סקר שישי

sunshiner

New member
נקרעתי מהתמונה שצירפת

בן/בת? בן מזל? אריה מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: אמסטרדם או גן יבנה נוף/ טבע אהוב: המממ מצפה רמון בין היפים מקומות חמים/ קרים: מעדיף נעימים זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אני מרוצה מאיפה שאני עכשיו, אבל מעניין אותי איך הייתי מסתדר בתקופה אחרת, בלי טלוויזיה ומחשבים ופלאפונים... נגיד הדור של ההורים שלי למרות שאני עדיין מעדיף את עכשיו רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: או ערבית או אידיש במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? מוזיקה כמובן ג'אנק פוד מועדף: פיצה, או המבורגרים מושקעים כאלה, או שניצל של אמא שלי קינוח מועדף: מלבי או קרם ברולה סגנון מוזיקה אהוב: נכון לעכשיו, רוק-פופ-אלטרנטיבי-ישראלי ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה מקצוע אהוב בבית הספר: ספרות מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: שניים-שלושה סוג מכונית : חיפושית או אאודי כלשהי למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: טיס אולי מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': כשאני אשתחרר אני בטח אשכור דירה אי שם בדרום תל-אביב וכשאני אוכל להרשות לעצמי תהיה לי וילה או משהו יפה כזה סגנון לבוש: פשוט משהו ייחודי לך במראה: השיער אני חושב... מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: תשאלו חברים שלי הרגל: התמכרות מסויימת, אם יש: שוקו יטבתה פעם אבל נגמלתי מזה, פלאפון קצת, השיר שלנו כבר נגמר אז אני לא מכור...ערוץ 24 ככה מדי פעם מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה, ברור בקשה אחרונה: תשאלו אותי לפני שאני אמות גיל שהיית רוצה למות: המממ...די מאוחר אני חושב מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "מתן שיינר, היה בחור גרובי, מוזיקאי גדול ושחיין גרוע" חיים: אמונות טפלות: דואג שנעליים של אנשים יעמדו כמו שצריך, למרות שזה הרגל יותר מאמונה טפלה מאמין באלוהים? כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: ליהנות תוך כדי מחשבה על העתיד והתחשבות באנשים שיקרים לך עושר או אושר? אושר! העושר לא שווה כלום אם אין אושר, אבל אם אתה מאושר ועני זה לא משנה כי אחרי הכול אתה מאושר... אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- מוזיקה
אהבה- סהר
אכזבה- זוהר, זה לא הוגן אבל זה מה שעלה לי בראש מוזיקה- חיים! טוב- קובי אוז רע- סבל קשה- שום דבר קל- קש אני חייב לומר שלא נהניתי מהסקר הזה והוא היה די דבילי אבל השיעמום הכריע אותי

...

בן/בת? בן מזל? נאחס? מקום: מה? גבעת אלה מדינה שהיית רוצה לחיות בה:נורבגיה מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: ברזיל וכל דרום אמריקה נוף/ טבע אהוב:פיורדים והרים מושלגים מקומות חמים/ קרים: קרים זמן: מה? חורף? תקופה שהיית רוצה להוולד בה:שנות ה70 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). הייתי עושה 16 שעות לילה ו8 יום זמן ביום מועדף: לילה רצונות: לגמור את הצבא איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: שפות נורדיות בעיקר מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. לא יודע במה נראה לך שתעסוק כשתגדך? לא יודע מה אתה אוהב? מוזיקה? ג'אנק פוד מועדף: המבורגר קינוח מועדף:טראפל שוקולד צליל אהוב: מטאל צליל שנוא:פופ סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ספר אהוב: הארי פוטר? שר הטבעות? מקצוע אהוב בבית הספר:מתמטיקה מס' ילדים שתרצה שיהיו לך:3 סוג מכונית :חחח למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית:אופנוע 500 מבחוץ:מה? בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה סגנון לבוש: כמו שאני עכשיו משהו ייחודי לך במראה: לא יודע מבפנים: מה?? 2 תכונות אופי בולטות: עצבנות וצחוקים הרגל:?? התמכרות מסויימת, אם יש: נרגילה? מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה:שריפה בקשה אחרונה:למות כמה שיותר מהר גיל שהיית רוצה למות:עכשיו מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: את השם שלי חיים: אמונות טפלות:אין מאמין באלוהים?כן איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לאכול הרבה ולשמוע מטאל ולשתות המון בירה שכחתי :\ עושר או אושר? עושר מביא אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: המון סטקים פרגיות כבש כל בשר כמעט מאכל חלבי מועדף: גלידה אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-מכבי חיפה פעם. אהבה-חברה.אכזבה- מוזיקה-מטאליקה ומנאוור טוב-מטאליקה רע-בריטני ספירס קשה-חחח (ז) קל-lol

