סקר שישי

אני ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שרה. הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת כשהייתי בת 3-4 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מפונקת. השיר האחרון ששרת: אחלום לנצח של ד"ר קספר הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת. הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה. האדם האחרון שראית: אליאור. הדבר האחרון שאמרת: תענו לטלפון! הדבר האחרון שאכלת: תירס. הדבר האחרון ששתית: פטל. הדבר האחרון שקנית: חזייה. השיר האחרון ששמעת: ברי סחרוף רעש לבן הדיסק האחרון שקנית ? קנו לי. את הדיסק של pearl jam הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ואיי מזמן!! לא זוכרת! הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה. הווה: שיער נוכחי : שחור. ארוך. מבולגן
בגדים נוכחיים: חולצה של בליינד ומכנס שחור. תכשיטים נוכחיים: איזה 5 צמידים בידיים
ו 3 שרשראות. תמונת דסקטופ נוכחית: של פינק פלויד. חבר\ה?יש. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אליאור
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא! האם אתה עייף? רעב? עכשיו קמתי משינה של 13 שעות ולפני שנייה אכלתי! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אליאור ממה הכי נמאס לך?: ממריבות. את מי היית רוצה להרוג? מממ כרגע אפאחד. הכי פחות מהנה?: לריב!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת. איפה אתה הולך לגור? בראשון כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת. חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: pink floyd, Alice In Chains, אינפקציה, היהודים, אלג'יר.. נוו יש עוד מלא! ספר אהוב: שבועת רחל, מלאך או שטן סופר(ים) אהוב(ים): -- צבע אהוב: שחור. ואדום ככה-בורדו פריט לבוש אהוב: אולסטאר, כל החולצות שלי. כל המכנסים. בקיצור 90% מהארון איבר שהכי מושך אותך: שיער, עיניים ושפתיים. את שמחה כש: אומרים לי שאוהבים אותי. האם את חושבת יותר מדי: לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת. אדם מפורסם שפגשת: הרבה. האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן. קפה אהוב: נס ריח אהוב: שלו. מה מכעיס אותך: הרבה דברים! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב: אליאור. מידי פעם
סגנון מוזיקה אהוב ? רוק! חדר אהוב בבית: שלי! מקום אהוב בעולם: הודו! מקצוע שנוא: הכל! מורה אהוב: המורה לאנגלית. לא משנה מה אני יעשה לו תמיד הוא יתן לי 100. אוהב את בצפר?לא. נרדם בשיעורים?:כן! מעשן?: כבר לא!
נפגע (רגשית) בקלות?: יותר מידי!
נותן מעצמך?: המון! אוהב לפוצץ נייר בועות? אה? לועס דברים?מסטיק! אוהב להתקלח?:כן. אוהב להתעטש?:לפעמים זה מזה כיף. משחרר! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ברורר!! אוהב לצחצח שיניים?:מה זה אוהב? זה חובה! אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן! קונה צרובים\\צורב?:לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע! ישן הרבה?: בזמן ביתספר אני ישנה 4-5 שעות. בחופשים אני ישנה 15-10 שעות. קשר לחפצים?:כן. אוהב חולצות גזורות: כן. אוהב לטייל?: מממ לפעמיים. אוהב כפכפים? לפעמיים. לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:נעים לי. ילדותי?לפעמיים! חולם בהקיץ?:תמיד.

חחח זה ארוך...

