סקר שישי

../images/Emo54.gifסקר שישי ../images/Emo12.gif

בן/בת? מזל? מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: נוף/ טבע אהוב: מקומות חמים/ קרים: זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). זמן ביום מועדף: רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? ג'אנק פוד מועדף: קינוח מועדף: צליל אהוב: צליל שנוא: סגנון מוזיקה אהוב: ספר אהוב: מקצוע אהוב בבית הספר: מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: סוג מכונית : למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': סגנון לבוש: משהו ייחודי לך במראה: מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: בקשה אחרונה: גיל שהיית רוצה למות: מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: חיים: אמונות טפלות: מאמין באלוהים? איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר? מאכלים: מאכל בשרי מועדף: מאכל חלבי מועדף: אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אהבה- אכזבה- מוזיקה- טוב- רע- קשה- קל-

צלילוש3

New member
אנייי

בן/בת? בת מזל? דגים
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אירלנד (אבל בתחלס אין כמו ישראל..) מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אירלנד...(אם לא לחיות בה) נוף/ טבע אהוב: נוף עם עצים... מקומות חמים/ קרים: קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות ה80 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). 8 שעות יום ו-16 שעות לילה... זמן ביום מועדף: לילה רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: איטלקית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. לאדעת.. לא חושבת על זה במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? עיצוב פנים ג'אנק פוד מועדף: פיצה קינוח מועדף: גלידה צליל אהוב: אני.. צליל שנוא: לא אני... סגנון מוזיקה אהוב: לאדעת איך להגדיר...אבל שייגעצ, אינפקציה, מוניקה סקס ועוד... ספר אהוב: צופן דה וינצ'י מקצוע אהוב בבית הספר: שום דבר מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:4 סוג מכונית : לאדעת למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': אני לא יתנגד לוילה סגנון לבוש: זרוק משהו ייחודי לך במראה: עיניים כחולות מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: נחמדות(נראה לי), רגישה לפעמים... הרגל: לעשות רעש עם דברים כשמשעמם.. התמכרות מסויימת, אם יש: עוגיות שוקושלד צ'יפס מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:טביעה בקשה אחרונה: לראות את כל מי שאני אוהבת גיל שהיית רוצה למות: 77 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: אממ... לאדעת חיים: אמונות טפלות: לא חושבת שיש לי.. מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שבא לך עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף:אין כזה (אני לא מתה על בשר) מאכל חלבי מועדף: מעדנים אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- צחוק אהבה- לב אכזבה-בכי מוזיקה-רוק ישראלי טוב- רע רע-טוב קשה-אבן קל-נוצה נגמר השאלון- הגיע הזמן לא?!

ס ט י י ק

New member
..

בן/בת?הדר מזל?חרא מקום:חדר?! מדינה שהיית רוצה לחיות בה:איפה שאני מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: נוף/ טבע אהוב: מקומות חמים/ קרים:קרים זמן:15.56 תקופה שהיית רוצה להוולד בה:1991? אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה).חחחחח זמן ביום מועדף:לילה רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:אמהרית
מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.שיהיה חיניוך,מדיניות,כלכלה
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?זבל ג'אנק פוד מועדף:פיצה קינוח מועדף:לחוח!!!XDDDDD צליל אהוב:שהקומקום קופץ?! צליל שנוא:של המקלדת
סגנון מוזיקה אהוב:רוק תימני ספר אהוב:פרנקלין
מקצוע אהוב בבית הספר:חוח מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:0 סוג מכונית :מאיפה אני יודעת למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:אופניים מבחוץ:שמש? בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו':מן הסתם שוילה סגנון לבוש:חח משהו ייחודי לך במראה:שמנע מבפנים: כבד? 2 תכונות אופי בולטות:%4#$#%%&^* הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: מוות: (חלק הזוי לגמרי):מה הזוי בזה? שריפה או טביעה:צליבה בקשה אחרונה:מסטיק! גיל שהיית רוצה למות:99 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:חחח חיים:מוות? אמונות טפלות:חתול שחור
מאמין באלוהים?לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר?בטח שעושר מאכלים:שמנה
מאכל בשרי מועדף:רוצחים
מאכל חלבי מועדף:גבינה
אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-עצב אהבה-חרא אכזבה-אהבה מוזיקה-אביב גפן[?!] טוב-רע רע-חרא קשה-זין קל-נוצה :X

