סקר שישי

../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo11.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית ? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: שיער. את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?:

rotemtem

New member
אני..:)

עבר: שם המורה בכיתה א': אממ..נינה..? נראה לי..חח הזיכרון הראשון שלך: הזיכרון הראשון?? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אולי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת...היו הרבה..חח המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית..נראה לי.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן..מרמת גן לפ"ת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אמ..נחמדה.. השיר האחרון ששרת: כמה כוכב של עברי לידר הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ..היום בשיעור לשון מהמורה הזה..איך הוא מחמיא לעצמו...בעע הפעם האחרונה שבכית: עכשיו..נכנס לי משהו לעין אז היו לי דמעות..חח האדם האחרון שראית: אממ..חברה שלי.. הדבר האחרון שאמרת: "נו אין לי כח" ( שאמא שלי ביקשה שאני אקח את אח שלי מהגן ) הדבר האחרון שאכלת: אממ..לא זוכרת..נראה לי שלא אכלתי..רק שתיתי בבוקר נס קפה.. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אממ..עגילים..אני נראה לי.. השיר האחרון ששמעת: ג'קט- עברי לידר הדיסק האחרון שקנית ? של פיטר רוט הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אממממ...לא זוכרת..חח..לשטוף כלים זה נחשב לעזור? הדבר הכי מטורף שעשית: מטורף...אממ..לא יודעת.. הווה: שיער נוכחי : שטני. תלתלים. עד הכתפיים בערך בגדים נוכחיים: מכנס ירוק..עם סתם חולצה לבנה.. תכשיטים נוכחיים:אממ..עגילים, והצמיכים האלו מהחוטים..וצמיד ברגל.. תמונת דסקטופ נוכחית: דסקטופ?! חבר\ה?אין חבר.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ענבר! האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ..כן..חח האם אתה עייף? רעב?עייף קצת..לא ממש..ורעבה..כן..חח את מי אתה הכי רוצה לחבק? חניכים שלי מהקורס מש"צים..הם כאלו חמודים!! ממה הכי נמאס לך? מכל השיעורים שמביאים לנו..! את מי היית רוצה להרוג? את חן הזונה.. הכי פחות מהנה?: אממ...להיות בביצפר ב 3 שעות אנגלית ברצף שאפילו אין הפסקה!!..רק של 2 דקות.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג.. איפה אתה הולך לגור?אממ..לא חשבתי על זה עוד.. כמה ילדים אתה רוצה?2-3...לא יודעת..חח באיזה סוג של מכונית תנהג?קודם שיהיה רישיון..ואז נראה..אבל אני רוצה אופנוע.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אממ..לא יודעת.. חושב הרבה על העתיד?: ממש לא.. מפחד ממנו? אממ..לא ממש..מה שיהיה יהיה.. וקצת בכללי: להקה אהובה: אינפקציה, שייגעצ ומוניקה סקס... ספר אהוב: לא אוהבת ספרים! סופר(ים) אהוב(ים):-------- צבע אהוב:כתום ( ולא..אני לא נגד ההתנתקות ) פריט לבוש אהוב: אממ..לא יודעת..יש הרבה.. איבר שהכי מושך אותך: שיער..ועיניים.. את שמחה כש: כיף לי, שאני נהנת עם חברים..ובהופעות.. האם את חושבת יותר מדי: תלוי על מה... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת.. אדם מפורסם שפגשת:אממ..עברי לידר, שייגעצ- כולם חוץ מאבי, פיטר רוט...ועוד ... האם יש לך אילו שהם חרטות?אממ..כן...לכל אחד יש משהו שהוא מתחרט עליו.. קפה אהוב: קפה?? בעע ריח אהוב: חח לא יודעת.. מה מכעיס אותך: שלא מאמינים לי..!!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעתת האדם שעושה לך הכי טוב: שעושה לי טוב? מאיזה בחינה? סגנון מוזיקה אהוב ? רוק ישראלי, פאנק... חדר אהוב בבית: שלי..:] מקום אהוב בעולם: לא יודעת...עדיין לא הייתי בכל העולם .. מקצוע שנוא:אנגלית!!! מורה אהוב: המורה לכימיה...חחח..וגם המורה לשל"ח.. אוהב את בצפר? כן..נחמד שם..:) נרדם בשיעורים?: לא..חח מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: מה הכוונה? אוהב לפוצץ נייר בועות? כן..חח לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאודד אוהב לצחצח שיניים?:חח..כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:קצת קונה צרובים\\צורב?:צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:אם זה קרוב אז ברגל..אבל אם זה רחוק אז לנסוע.. ישן הרבה?: מה זה נחשב הרבה? קשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: לא ממש.. לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:שמש קר לך או חם לך?:נעים לי.. ילדותי?לאא חולם בהקיץ?:לא..חח