Sheygets16

New member
../images/Emo120.gif

בן/בת? בת. מזל? דלי.
מקום:
מדינה שהיית רוצה לחיות בה: אהמ ארצות הברית, או משהו אקזוטי כזה.. הוואי. :] מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: תאילנד. נוף/ טבע אהוב: הא? מקומות חמים/ קרים: קרים, מקלחת.
זמן:
תקופה שהיית רוצה להוולד בה: טוב לי כאן. אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן: ממ.. 9-10 שעות לילה וכל הלילה יום. :] זמן ביום מועדף: לילה.
רצונות:
איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: צרפתית, ספרדית. מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': שיהיה כבוד. במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? עיצוב. ג'אנק פוד מועדף: אוכל תאילנדי. קינוח מועדף: שוקולד?:] לא יודעת. צליל אהוב: של הפלאפון. צליל שנוא: שואב אבק. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. ספר אהוב: ילדה טובה של יעל רוטמן. מקצוע אהוב בבית הספר: מתמטיקה נראהלי. מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 3. סוג מכונית: לא אכפת לי, רק שתהיה שחורה. למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע.
מבחוץ:
בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': וילה פרטית. סגנון לבוש: אנערף. משהו ייחודי לך במראה: לא יודעת.
מבפנים:
2 תכונות אופי בולטות: עקשנית ומכשפה. הרגל: אהמ, לא יודעת. התמכרות מסויימת, אם יש: סיגריות
מוות:
שריפה או טביעה: טביעה. בקשה אחרונה: סיגריה. גיל שהיית רוצה למות: 99. מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: מתה בכייף.
חיים:
אמונות טפלות: טפו טפו טפו חמסה חמסה מלח מים. ויורדת 3 פעמים כשעובר חתול שחור. מאמין באלוהים? כן. איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: תהיו חופשיים :) וגם מה שכתוב למטה בחתימה שלי. עושר או אושר? קודם אושר, אח"כ עושר.
מאכלים:
מאכל בשרי מועדף: שניצל. מאכל חלבי מועדף: פיצה.
אסיצואציות:
שמחה- אושר. אהבה- יש. אכזבה- אילת. מוזיקה- רוק. טוב- רע. רע- טוב. קשה- יש רק בלחם. קל- לאהוב.

Green mnm

New member
והוא את זרעו יפיץ

בן/בת? בת מזל? אריה מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: סקוטלנד מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: לג'ונגלים של מדאגסקר נוף/ טבע אהוב: ג'ונגלים מקומות חמים/ קרים: המקפיא זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: המאה ה16 אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה). לא הייתי משנה זמן ביום מועדף: הלילה רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: רוסית מדוברת מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. מורים מכים במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? זונת צמרת ג'אנק פוד מועדף: בורגר.. קינוח מועדף: גלידה צליל אהוב: הצלפה צליל שנוא: צעקות של אנשים מעצבנים סגנון מוזיקה אהוב: קלאסית ספר אהוב: אוליבר טוויסט של צ'ארלס דיקנס מקצוע אהוב בבית הספר: שרת מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: 41 סוג מכונית : כחולה למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: סמי טריילר מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': לגור בשירותים של בית תמחוי סגנון לבוש: אני יודעת.. סקייט פאנק משהו ייחודי לך במראה: אני לא כושית!! אני שזופה. מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: אני ילדה מגעילה. אה ומינית הרגל: כסיסת ציפורניים [אני נמצאת בתהליך גמילה מייגע] התמכרות מסויימת, אם יש: לשחק דומינו בשכונה מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: טביעה בקשה אחרונה: להקבר ערומה גיל שהיית רוצה למות: 59 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: סתכלו למטה - בו! חיים: אמונות טפלות: מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: sex, drugs and metal! עושר או אושר? אושר מאכלים: מאכל בשרי מועדף: בני אדם מאכל חלבי מועדף: גלידה אסיצואציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה- קיץ אהבה- דם אכזבה- אנשים שללא מצליחים להתאבד מוזיקה- אינפקציה שולתת טוב אין לי כח זה מתחיל להיות מפגר [רק מתחיל?]

