../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif
אוקיי, בדיוק סיימתי לצפות בUnzipped של מקפליי [תוכנית ששודרה עליהם לסיכום 2004 באחד מערוצי המוזיקה הבריטיים]. אניוואי, רואים שם קטעים ממש מההתחלה שלהם, והם מספרים שם איך הם הוקמו וכל זה... וזה היה נורא נחמד להיזכר בזה. להיזכר בקליפ הראשון והכל
לא יודעת איך כל אחת הכירה אותם באופן אישי [אני הכרתי עוד לפני שהם הוציאו את הסינגל כי כל הזמן דיברו עליהם בהקשר של באסטד
] ורציתי לדעת מה כ"כ משך אתכן אל מקפליי מההתחלה? בפעם הראשונה ששמעתן/ראיתן אותם. במידה מסויימת זה דומה ל'קליק' עם בן זוג, מה היה הקליק שלכן עם מקפליי? ואם הרכב הלהקה לא היה בדיוק כזה, נניח שבנים אחרים אבל בדיוק אותם שירים - האם הייתן אוהבות אותם, או שיש משהו מיוחד דווקא בבנים שגורם לכן לאוהב את הלהקה כ"כ? האם המראה שלהם משפיע על ההערצה שלכן כלפיהם? או שהייתן שומעות אותם גם אם הם לא היו נראים כ"כ גרר
? ולבנות ששומעות גם באסטד - האם אתן מסכימות עם הכינוי שהדביקו למקפליי - 'באסטד ג'וניורס'? [אם בא לכן לפרט זה יהיה נחמד
] ועוד שאלה לבנות ששומעות באסטד - אתן חושבות שהקשר שלהם עם באסטד השפיע על הקריירה שלהם לרעה/לטובה... ואני לא מדברת על ההתחלה שלהם,כי ברור שבהתחלה הקשר רק עזר, אני מדברת לטווח הארוך, נראה לכן שיש סיכוי שזה דווקא מה שיפנצ'ר להם -במידה מסויימת- את הקריירה? [מבחינת ציפיות מהקהל וכו'].
סורי שזה כ"כ ארוך, פשוט מעניין אותי לדעת מה אתן מרגישות/חושבות בקשר לכל זה. אז תודה מראש לכל מי שתקרא/תענה
אוקיי, בדיוק סיימתי לצפות בUnzipped של מקפליי [תוכנית ששודרה עליהם לסיכום 2004 באחד מערוצי המוזיקה הבריטיים]. אניוואי, רואים שם קטעים ממש מההתחלה שלהם, והם מספרים שם איך הם הוקמו וכל זה... וזה היה נורא נחמד להיזכר בזה. להיזכר בקליפ הראשון והכל