עבר: שם המורה בכיתה א': יהודית הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים בכיתה ד' המקצוע האחרון שנכשלת בו: צרפתית -_-" האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): הממ עברתי מנס ציונה לרחובות ואז למזכרת בתיה ואז שוב לרחובות איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבבה
השיר האחרון ששרת: המכתב של אביב הדבר האחרון שצחקת בגללו: קומי קומי
הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: פלור הדבר האחרון שאמרת: "מה יש לאכול?"
הדבר האחרון שאכלת: בורקס פיצה
הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: את הדיסק המכתב של אביב גפן. השיר האחרון ששמעת: זה עושה לי שמח הדיסק האחרון שקנית ? המכתב הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: נשכבתי על המדרכה >< הווה: שיער נוכחי : שחור חום כזה, עם פסים שהיו אדומים ועכשיו הם.. המ.. ג'ינג'י או משהו
בגדים נוכחיים: מכנס לבן וחולצת בצפר -_-" תכשיטים נוכחיים: שרשרת.. אתמול הורדתי את כל הצמידים
תמונת דסקטופ נוכחית: שייגעצ חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ... האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורים ולהוציא את הכלב
האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: המ.. ממה הכי נמאס לך?: מהשיר תתנו לו צ'אנס -_-" את מי היית רוצה להרוג? כרגע אף אחד
הכי פחות מהנה?: שיעור אזרחות
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: ת"א? :) כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת P: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: .... חושב הרבה על העתיד?: בזמן האחרון כן.. מפחד ממנו? כן.. וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כמה
. שייגעצ, אינפקציה, היהודים, מוניקה, איפה הילד.. ספר אהוב: נערת החלום האמריקני סופר(ים) אהוב(ים): הממ צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: גבות >< את שמחה כש: יש לי כסף
האם את חושבת יותר מדי: לא ממש
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: במקום שהוא לא רחובות -_-" אדם מפורסם שפגשת: הממ פיטר
האם יש לך אילו שהם חרטות?: המון..... קפה אהוב: לא אוהבת קפה
ריח אהוב: המ.. מה מכעיס אותך: שעוקצים אותי סתם בלי סיבה
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת -_-" האדם שעושה לך הכי טוב: החברים שלי :) סגנון מוזיקה אהוב ? רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: גן דניאל P: מקצוע שנוא: בצפר..... מורה אהוב: -_-" אוהב את בצפר? לא
נרדם בשיעורים?: בזמן האחרון כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לפעמים P: אוהב להתעטש?: כן
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא. זה נחמד.. P: אוהב לצחצח שיניים?: לפעמים אכפת לך מאיכות הסביבה?: הממ לפעמים קונה צרובים\\צורב?: לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לפעמים זה ולפעמים זה [: ישן הרבה?: כן P: קשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות: מאוד :) אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי? כן חולם בהקיץ?: כן

2noa2

New member
../images/Emo176.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':אורית הזיכרון הראשון שלך:ארוחת בוקר במעון האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:יש מצב,נראה לי אכלתי צבעים ופסטה לא מבושלת. הכנסתי אותם לפה,שברתי לשניים וירקתי החוצה כאילו אלו גרעינים המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:בועה השיר האחרון ששרת:שיר של בריאן אדמס הדבר האחרון שצחקת בגללו:הכלבה שלי הפעם האחרונה שבכית:לאזוכרת האדם האחרון שראית:אימא הדבר האחרון שאמרת:היי דנה הדבר האחרון שאכלת:ענבים הדבר האחרון ששתית:מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית:במבה,אתמול בבצפר השיר האחרון ששמעת:נוער שוליים-לילה[damn,איזה שיר פדופילי] הדיסק האחרון שקנית?וואי,זה לא קרה הרבה זמן]:אין לי מושג הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית:לאיודעת הווה: שיער נוכחי :קצת אחרי הכתפיים,אבל כרגע הוא מבולגן בתוך עגבניהo_O בגדים נוכחיים:חולצת צה"ל גזורה מעט וג'ינס תכשיטים נוכחיים:אין תמונת דסקטופ נוכחית:---> חבר?יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:חבר שלי האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן,להתארגן האם אתה עייף? רעב?רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:חבר שלי ממה הכי נמאס לך?:מפוזות את מי היית רוצה להרוג? אח,יותר מידיי..יותר מידיי הכי פחות מהנה?:הכל[?] עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:משהו שקשור לעיצוב איפה אתה הולך לגור?מקום טוב כמה ילדים אתה רוצה?:3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מכונית טובה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:נשואה חושב הרבה על העתיד?:קצת מפחד ממנו?מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה:יש הרבה ספר אהוב:לאיודעת סופר(ים) אהוב(ים):אתגר קרת צבע אהוב:ירוק,כחול,כתום ועוד רבים וטובים פריט לבוש אהוב:המכנסיים המשובצים שלי איבר שהכי מושך אותך:עיניים,ידיים,בעצם.. לכל אחד יכול להיות איבר שיהיה מושך בצורה יוצאת מן הכלל ושאצל אחרים לא. את שמחה כש:כשאני עם חברים אמיתיים האם את חושבת יותר מדי:כן,אבל לא לפני שאני עושה משהו גורלי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לאיודעת אדם מפורסם שפגשת:כמה וכמה האם יש לך אילו שהם חרטות?:כן,יותר מידי קפה אהוב:שכחתי איך קוראים לו.. ריח אהוב:יש הרבה מה מכעיס אותך:אנשים צבועים ושקרנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אממ..רודפת צדק[?] האדם שעושה לך הכי טוב:יש הרבה למרבה הפלא סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חדר אהוב בבית:החדר שלי מלית ברירה מקום אהוב בעולם:יותר מידיי כללי מקצוע שנוא:היסטוריה מורה אהוב:המחנך אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?:כן מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?:מה?נותן מה?|: אוהב לפוצץ נייר בועות? כןD: לועס דברים?כן,קצת אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא]: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:אממ סבבה אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?:צורבת אבל רק קצת ולא אינפקציה אוהב לנסוע או הולך ברגל?:ככה ישן הרבה?:לא קשר לחפצים?:כן,רכושנית יותר מידיי אוהב חולצות גזורות:כן אוהב לטייל?:תלוי איפה אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:שמש
קר לך או חם לך?:עכשיו?כלום ילדותי?לא נראה לי חולם בהקיץ?:כן

