאלון כללי: 1. שם: רותם..כבר אמרתי לא? 2. תאריך לידה:1/7/90 3. גיל:15 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: פ"ת 6. עיסוק: אין עיסוק..חח 7. מספר אחים/אחיות:3 אחים 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית? דברים שאתם אוהבים 11. שיר: אוו יש המון... 12. סרט אהבה בלתי נשכח: אממ..לא יודעת.. 13. ספר:לא אוהבת ספרים.. 14. משחק: משחק? 15. אתר באינטרנט: כל מיני.. 16. פורום באינרנט:אינפקציה..! חח..ושייגעצ..עברי לידר..ועוד.... 17. מקצוע בבית ספר: כלום.. 18. מקום בילוי: הופעות.. 19. תוכנית טלויזיה: לא רואה ממש טלוויזיה... 20. תחנת רדיו: גם לא שומעת רדיו..חח דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל מה שמזחרית ודיכאון וכל זה.. 22. סרט: אממ..לא יודעת.. 23. ספר: את כולם! 24. משחק: .... 25. אתר באינטרנט: לאדעת 26. פורום באינרנט: לאדעת 27. מקצוע בבית ספר: הכל..בעיקר לשון!! 28. מקום בילוי:מועדונים 29. תוכנית טלויזיה: לא יודעת.. 30. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו.. כן / לא - 31. להתשכר: לא 32. לעבוד על אנשים בטלפון:כן..חח..אבל לא יותר מידי.. 33. לנהוג בלי רישיון:לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן..חח 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון:כן חחחחחחח..אבל רק על אנשים שמכירים..חח 39. לשתות הרבה קולה: לא אוהבת קולה.. 40. להרוג ערבים: אממ...לא 41. להתנדב: כן..אבל לא אני.. 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד:לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: לא א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? מויאל 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? אף אחד 53. יאס או הוט ? יס 54. סוף הדרך או רצים לדירה? אממ..סוף הדרך 55. אבטיח או מלון ? מלון תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז 57. קולה או פפסי ? מים 58. רם אורן או ג'ון גרישם ?מי?? 59. ניוטון או אינשטיין ? מה?? 60. לבן או שחור ? שחור 61. משקפיים או עדשות ? עדשות..אבל לי יש משקפיים:(..אני לא יכולה כרגע להיות עם עדשות.. 62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? לא יודעת..תיכון..חח 64. צבא או ש"ל ? ש"ל 65. עתיד או עבר? עתיד 66. תות או פטל ?פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? אני 5..אבל עדיף 3..זה קשה!! 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע?לא משנה מה..רק שייסע טוב.. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לא יודעת 70. ספר או סרט ? סרט 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן 72. קלטת או דיסק ? דיסק 73. תקליט או קלטת ? קלטת 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ 75. חיידקים או וירוסים ? מה ההבדל? 76. כחול או כתום ? כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? מה זה משנה.. 78. מנגו או קסטרו ? TNT 79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש?ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? מה זה? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ?מה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון 85. תל אביב או ניו-יורק? ת"א.. 86. יום או לילה?שניהם 87. רכבת או אוטובוס?רכבת..אבל באוטובוס יותר מצחיק.. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד 89. טניס או כדור-עף ? כדור עף 90. כלב או חתול ? חתול

rotemtem

New member
חלק שני...

מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? ממשיכה ללכת.. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? ממשיכה ללכת ומנסה להתרחק ממנו.. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? חח צוחקים קצת..אבל שלא יראו..לא נעים..חח 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מחזיקה לו בחזרה 20 שקיות מים! 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? תלוי מי.. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?איזה סוג של קרובי משפחה? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? לא יודעת מה זאת השאלה הזאת? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? בטעות? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?מה כבר אני יכולה לעשות אם אין למחלה מרפא? הייתי מנסה לעזור לו ברגעיו האחרונים..חחח..ולהיות איתו... 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו??חחח..באמת למה אני עונה עליו?חח ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: אממ...לשמוע מוזיקה..ללכת להופעות..חברים..טיולים... 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ?עם חברים שלי..הם נסעו לטיול ואני לא יכולתי לבוא איתם... 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? דיסקמן+דיסקים, פלאפון, מחשב, בגד ים, חברה 104. מה ממש מעצבן אותך ? שלא מאמינים לי..! 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: לא יודעת.. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: לא יודעת.. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? שום דבר..חח 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודעת.. 109. מה ממש חשוב לך בחיים?לא יודעת..להנות מהם..לא? 110. ממה אתה הכי מפחד ? מכלבים..חח.. 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? לא היה 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? נועז?אממ..לא יודעת לא עשיתי דברים כאלו נועזים.. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? היה הרבה.. 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? מי לקוח עיתון בבוקר?? 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? לא 117. אתה אוהב ללמוד ? לא 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? להיות עם חברים, בהופעות.. 119. אתה אוהב לטוס ? לא טסתי עדיין אז אני לא יכולה לענות.. 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אווו היו המון דברים מוזרים..חח 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ?לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ?לאדעת 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן..אבל סתם לא משהו רציני... 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ?נראה לי 50...משהו כזה.. 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? מסיבות בבית של חברים-התנחלויות עד הבוקר, הופעות.. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? קירה? כאילו בלי לימודים? אמממ...אולי עובדת וחוסכת קצת כסף שיהיה לי..וגם מבלה כמה שיותר.. 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? איפה שאני טוב לי.. 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?..כן.חח עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 13:25 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן צופה אהבות חדשות השנה? כן מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? חדשה שם של החבר הכי טוב?חברה- ענבר יש לך DDR או IDDR? מה? היי או ביי? היי יודע לשיר יפה? לא..חח ולרקוד יפה? לא אוהבת לרקוד.. יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כן קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? כן הפורום הכי שולט בתפוז: אינפקציה..חח איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? אביב החדש.. מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: חניכים שלי..!! היית בים החופש? כן ובחו"ל? לא ובמלון בארץ? כן..באילת עם חברים!! המקום האחרון שהיית בו בבית? במטבח.. האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:חח יוו בדיוק עכשיו התחברה מישהי...חברה שלי.. ועכשיו עוד אחת..חח הסרטים שראית ביום כיפור:לא ראיתי סרטים..ישנתי כל היום.. ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: אממ...איש אחד?חח לא יודעת.. אירנה או ינרה? אירנה ענבל או ענבלק? ענבל ירדן או ירדקניק?ירדן נעמה או נמה? נמה אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות? לא ומילקשייק? כן וקפה? לא ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק?כן ספר 3 עובדות עליך:אממ..קוראים לי רותם, אני בכיתה י', ואני אוהבת את אינפקציה.!..חח מה נגמר?!..חח