Maytallll

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo47.gif

בן/בת? בת
מזל? גדי
מקום:מיתר
מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מממ אריזונה
מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אריזונה
נוף/ טבע אהוב: מים
מקומות חמים/ קרים:קרים
זמן:
תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות השישים
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). נה ככה זה בסדר
זמן ביום מועדף: 2 לפנות בוקר, כשאני מסוממת.
רצונות: שלא יהיה דיכאון
איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית
מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.:שהכל יהיה יותר טוב.
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מממ לעשות כיף.
ג'אנק פוד מועדף: פלאפל בלי פלאפל ובלי חומוס וטחינה
קינוח מועדף: איזה מילקשייק
צליל אהובה: צליל סעדון
צליל שנוא: לא מכירה עוד צליל :\
סגנון מוזיקה אהוב: רוק. על כל גוניו וסוגיו.
ספר אהוב: נממנממ המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאוחרת
מקצוע אהוב בבית הספר: חעע
מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:3\4
סוג מכונית : ג'יפ שאפשר יהיה לטייל הרבה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע
מבחוץ:
בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': מקום לחיות בו זה מספיק.
סגנון לבוש: נוח ולא משנה מה שהוא יהיה העיקר נוח
משהו ייחודי לך במראה: המראה המסומם שלי...
מבפנים:
2 תכונות אופי בולטות: אני לא אוהבת את השאלות האלה
הרגל: לא לאהוב דברים כאלה
התמכרות מסויימת, אם יש: יש. זה מספיק.
מוות: (חלק הזוי לגמרי):
שריפה או טביעה: אווץ' לא זה ולא זהזה הסוגים הכי רעים של מוות...
בקשה אחרונה: אל תעשו את זה למישהו אחר
גיל שהיית רוצה למות: 25...
מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: אני לא רוצה מצבה...
חיים:
אמונות טפלות: מה איתם
מאמין באלוהים? כבר לא יודעת...
איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שאתה רוצה. (גם אם אסור)
עושר או אושר? מה זה לא הולך ביחד
מאכלים: מה איתם
מאכל בשרי מועדף: אוי אני כבר לא הכי אוכלת בשר.
מאכל חלבי מועדף: איזה עוגת גבינה נחמדה.
אסיצואציות:
רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב:
שמחה- אהבה
אהבה- שמחה
אכזבה- דיכאון
מוזיקה- רוק
טוב- נעים
רע- דיכאון
קשה- חיים
קל- לעשות חיים
נגמר השאלון- שיט אני על סף בכי...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

heaven is here

New member
תענו../images/Emo70.gif

בן/בת?בת מזל?עקרב מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: הולנד מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ניו זילנד נוף/ טבע אהוב: ירוק? מקומות חמים/ קרים: מה זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: 70-80 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). לא הייתי משנה זמן ביום מועדף: לפנות ערב רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: רוסית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.|: במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?|: ג'אנק פוד מועדף:צ'יזבורגר קינוח מועדף: גלידה צליל אהוב: אמ אקורד? צליל שנוא: לא יודעת! סגנון מוזיקה אהוב: מה שנעים לאוזן ספר אהוב: הקייטנה של קנלר מקצוע אהוב בבית הספר: בלאט מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 1 סוג מכונית : שתהיה מכונית נדבר למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: לנהוג בשישי מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': דירה סגנון לבוש: ספורט אלגנט משהו ייחודי לך במראה: מה מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: מה הרגל:מה התמכרות מסויימת, אם יש:מה מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: ארוחת שחיתות גיל שהיית רוצה למות: 40 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: היתה בסדר חיים: אמונות טפלות: אין מאמין באלוהים?כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לנצל כל יום[?] עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף:לוידעת מאכל חלבי מועדף:לוידעת אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- יום טוב אהבה- אה? אכזבה- מתי לא? מוזיקה- לייף טוב- בסדר רע- אכן רע קשה- בצפר קל- עוד שבוע

