קצת תעירו ת'פורום

../images/Emo54.gifקצת תעירו ת'פורום

שמך: גיל: מיקום: עיסוק: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: כיתה\עבודה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחייזרים? באהבה ממבט ראשון? באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מה הדבר האחרון שעשית היום? מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? מי האדם האחרון שבכית בגללו? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה עשית לפני שענית על הסקר? אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

לירונדה

New member
איזה כיף! סקר!

שמך: לירון גיל: עוד חודש 18! :) מיקום: רמת השרון עיסוק: עדיין תלמידה תכונות טובות: אני לא אובייקטיבית תכונות רעות: לפעמים קצת לחוצה מקצוע אהוב: אזרחות וצילום מאכל אהוב: שוקולד ולחם! חיה אהובה: כלבים וחזירים :) סלנג אהוב: סלנג אהוב??? הא??? מילה אהובה: הא??? זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: יש יותר מדי כאלה! :) להקה אהובה: קרנבריז שחקנית אהובה: אני אף פעם לא יודעת איך לענות על זה שחקן אהוב: ג'וני דפ ודרור קרן כיתה\עבודה: י"ב...עוד חודש כבר לא :) בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה אומר הרצל הפרסי? אם תרצו - אין! איך אתה מרגיש: עייפההה הבנאדם הכי יפה שראית: יותר מדי כאלה..חחח... חג מועדף: נראה לי שפורים יס או הוט: לי יש הוט, אבל נראה לי שיס יותר מגניב ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: שלוש אתה חושב שאתה יפה? בגבולות הסביר אתה חושב שאתה צבוע? חס וחלילה אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? אולי קצת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? בת"א בחו''ל? ארה"ב או גרמניה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? די נו זה שאלות קשות איזה דמות מצויירת אתה? דיייי למה? ...... יש לך פלאפון? אוף קורס קו פתוח? אוף קורס של איזה חברה? אורנג'! למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברות שלי איזה צילצול יש לך? i need a hero הקול הכי יפה ששמעת? טל גורדון! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של חברות שלי ושומר מסך? תמונות של כל המחשב אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. לא לא!!! הוא קיים!!! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? מזל טוב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אולי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני באמת אוהבת יש לך פירסינג? הלוואי איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע על הכתף מאחורה ופירסינג לא החלטתי אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מפנה את הגב והולכת :) ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? בורחת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הא? אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? כן באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: גאווה נשית, צילום, נשים בלבד ונוער יחד יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? עוד לא אכלתי מה הדבר האחרון שעשית היום? ישנתי מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לא מדברים על זה מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא מדברים על זה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה עשית לפני שענית על הסקר? הלכתי לשים חלב סויה במקרר בשביל הקורנפלקס אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כרגע לא מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? היצ' מה התוכנית האחרונה שראית? the l word איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין כזה דבר מה השיר האחרון ששמעת? cranberies - when you're gone מה החלום שלך? לגור בת"א מעל בית קפה ליד הים :)

שישיץ

New member
מעירה את הפורום!

