החזיה מדהימה!#@#@!##@!
פ פליצי קפיצי New member 18/9/11 #42 היא לא קצת מזכירה את עדן דארלינג? ../images/Emo6.gif השיער בול אותו דבר!!!
M MeshiNS New member 17/9/11 #38 ../images/Emo45.gif מזכיר לי את הנעליים המנוקדות של ניצן!../images/Emo6.gif
פ פליצי קפיצי New member 18/9/11 #45 אני חושבת שאני ממש אוהבת אותך ../images/Emo2.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
I innocence New member 18/9/11 #59 ננסה גם? לא יודעת אם יש לי כל כך הרב,ה ונשים גם דברים שנאי לא בטוחה שהם נחשבים XD
M MacabreDoll New member 19/9/11 #74 ../images/Emo54.gif כן יש בעיה של פבים בלוליטה הייתי בטוחה שאני אמצא כי פסים של ורוד לבן מזכיר לי סוכריות וסוויט לוליטה... אבל לא x_x
../images/Emo54.gif כן יש בעיה של פבים בלוליטה הייתי בטוחה שאני אמצא כי פסים של ורוד לבן מזכיר לי סוכריות וסוויט לוליטה... אבל לא x_x
I innocence New member 19/9/11 #77 יש מוטיבים מאורכים, ויש גם כמה הדפסים של פסים (אפילו כאלו שחוזרים על עצמם כל עונה בעיצובים שונים) אבל אני פשוט מתחברת לזה פחות.
יש מוטיבים מאורכים, ויש גם כמה הדפסים של פסים (אפילו כאלו שחוזרים על עצמם כל עונה בעיצובים שונים) אבל אני פשוט מתחברת לזה פחות.