אני ../images/Emo98.gif

בן/בת? בת. מזל? מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ממ ישראל. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: הודו! נוף/ טבע אהוב: הרים. מקומות חמים/ קרים: קרים. זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: שנות השישים! אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). מממ הייתי מחלקת 8 שעות יום ו 16 שעות לילה. זמן ביום מועדף: 5-6 לפנות בוקר
רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: אנגלית. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. שהכל יהיה טוב יותר.
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? לא יודעת. ג'אנק פוד מועדף: מממ פיצה? קינוח מועדף: דונלד. צליל אהוב: מוזיקה.
צליל שנוא: מוזיקה מזרחית/דיכאון.
סגנון מוזיקה אהוב: רוק.
ספר אהוב: מלאך או שטן. מקצוע אהוב בבית הספר:
מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 4-3 סוג מכונית : מאזדה? למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: ממ לכלום. מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה. סגנון לבוש: זרוק. משהו ייחודי לך במראה: החולצות שלי
מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: תלותית, רגישה. הרגל: ? התמכרות מסויימת, אם יש: יש. מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: קשה להחליט. אבל נראה לי שטביעה. בקשה אחרונה: להגיד להתראות לכל האנשים שאני אוהבת. גיל שהיית רוצה למות: 70-80 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים" חיים: אמונות טפלות: לא. מאמין באלוהים? לא. אבל מאמינה שמשהו קיים איפשהו. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: ? עושר או אושר? א-ו-ש-ר!! מאכלים: מאכל בשרי מועדף: שניצל? מאכל חלבי מועדף: פיצה? אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- דבר טוב
אהבה- אליאור
אכזבה- ואוו הרבה דברים.
מוזיקה- רוק.
טוב- מוזיקה! רע- מוזיקה מזרחית/דיכאון.
קשה- לשכוח. קל- להתאהב.

שלי

בן/בת? בן מזל? דגיגים רולז מקום: קריית טבעון מדינה שהיית רוצה לחיות בה: שוודיה\פינלנד\הונגריה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: פינלנד\אירלנד נוף/ טבע אהוב: מדבר, גרר מקומות חמים/ קרים: קרים זמן: ערב, כשנעים תקופה שהיית רוצה להוולד בה: האמת, הסבנטיז זה אחלה דבר, אבל היה ממש פרימטיבי אז, מתי שאנחנו עכשיו אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): ממ, 10 לילה 14 יום זמן ביום מועדף: לפנות ערב ככה.. רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: פינית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': מה זה? קורס לראשי ממשלה? אני רוצה לשלוט, להיות דיקטטור, עם כלכלה טובה וחינוך משהו בסט, חזון אחרית הימים.. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מממ, אולי גיטריסט מפורסם, אבל אני לא כזה טוב אז, ספק, למרות שעידן (blade of fire) טוען שאני הנדריקס ג'אנק פוד מועדף: סטייק! ואם לא אז ננדוס. קינוח מועדף: נדיר (והמבין יבין) צליל אהוב: מי ו-פה דיאז צליל שנוא: דו סגנון מוזיקה אהוב: מטאל, פאוור מטאל, האבי מטאל, פרוג' מטאל, וישראלי ספר אהוב: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה מקצוע אהוב בבית הספר: מגמה (תקשורת) אבל לא העיוניים! מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2 סוג מכונית : אני רוצה VAN מגניבה כזו למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: רק מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': פרטי סגנון לבוש: חולצת להקה? משהו ייחודי לך במראה: עיניים ושיער מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: עקשן, טיפש הרגל: לאכול ציפורניים התמכרות מסויימת, אם יש: נייטוויש, ושאר הפאוור מטאל מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: שריפה, יותר שטני בקשה אחרונה: מה זה משנה בקשה אחרונה? אני גם ככה עומד למות! גיל שהיית רוצה למות: 70 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: אם הייתי טוב אני עכשיו בגן עדן, אם הייתי רע אני עכשיו בצרפת חיים: מוות
אמונות טפלות: אין מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לזיין בספירלה (והמבין יבין) עושר או אושר? אושר מאכלים: בשר מאכל בשרי מועדף: סטיייייייייק מאכל חלבי מועדף: גלידה, או משהו אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- אושר אהבה- כאב אכזבה- המוות מוזיקה-טוב טוב-מוזיקה רע-צרפת קשה-שואה קל-חרא