אתה גם פה ? שמך: שירן גיל: 16 מיקום: באר שבע עיסוק: תלמידה תכונות טובות: לא יודעת..תגידו אתם
תכונות רעות: עצלנית מקצוע אהוב: סוציולוגיה מאכל אהוב: אורז, מקדונלדס
חיה אהובה: אין סלנג אהוב: נמנמ לא יודעת מילה אהובה: וולטרן זמר אהוב: עברי לידר, הרבה יותר מזמר זמרת אהובה: רונה קינן, כנ"ל להקה אהובה: נירוונה, מוניקה סקס שחקנית אהובה: כריסטין דאנסט שחקן אהוב: מייקל פיט כיתה\עבודה: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: 1) שאלה: כמה אנשים מלאי שמחת חיים צריך כדי להליף נורה? תשובה: - 500 אחד כדי להחליף את הנורה 499-ו כדי לרקוד משמחה שהנורה עובדת... 2)שאלה: כמה בנות אולפנא צריך כדי להחליף נורה? תשובה: - 5 אחת כדי להחליף וכל השאר כדי להחזיק לה את החולצה.
איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: במציאות? נמנמ פיטר רוט אני חושבת חג מועדף: אוף קורס שבועות, פסח, פורים יס או הוט: אוף קורס הוט! ספורט מועדף: אופניים אני חושבת.. ערוץ מועדף: ערוץ 3, ביפ אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא ניסיתי אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? כנ"ל אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים.. אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? לפעמים ככה ולפעמים ככה איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הסדרה הזו שנשפך על הילדה חומר והיא יכלה להפוך לנוזל כזה ברצפה.. נו לא משנה.. וגם "גולשים בזמן". וכמובן, בוורלי הילס" איזה דמות מצויירת אתה? לולו למה? כי אני מכורה יש לך פלאפון? סלולרי, אני מבקשת. וכן.
קו פתוח? יאפ של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברים מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברים, הטרדות. איזה צילצול יש לך? "פשוט ונאמן" של דבק זה הראשי, "צחוק הגורל" של פיטר רוט לחברים, ו"אינטרקום" של שייגעצ לטולייצ, ו"השיר ששרת לה" שעון מעורר", "הזמן עכשיו" למישהו אחד, "ואולי" לעסקים
מספיק מפורט? הקול הכי יפה ששמעת? רונה קינן ללא ספק. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ווינדוס כזה ושומר מסך? כנ"ל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וואו.. איכסה על חיות
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? את פי אלף מנינט השלוכה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? ברור שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא אומרת.. יש לך פירסינג? יאפ איפה יש לך? ניפל איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה עוד. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את זארה אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? הולכת אילך הביתה, וחוסמת את תפוז במחשב שלך. ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? לא הייתי מזהה אותה.. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי? אתה מאמין באלוהים? כן. בגורל? מממ לא ממש בחייזרים? אולי באהבה ממבט ראשון? לא באיזה פורומים אתה כותב: הרבה יש לך חברים בפורומים? יאפ מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? מים, לפני זה שוקו מה הדבר האחרון שעשית היום? כתבתי בפורומים מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? ---- מי האדם האחרון שבכית בגללו? ---- מי האדם האחרון שדיברת איתו? ברק בטלפון, טולייצ פנים מול פנים מה עשית לפני שענית על הסקר? חזרתי הביתה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? "כולם אומרים" שלומי שבן.
מה אתה לובש? כלום..
מה הסרט האחרון שראית? "גיבורים דימוניים" סרט מדהים!!! מה התוכנית האחרונה שראית? חברים אתמול בלילה.. איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? "אל תנדנד את הסירה" של יהלי סובול מה השיר האחרון ששמעת? משו של אלאניס אתמול בלילה מה החלום שלך? ארוך מידי

abarak88

New member
אגב הסידרה....

עולמה הסודי של אלכס אחח גם אני הייתי מכור ורק בשבילך: | || || ||||| || || ||||||| ||| | ||||| || || |||| |||||
|

abarak88

New member
חח גם אני אמרתי שזה נראה ככה...

חחח לא פשוט לשירן אין במקלדת את המקש שיוצא את זה- | אז גרמתי לה לקנא... תקנאי ביץ'!

0mroosh

New member
חייב להיות לה.

אם הוא לא בשורה למעלה, איפה שהחץ של המחיקה[אין לי כח לכתוב באנגלית איך קוראים לזה], אז יש ליד השיפט מתחת לאינטר.

