דיון

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

אוקיי, בדיוק סיימתי לצפות בUnzipped של מקפליי [תוכנית ששודרה עליהם לסיכום 2004 באחד מערוצי המוזיקה הבריטיים]. אניוואי, רואים שם קטעים ממש מההתחלה שלהם, והם מספרים שם איך הם הוקמו וכל זה... וזה היה נורא נחמד להיזכר בזה. להיזכר בקליפ הראשון והכל
לא יודעת איך כל אחת הכירה אותם באופן אישי [אני הכרתי עוד לפני שהם הוציאו את הסינגל כי כל הזמן דיברו עליהם בהקשר של באסטד
] ורציתי לדעת מה כ"כ משך אתכן אל מקפליי מההתחלה? בפעם הראשונה ששמעתן/ראיתן אותם. במידה מסויימת זה דומה ל'קליק' עם בן זוג, מה היה הקליק שלכן עם מקפליי? ואם הרכב הלהקה לא היה בדיוק כזה, נניח שבנים אחרים אבל בדיוק אותם שירים - האם הייתן אוהבות אותם, או שיש משהו מיוחד דווקא בבנים שגורם לכן לאוהב את הלהקה כ"כ? האם המראה שלהם משפיע על ההערצה שלכן כלפיהם? או שהייתן שומעות אותם גם אם הם לא היו נראים כ"כ גרר
? ולבנות ששומעות גם באסטד - האם אתן מסכימות עם הכינוי שהדביקו למקפליי - 'באסטד ג'וניורס'? [אם בא לכן לפרט זה יהיה נחמד
] ועוד שאלה לבנות ששומעות באסטד - אתן חושבות שהקשר שלהם עם באסטד השפיע על הקריירה שלהם לרעה/לטובה... ואני לא מדברת על ההתחלה שלהם,כי ברור שבהתחלה הקשר רק עזר, אני מדברת לטווח הארוך, נראה לכן שיש סיכוי שזה דווקא מה שיפנצ'ר להם -במידה מסויימת- את הקריירה? [מבחינת ציפיות מהקהל וכו'].
סורי שזה כ"כ ארוך, פשוט מעניין אותי לדעת מה אתן מרגישות/חושבות בקשר לכל זה. אז תודה מראש לכל מי שתקרא/תענה

beyonce3

New member
אמ....

קודם כל,האם את יכולה בבקשה לשלוח לי את הקטע הזה?לי יש את ה-2,ואני מתה לראות את ה-1 וה-3!.......עכשיו...אני הכרתי כמו הרבה בנות אני מניחה את מקפליי,דרך באסטד....שמעתי עליהם הרבה,אבל לא התעניינתי...פעם אחת מצאתי קטע שלהם,שחשבתי שגם באסטד מופיעים שם,אבל אלו היו רק מקפליי.התחלתי קצת לנסות לראות מה כל העניין,וגם כי פשוט לא יכולתי להתעלם מהדמיון שיש בין ג'יימס לדני...(למרות שהפייבוריט שלי מבאסטד של צ'ארלי...חח)...והדימיון בין דאגי לאח שלי....חחח...בכל מקרה,לא התעניינתי בהם ממש,אבל אז ראיתי פעם אחת באמטיוי היטס,את TOP5 של ג'וג'ו,ואחד השירים שהיא ביקשה היה ROT3F,והחלטתי לראות את השיר,כי היו פעם משדרים אותו מלא,והייתי תמיד מעבירה ערוץ...הפעם אמרתי לעצמי שאני רוצה לראות,ומאז השיר הזה הוא השיר הכי אהוב שלי ממקפליי....חחח...אמ....אפשר להגיד שהמראה שלהם בדרך מסויימת משפיע,אבל יש להם גם אחלה שירים...יש להם קצב נורא מגניב,וקצב שממש מזכיר את שנות ה-60....הסגנון שלהם יכול להצליח,לא רק בקרב הבני נוער,אלא גם בקרב מי שכבר לא ממש נחשב לנוער....אבל מצד שני,על מה שהשירים שלהם מדברים,נשמעים כבר חרושים..כי זה פחות או יותר מה שבאסטד היו שרים,למרות שהסגנון של באסטד שונה לגמריי,אבל תמיד הסיפור של השיר נשמע אותו דבר....בכלל,אצל מקפליי כל שיר נשמע כמעט אותו דבר,מבחינת הטקסט...אמ...ואני ממש,אבל ממש לא חושבת שמקפליי נחשבים לבאסטד ג'וניור...זה שהם התגלו בגלל באסטד,לא עושה אותם באסטד ג'וניור...הסגנון שלהם שונה לגמריי ממה שבאסטד עשו,ובכלל הם לא באסטד,הם מקפליי!וברור שהקשר שלהם עם באסטד דיי דחף אותם...אני בטוחה שגם בלי באסטד הם היו מצליחים,אבל לא בכזאת מהירות כמו זאת שהייתה בזכות באסטד....או יותר נכון ג'יימס הייתי אומרת,שהוא היחידי שדיי מעורב גם עכשיו עם מקפליי.....גם מבחינת שירים,גם מבחינת החלוקה בבית,וגם מהבחינה שהם חברים ממש טובים,בעיקר ג'יימס וטום שכותבים ביחד מלא מלא שירים!ואני לא יודעת אם זה שהם קשורים לבאסטד יכול לפנצ'ר להם...אני רק יודעת שבנתיים זה ממש עזר להם,ועכשיו כשאין יותר באסטד,אולי הם יוכלו להוכיח את עצמם,לא רק בתור הלהקת חימום של באסטד..וזייהו.אני סיימתי ת'ניאום שלי...חחח