צלילוש3

New member
אני לא מאמינה שאני עונה על זה...

שאלון משפחה: 1. שם: צליל סעדון 2. גיל: 14 וחצי 3. איזור מגורים: באר שבע 4. כמה אחים יש לך? 4 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?): סנדוויץ' מעוך.. שתי אחיות למעלה אחות קטנה ואח קטן... 7. את/ה נפגש/ת עם המשפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? ככה, כשיוצא 8. ועם סבא וסבתא? עם הסבתות כן... עם הסבים לא כלכך יוצא לי הם רחוקים... 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) תלוי איזה ועם מי 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) תלוי עם מי... 12. ואליהם את/ה הולך/ת? אין לי כלכך ברירה 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? יאפ 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא עושים 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) יש ויש 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? פעם ב... שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? ממש לא
אתם טובים בלימודים ? ככה חרשנים ? לא מקצוע הכי פחות שנוא ? לאדעת מקצוע הכי שנוא ? הכל... אוהבים את המחנכת שלכם? היא ממש נחמדה... זו אותה אחת משנה שעברה ? לא, למזלי... השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כן... אהבתם את המורה למתמטיקה ? לאאא היא מלמדת אתכם השנה ? לאא אבל היא יותר טובה מהמורה של השנה... ולאנגלית ? לא והיא כן ? לא קניתם ה-כ-ל לבצפר ? הרוב מה לא ? כמה ספרים שחסרים קניתם תיק חדש ? יאפ וקלמר ? קלמר ג'ינס פשוט ויפה.. ויומן ? בטח... איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? באמצע כזה... אתם מתכוונים להשקיע ? מנסה יותר משנה שעברה ? מקווה שאלון כללי: 1. שם: צליל סעדון 2. תאריך לידה: 20.3.1991 3. גיל: 14 וחצי 4. ארץ לידה: ישראל 5. מקום מגורים נוכחי: באר שבע 6. עיסוק: תלמידה... 7. מספר אחים/אחיות: 3 אחיות ואח אחד 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית ולומדת אנגלית... דברים שאתם אוהבים 11. שיר:יש המון, אני לא יכולה לבחור... 12. סרט אהבה בלתי נשכח: מממ... אין 13. ספר: אוו יש מלאאא 14. משחק: לאדעת 15. אתר באינטרנט: אין 16. פורום באינרנט: כל הפורומים שאני שייכת אליהם בתפוז 17. מקצוע בבית ספר: בעע... 18. מקום בילוי: בחוץ... 19. תוכנית טלויזיה: לאדעת 20. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל השירים החרושים ב24 22. סרט: הלוחש לסוסים... סרט פשוט משעמם וללא נושא! 23. ספר: לאדעת 24. משחק: לאדעת 25. אתר באינטרנט: לאדעת 26. פורום באינרנט: אין דבר כזה 27. מקצוע בבית ספר: הכל 28. מקום בילוי: פורום איכסססס 29. תוכנית טלויזיה: כל מיני 30. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו כן / לא - 31. להתשכר: אפעם לא ניסיתי 32. לעבוד על אנשים בטלפון: חחחח כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא ניסיתי 34. סמים: לא ניסיתי 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל: לא יצא לי עדיין 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חחחח לא ניסיתי אבל זה יכול להיות משעשע 39. לשתות הרבה קולה: יאמי יאמי 40. להרוג ערבים: לא ניסיתי.. אבל להרוג זה רע
41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא ניסיתי 43. לפטר את לימור לבנת: בכיף 44. לחזור בתשובה: לא ניסיתי אני קודם צריכה לחזור בשאלה בשביל זה... 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: למה? למה צריך את זה
46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: הלוואי
47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא ניסיתי 48. לשרוף את התעודת בגרות: כשתהיה לי תעודת בגרות אני יגיד לכם 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: בכיף.. 50. לחגור גם מאחור: אימא כבר הרגילה אותי א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? בעעע 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? רוצחים 53. יאס או הוט ? לאדעת 54. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך
55. אבטיח או מלון ? אבטיח
56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז
57. קולה או פפסי ? קולה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לאדעת 59. ניוטון או אינשטיין ? איינשטין 60. לבן או שחור ? שניהם צבעים יפים... 61. משקפיים או עדשות ? עדשות בגדול
62. חיים או מוות ? חיים 63. אוניברסיטה או מכללה ? לאדעת 64. צבא או ש"ל ? לאדעת 65. עתיד או עבר ? עתיד 66. תות או פטל ? פטל 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? עדיף 5 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדיש 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? לוחם 70. ספר או סרט ? ספר
71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמןןןן 72. קלטת או דיסק ? דיסק (יש לי חולשה לדיסקים) 73. תקליט או קלטת ? אם הייתי יכולה לשמוע בתקליטים אז בכיף... 74. כדור הארץ או מאדים ? אפעם לא הייתי על מאדים 75. חיידקים או וירוסים ? חיידקים 76. כחול או כתום ? כתום 77. סטימצקי או צומת ספרים? ספריםם... גררררר 78. מנגו או קסטרו ? קסטרו רוצחים אז מנגו
79. פלאפון או סלקום ? סלקום 80. לב או ראש? איכססס די להגעיל
81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? לא רואה 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים לא היה לי כבלים... 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? לישון.... כי עדיין אין לי בגרות... 85. תל אביב או ניו-יורק? אין כמו ישראל
86. יום או לילה? לילההה 87. רכבת או אוטובוס? רכבת 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק רגיל 89. טניס או כדור-עף ? טניס 90. כלב או חתול ? כלב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? זזה כדי שלא יתקע בי... 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתי אומרת לו שהוא צודק בגדול... 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי עוזרת לו לקום... 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי שואלת אותו למה... וצוחקת... 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? אני לא מתה על צ'יפס 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? חחחחחחחח זה יכול לקרות עם המשפחה הענקית שלי 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? אז היו לי 10 דקות לחיות... 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי עוזרת לכולםם 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? טסה אליו 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אני ממש שונאת את השאלון הזה...

