שאלון

[לפני שאני הולכת]../images/Emo110.gif

כללי
1.היי: היי 2.מה קורה? אחלה 3.מה חדש? שומדבר 4.איך ישנת הלילה? סדר. על חברי הפורם
מי הכי עצבני בפורום? אף אחד אני חושבת. מי הכי מצחיק? הרבה:p חסר?:] מי הכי הזויי? ^ מי הכי מטורף? ^ מי הכי נחמד? כולם:] מי הכי לא נחמד? אפחד. מה אתה יודעה על חברי הפורום
מי ומי התחתנו לא מזמן? יעל והדס.. אתם ממש לא מעודכנים
הם כבר התגרשו
או בדרך
למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? ME
מי מאמץ
? רעות למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? לך למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? שיר:p איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? שיר:p מה הכינויי של עינת? einatit4? סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל
1.מה אוכל האהוב עליך? לוידעת
2.מה האוכל השנוא עליך? יש פול.. בננה, אבוקדו, זייתים, בצל [כשלא רואים אותו ולא מרגישים אז לא אכפת לי
], שום.. יש עוד המון
3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל? לא הבנתי
4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב? אין כזה:p בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית? דג?:p 2.אם כן איזה? ^ 3.מה הבעל חיים הכי חמוד? כלב 4מה הבעל חיים הכי מגעיל? לוידעת סוף איך היה השאלון? סבבה:p

עונה!!

כללי: 1.היי:היי 2.מה קורה?סבבה 3.מה חדש?כלום 4.איך ישנת הלילה?סבבה עוד שחלמתי על רונוש=] על חברי הפורם:חומה מי הכי עצבני בפורום?חומה מי הכי מצחיק?חומה מי הכי הזויי?חומה מי הכי מטורף?חומה מי הכי נחמד?חומה מי הכי לא נחמד?חומה!! מה אתה יודעה על חברי הפורום:!! מי ומי התחתנו לא מזמן?!! למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? מי מאמץ ? למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? מה הכינויי של עינת?אני חדשה פה הלו!! סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?בכל 2.מה האוכל השנוא עליך?כלום או אולי קקי למרות שלא ניסתי וטוב שלא ניסתי=] 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?שאני יבוא לישון אצל רוני=]] 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?מקרונים!! בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית?כן 2.אם כן איזה?דגים 3.מה הבעל חיים הכי חמוד?כלב 4מה הבעל חיים הכי מגעיל?חרקים סוף איך היה השאלון?חמוד לא יותר מזה=]

einatit4

New member
../images/Emo55.gifהבהרה!!!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

הכינוי שלי הוא טהטהטהטהטהטהטה דאםםםם!! einatit4 ובעברית[שפתנו היפה
] עינתית
תודה

עונה../images/Emo204.gif

1.היי: היייייייייי 2.מה קורה? ב"ה 3.מה חדש? 4 חולצות לחורף:p 4.איך ישנת הלילה? נייס
על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום? אביחי מי הכי מצחיק? יש הרבה.. לא חסר:] מי הכי הזויי? רעות ועינב מי הכי מטורף? חלוש שליי:p מי הכי נחמד? חלושוששש שררריייתתת ועוד הרבבהה:p חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי הכי לא נחמד? אביחי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה יודע על חברי הפורום: שוכלם פה ממש יפים:]. מי ומי התחתנו לא מזמן? אעע לא התחתנו בסוף.. שכחנו מהחתונה.. למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? מיכל.. וזה במסן.. מי מאמץ
? הטוחנת
למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? קטיה למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? לשיר
כפרעלייהה:p איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? שיר
כפרה עלייייהה:p מה הכינויי של עינת? עינתית 4:p סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך? יש מלא.. 2.מה האוכל השנוא עליך? אין כל כך.. לא יודעת.. אולי אבוקדו 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל? בלי תנאים.. רק שאני אהיה רעבה ואני אוכלת הכל.. 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב? המבורגר:: בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית? דגים מתים:] 2.אם כן איזה? ^ 3.מה הבעל חיים הכי חמוד? כלב מרחוק אבל.. כי אני פוחדתתת 4מה הבעל חיים הכי מגעיל? חזיר
סוף איך היה השאלון? מהמם:] תודה קטיוושש:]