סבביבבי

בן/בת?בת מזל?מאזניים מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה:אם לא ישראל? הולנד או אנגליה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:הודו נוף/ טבע אהוב: נוף? יש כמה בחורים שעושים אחלה נוף מקומות חמים/ קרים:קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה:1980 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). זמן ביום מועדף:כמו שעכשיו, אלוהים ברא את העולם בצורה מושלמת רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:גרמנית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.-יאללה ששש במה נראה לך שתעסוק כשתגדל?מה שאני עוסקת היום, הפקות, מוזיקה מה אתה אוהב? את להקת אנרגיה חולנית ג'אנק פוד מועדף:פסטה ,פיצה ידה ידה ידה קינוח מועדף:פבלובה צליל אהוב:הקול שלו צליל שנוא:צליל של דם (אל תשאלו) סגנון מוזיקה אהוב:אינדי ספר אהוב:בין דירות-יהלי סובול, הקייטנה של קנלר-אתגר קרת מקצוע אהוב בבית הספר:ספרות מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:מאיפה לי לדעת? סוג מכונית :מכפת לי למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:טוסטוס מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': דירה נחמדה סגנון לבוש:רטרו משהו ייחודי לך במראה: פה ושם, לא משו מוגדר מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: מוזיקליות, חוסר טאקט הרגל: אחח אחח הרגל הרגל הימנית אאו כואב...מזה מזה?? התמכרות מסויימת, אם יש:חריף מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:"את יכולה להטביע וגם לשרוף..." בקשה אחרונה:נשיקה מצורי גיל שהיית רוצה למות:89 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:"אישתו של ניר טרטר הזמר הכי טוב בעולם ,אמן" סתם נו מה פתאום חיים: אמונות טפלות:שאם מדברים על משו רע הוא יקרה מאמין באלוהים?כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לחיותאותם, ל ח י ו ת אותם עושר או אושר?אושר בוודאי מאכלים: מאכל בשרי מועדף:טופו מאכל חלבי מועדף:גבינה צהובה אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-חמודיל'ה אהבה-חמודיל'ה אכזבה-חמודיל'ה מוזיקה-חמודיל'ה טוב-חמודיל'ה רע-חמודיל'ה קשה-חמודיל'ה קל-חמודיל'ה על מי אני אוהבת? זה קשה קשה קשה החמודיל'ה הזה! רק נועה יודעת במה מדובר

NimaZ

New member
אני../images/Emo108.gif

בן/בת? בת מזל? שור מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אירלנד! ארה"ב! איטליה! מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אין משהו מיוחד בימים אלו נוף/ טבע אהוב: של אירלנד
מקומות חמים/ קרים:? זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: הפיפטיז! אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). ככה זה בסדר.. זמן ביום מועדף: נו באמת רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: איטלקית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. ont know dont care במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? צילום ג'אנק פוד מועדף: המבורגר זה סבבה. קינוח מועדף: נו באמת
צליל אהוב: של דייסה מגעילה כזאת- אז שבוחשים אותה צליל שנוא: עע סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי ספר אהוב: אלבי סיפור אבירים
מקצוע אהוב בבית הספר:מת' מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: :| סוג מכונית : ?! למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: רישיון להרוג
מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': פנטהאוז
סגנון לבוש: רגיל:| משהו ייחודי לך במראה: :| מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: עקשנית, חולמנית. הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: האחרונה- לעזים מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: :|
בקשה אחרונה: הלוואי שאני לא אמות גיל שהיית רוצה למות: 81 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "נעמה X.. she saved the world alot"
חיים: אמונות טפלות: עע מאמין באלוהים? לא ממש איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לא להיתקע על דברים עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: איזו רפה אחת בלי ראש
מאכל חלבי מועדף: אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- שמחה אהבה- אהבה אכזבה- אכזבה מוזיקה- אינפקציההה! טוב- רע רע- טוב קשה- קל קל- קשה

מאשו

New member
אני!