zoe5

New member
פרשתי באמצע

שאלון משפחה: 1. שם:זוהר 2. גיל: 16 3. איזור מגורים:מרכז 4. כמה אחים יש לך?2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? כן 8. ועם סבא וסבתא? 9כל שבוע כמעט . את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) יאפ 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? יאפ 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת?יש ברירה? 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?לא כל כך 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)מממ כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?נראה לי חחחחחחחח שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לא אתם טובים בלימודים ?כן חרשנים ? קצת מקצוע הכי פחות שנוא ? אנגלית מקצוע הכי שנוא ?מתמטיקה אוהבים את המחנכת שלכם ? ככה ככה זו אותה אחת משנה שעברה ?יאפ השאירו אותכם פעם כיתה ?לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ?לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ?ממ לא נראה לי אהבתם את המורה למתמטיקה ?לא היא מלמדת אתכם השנה ?לא וטוב שכך ולאנגלית ? כן והיא כן ? כן קניתם ה-כ-ל לבצפר ? לא מה לא ? דברים למגמה קניתם תיק חדש ? לא וקלמר ?לא ויומן ?כן איך נראה לכם שתהיו השנה ?אחלה מבחינת לימודים .. טובים גרועים?טובים אתם מתכוונים להשקיע ? כן יותר משנה שעברה ?לא יודעמ-למה לא? שאלון כללי: 1. שם:זוהר 2. תאריך לידה:7.10 3. גיל:16 4. ארץ לידה:ישראל 5. מקום מגורים נוכחי:ראשון? 6. עיסוק: תלמידת תיכון ומחלקת עיתונים 7. מספר אחים/אחיות:2 8. רישיון -יש/אין?אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? אנגלית ועברית דברים שאתם אוהבים להכיר אנשים 11. שיר: אין 12. סרט אהבה בלתי נשכח: עכשיו ולתמיד 13. ספר:אטלנטיס 14. משחק: דוקים 15. אתר באינטרנט:נענע ותפוז 16. פורום באינרנט: אינפקציה-רד הוט 17. מקצוע בבית ספר:אנגלית 18. מקום בילוי:מועדון רוק טוב 19. תוכנית טלויזיה: אין 20. תחנת רדיו: גלגלצ דברים שאתם שונאים 21. שיר: סוליקו 22. סרט:אין 23. ספר:אין 24. משחק: אין 25. אתר באינטרנט: אין 26. פורום באינרנט:אין 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה 28. מקום בילוי: בע מפה פרשתי אין לי עצבים!!!!!! 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר: 32. לעבוד על אנשים בטלפון: 33. לנהוג בלי רישיון: 34. סמים: 35. לצרוח ברחוב: 36. להתגייס לצה"ל: 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: 39. לשתות הרבה קולה: 40. להרוג ערבים: 41. להתנדב: 42. לגנוב מגנבים: 43. לפטר את לימור לבנת: 44. לחזור בתשובה: 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: 48. לשרוף את התעודת בגרות: 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: 50. לחגור גם מאחור: א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? 53. יאס או הוט ? 54. סוף הדרך או רצים לדירה? 55. אבטיח או מלון ? 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> 57. קולה או פפסי ? 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? 59. ניוטון או אינשטיין ? 60. לבן או שחור ? 61. משקפיים או עדשות ? 62. חיים או מוות ? 63. אוניברסיטה או מכללה ? 64. צבא או ש"ל ? 65. עתיד או עבר ? 66. תות או פטל ? 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? 70. ספר או סרט ? 71. דיסקמן או MP3 ? 72. קלטת או דיסק ? 73. תקליט או קלטת ? 74. כדור הארץ או מאדים ? 75. חיידקים או וירוסים ? 76. כחול או כתום ? 77. סטימצקי או צומת ספרים? 78. מנגו או קסטרו ? 79. פלאפון או סלקום ? 80. לב או ראש? 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? 85. תל אביב או ניו-יורק? 86. יום או לילה? 87. רכבת או אוטובוס? 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? 89. טניס או כדור-עף ? 90. כלב או חתול ? מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? 104. מה ממש מעצבן אותך ? 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? 109. מה ממש חשוב לך בחיים? 110. ממה אתה הכי מפחד ? 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? 115. אתה אלים ? 116. אתה חכם ? 117. אתה אוהב ללמוד ? 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? 119. אתה אוהב לטוס ? 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? רוצה לעשות צניחה חופשית? צופה אהבות חדשות השנה? מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? שם של החבר הכי טוב? יש לך DDR או IDDR? היי או ביי? יודע לשיר יפה? ולרקוד יפה? יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? הפורום הכי שולט בתפוז: איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: היית בים החופש? ובחו"ל? ובמלון בארץ? המקום האחרון שהיית בו בבית? האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: הסרטים שראית ביום כיפור: ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: אירנה או ינרה? ענבל או ענבלק? ירדן או ירדקניק? נעמה או נמה? אוהב מיץ תפוזים? אוהב שייק פירות? ומילקשייק? וקפה? ושוקו? מכיר את ויטמינצ'יק? ספר 3 עובדות עליך:

