../images/Emo121.gifנייייייי../images/Emo41.gif
מזל? שיש לי אינטרנט (אריה) מקום: עפרה, חור נידח צפונית לירושלים... מדינה שהיית רוצה לחיות בה: ישראל, אין כמו בארץ הדפוקה שלנו
מקום שהיית רוצה לנסוע אליו לטיול:כל מקום אפשרי נוף/ טבע אהוב:הגולן
מקומות חמים/ קרים:אילת/חרמון
"זמן: על חשבון הבית, תבוא תבוא, תזרוק חכה" תקופה שהיית רוצה להוולד בה: אמממ תקופת המנדת הבריטי?
אם יכולת לשנות את מס' השעות של היום ומס' השעות של הלילה, איך היית מחלק מחדש את הזמן (למשל: 4 שעות יום, 20 שעות לילה =24 שעות ביממה): זריחה-שקיעה-לילה.... זריחה-שקיעה-לילה... זמן ביום מועדף:חצות רצונות: מה איתם? איזו שפה היית רוצה לדעת לדבר: חוץ מעיברית וג'יבריש? ערבית, דנית וסומאלית מה היית רוצה שיהיה במדינה שלך-מבחינת-חינוך, מדיניות, כלכלה וכו': שלום
במה נראה לך שתעסוק כשתגדל? מה אתה אוהב? צילום/משהו עם בעלי חיים/מוזיקה ג'אנק פוד מועדף: צ'יפס קינוח מועדף: אני לא אתחיל להסביר אבל זה טעים
צליל אהוב: אקוואריום/הקליק של המצלמה/בס... צליל שנוא: מחשב "חושב"/דיסק שרוט
סגנון מוזיקה אהוב: רוק/רגאיי ספר אהוב: מלאכים ושדים/צופן דה וינצ'י/נקודת ההונאה/מסטול/כמעט אבוד/מים נושקים למים מקצוע אהוב בבית הספר: מוזיקה, כי זה הדבר היחיד בערך שאי הולך ללמוד במשך ה-3 שנים הקרובות
קעקע עליכם
ווהוווו מס' ילדים שתרצה שיהיו לך: נאמ תנו לי לנחש מה הדר כתבה פה... סוג מכונית: מיני הונדה
בשביל מעין כפרעליה
למה עוד תרצה להוציא רשיון מלבד מכונית: אופנים ממונעים? מבחוץ: ירוק מבפנים אדום, יש לו טעם של אבטיח ומתחיל ב-ח' בית שהיית רוצה : דירה, וילה, פרטי וכו': דירת חדר אחד במרכז אבל לא ת"א. סגנון לבוש: חולצות קרועות ושרוולים/מכנסיים כמו של אלעד
משהו ייחודי לך במראה:נאמ נאמ נאמ נאמ מבפנים: אדום מבחוץ ירוק, יש לו טעם של אבטיח ומתחיל ב-ח' 2 תכונות אופי בולטות: רגטע (לא ליד ההורים) נאמ נאמ חברותי? הרגל: היא בסדר. קצת כואבת אבל...
התמכרות מסויימת, אם יש: ל-D350
ולמלח גס
ולאבקת אפיה
ולאבקת סוכר
ולמאיה
ולברד ענבים
אוח כמה דברים שדופקים ת'ראש ינמצאים אצלינו במטבח! למה ללכת רחוק? מוות: (חלק הזוי לגמרי): שאול שריפה או טביעה:אוח
נאמ סכין לגרון
("לא קרטו, לא סכין לגרון ולא פצצת אטום") בקשה אחרונה: |זיונזרירז| לאלון
גיל שהיית רוצה למות: נאמ נאמ מה היית רוצה שיהיה רשום על המצבה שלך:פה קבור הכלב? חיים: מוות אמונות טפלות: אין, כמו שאמר מוקי: באצבע הקטנה הזאת יש יותר אלוהים מבלב מלא אמונות טפלות, אבל מי כמוני יודע שאין אלוהים.... מאמין באלוהים? לא איך לנצל את החיים לדעתך בצורה הטובה ביותר: התאבדות?
עושר או אושר?אושר אבל לא יזיק לי כרגע גם רצת עושר שיביא לי אושר מאכלים: נאמ מאכל בשרי מועדף: לא אוכל כל כך בשר... מאכל חלבי מועדף: קורנפלקס עם חלב
אסיצואציות: יאי רשום ליד המילים הנתונות את מה שעולה לך בראש על המקום, בלי לחשוב: לה באמת? שמחה-אושר אהבה-ידידים אכזבה-משינה (שיר שלהם
) מוזיקה-רגאיי טוב-רע רע-טוב קשה-רך קל-כבד זהו?
קצר