..

עבר: שם המורה בכיתה א':איילה הזיכרון הראשון שלך:לאדעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו:ערבית או פיזיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, גרתי בגילה(ירושלים) ועברתי לארנונה(ירושלים) ועברתי למבשרת ציון ושם עברנו לעוד בית שבנינו ומשם עברתי לביתי הקט שאני גרה בו כבר 6 וחצי שנים.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה. השיר האחרון ששרת: "תגיד אלוהים" הדבר האחרון שצחקת בגללו: טלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית:טלי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: לאזוכרת הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: דיסק השיר האחרון ששמעת: ביי? הדיסק האחרון שקנית ?קח שירים/כנסיית השכל הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני..לאזוכרת. הדבר הכי מטורף שעשית: אין כזהנראלי. הווה: שיער נוכחי :מז"א? בגדים נוכחיים:גופיה ובוקסר תכשיטים נוכחיים:צמידים שחורים ועגיל. תמונת דסקטופ נוכחית: איזה אחד. חבר\ה?אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:הוא האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כןכן האם אתה עייף? רעב?מאוד וכן. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו ממה הכי נמאס לך?:ממנו את מי היית רוצה להרוג?אותו הכי פחות מהנה?: לאדעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לאדעת איפה אתה הולך לגור?ת"א כמה ילדים אתה רוצה?:2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:לאדעת רק שתעבוד איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:עם מישהו. וילד/ה. חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?כן וקצת בכללי: להקה אהובה:אין אחת ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:אפור פריט לבוש אהוב:אין מסוים איבר שהכי מושך אותך: אין אחד מסוים את שמחה כש: אני אוכלת האם את חושבת יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לא הייתי. אדם מפורסם שפגשת:הרבה..בדיוק היום אחת מ"השמיניה" האם יש לך אילו שהם חרטות?: ברור קפה אהוב:לאדעת, רגיל. ריח אהוב: הכל. אני..יש לי חולשה לריחות. אני מסניפה. מה מכעיס אותך:הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין האדם שעושה לך הכי טוב: אין סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חדר אהוב בבית: חדר שלי. מקום אהוב בעולם:רומניה כרגע מקצוע שנוא:הכללללל מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?:לפעמים מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות?כן לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:לא אוהב להתעטש?:כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כןןןן אוהב לצחצח שיניים?:לא אכפת לך מאיכות הסביבה?:לפעמים קונה צרובים\\צורב?:לא, חארות. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לפעמים.. ישן הרבה?:כן קשר לחפצים?:יש אוהב חולצות גזורות:מאוד אוהב לטייל?: לפעמים אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:נעים לי. ילדותי?לא חולם בהקיץ?:לפעמים אההההההההההההההההההההההההההה לילהטוב.