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שאלון משפחה: 1. שם: רז 2. גיל: 17 3. איזור מגורים: כפר יונה 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בן שני 7. את/ה נפגש/ת עם המשפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? פעם בהרבה 8. ועם סבא וסבתא? קצת 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? לא 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לפעמים 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא יודע 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לפעמים שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר?לא אתם טובים בלימודים ? כן חרשנים ? תלוי איזה מקצוע מקצוע הכי פחות שנוא ? תקשורת מקצוע הכי שנוא ? תנך אוהבים את המחנכת שלכם ? כן זו אותה אחת משנה שעברה ? כן השאירו אותכם פעם כיתה ? לא הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? כן אהבתם את המורה למתמטיקה ? כן היא מלמדת אתכם השנה ? כן ולאנגלית ? סיימתי והיא כן ? אתה כן! קניתם ה-כ-ל לבצפר ? לא מה לא ? לא! קניתם תיק חדש ? לא וקלמר ? לא ויומן ? לא איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? לא משהו אתם מתכוונים להשקיע ? כן יותר משנה שעברה ? כן שאלון כללי: 1. שם: רז 2. תאריך לידה: 12,12,87 3. גיל: 17 4. ארץ לידה: ישראל
5. מקום מגורים נוכחי: כפר יונה 6. עיסוק: תלמיד 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש/אין? יש 9. באיזה שפות אתם שולטים? בעברית ואנגלית שולט. שפות אחרות ברמה בסיסית חחחח דברים שאתם אוהבים 11. שיר: שירים ארוכים ומשעממים 12. סרט אהבה בלתי נשכח: לא יודע. פול מטאל ג'קט 13. ספר: התפסן בשדה השיפון,קיבוץ הפוך 14. משחק: תופסת 15. אתר באינטרנט: http://www.rathergood.com 16. פורום באינרנט: פורום אינפקציה ורוק מתקדם בתפוז ונענע. 17. מקצוע בבית ספר: תקשורת 18. מקום בילוי: בנעורים של הקיבוץ 19. תוכנית טלויזיה: בני היל,רנו פסקאל,כל מיני... 20. תחנת רדיו: גלי צה"ל,88FM דברים שאתם שונאים 21. שיר: מזרחי,רוק של מכוערים,טראנסים (כשהם משעממים מדי), מטאל בעוונתה... 22. סרט: סרטים של סטיבן שפילברג 23. ספר: בישול 24. משחק: קלאס 25. אתר באינטרנט: לא יודע 26. פורום באינרנט: לא יודע 27. מקצוע בבית ספר: תנך 28. מקום בילוי: מסיבות במנזר 29. תוכנית טלויזיה: תוכניות ריאליטי 30. תחנת רדיו: גלגלצ,99FM,התחנות של הערבים כן / לא - 31. להתשכר: להשתכר התכוונת? כןכןכן 32. לעבוד על אנשים בטלפון: לא 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: קלים... 35. לצרוח ברחוב: כן 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן 39. לשתות הרבה קולה: כן 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: לא 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: לא 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: לא 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? ג' 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? ב' 53. יאס או הוט ? ב 54. סוף הדרך או רצים לדירה? ג 55. אבטיח או מלון ? א 56. תפוז או נענע ? א 57. קולה או פפסי ? א 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? לא מכיר את גרישם. בכל זאת ב' 59. ניוטון או אינשטיין ? א' כי תפוח נפל לו על הראש 60. לבן או שחור ? א 61. משקפיים או עדשות ? ב 62. חיים או מוות ? א 63. אוניברסיטה או מכללה ? א 64. צבא או ש"ל ? א 65. עתיד או עבר ? ב 66. תות או פטל ? א 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? א 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? אהבתי את החרוזים. א' 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? א 70. ספר או סרט ? שניהם 71. דיסקמן או MP3 ? דיסקמן MP3 72. קלטת או דיסק ? ב' 73. תקליט או קלטת ? ב 74. כדור הארץ או מאדים ? א 75. חיידקים או וירוסים ? ב 76. כחול או כתום ? א 77. סטימצקי או צומת ספרים? ב 78. מנגו או קסטרו ? ב 79. פלאפון או סלקום ? ב 80. לב או ראש? ב 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? א 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? ב 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ב 85. תל אביב או ניו-יורק? א 86. יום או לילה? ב 87. רכבת או אוטובוס? א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? ב 89. טניס או כדור-עף ? א 90. כלב או חתול ? ב מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? צוחקים 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקים יותר חזק 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? לא יודע מה הייתי עושה 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא מקבל 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא הגיוני.. כי קרובים מכירים, אולי משפחה מדרגה שנייה או שלישית. נראה לי שהייתי מסיים ת'קשר 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? לא יודע מה הייתי עושה 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מציל את חולי הסרטן. 99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? הייתי נותן לו למות. הוא גוסס גם ככה... והוא זימבבואני... 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא עונה עליו בכלל