Spirite

New member
אני...\=

בן/בת? בת מזל? דלי מקום: מדינה שהיית רוצה לחיות בה: מממ... ניו זילנד נראה לי... או תאילנד מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול: רומניה (= נוף/ טבע אהוב: יער, מים מקומות חמים/ קרים: חמים, ואז קרים (מדבר יהודה לדוגמה) זמן: תקופה שהיית רוצה להוולד בה: הרנסאנס אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה).: ככה טוב לי, כשאני חושבת על זה זמן ביום מועדף: 00:00 רצונות: איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: לא יודעת... חע, אירית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו'. חינוך- שיחנכו אותנו לאהוב את הטבע או משו כזה- מעין לימודי סיירות קבועים... מדיניות? איש באמונתו יחיה, לא יודעת... אין לי כוח לשאר... במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? אני אהיה ציירת או משהו- אולי אכתוב ספרי ילדים. ג'אנק פוד מועדף: פיצה קינוח מועדף: גלידה- רום צימוקים
צליל אהוב: אין לי שמץ צליל שנוא: כנ"ל סגנון מוזיקה אהוב: רוק ספר אהוב: זה מקצוע אהוב בבית הספר: אומנות מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: אפס. ילדים ואני לא הולכים כ"כ טוב. סוג מכונית : לא יודעת. העיקר שתיסע כמושצריך. למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנוע
מבחוץ: בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': בית באמצע אגם- כמו אחד שראיתי בהולנד- או ביער, שתי קומות+עליית גג. עוד פירוט? סגנון לבוש: זרוק רוב הזמן משהו ייחודי לך במראה: אין, אני חושבת מבפנים: 2 תכונות אופי בולטות: עצלנות וסלחנות הרגל: לבלגן את החדר התמכרות מסויימת, אם יש: שוקולד והיהודים מוות: (חלק הזוי לגמרי): שריפה או טביעה: לא זה ולא זה. התרסקות מטוס. בקשה אחרונה: לדעת אם הוא באמת אהב אותי גיל שהיית רוצה למות: 110 מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך: "גופתה מעולם לא נמצאה..." חיים: אמונות טפלות: חוקי מרפי תמיד עובדים... מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: לזרום, להיות עצמך עושר או אושר? אושר, כמובן. עושר יגיע אחר כך. מאכלים: מאכל בשרי מועדף: אין מאכל חלבי מועדף: אין אסוציאציות: רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: שמחה-חברים אהבה-אוך, לא אומרת ת'שם שלו אכזבה-הופעה מוזיקה-היהודים טוב-ציור רע-קוצים קשה-לבשל קל-ללכת לאיבוד

../images/Emo121.gifנייייייי../images/Emo41.gif

מזל? שיש לי אינטרנט (אריה) מקום: עפרה, חור נידח צפונית לירושלים... מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל, אין כמו בארץ הדפוקה שלנו
מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:כל מקום אפשרי נוף/ טבע אהוב:הגולן
מקומות חמים/ קרים:אילת/חרמון
"זמן: על חשבון הבית, תבוא תבוא, תזרוק חכה" תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אמממ תקופת המנדת הבריטי?
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): זריחה-שקיעה-לילה.... זריחה-שקיעה-לילה... זמן ביום מועדף:חצות רצונות: מה איתם? איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: חוץ מעיברית וג'יבריש? ערבית, דנית וסומאלית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': שלום
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? צילום/משהו עם בעלי חיים/מוזיקה ג'אנק פוד מועדף: צ'יפס קינוח מועדף: אני לא אתחיל להסביר אבל זה טעים
צליל אהוב: אקוואריום/הקליק של המצלמה/בס... צליל שנוא: מחשב "חושב"/דיסק שרוט
סגנון מוזיקה אהוב: רוק/רגאיי ספר אהוב: מלאכים ושדים/צופן דה וינצ'י/נקודת ההונאה/מסטול/כמעט אבוד/מים נושקים למים מקצוע אהוב בבית הספר: מוזיקה, כי זה הדבר היחיד בערך שאי הולך ללמוד במשך ה-3 שנים הקרובות
קעקע עליכם
ווהוווו מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: נאמ תנו לי לנחש מה הדר כתבה פה... סוג מכונית: מיני הונדה
בשביל מעין כפרעליה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנים ממונעים? מבחוץ: ירוק מבפנים אדום, יש לו טעם של אבטיח ומתחיל ב-ח' בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': דירת חדר אחד במרכז אבל לא ת"א. סגנון לבוש: חולצות קרועות ושרוולים/מכנסיים כמו של אלעד
משהו ייחודי לך במראה:נאמ נאמ נאמ נאמ מבפנים: אדום מבחוץ ירוק, יש לו טעם של אבטיח ומתחיל ב-ח' 2 תכונות אופי בולטות: רגטע (לא ליד ההורים) נאמ נאמ חברותי? הרגל: היא בסדר. קצת כואבת אבל...
התמכרות מסויימת, אם יש: ל-D350
ולמלח גס
ולאבקת אפיה
ולאבקת סוכר
ולמאיה
ולברד ענבים
אוח כמה דברים שדופקים ת'ראש ינמצאים אצלינו במטבח! למה ללכת רחוק? מוות: (חלק הזוי לגמרי): שאול שריפה או טביעה:אוח
נאמ סכין לגרון
("לא קרטו, לא סכין לגרון ולא פצצת אטום") בקשה אחרונה: |זיונזרירז| לאלון
גיל שהיית רוצה למות: נאמ נאמ מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:פה קבור הכלב? חיים: מוות אמונות טפלות: אין, כמו שאמר מוקי: באצבע הקטנה הזאת יש יותר אלוהים מבלב מלא אמונות טפלות, אבל מי כמוני יודע שאין אלוהים.... מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: התאבדות?
עושר או אושר?אושר אבל לא יזיק לי כרגע גם רצת עושר שיביא לי אושר מאכלים: נאמ מאכל בשרי מועדף: לא אוכל כל כך בשר... מאכל חלבי מועדף: קורנפלקס עם חלב
אסיצואציות: יאי רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: לה באמת? שמחה-אושר אהבה-ידידים אכזבה-משינה (שיר שלהם
) מוזיקה-רגאיי טוב-רע רע-טוב קשה-רך קל-כבד זהו?
קצר

למעלה