Fistuuk

New member
כן.. נינה גם הייתה מחנכת שלי בכיתה

א' ב'.. בג' במקרה הייתה לך דפנה? P: ואיזה בצפר את היום?

rotemtem

New member
כן הייתה לי דפנה..חח

אני בתיכון אחד העם...איזה אתה?? ואיך קוראים לך???

Fistuuk

New member
גם אני אחד העם!

אני יב'.. ואת י'... חחח ואת לומדת עם נעמן
[ראיתי בשאלון שלך, לפי התיאור של המורה ללשון] מצד אחד הוא מצחיק בפתטיות שלו ומצד שני הוא חתיכת חרא חרמן... אני רק אגיד לך שאת יכולה לנצל את החרמנות שלו לציון, ועשו את זה לפנייך.. מהתחנפות ועד לחיבוקים, כאשר למחבקות מובטח 100... כגבר הסיכוי היחיד לקבל הטבות בציון זה לאהוד את הקבוצה שלו בכדורגל ששכחתי איך קוראים לה.. אבל תכלס תנסי להנות מהטיפוס, לא פוגשים כל יום "בנאדם" כזה, עם כרס כזאת[עדיין יש לו את הכרס-הריון הזאת נכון?] לכימיה יש לך את הרוסיה הג'ינג'ית עם השיער הקצר ששכחתי את שמה? וקוראים לי דור :)

rotemtem

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

כן אני לומדת עם נעמן...ועדיין יש לו את הכרס הריון הזאת...חחחח...הוא באמת מורה חרמן..!!...אבל אני לא הולכת להתחנף אליו ולחבק אותו כדי לקבל 100...בעעעע....ובכימיה קוראים לה דורותה..חחח...ואנחנו קוראים לה דורותי..חח
אני רותם..:) באיזה י"ב אתה?ואתה גר באם המושבות במקרה?..

Fistuuk

New member
חחח

כל שנה בטוחים שזאת השנה האחרונה שלו, הוא תמיד נראה כאילו הוא כל רגע הולך להתפרק אני יב'5, איזה י' את? ולא, אני גר ליד שניידר 2 דקות מקפלן

ס ט י י ק

New member
זאת פינה קבועה כל שישי אם לא שמת לב

וגם פה יחסית לפורומים אחרים[האמ שייגעצ האמ] אין פה הרבה שאלונים...