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: אלכוהול,לנגן. 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? סקנדינביה 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? אין סיכוי שאני מביא רק 5 104. מה ממש מעצבן אותך ? צ'חצ'חים שמתווכחים ומעצבנים בלי סוף. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: כנות,נדיבות,חברותי 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: גס,מדבר הרבה,עצלן 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? קוסמונאוט 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודע 109. מה ממש חשוב לך בחיים? בריאות 110. ממה אתה הכי מפחד ? טרור 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? שבוע וחצי בערך חחחחחחח 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? חירבנתי בעציץ של המנהלת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? sleep-walking... 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? כותרות, מסלול (טיולים) 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? כן 117. אתה אוהב ללמוד ? מאוד 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? חברים, בנות יפות, אלכוהול איכותי 119. אתה אוהב לטוס ? לא 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? אוכל תפו"א ומגלה שהוא רקוב ומביא כזאת סמחטה ובבוקר קם עם סמחטה על כל המצעים 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא זוכר 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> אני לא כותב מילים. רק מנגינות. אני כשרון מבוזבז 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 20 שח 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעות,ים,ריקבון 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? מטייל 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? מקסיקו 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ?לא עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 15:35 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן! צופה אהבות חדשות השנה? נראה לי שכן מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? שנה שעברה שם של החבר הכי טוב? יותם יש לך DDR או IDDR? לא יודע היי או ביי? היי יודע לשיר יפה? כן ולרקוד יפה? כן יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כן קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לעיתים רחוקות הפורום הכי שולט בתפוז: רק לא אינפקציה איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? יש כמה. וזה ארוך... מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: אף אחד היית בים החופש? כן ובחו"ל? לא ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? סלון האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: לא יודע הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי סרטים ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: לא יודע אירנה או ינרה? ירנה ענבל או ענבלק? ק ירדן או ירדקניק? ב' נעמה או נמה? נמה אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות? כן ומילקשייק? תלוי וקפה? כן...חזק ושוקו? לא מכיר את ויטמינצ'יק? חחח כן ספר 3 עובדות עליך: אני בגמילה מאלכוהול. אני מיודד עם שבק'ס. אני הרב אלוף של הבוף.