בן/בת? בן מזל? עקרב מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל =] מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: הוואי נוף/ טבע אהוב: הים =] מקומות חמים/ קרים: חמים. זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: בשלום שיגיע. אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). אממ: 14 שעות יום + 10 שעות לילה זמן ביום מועדף: הלילה, להישאר ער, או לישון.. שניהם כייפים =] רצונות: יותר מידי. איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: רוסית. הרוסים מבינים אחד את השני ואני לא מבין אותם. זה משגע אותי =\ מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. שיהיה מה שיש כרגע, אבל שיהיה נורמלי =\ במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? נראה שאני אעסוק במשהו של חשבון, אבל אני אוהב כדורגל. ג'אנק פוד מועדף: סיני =] קינוח מועדף: וואפל אמריקאי. צליל אהוב: ההפך מצליל שנוא. צליל שנוא: ההפך מצליל אהוב. סגנון מוזיקה אהוב: רוק (ישראל ולועזי), ראפ (ישראלי ולועזי), אלקטרוני =] ספר אהוב: לא אוהב ספרים. מקצוע אהוב בבית הספר: היחיד שלא צריך ללמוד בו - ספורט. מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2/3 סוג מכונית : משהו בסט. למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: מטוס. מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה. סגנון לבוש: רגיל, מעדיף כהה. משהו ייחודי לך במראה: שיער ארוך! מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: חוש הומור מפותח (בלי חנפנות =]), עצלנות. הרגל: בית ספר! =\. התמכרות מסויימת, אם יש: למטר! =\ מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה. בקשה אחרונה: שיתנו עוד הרבה בקשות. (כמה מקורי \=) גיל שהיית רוצה למות: כמה שיותר מאוחר, ללא סבל. מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: משהו ברוסית. חיים: אמונות טפלות: מאמין באלוהים? כן. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: עושר או אושר? אושר. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: סטייק. מאכל חלבי מועדף: אממ יש הרבה =\ אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חיוך רחב =] אהבה- לב. אכזבה- גשם. מוזיקה- גיטרה חשמלית. טוב- חיש גד. רע- טבעת נושאין. קשה- אגרוף. קל- עננים.

Slim Jim

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

בן/בת? בן מזל? קשת מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: פינלנד או אחת מארצות סקנדינביה האחרות. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ניו זילנד נוף/ טבע אהוב: סקנדינביה מקומות חמים/ קרים: קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: תחילת המאה ה20 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). זמן ביום מועדף: בפינלנד בקיץ זה בערך 23 שעות חושך ושעה של שמש. אבל הכי טוב 16 שעות חושך ו8 שעות אור רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: גרמנית ורוסית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. משקים פרטיים עם גופים משותפים (קואופרטיב). תוך דגש על החינוך. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? לא יודע ג'אנק פוד מועדף: פיצה עם בייקון ונקניקים, לצד בירה מרה במיוחד. אחחחח קינוח מועדף: כל מה שיש בו דולסה (ריבת חלב) צליל אהוב: אין דבר כזה צליל שנוא: אין דבר כזה סגנון מוזיקה אהוב: אין דבר כזה ספר אהוב: העץ הנדיב מקצוע אהוב בבית הספר: תקשורת מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2 סוג מכונית : MONSTER TRUCK למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: לאופנוע כבד. מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': בית קטן בערבה סגנון לבוש: אורבני משהו ייחודי לך במראה: לא יודע מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: צניעות, עצלנות הרגל: לא יודע התמכרות מסויימת, אם יש: וויסקי מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: להחליף את יו הפנר למשך יום גיל שהיית רוצה למות: 26 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: confusion. חיים: אמונות טפלות: מאמין מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לחיות את הרגע. כל הזמן. עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: נקניק סוס פולני. מאכל חלבי מועדף: ריבת חלב. אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-שמחה אהבה-שמחה אכזבה-מחשבה מוזיקה-צביקה פיק טוב- טיב טעם רע-הטוב הרע והמכוער קשה-לחם קל-קר

