יאאלה ננסה
שמך:ענבל גיל: 18 מיקום: שרון עיסוק:ברמנית מתופפת שחקנית כדורסל תכונות טובות: אין בי רוע תכונות רעות: עצבנית לפעמיים מקצוע אהוב: תופים מאכל אהוב: סלט אבל שיהיה סלט חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: כשזה עמוק מילה אהובה: עדי זמר אהוב: עיברי לידר זמרת אהובה: קורין אלאל (תסלחו לי שלא רונה גם אותה אני אוהבת) להקה אהובה: המכשפות שחקנית אהובה: שין מישנן בנות שחקן אהוב: עידן אלתרמן הוא ממש חמוד כיתה\עבודה: עבודה כיתה זה כזה מעפן בדיחה שגרמה לך לצחוק: שתי הורים שרוצים לעשות את אומרים חומוס והילדה שלהם לא מבינה למה הם כל שניה הולכים אחרי זה היא באה לאמא שלה אמא נראה לי נשאר לך קצת חומוס על השפה זה גם הצחיק וגם הגעיל לידע ככלי איך אתה מרגיש: פארנויה זמנית לאחרונה הבנאדם הכי יפה שראית: עדי חג מעודף: סוכות יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: יס+ אתה חושב שאתה יפה? אהאה יפה מאוד אבל בוא נשמור על צניעות אתם יודעים.. אתה חושב שאתה צבוע? אני האדם הכי לא צבוע בעולם אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? קצת הרבה מאוד אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן?מאוד אתה אוהב את עצמך? לפעמיים גם קצת לא בזבזן או חסכן? האמא של הבזבזנים איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? בארץ אבל גם קצת בחו"ל אמסטרדם עושה לי את זה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? the l word ישנן בנות איזה דמות מצויירת אתה? אני פחות דמות מצוירת יותר דמות של שיין מישנןם בנות למה? מזכירה לי את עצמי לאאלה יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה?מתקשרת הכי הרבה לעדידי שלי והיא גם אליי איזה צילצול יש לך? סתם מעפן כזה מהפלאון הקול הכי יפה ששמעת? ענבל פרלמוטר פשוט מדהימה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ענבל פרלמוטר ושומר מסך? אין שחור וזהו אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? שתזדיין מי זאת הפרחה הזאת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? מי היה מזמין אותך פחחח שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לזה שאני לא יכולה לחיות בלי הבנדאם שלו אני אומרת את זה יש לך פירסינג?לא איפה יש לך? לא איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? עוד חודש יומולדת עושה עגיל בגבה חישוק אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מקימה לי איזה פאב וחדר חזרות מלא גיטרות תופיים והגברה וכל זה.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? זה מאוד תלוי איך את נראית ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי ממשיכה ללכת ומחיכת ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מי זה בכלל? אתה מאמין באלוהים? השם איתך והשם עעעוזר ברור שיש ה' בגורל? כה בחייזרים? אולי באהבה ממבט ראשון? נו עדידוש שלי ואני זה אהבה ממבט ראשון באיזה פורומים אתה כותב: לסביות גאווה,רונה קינן,מתוודה לפעמים מה שיוצא כזה.. יש לך חברים בפורומים? יש כמה מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?אכלתי את עדידוש מה הדבר האחרון שעשית היום? נראה לי שרשמתי פה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? עדידוש היפה שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו?ענבל פרלמור כל כך עצוב לי שהיא מתה מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדידוש מה עשית לפני שענית על הסקר? כתבתי פה איזה שאלה על רונה אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?שומעת קורין אלאל הכחול של השמיים מה אתה לובש? חולה קצרה ומכנס קצר מה הסרט האחרון שראית? סוף העולם שמאלה מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? יום אחד של קורין אלאל מה השיר האחרון ששמעת? זהירות מהמרווח מה החלום שלך?חלום שלא ייתגשם לפגוש את ענבל פרלמור והשני ייתגשם להיות עם עדידוש שלי לנצח!!