heaven is here

New member
וואו זה היה ארוך../images/Emo70.gif

שאלון משפחה: 1. שם: שירה 2. גיל: 18 3. איזור מגורים: ראשון 4. כמה אחים יש לך? אח 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בכורה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? הרבה זמן 8. ועם סבא וסבתא? מצד אמא קצת זמן 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כשמכריחים 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?אה? 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? אתם טובים בלימודים ? חרשנים ? מקצוע הכי פחות שנוא ? מקצוע הכי שנוא ? אוהבים את המחנכת שלכם ? זו אותה אחת משנה שעברה ? השאירו אותכם פעם כיתה ? הקפיצו אתכם פעם כיתה ? יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? אהבתם את המורה למתמטיקה ? היא מלמדת אתכם השנה ? ולאנגלית ? והיא כן ? קניתם ה-כ-ל לבצפר ? מה לא ? קניתם תיק חדש ? וקלמר ? ויומן ? איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? אתם מתכוונים להשקיע ? יותר משנה שעברה ? אני לא לומדת
שאלון כללי: 1. שם: שירה! 2. תאריך לידה: :X 3. גיל:18 4. ארץ לידה: ראשון 5. מקום מגורים נוכחי: בבית[?] 6. עיסוק: סטודנטית 7. מספר אחים/אחיות: אח 8. רישיון -יש/אין? אין 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית דברים שאתם אוהבים 11. שיר: יש הרבה 12. סרט אהבה בלתי נשכח: 13. ספר: אלוהים נכה מאה אחוז 14. משחק: שעת שיא 15. אתר באינטרנט: תפוז? 16. פורום באינרנט: הזה 17. מקצוע בבית ספר: מה 18. מקום בילוי: הופעות 19. תוכנית טלויזיה: בנות גילמור 20. תחנת רדיו: רשת ג' דברים שאתם שונאים 21. שיר: לא יודעת 22. סרט: בוגימן 23. ספר: סיפורה של דודה 24. משחק: מה! 25. אתר באינטרנט: די 26. פורום באינרנט: 27. מקצוע בבית ספר: 28. מקום בילוי: 29. תוכנית טלויזיה: 30. תחנת רדיו: כן / לא - 31. להתשכר: כן 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן 33. לנהוג בלי רישיון: לא 34. סמים: לא 35. לצרוח ברחוב: כן [מומחית] 36. להתגייס לצה"ל: כן 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן ולא 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: כן<: 39. לשתות הרבה קולה: לא 40. להרוג ערבים: לא 41. להתנדב: כן 42. לגנוב מגנבים: לא 43. לפטר את לימור לבנת: כן 44. לחזור בתשובה: לא 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: לא 48. לשרוף את התעודת בגרות: לא כדאי 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: לא 50. לחגור גם מאחור: כן א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? א 52. מקדונלדס או בורגר קינג ? א 53. יאס או הוט ? ב 54. סוף הדרך או רצים לדירה? א 55. אבטיח או מלון ? א 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> א 57. קולה או פפסי ? לא זה ולא זה 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? א 59. ניוטון או אינשטיין ? ב 60. לבן או שחור ? א 61. משקפיים או עדשות ? ב 62. חיים או מוות ? א 63. אוניברסיטה או מכללה ? א 64. צבא או ש"ל ? א 65. עתיד או עבר ? א 66. תות או פטל ? א 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? ב 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? א 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? א 70. ספר או סרט ? שניהם 71. דיסקמן או MP3 ? ב 72. קלטת או דיסק ? ב 73. תקליט או קלטת ? א 74. כדור הארץ או מאדים ? א 75. חיידקים או וירוסים ? אותו דבר
76. כחול או כתום ? כחול 77. סטימצקי או צומת ספרים? א 78. מנגו או קסטרו ? א 79. פלאפון או סלקום ?ב 80. לב או ראש?תלוי 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? א 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? א 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? א 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? א 85. תל אביב או ניו-יורק? ב 86. יום או לילה? א 87. רכבת או אוטובוס? א 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? ב 89. טניס או כדור-עף ? ב 90. כלב או חתול ? א מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? הולכים מהר יותר 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? אותו דבר 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מגחכים 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? בורחים 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? הולכים 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אלוהים|: 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? צועקת 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? לא יודעת:/ 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ?שונאת אכן

heaven is here

New member
המשך

ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: גיטרה 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? אמסטרדם 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? עינב,מחשב,מיטה,תחבושת,וטלוויזיה 104. מה ממש מעצבן אותך ? לא יודעת 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: אני בסדר! 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: אני בסדר;[ 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? אסטרונאוטית 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? עם עבודה 109. מה ממש חשוב לך בחיים? החיים 110. ממה אתה הכי מפחד ? מוות 111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? חודשיים 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא נועזת 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? כל מני עולם קטן למיניהם 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ?הכל 115. אתה אלים ? לא 116. אתה חכם ? קצת 117. אתה אוהב ללמוד ? כן 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? חברים 119. אתה אוהב לטוס ? ברור 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? לא זוכרת 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא תמיד 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? לא יודעת! 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> כן.לא 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? יש קצת 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? הופעןץ 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת;[ 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? אמסטרדם! 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? כבר לא עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו? 16:22 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן צופה אהבות חדשות השנה? לא יודעת מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? של סמסטר קודם שם של החבר הכי טוב? עינב יש לך DDR או IDDR? אה? היי או ביי? היי יודע לשיר יפה? לא ולרקוד יפה? כן יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? כן:X קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? כן הפורום הכי שולט בתפוז: זה איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? הכל:/ מישו שממש בא לך לחבק עכשיו:מישהי:X היית בים החופש? כן ובחו"ל? לא
ובמלון בארץ? לא המקום האחרון שהיית בו בבית? מטבח האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: עדי הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: מה אירנה או ינרה? ענבל או ענבלק? ירדן או ירדקניק? נעמה או נמה? אוהב מיץ תפוזים? כן אוהב שייק פירות? כן ומילקשייק? כן וקפה? לא ושוקו? כן מכיר את ויטמינצ'יק? ח כן ספר 3 עובדות עליך: 1. היפוכונדרית 2. פרנואידית 3. בי

שאלון ארוך! חלק א'