קר לי ומעניין אם מישהו יקרא את זה

עבר: שם המורה בכיתה א':מיכל הזיכרון הראשון שלך:קיפוד בחיפה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא , ההפך אני הייתי מזה ילדונת, אבל פרועה ושובבה בטירוף האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:זה בטח היה מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה גם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן מלא פעמים מת"א לת"א לת"א לת"א לכל מיני...... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עמוסה השיר האחרון ששרת:poison-alice cooper הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא ממש צחקתי אלא חייכתי... טל שהצחיק אותי הפעם האחרונה שבכית: אתמול נורא ניסיתי לבכות ולא הצלחתי, אז אולי לפני יומיים? האדם האחרון שראית:סבתא שלי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: גלידה סורבה פסיפלורה הדבר האחרון ששתית:דיאט קולה, כי לא הלכתי לשומקום , אז יש מחסור באלכוהול אבל חפיף , נשרוד, מחר בשוטינג אולי יהיו כמה בירות בטוב טובם של כמה אנשים הדבר האחרון שקנית: בייגלה השיר האחרון ששמעת: משו של הcure הדיסק האחרון שקנית ? וואי...לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:שלשום הדבר הכי מטורף שעשית: בוא לא נדבר על זה טוב? הווה: שיער נוכחי :ארוך וחום וחלק/גלי בגדים נוכחיים:כביום היוולדי, אויל מגבת בעצם תכשיטים נוכחיים:אין תמונת דסקטופ נוכחית:חה חה איזה תמונה גזעית של אינפקציה שממש מתאימה למרות שהם האחרונים שאני רוצה לראות עכשיו חבר\ה?לא, רק הרבה ידידים ומתח מיני צרוף
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אף אחד, נייס לי להיות לבדי האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא...מקווה שלא האם אתה עייף? רעב?קצת מכל אחד מהם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אווו יש המון, בעיקר בחורים...אני לא אכתוב שמות זה מפליל מידיי ממה הכי נמאס לך?:מהזיות והתאהבות כה קלה את מי היית רוצה להרוג? את פרת הבשן המפליצה לי בים בם בהרים הכי פחות מהנה?: להיות מאוהב במישהו ושהוא פוגע בך בנונשלנטיות כה לא צפויה ומתאימה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:הקריירה שלי כבר די סט אפ, מוזיקאית, נגנית וקצת מפיקה ומה שמסביב, מקווה למצוא עוד מקצוע יותר רווחי איפה אתה הולך לגור?לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?:בינתיים אני לא חושבת על ילדים באיזה סוג של מכונית תנהג?:אין לדעת, כרגע אני לא רואה את עצמי נוהגת בלי לשקשק כל פעם מחדש איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בכיסא גלגלים אני מניחה,אבל לא יודעת, לא כיף לדבר על העתיד כשההווה כה טוב ונעים אה? חושב הרבה על העתיד?: לא! מפחד ממנו?גם לא! וקצת בכללי: להקה אהובה: נישאר נאמנים למקור....אנרגיה חולנית!! ספר אהוב:יש הרבה...הקייטנה של קנלר-אתגר קרת, בין דירות-יהלי סובול... סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת, יהלי סובול,יש כל מיני אני לא מאופסת כעת צבע אהוב:אני לא מפלה צבעים, אבל אני מאוד נמשכת לירוקים וסגולים פריט לבוש אהוב:שמלות איבר שהכי מושך אותך: אנשים חכמים עם כאריזמה וקסם אישי מושכים אותי את שמחה כש: מישהו שאני אוהבת מתקשר האם את חושבת יותר מדי:המון המון המון,כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אמסטרדם אולי לתקופה קצרה מאוד, אבל ממש טוב לי פה בארץ האמת, זה תלוי עם מי הייתי אדם מפורסם שפגשת:אוי באמת..... האם יש לך אילו שהם חרטות?: הרבה, אבל עדיף לחיות ולעזוב חרטות קפה אהוב: טייסטרס צ'ויס אגוזים ריח אהוב: יש כמה אנשים שיש להם את הריח שלהם, ריח מושך, לא אתן שמות מה מכעיס אותך:פרטר מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מוזיקליות האדם שעושה לך הכי טוב: לא יכולה לענות, האדם שעושה לי הכי טוב זה גם האדם שעושה לי הכי רע... סגנון מוזיקה אהוב ?אינדי אני מאוד אוהבת למשל חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן מקום אהוב בעולם:זה משתנה , עד לא מזמן זה היה הגינה בכובשים בת"א בכרם התימנים...עכשיו אני לא בטוחה כ"כ מקצוע שנוא:אממ... מורה אהוב: אממ אוהב את בצפר?אממ נרדם בשיעורים?:אממ מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי, אבל בכללי אני בנאדם רגיש נותן מעצמך?: תלוי למי:) אוהב לפוצץ נייר בועות? ככה ככה לועס דברים?לא כ"כ אוהב להתקלח?:די אוהב להתעטש?:לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהבת דווקא אוהב לצחצח שיניים?:לפעמים כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: משתדלת שיהיה אכפת קונה צרובים\\צורב?:לא קונה אבל צורבת בטח אוהב לנסוע או הולך ברגל?:הולכת הרבה ברגל ישן הרבה?: לא קשר לחפצים?:לא משו מטורף שעולה לי עכשיו אוהב חולצות גזורות:לא אוהב לטייל?: כשלא חם לפעמים אוהב כפכפים?: לא, בעצם בירקנשטוק אני אוהבת ויש לי כמה לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:גם וגם קר לך או חם לך?:נעים ילדותי?מאוד חולם בהקיץ?:המון