../images/Emo54.gifאני ../images/Emo3.gif

בן/בת?
בן מזל?
שור
מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה:
קפריסין מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:
ארצות הברית שוב
נוף/ טבע אהוב:
ים מקומות חמים/ קרים:
קרים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה:
היום אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה).
4 שעות יום, 20 שעות לילה
זמן ביום מועדף:
23:00 רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר:
סינית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'.
הכל חינם
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב?
וטרינר
ג'אנק פוד מועדף:
שניצל תירס
קינוח מועדף:
סופלה שוקולד
צליל אהוב:
נהה צליל שנוא:
נחירות סגנון מוזיקה אהוב:
רוק ישראלי ספר אהוב:
שום דבר מקצוע אהוב בבית הספר:
שיעור חופשי מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:
12 סוג מכונית :
פג'ו 205 למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:
אופנוע מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו':
וילה סגנון לבוש:
שחור
משהו ייחודי לך במראה:
כיעור
מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות:
לא יודע הרגל:
עישון התמכרות מסויימת, אם יש:
עישון מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:
שניהם רעים
בקשה אחרונה:
להגיד שלום לאנשים שאני אוהב
גיל שהיית רוצה למות:
30 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:
"בקרוב אצלך..." חיים: אמונות טפלות:
עין רעה
מאמין באלוהים?
כמובן
איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר:
סקס
עושר או אושר?
שניהם מאכלים: מאכל בשרי מועדף:
לבבות
מאכל חלבי מועדף:
עוגת גבינה אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-
אושר אהבה-
סבל אכזבה-
סבל מוזיקה-
טוב טוב-
רע רע-
טוב קשה-
קל קל-
קשה

מי שקרא שיעשה ../images/Emo45.gif :/

בן/בת? בת מזל? טלה
מקום- מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ממממ לחיות בה? שאלה קשה. מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: הרבה... איטליה, קנדה, תורכיה, שוויץ.. נוף/ טבע אהוב:אין משהו ספציפי מקומות חמים/ קרים: קרירים, חמימים, באמצע כזה זמן- תקופה שהיית רוצה להוולד בה: לאדעת... אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). לא הייתי משנה. זמן ביום מועדף: ערב. רצונות- איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: אנגלית!!! גררר
מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. מדינה חרא. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? כתוב לי בכרטיס האישי... רפואה, פסיכולוגיה, סוצילוגיה ואנתרפולוגיה, מתמטיקה, פילוסופיה, לשון, בלשנות, גרפולוגיה, מחשבים, נגינה. [אשליותתתתתתתתתתת] ג'אנק פוד מועדף: צ'יפסססס קינוח מועדף: אל תדברו איתי על קינוחים אני מנסה לעשות דיאטה
צליל אהוב: במוזיקה? גיטרה ותופים... צליל שנוא: קול מזייף!!! סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת בדיוק... אני אנסה להגדיר: רוק ישראלי, פאנק, קצת בלאק מטאל ופאוור... ספר אהוב: "פרחים בעליית הגג" - כל הסדרה. [של וי.ס. אנדרוס הגדולההה *סוגדת*] מקצוע אהוב בבית הספר: לשון[נגמר
], מחשבים, ולפעמים מתמטיקה מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 2-4 סוג מכונית : מזדה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע מבחוץ- בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה או קוטג' סגנון לבוש: מממ לא יודעת איך להסביר. משהו ייחודי לך במראה: אמ, תגידו אתם[?] מבפנים- 2 תכונות אופי בולטות: לא יודעת... טוב לב? סתם חחח כנות נראלי וביישנות הרגל:
עזבו.. התמכרות מסויימת, אם יש: כנ"ל.. מוות- (חלק הזוי לגמרי)- שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: שלא ישכחו אותי אף פעם גיל שהיית רוצה למות: 120 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "כאן קבורה ביתנו, אחותנו, אימנו, סבתנו, שאנחנו כלכך אוהבים" חיים- אמונות טפלות: עין הרע מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לעשות מה שרוצים בלי לחשוב יותר מידי עושר או אושר? אושר מאכלים- מאכל בשרי מועדף: אממ אמממ אממממ לא עולה לי בראש מאכל חלבי מועדף: כנ"ל אסיצואציות- רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- חיוך אהבה- כנות אכזבה- צער מוזיקה- כיף טוב- חיוך רע- עצב קשה- מאמץ קל- נוצה [???] נגמר השאלון- טוב :////

למעלה