שאלון משפחה: 1. שם: תהילה 2. גיל: עוד 4 חודשיים 17
3. איזור מגורים: דימונה
4. כמה אחים יש לך? 3. 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא. 6. מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים. 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? ממ קצת? 8. ועם סבא וסבתא? יש לי רק סבתה וקשה לי ללכת אליה
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) ממ לא ממש. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) ממ בערך. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? ממ כבר לא. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? -- 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) יש חלק. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא. שאלון בית ספר: בחופש הגדול כבר רציתם לחזור לבית הספר? לא! אתם טובים בלימודים ? ממ בינונית. חרשנים ? חח לא! מקצוע הכי פחות שנוא ? ממ חברה? מקצוע הכי שנוא ? מתמטיקה. אוהבים את המחנכת שלכם ? כן. זו אותה אחת משנה שעברה ? כן. השאירו אותכם פעם כיתה ? לא. הקפיצו אתכם פעם כיתה ? לא. יש לכם חברים טובים שעזבו השנה את הבצפר שלכם ? לא. אהבתם את המורה למתמטיקה ? לא! היא מלמדת אתכם השנה ? כן
ולאנגלית ? אוהבת. והיא כן ? כן. קניתם ה-כ-ל לבצפר ? ממ כן. מה לא ? -- קניתם תיק חדש ? כן. וקלמר ? אין לי קלמר. לא אוהבת קלמרים. ויומן ? קיבלתי. איך נראה לכם שתהיו השנה ? מבחינת לימודים .. טובים גרועים? בינונית. אתם מתכוונים להשקיע ? ממ אני רוצה. אבל זה לא אומר שאני יצליח. יותר משנה שעברה ? אני רוצה. שאלון כללי: 1. שם: תהילה. 2. תאריך לידה: 19.2.89 3. גיל: עוד 4 חודשיים 17
4. ארץ לידה: ישראל? 5. מקום מגורים נוכחי: דימונה. 6. עיסוק: מובטלת? 7. מספר אחים/אחיות: 3 8. רישיון -יש/אין? אין. 9. באיזה שפות אתם שולטים? עברית? דברים שאתם אוהבים 11. שיר: זה משתנה תמיד. 12. סרט אהבה בלתי נשכח: לא יודעת. 13. ספר: שבועת רחל. 14. משחק: קרה קופה. 15. אתר באינטרנט: תפוז! 16. פורום באינרנט: אינפקציה
17. מקצוע בבית ספר: חברה? 18. מקום בילוי: פארק! 19. תוכנית טלויזיה: מופע שנות ה-70, משחק מכור, חברים... 20. תחנת רדיו: גלגל"צ דברים שאתם שונאים 21. שיר: כל המזרחית/דיכאון/ראפ. וכאלה.. 22. סרט: ? 23. ספר: ? 24. משחק: שח מט. בגלל שאין לי מושג איך משחקים אותו
25. אתר באינטרנט: ... 26. פורום באינרנט: ... 27. מקצוע בבית ספר: מתמטיקה. 28. מקום בילוי: צומת! 29. תוכנית טלויזיה: ? 30. תחנת רדיו: ? כן / לא - 31. להתשכר: כן. 32. לעבוד על אנשים בטלפון: כן. 33. לנהוג בלי רישיון: לא! 34. סמים: -- 35. לצרוח ברחוב: כן! 36. להתגייס לצה"ל: חייב! 37. לתרום לאגודה למען הסרטן: כן! 38. לזרוק שקיות מים על אנשים מהחלון: חעחע כן!
39. לשתות הרבה קולה: לא. 40. להרוג ערבים: לא. 41. להתנדב: כן. 42. לגנוב מגנבים: כן. 43. לפטר את לימור לבנת: כן! |כלבה| 44. לחזור בתשובה: לא!!!! 45. לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק: כן. 46. לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד: כן! 47. להשתתף בתוכנית ריאליטי: תלוי. 48. לשרוף את התעודת בגרות:לא. 49. לישון על ספסל ברחוב מבחירה: כן. 50. לחגור גם מאחור: לא!

שאלון ארוך! חלק ב'

