7 איזה מסטול...
T T a l14 New member 20/4/05 #44 9 וסליחה על שהרוב כאן של דאגי פשוט רוב התמונות שיש לי הן שלו... (משום מה ( \) אני לא מדמיינת אותכן מתאכזבות מההודעה הזו...)
9 וסליחה על שהרוב כאן של דאגי פשוט רוב התמונות שיש לי הן שלו... (משום מה ( \) אני לא מדמיינת אותכן מתאכזבות מההודעה הזו...)
I inbal287 New member 20/4/05 #46 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifתפוזונות../images/Emo7.gif לא נותן לי להוסיף תמונות או לפתוח את החלונות של התמונות אני אנסה שוב מחר ואם אני לא אצליח אני אצא למשימת התנקשות בתפוז !
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifתפוזונות../images/Emo7.gif לא נותן לי להוסיף תמונות או לפתוח את החלונות של התמונות אני אנסה שוב מחר ואם אני לא אצליח אני אצא למשימת התנקשות בתפוז !
B Billy4 New member 20/4/05 #56 ../images/Emo178.gif בטח שמתי מלא סרוקות....רק עכשיו שמתי לב...סליחהההה
M Miss Kitty New member 20/4/05 #63 נגד חוקי תפוז וחוקי הפורום.. זה נחשב לגניבת זכויות יוצרים של העיתון שממנו נלקחו התמונות..
A ayala65 New member 20/4/05 #67 אוי אוי אוי וכאילו אם שמרתי תמונה מאיזה אתר זה לא נחשב גניבת זכויות?