ס ט י י ק

New member
../images/Emo152.gif

שם המורה בכיתה א':חווה הזיכרון הראשון שלך:לאדעת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה[כמה מפתיע...] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:ורודה השיר האחרון ששרת: אהבה קטנה
הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת...משו אתמול בערב בטח הפעם האחרונה שבכית: ביום חמישי האדם האחרון שראית:חברים אתמול הדבר האחרון שאמרת:לא דיברתי מאתמול:p הדבר האחרון שאכלת:טוסט הדבר האחרון ששתית:תפוזים הדבר האחרון שקנית:מסטיק? השיר האחרון ששמעת:לא שמעתי הדיסק האחרון שקנית ?קספר האדום ופחד מוות:) הפעם האחרונה שעזרת לאמא:יומחמישי הדבר הכי מטורף שעשית: נהה הווה: שיער נוכחי :ג'יפתי בגדים נוכחיים:בוקסר וגופייה תכשיטים נוכחיים:צמידים שעון 3 טבעות 5 עגיליםושרשרת
תמונת דסקטופ נוכחית:אח שלי חבר\ה?לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שש האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כה האם אתה עייף? רעב?עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:שש ממה הכי נמאס לך?:שש את מי היית רוצה להרוג?שש הכי פחות מהנה?: שש עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:זונה? איפה אתה הולך לגור?בבית כמה ילדים אתה רוצה?:לא רוצה
באיזה סוג של מכונית תנהג?:תלוי מה המצב הכלכלי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:מרוויחה מלא כסף או משו
חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:אינפקציה ספר אהוב: מישו לרוץ איתו סופר(ים) אהוב(ים): נה צבע אהוב:כחול שחור אדום פריט לבוש אהוב:בוקסר:פ איבר שהכי מושך אותך: שיער. שפתיים את שמחה כש: משמחים אותי? האם את חושבת יותר מדי:הרבה יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אנגליה אדם מפורסם שפגשת:נה האם יש לך אילו שהם חרטות?:כה קפה אהוב: נו זה המסובך...טייסטרצויס משו כזה ריח אהוב: של אחרי הגשם
מה מכעיס אותך:המון מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני כולי דפוקה אין בי דבר טוב האדם שעושה לך הכי טוב: שש סגנון מוזיקה אהוב ?רוק ישראלי? חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:אנגליה מקצוע שנוא:מתמטיקה...היסטוריה וערבית מורה אהוב:איכ. אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?:כן מעשן?:כן נפגע (רגשית) בקלות?:קצת נותן מעצמך?:ל? אוהב לפוצץ נייר בועות?כההה לועס דברים?כה אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:מה כיף בזה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד אוהב לצחצח שיניים?:מה כיף בזה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא קונה צרובים\\צורב?:לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי ישן הרבה?: כן קשר לחפצים?:נה אוהב חולצות גזורות:כה אוהב לטייל?: חא אוהב כפכפים?: כןןן לובש בוקסר?:יאפ
שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:חם בד"כ ילדותי?לא חולם בהקיץ?:לפעמים

עד שבנות גילמור יתחיל ..