א' או ב' 51. הראל- סקעת או מויאל ? אפאחד! 52. מקדונלדס או בורגר קינג ?מקדונלס. 53. יאס או הוט ? יאס! 54. סוף הדרך או רצים לדירה? -- 55. אבטיח או מלון ? אבטיח. 56. תפוז או נענע ? <באינטרנט> תפוז!! 57. קולה או פפסי ? קולה. 58. רם אורן או ג'ון גרישם ? אני יודעת שרם אורן זה סופר. לא מכירה את השני! 59. ניוטון או אינשטיין ? איננשטין? חחח 60. לבן או שחור ? שחור!! 61. משקפיים או עדשות ? עדשות! 62. חיים או מוות ? מוות! 63. אוניברסיטה או מכללה ? ... 64. צבא או ש"ל ? שירות לאומי! 65. עתיד או עבר ? הווה! 66. תות או פטל ? תות. 67. מתמטיקה - 3 יחידות או 5? 4 יחידות. 68. רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? חדש ויקר. 69. בצבא- לוחם או ג'ובניק ? ג'ובניק! 70. ספר או סרט ? סרט. 71. דיסקמן או MP3 ? mp3 72. קלטת או דיסק ? דיסק. 73. תקליט או קלטת ? תקליט. 74. כדור הארץ או מאדים ? כדור הארץ. 75. חיידקים או וירוסים ? אפאחד! 76. כחול או כתום ? כחול
77. סטימצקי או צומת ספרים? .. 78. מנגו או קסטרו ? מנגו! 79. פלאפון או סלקום ? פלאפון. 80. לב או ראש? לב. 81. 'כלבוטק' או 'שומר מסך' ? שומר מסך. 82. ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים ? לפני 5 שנים. 83. מה יותר בלאי- מדמ"ח באונ' חיפה או כימיה באונ' בר אילן ? אה? 84. ללמוד לבגרות בלשון או לישון ? ללמוד. עצה אישית! 85. תל אביב או ניו-יורק? ניו יורק?! 86. יום או לילה? לילה! 87. רכבת או אוטובוס? רכבת. 88. מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד!! 89. טניס או כדור-עף ? -- 90. כלב או חתול ? כלב. מה הייתם עושים אילו- 91. הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם שיכור הולך מולכם? זזה. 92. אותו דבר כמו בשאלה 91 רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? צוחקת וזזה. 93. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת! 94. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת. 95. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באצמע הרחוב סתם ככה ? לא לוקחת. 96. היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? ואו צוחקת! 97. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? לא יודעת. 98. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מאושרת
99. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבאבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מה אני כבר יכולה לעשות? 100. היית ממש שונא את השאלון הזה ? אני שונאת אותו! ואני לא עושה כלום. ועוד קצת עליך: 101. תחביבים: מחשב? 102. אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה - איפה היית רוצה להיות ? בת"א! 103. 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? חבר, אוכל, מחשב, פלאפון ושמיכה. 104. מה ממש מעצבן אותך ? הרבה דברים. 105. ציין 3 תכונות טובות שלך: לא יודעת. 106. ציין 3 תכונות שליליות שלך: יש הרבה. 107. כשהיית קטן- מה רצית להיות כשתהיה גדול ? עורכת דין. 108. היום- מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול ? לא יודעת. 109. מה ממש חשוב לך בחיים? החבר. 110. ממה אתה הכי מפחד ? מהמוות
111. מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך ? עדיין הוא לא הסתיים! בנתיים 3 וחצי חודשיים. 112. מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם ? לא יודעת. 113. מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? ואו אני כולי הזויה.. אהה אבל בכיפור באתי לאיזה אחד חיבקתי אותו וחשבתי שזה איזה אחד שחיפש את חבר שלו. אז באתי בטעות לאיזה אחד ואמרתי לו תראה תראה הינה יאיר אז הוא אמר כן אני מכיר את יאיר אז אמרתי לו נוו אבל חיפשת אותו.. ואז הסתכלתי על אותו אחד והבנתי שאני בכלל מדברת עם איזה אחד אחר.. זה היה ממש מצחיק! 114. אתה לוקח עיתון בבוקר- איזה נושאים אקטואלים מדברים אליך ? מוזיקה. 115. אתה אלים ? לא. 116. אתה חכם ? לא. 117. אתה אוהב ללמוד ? לא. 118. מה הדברים שגורמים לך כיף? לעשות שטויות! 119. אתה אוהב לטוס ? יאפ! 120. מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם ? הרבה! 121. חשוב לך ללכת עם הזרם ? לא! 122. מה הדבר הכי מנוגד לנורמות שעשית אי פעם ? הרבה דברים! שונאת את הזרם! 123. כתבת פעם שיר ? <אם כן- זה הזמן לשתף בו!> לא! 124. כמה כסף יש לך עכשיו בארנק ? 420. אחי אתמול הביא לי 50 ש"ח.. איזה חמוד! 126. מה סוגי הבילוי המועדפים עליך ? להיפגש עם כולם בפארק או בבית שלי ולשחק קרה קופה/לאכול/לדבר.. 127. אם היה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה ? עובדת וחוסכת כסף או שהייתי טסה להודו/תילאנד 128. אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר? בארץ או בחו"ל? 129. אתה אוהב שאלונים ארוכים ? תלוי. עוד שאלון כללי: אז.. מה השעה עכשיו?: 16:59 רוצה לעשות צניחה חופשית? לא. |פחד גבהים| צופה אהבות חדשות השנה? לא. נשארת עם מה שיש לי כרגע! מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? אותה מורה. שם של החבר הכי טוב?... יש לך DDR או IDDR? אה? היי או ביי? ביי! יודע לשיר יפה? לא. ולרקוד יפה? לא. יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? אני גרועה בתאריכים. אבל בטוח יש.. קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? לא. הפורום הכי שולט בתפוז: אינפקציה
איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? לא יודעת. מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: לילי. היית בים החופש? כן. ובחו"ל? לא. ובמלון בארץ? לא. המקום האחרון שהיית בו בבית? מטבח
האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: זה לא אומר לי.. הסרטים שראית ביום כיפור: לא ראיתי. ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם הרבה זמן: על איש שהייתי פוגשת פעם הרבה? מתן, אלעד. עד ניצנים ראיתי אותם כל יום כל היום. בניצנים התנתק הקשר. אירנה או ינרה? אירנה. ענבל או ענבלק? ענבל. ירדן או ירדקניק? ירדן. נעמה או נמה? נעמה. אוהב מיץ תפוזים? כן. אוהב שייק פירות? כן. ומילקשייק? כן. וקפה? לא. ושוקו? כן. מכיר את ויטמינצ'יק? כן
ספר 3 עובדות עליך: אני מאוהבת, כואבת לי הבטן ואני לא במחזור

למעלה