עונה

כללי: 1.היי:היי 2.מה קורה?הכל מצויין 3.מה חדש?אין חדש.. 4.איך ישנת הלילה? כמו מתה (ישנתי טוב) על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום?אין לי מושג.. אולי איילה (חחחח) מי הכי מצחיק?יש הרבה כאלה מי הכי הזויי?לוידעת מי הכי מטורף?לוידעת בריבוע מי הכי נחמד?יש המונים מי הכי לא נחמד? אין כזה.. מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן? יעל והדס (אני בעניינים למרות שאני לא נכנסת לפורום) למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי?מיכל מי מאמץ ?רעות למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? לקטיה למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"?לשיר!! איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"?שיר!! מה הכינויי של עינת?einatit4 סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?פירה ושניצל 2.מה האוכל השנוא עליך?חומוס!! 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?בתנאי שאני אפגוש את אגם!! 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?אמממ... פירה!!! בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית? אחיות שלי נחשבות?? 2.אם כן איזה?אחיות שלי.. הן גן חיות שלם! 3.מה הבעל חיים הכי חמוד?נראלי כלב 4מה הבעל חיים הכי מגעיל?אחיות שלי סוף איך היה השאלון? חופר בשכל!!!

hila846

New member
עונההה../images/Emo80.gif

כללי: 1.היי:שאלוםם:) 2.מה קורה?פסדרר 3.מה חדש?2 חצאיות וחולצהה 4.איך ישנת הלילה?בסדרר על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום?ליודעת
מי הכי מצחיק?יש כל מיני מי הכי הזויי?^^ מי הכי מטורף?^^ מי הכי נחמד?כולם
מי הכי לא נחמד?אין כזהה
מה אתה יודעה על חברי הפורום: מי ומי התחתנו לא מזמן?יעל והדס-אבל הם לא התחתנו בסוףף:p למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי?מיקיי מי מאמץ
?רעותת למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות?קטיה למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"?שיר
איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"?שירר
מה הכינויי של עינת?einatit4 סורי מי שלא הזכרתי אותו...
אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך?בערך הכלל 2.מה האוכל השנוא עליך?דברים מוקרמים,המבורגר,סושיי
3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל?תמורת מיליון דולר 4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב?שוקולד בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית?לע 2.אם כן איזה?אצמרתי שאין ליי 3.מה הבעל חיים הכי חמוד?אנלא כ"כ אוהבת בע"חח
(אולי דגיםם) 4מה הבעל חיים הכי מגעיל?נחש,גוקים,חזיר סוף איך היה השאלון?נמנמנמ

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אפילו לא חשבתייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואוווווו

einatit4

New member
../images/Emo55.gifאאאאנייי../images/Emo9.gif

כללי: 1.היי: היי היי
2.מה קורה? סבביק
3.מה חדש? קיבלתי 2 תיקים מתנה מראש1
4.איך ישנת הלילה?אחלה
על חברי הפורם: מי הכי עצבני בפורום? לא יודעת... מי הכי מצחיק? הרבההה!! כרגע רעות
ועינב
[שהיא גם שוטפת מוח
] מי הכי הזויי? עינב
מי הכי מטורף? עינב
ורעות
מי הכי נחמד? כולםםם!!! מי הכי לא נחמד? לא משנה
חחח סתם
מה אתה יודעה על חברי הפורום: כל מיני
מי ומי התחתנו לא מזמן? התגרשווווווווו למי יש את הכינויי "•«°מיקי!°»•‏"באיי אי? מעניין מאוד....למיכל
:
מי מאמץ ? רעות! למי פרצו לבית וגנבו שתי תמונות ושלושים חזיות? לאף אחד.. למי יש את הכינויי "שיר חולה על אגמי"? להדס
סתם
לשירו'ששש איך קוראי לילדה עים הכינויי"shirki love agamush"? לשירקייי! מה הכינויי של עינת? לא יודעת.. מי מכיר את הילדה הזאת בכלל?
סורי מי שלא הזכרתי אותו... אוכל 1.מה אוכל האהוב עליך? אורזזזזזזזז 2.מה האוכל השנוא עליך? המממ פיצה, בורקסים.. 3.באיזה תנאי תאוכל את האוכל שאתה הכי לא סובל? אם לא יהיה משהו אחר
4.על איזה מאכל בחיים לא תוותר אפילו שלא תיהיה רעב? אורזזז
בעלי חיים 1.יש לך בעל חיים בבית? ודאייי 2.אם כן איזה? שני חתולים ותוכי
3.מה הבעל חיים הכי חמוד? כולםםםםם 4מה הבעל חיים הכי מגעיל? לא עולה לי כרגע משהו בראש
סוף איך היה השאלון? סבביק

למעלה