עבר: שם המורה בכיתה א': רחלי. הזיכרון הראשון שלך: אנערף. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שזכור לי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם 1, כשהייתי קטנטונת. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חוויה. השיר האחרון ששרת: The right kind of worng של ליאן ריימס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי הקטנה עם הפרצופים שלה. הפעם האחרונה שבכית: אתמול. האדם האחרון שראית: ראיתי את אחותי בדרך למקלחת. הדבר האחרון שאמרת: "טוב עופי". הדבר האחרון שאכלת: שניצל. הדבר האחרון ששתית: פסיפלורה-בננה
. הדבר האחרון שקנית: סיגריות. השיר האחרון ששמעת: Take me away, מתוך הסרט 'שישי הפוך'. הדיסק האחרון שקנית ? לא זוכרת כבר, הרבה זמן לא קניתי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מקודם תליתי כביסה :). הדבר הכי מטורף שעשית: אהמ.. לא יודעת.
הווה: שיער נוכחי : אהמ, קצר צבוע לשחור. בגדים נוכחיים: גופיה לבנה, שרוול סגול. תכשיטים נוכחיים: טבעת, נזם, שרשרת ועגיל 1 באוזן. תמונת דסקטופ נוכחית: משהו חמוד :]. חבר\ה? יש
. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? רעב? לא ולא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רר .. ממה הכי נמאס לך?: מאבא. את מי היית רוצה להרוג? לא להרוג, סתם להתעלל.. בהרבה אנשים. הכי פחות מהנה?: מחזור
.
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עיצוב פנים או אדריכלות. איפה אתה הולך לגור? איזה מושב של טחונים. כמה ילדים אתה רוצה?: 2. בן גדול, אחריו כוסית קטנה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: מה אכפת לי. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת, אחרי שהגשמתי חלק מהחלומות שלי. חושב הרבה על העתיד?: כן. מפחד ממנו? לא.
וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה, גרין דיי. ספר אהוב: משהו של יעל רוטמן :]. סופר(ים) אהוב(ים): אין כ"כ. צבע אהוב: שחור, לבן. פריט לבוש אהוב: מכנס שחור. איבר שהכי מושך אותך: עיינים, ידיים. את שמחה כש: יש לי סיבה. האם את חושבת יותר מדי: לא נראה לי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: משהו אקזוטי, הוואי, קאריבים, תאילנד. אדם מפורסם שפגשת: איפ.. יותר מדי, אבל הכי כייף היה לראות את קייזרמן בת"א ברחוב ולצעוק לו שאני רוצה ילד. האם יש לך אילו שהם חרטות?: לא. קפה אהוב: לאטה, או נס קפה רגיל. [2 סוכר, תודה.] ריח אהוב: היפנוטיק
. מה מכעיס אותך: שאני צודקת ואין לי איך להוכיח את זה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יש לי תשובה סוטה, אז אני אוותר. האדם שעושה לך הכי טוב: חבר שלי. סגנון מוזיקה אהוב ? רוק, רוק ישראלי. חדר אהוב בבית: החדר הנטוש. מקום אהוב בעולם: אמסטרדם. מקצוע שנוא: ספרות, זה פשוט סיוט. מורה אהוב: המורה למתמטיקה, ארר. אוהב את בצפר? לא. נרדם בשיעורים?: לא. מעשן?: כן. נפגע (רגשית) בקלות?: רק מאנשים שחשובים לי. נותן מעצמך?: תלוי למי. אוהב לפוצץ נייר בועות? כולם אוהבים. לועס דברים?לא. אוהב להתקלח?:לפעמים, באמת בא לי מקלחת. אוהב להתעטש?:חח כן. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא, זה כייף :). אוהב לצחצח שיניים?: כן. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע. ישן הרבה?: בד"כ כן, אבל בזמן האחרון התשגעו לי השעות. קשר לחפצים?: לא. אוהב חולצות גזורות: לפעמים. אוהב לטייל?: כן, אבל לא עושה את זה. אוהב כפכפים?: לא. לובש בוקסר?: כן
. שמש או גשם?: גשם, ברור. קר לך או חם לך?: נעים לי. ילדותי? לא. חולם בהקיץ?: לפעמים.

למעלה