ניצן!!!! אני רוצה
פ פליצי קפיצי New member 1/9/11 #276 פלטפורמה ממש יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif נראה מחמיא ונוח!
I innocence New member 1/9/11 #183 משהו קצת אחר... מפסטיבל המסיכות בונציה. אני חולמת להיות שם מתישהו...
S SomethingFishy New member 2/9/11 #318 אחד החלומות שלי זה להיות שם מתישהו זה גם יקרה. זה חייב לקרות. אע.
I innocence New member 2/9/11 #324 כל כך, חבל שתמיד כל כך יקר שם בתקופה הזו וצריך להזמין מקום במלון איזה שנה לפני.
S SomethingFishy New member 3/9/11 #328 זו בטח התקופה הכי מתוירת שם ../images/Emo4.gif אבל זה עוד יקרה. זה אחד מהדברים האלה שאני חייבת לעשות/לראות לפני שאני מתה
זו בטח התקופה הכי מתוירת שם ../images/Emo4.gif אבל זה עוד יקרה. זה אחד מהדברים האלה שאני חייבת לעשות/לראות לפני שאני מתה
I innocence New member 1/9/11 #185 קצת יותר פרוטס... או לפחות זה נמצא בתיקיה שזה השם שלה, חבל שאין באמת כזה סגנון P: נו, שיהיה.
פ פליצי קפיצי New member 1/9/11 #285 מה זה האראג'וקו? ../images/Emo2.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
L LucyXX New member 4/9/11 #333 מקום ביפן שהנוער באים אליו לבושים בכל אופנות הרחוב וזה, יעני אלטרנטיבי רצח. חפשי HARAJUKU בגוגל תמונות ^-^"
מקום ביפן שהנוער באים אליו לבושים בכל אופנות הרחוב וזה, יעני אלטרנטיבי רצח. חפשי HARAJUKU בגוגל תמונות ^-^"
B Blue Emptiness New member 1/9/11 #189 טוב לא בטוהח שזו ואתה שמלה שחיפשתי אבל היא עדןי מהממת! וזכרתי תא זה יותר אדום מכתום, אז סליחה על הסטייה הקלה
טוב לא בטוהח שזו ואתה שמלה שחיפשתי אבל היא עדןי מהממת! וזכרתי תא זה יותר אדום מכתום, אז סליחה על הסטייה הקלה