abarak88

New member
שיניתי חח

שמך: ברק גיל: 17 מיקום: ב"ש עיסוק: בימים תלמיד בכיתה י"א | בלילות זונה ממין זכר תכונות טובות: אממ אני עוזר לאנשים [?] תכונות רעות: אממ לפעמים אני לא עוזר לאנשים מקצוע אהוב: תיאטרון ..וספורט חח כן לא מאכל אהוב: איטלקי חיה אהובה: כלב
סלנג אהוב: יא נו'א מי!? מילה אהובה: אס' זמר אהוב: אביתר בנאי | עברי לידר זמרת אהובה: רונה קינן להקה אהובה: מוניקה סקס שחקנית אהובה: ניקול קידמן | אנג'לינה ג'ולי
שחקן אהוב: ווין דיזל כיתה\עבודה: י"א | זונה בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ לא זוכר איך אתה מרגיש: אני שונא מתמטיקה
חג מעודף: שבועות יס או הוט: YES ספורט מועדף: שחייה וטניס ערוץ מועדף: ערוץ 3 אתה חושב שאתה צבוע? נטול. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים.. אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? פאקינג בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון בחו''ל? צרפת או אפשר להתפשר גם על ספרד... איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? "נני" איזה דמות מצויירת אתה? אני בוב ספוג למה? סתם כי בא לי..אסור? יש לך פלאפון? דה קו פתוח? לא קיבלתי חשבון 2100 שקל וההורים סגרו... של איזה חברה? סלקום
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? חברים ולהיפך איזה צילצול יש לך? שירן ומור זה בגגלכם!! הבטחתם לי!! יש לי צילצול בשם clubb'in איכס! מקודם היה לי את "הזמן עכשיו" של עברי לידר והחלפתי פלאפון ומור ושישץ הבטיחו שהם יחליפו לי צילצול
הבטחתם! אך לא קיימתם!!!!
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הזה של אקספי שמיים כחולים ויפים ודשא ירוק- החיים יפים
ושומר מסך? אין ..שונא שומרי מסך אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן לא..ממש לא מוות לפו הדוב! |דוב| אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכייתה? מה היא זכתה? אז ככה: "וואי נינט איזה טובה היית..." חח [במבטא פקצי] אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח אהה סליחה! שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני באמת אוהב יש לך פירסינג? יאפ ובקורב בפיטמה [נכון שירן ..נכון!!!!!!!!!??!!!] איפה יש לך? באוזן בחלק העליון..אבל הורדתי אותו הוא עשה לי אינפקציה איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע ליד הישבן ובפיטמה ארגגג אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דיסקים ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? איפה עידן? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? ר-ו-צ-ח! אתה מאמין באלוהים? what if GOD was one of us? בגורל? לא! בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן באיזה פורומים אתה כותב: איזה לא.. יש לך חברים בפורומים? המון מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? קורנפלקס עם שמנת מתוקה |מכור!| מה הדבר האחרון שעשית היום? שתיתי מים מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אבא
מי האדם האחרון שדיברת איתו?
מה עשית לפני שענית על הסקר? שתיתי מים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? כן! מוניקה סקס| בעיר הזאת מה אתה לובש? ג'ינס חולצה כמה רגיל חח הסרט האחרון שראית? "נשים מושלמות" מה התוכנית האחרונה שראית? עקרות בית נואשות איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אממ לא זוכר מה השיר האחרון ששמעת? אבריל לאבין | "אל תגיד לי" חח עיברתתי הכל.. מה החלום שלך? להביא שלום עולמי
מתמטיקה זונעעעעעעעע

0mroosh

New member
|בנימיןזאבהרצל|

אני ציוני משהו או סתם לומד להיסטוריה. שמך:עומר גיל: 16 כמעט מיקום: ב"ש עיסוק: זונה תכונות טובות: אופטימי [בזמן האחרון לא, אבל זה רק בגלל הבגרויות]. מקצוע אהוב: קולנוע מאכל אהוב: קורין אלאל חיה אהובה: תנינענק סלנג אהוב: שואה מילה אהובה: אקזיסטנציאליזם זמר אהוב: עברי לידרוbeck[זה חזק ממני, מצטער]. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט להקה אהובה: קולדפליי ורדיוהד. שחקנית אהובה: אודרי טוטו. שחקן אהוב: ג'ק ניקולסון. כיתה\עבודה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק:איש אחד הולך ברחוב ורואה בלונדינית, שואל אותה:"תגיעי , למה אומרים שכל הבלונדיניות טיפשות?","אהה..עזוב, זה סתם סטינגה". איך אתה מרגיש:מצויין, חוץ מהתקף לב קטן, פה ושם. חג מעודף: פורים! דנה אינטרנשיונל משהו. יס או הוט: יס, למרות שעברנו להוט [למה אלוקים? שיו אני פרחה!! בס"ד]. ספורט מועדף: שינה. ערוץ מועדף: tcm אתה חושב שאתה יפה? קורין אלאל. אתה חושב שאתה צבוע? לעתים.. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אובססיבי במובן של בניית מקדשים. אתה חושב שאתה עקשן? אכן. אתה אוהב את עצמך? כן. בזבזן או חסכן? אם הייתי חסכן לא הייתי צריך לשדל עצמי לזנות. איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה בחו''ל? ספרד...
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?שאלתיאל קוואק. איזה דמות מצויירת אתה? בארט סימפסון למה? כי פות יש לך פלאפון?כן קו פתוח? קורין אלאל של איזה חברה?קורין אלאל למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?קורין אלאל איזה צילצול יש לך? "אנטארטיקה" קורין אלאל הקול הכי יפה ששמעת? קורין אלאל
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אפרת גוש בפוזה די סקסית ושומר מסך? קורין אלאל אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב..גם קורין אלאל עוד מעט מתה, זה יותר עצוב! אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? הציצים שלך יותר קטנים במציאות, מזל טוב. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?נראה לך?אני שונא אותך!אהההה הנה זה עם הסיגר [ושהני פחות מוכר]. יש לך פירסינג? כן איפה יש לך?בפות..אממ בגבה איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?בקורין אלאל אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה את קורין אלאל אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? קורין אלאל ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?אחח! סמל מין.הייתי גומר אני מניח. ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מוכר אותו לסורים. אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? נגיד בחייזרים? ודאי! באהבה ממבט ראשון?או ממסר ראשון. באיזה פורומים אתה כותב: אביתר בנאי, תסריטאות וקולנוע, סרטים וכאן. יש לך חברים בפורומים?ודאי מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?קורין אלאל מה הדבר האחרון שעשית היום? שמעתי קורין אלאל מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?קורין אלאל
מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה עשית לפני שענית על הסקר? נתתי אמנסיפציה ליהודי התפוצות אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?אפרת גוש-מה שקרה מה אתה לובש? בוקסר עם מיקי מאוס וחולצה מכוערת מספרד. מה הסרט האחרון שראית? קטיפה כחולה- של דיוויד לינץ' מה התוכנית האחרונה שראית? פלורנטין![נפלאות הvod] איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? חמסה-אתה חייב למות עלי. מה השיר האחרון ששמעת? פעם בחיים-אפרת גוש. מה החלום שלך?דואט עם מירי מסיקה. כיף כיף! בברכת קורין אלאל, ערב טוב לכולם!