heaven is here

New member
את לא חייבת לענות../images/Emo13.gif

הבחירה היא שלך זוהי פינה שבועית לכל דבר

Fistuuk

New member
יאללה

עבר: שם המורה בכיתה א': נינה הזיכרון הראשון שלך: מגרש כדורסל האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לשים בפה אבל לא לאכול המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכר האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, מפ"ת ולפ"ת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה השיר האחרון ששרת: Iron Maiden - see of madness [זימזמתי תפזמון שברוס מסלסל] הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו על אחי לא זוכר הפעם האחרונה שבכית: חצי שנה האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: פיתה עירקית בלי כלום. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חביתה בלחמניה השיר האחרון ששמעת: מוזיקה? פתח תקווה.. הדיסק האחרון שקנית ? קניתי 3 בקניה האחרונה: המכשפות - עד העונג הבא, מאיר אריאל - שירי חג ומועד ונופל ומשינה - משינה 1 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : ארוך שחור גלי בגדים נוכחיים: חולצת בצפר מכנס קצר תכשיטים נוכחיים: שעון? תמונת דסקטופ נוכחית: המ חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודע האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודע ממה הכי נמאס לך?: מישראלים עם רגשי נחיתות את מי היית רוצה להרוג? כלמיני הכי פחות מהנה?: מה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודע איפה אתה הולך לגור? פינלנד כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודע באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו בסט איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: פינלנד חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: Iron Maiden ספר אהוב: מה זה ספר? סופר(ים) אהוב(ים): =| צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: נערף איבר שהכי מושך אותך: שיער. טוב:| את שמחה כש: אני לא מתפתח האם את חושבת יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פ-י-נ-ל-ד, סעמק אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן קפה אהוב: קפה לא אהוב. ריח אהוב: פונדו מה מכעיס אותך: שמאשימים אותי סתם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חכם האדם שעושה לך הכי טוב: לא יודע סגנון מוזיקה אהוב ? מטאל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: פאקינג פינלד מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: לפסיכולוגיה אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: קצת נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות? אה? לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: בקטנה אוהב לצחצח שיניים?: רגיל.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: חחח מי המפגר שקונה צרובים? אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי? ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: בסדר.. ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?: כן

zoe5

New member
בוא נתערב שאף אחד לא קורא!

עבר: שם המורה בכיתה א': אורנה חן הזיכרון הראשון שלך:רופא שמוציא אותי מחור? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:יאפ! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חול? המקצוע הראשון שנכשלת בו:מממ אנגלית נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת באותה עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:ילדה שלא לימדו אותה כמו שצריך שהיא בת השיר האחרון ששרת:תרמתי דם,תרמתי דם הדבר האחרון שצחקת בגללו:עיגולים וריבועים הפעם האחרונה שבכית:כשצחקתי אז בכיתי מרוב צחוק האדם האחרון שראית:השכן המגעיל שלי הדבר האחרון שאמרת:קוצ'י קוצ'י קו'צי הדבר האחרון שאכלת:מרק עדשים(אוכלת בזה הרגע) הדבר האחרון ששתית:מרק עדשים הדבר האחרון שקנית:שקית מיץ! השיר האחרון ששמעת: מממ הוטל קליפורניה הדיסק האחרון שקנית ?יוני בלוך?! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול...... הדבר הכי מטורף שעשית:לדחות נשיקה הווה: שיער נוכחי :ארוך קצת עם קצוות אדומים בגדים נוכחיים:דגמח וחולצת בצפר תכשיטים נוכחיים:צמידים,שרשרת ועגילים תמונת דסקטופ נוכחית: איזה סרט שאח לשי ראה חבר\ה: אין חבר=/ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ידיד,שתי ידידים,שלושה ידידים וחברה טובה האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כלים? האם אתה עייף? מאוד רעב?אוכלת את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את כל מי שאני מכירה(לטובה) ממה הכי נמאס לך?:ממתמטיקה את מי היית רוצה להרוג? את מי שהמציא את המתמטיקה הכי פחות מהנה?:מתמטיקה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:עיצוב...לא יודעת עדיין מה איפה אתה הולך לגור?פלורנטין וביום החתונה בקיבוץ! כמה ילדים אתה רוצה?:לא אכפת לי באיזה סוג של מכונית תנהג?:גולף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בחיים חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה:הרבה אין לי כוח לרשום ספר אהוב: הרבה אין לי כוח לרשום סופר(ים) אהוב(ים):לא זוכרת שמשות צבע אהוב: הכל פריט לבוש אהוב:הכל(חוץ מלבוש פקאצתי איבר שהכי מושך אותך:ידיים,עצמות הפנים,וחזה(של בנים כן?!)אהה וכתפיים. שיער.שחור את שמחה כש: כולם שמחים האם את חושבת יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא משנה כל עוד אין אנשים עויינים אדם מפורסם שפגשת:דודו בלסר האם יש לך אילו שהם חרטות?:כן...הרבה...לא זוכרת את כולם קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב:בן? מה מכעיס אותך:אנשים כועסים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לשמוח!ולהיות בדכאון בו זמנית האדם שעושה לך הכי טוב:כולם סגנון מוזיקה אהוב ?רוק אבל בתכלס הכל חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: העולם מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:לא זוכרת מממ אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?:לא אוהבת גם לא שונאת וישנה בשיעורים מעשן?: רק נרגילה וגם בקושי נפגע (רגשית) בקלות?:כבר לא כל כך נותן מעצמך?:למה לא? אוהב לפוצץ נייר בועות? יאפ!!!!!! לועס דברים?פקקים ולשוניות של פקקים אוהב להתקלח?:לא כל כך אוהב להתעטש?:לא כל כך שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?:יאפ אוהב לנסוע או הולך ברגל?:נסיעה! ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?:לא כל כך אוהב חולצות גזורות: יאפפ!!!!!!!!!!!!!!11 אוהב לטייל?:יאפ אוהב כפכפים?: יאפ לובש בוקסר?:לפעמים שמש או גשם?: שנייהם קר לך או חם לך?:עכשיו חם ילדותי? כן אבל אני בשבלבים של עזיבה חולם בהקיץ?: המון