abarak88

New member
קורין אלאל רולז אני אומר...

בס"ד [פרחיות הכי רולז] טוב די עם הרולז... סיפקת לי עכשיו כמה דקות ארוכות של צחוק והמון קורין אלאל אחווה, רעות ואהבה
|לב
במיוחד לך,

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

רעות!!! כמה צחקתי. קורין אלאל להמונים! מה ה
?

0mroosh

New member
../images/Emo42.gif

זה כי אני פותר שאלות בהיסטוריה ורואה מצגות שמורה הומו שלנו מהבית ספר עשה. אין קץ למורים גאים להיסטוריה!!

abarak88

New member
אכן כן! ../images/Emo22.gif

אין כמו מורים גאים להיסטוריה...[נכון שישיץ?] ואיכסה מתמטיקה..עשיתי לי הפסקה יותר מדי ארוכה... אוף מחר מתכונת.. החיים יפים!

שישיץ

New member
אוייש ירון סקסי!!

|סקסי| יש לי את המקש לכו תז*** כולם!! |פיטר רוט|
|יונתן| |נובה| |בקושימו| חח אני פשוט לא יכולה להפסיק להשתמש בו!!

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

עכשיו מצאת אותו? או שברק שיקר?

שישיץ

New member
עכשיו מצאתי אותו!!

כל כך התרגשתי! אין לך מושג!
|דמעות משימחה|

bזוהר

New member
עונה../images/Emo3.gif

שמך:זוהר גיל: 14 מיקום: רמתגן עיסוק: תלמידה תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: ספרות מאכל אהוב: שניצל+פירא+קטשופ/אוכל סיני חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: לאיודעת מילה אהובה: שששנל
זמר אהוב: אביתר בנאי זמרת אהובה: רונה קינן להקה אהובה: אלג'יר שחקנית אהובה: מאיה מרון שחקן אהוב: כיתה\עבודה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת אחת כזו איך אתה מרגיש: עיפה הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה..אחת מהן זו רונה.אז רונה. חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: אם כבר,3 אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה בחו''ל? ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הדרדסים איזה דמות מצויירת אתה? מה? למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?מתקשרת הכי הרבה לספיר, מתקשר אליי הכי הרבה מתן/אמא איזה צילצול יש לך? לא יודעת איך קוראים לו הקול הכי יפה ששמעת? של שרה:] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שולחן עץ ושומר מסך? תמונה של המשפחה אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. נוגע ללב. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כל הכבוד,עלי והצליחי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודעת אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? בורח ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? ממשיך ללכת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? כנ"ל אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לאיודעת בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורומים אתה כותב: רונה קינן ואלג'יר. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לחם עם גבינה מה הדבר האחרון שעשית היום? לפני השאלון,שמעתי מוסיקה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? אממ חשבתי קצת על רונה ששמעתי אותה בדיסקמן. מי האדם האחרון שבכית בגללו? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה עשית לפני שענית על הסקר? שמעתי מוסיקה תוך כדי נסיעה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?אני שומעת את אחותי מנגנת בפסנתר מה אתה לובש? חולצה ארוכה,מעל חולצה קצרה,ג'ינס ומגפיים. מה הסרט האחרון שראית? כנפיים שבורות,בפעם ה1000.או אבודות והוזות בפעם ה1000.לא זוכרת,אחד מהם. מה התוכנית האחרונה שראית? טלנובלה בע"מ
איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אין כזה מה השיר האחרון ששמעת? המכשפות-המכשפות מה החלום שלך? רק אור ואהבה

למעלה