moshit1

New member
ארוך ארוך...../images/Emo122.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':עפרה הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא, זה התחיל בגיל מאוחר יותר
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כה המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו:אמממ לא זוכרת =\ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:נמ. השיר האחרון ששרת: דם על הים הדבר האחרון שצחקת בגללו: איזה משו שקרה לי לפני רגע הפעם האחרונה שבכית: אמממ אתמול? האדם האחרון שראית:עדי הדבר האחרון שאמרת: ''הלכתי...'' הדבר האחרון שאכלת: צ'יפס הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: אננס השיר האחרון ששמעת: דם על הים הדיסק האחרון שקנית ?אביב גפן- זה רק אור הירח הפעם האחרונה שעזרת לאמא:חחח הדבר הכי מטורף שעשית: <> הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים:מכנסי חאק שלושתרבע וחולצה שחורה תכשיטים נוכחיים:אין תמונת דסקטופ נוכחית: קולאץ' עיניים חבר\ה?נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שימי ]: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כה האם אתה עייף? רעב?כה ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:אותו ]: ממה הכי נמאס לך?:ממנו........... את מי היית רוצה להרוג? אמממ הרבה הכי פחות מהנה?: ש.ב עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:למות איפה אתה הולך לגור?ת''א כמה ילדים אתה רוצה?:לא רוצה באיזה סוג של מכונית תנהג?:מכונית קבורה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בקבר חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה:אלג'יר, מוניקה, היהודים, כנסייתה, אינפקציה, שייגעצ, וכוכוכוכוו'... ספר אהוב: בין דירות סופר(ים) אהוב(ים): יהלי סובול, רם אורן צבע אהוב:שחור ואדום פריט לבוש אהוב: נמ. איבר שהכי מושך אותך: אצל בנים- שיער ארוך, פירסינג ועיניים את שמחה כש: מישהו שאני אוהבת אוהב אותי האם את חושבת יותר מדי:כה \= אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הודו אדם מפורסם שפגשת:הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות?:כה קפה אהוב: קפה... ריח אהוב: ריק של אודם מה מכעיס אותך:כל דבר שני בערך מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לדעת להקשיב, ולהבין, להזדהות האדם שעושה לך הכי טוב:אין כזה סגנון מוזיקה אהוב ?רוק ישראלי, רוק ומטאל חדר אהוב בבית: שירותים. חע מקום אהוב בעולם:ים מקצוע שנוא:מתמטיקה, אנגלית, לשון מורה אהוב: אין<> אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?:כה מעשן?:כה נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות?כה לועס דברים?כה אוהב להתקלח?:לא אוהב להתעטש?:חח לפעמים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:אוהבת דווקא אוהב לצחצח שיניים?:אמממ ככה-ככה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כה קונה צרובים\\צורב?:לאא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:ללכת ברגל. כשנעים בחוץ ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?:כה אוהב חולצות גזורות:כה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:עכשיו? חם לי ילדותי?בדר''כ לא חולם בהקיץ?:כה

למעלה