loner in love

New member
איים סורי...

אח שלך דומה לדאגי?!?!?!?!?!!?!? =| בן כמה הוא? הוא פנוי?

may90

New member
חעחעחעחע

רילקס כבר שאלתי אותה- הוא כולה בן איזה 11...

beyonce3

New member
חחחחח...

חמודה.....!חחח....אח שלי בן 11 וחצי,וכן...הוא פנוי......חחחח....וכן,הוא דומה לדאגי.......אני זוכרת בפעם ה-1 שראיתי את דאגי,זה היה בקליפ של all about you כשלדאגי כבר היה שיער חום...וידעתי שהוא נורא מזכיר לי מישהו,ולא ידעתי מי!!!גרעעעעע...הקיצר,גיליתי שהוא דומה לאח שלי!לשניהם יש אותה תספורת,שניהם ילדותיתים כאלה,וחטובים,וקטנים כמובן!חחחח.רק שאח שלי לא ביישן כמו דאגי,ואין לו עיניים כחולות.....חחח.אבל בשאר הם מאוד דומים....חחח....ובת כמה את בכלל??אולי אני אוכל לסדר משהו......חחחח(חהחהחהחהחהחה)

loner in love

New member
אני...

16 וחצי.. כמעט 17 אבל הגיל זה לא בעיה
חחחח סתם אבל אני כן רוצה תמונה!

Miss Kitty

New member
הממ..

האמת, כשהקליפ של 5C התחיל להתנגן בהיטס, ניסיתי כל הזמן להתעלם מהם, וכל פעם העברתי ערוץ, כי לא היה לי כוח "להתחיל לאהוב להקה חדשה"..
עם הזמן השיר התחיל להיות יותר ויותר חמוד, והפסקתי להעביר את הקליפ כל הזמן.. רק לפעמים.
השיר יותר משך אותי מאיך שהם נראו, כי הם נראו כאלה קטנים ומוזרים, שזה סתם הצחיק אותי.
כשיצא אוביוסלי לגמרי נדבקתי לשיר, לא הפסקתי לזמזם אותו.. אמנם הם נראו ממש חמודים, אבל יותר התייחסתי לשיר, שוב בגלל המחשבה שנמאס לי מלהקות בנים שנראות טוב.
ממ באיזשהו שלב נשברתי והתחלתי לחפש עליהם מידע ותמונות וכאלה..
אבל עדיין השירים שלהם הם מה שעשו לי את זה. והקול של טום
נראה לי שאם היו אנשים שונים בלהקה זה לא היה אותו דבר.. אמנם השירים היו נשארים אותו דבר, אבל לכל אחד בהרכב הנוכחי יש משהו מסויים שהופך את השיר ליותר טוב. למרות שאני לא שומעת באסטד, נראה לי שלקרוא למקפליי באסטד ג'וניורס זה לא מתאים. אולי בהתחלה אנשים ראו דימיון, כי זה שתי להקות צעירות שמנגנות לבד, וגם ל5C היה דימיון קל לבאסטד.. בהמשך של מקפליי אפשר לראות שאין להם אותו סיגנון מוזיקלי.. כל להקה עושה את הקטע שלה ואני לא רואה מקום להשוואות.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo3.gif

"עם הזמן השיר התחיל להיות יותר ויותר חמוד" חח שיר שנהיה חמוד
*שלחתי לך מסר [וגם לשחר
]*

DesertRose7

New member
אני מקווה שאנ יאזכור את כל הכל..

אני הכרתי את מקפליי מבאסטד. אני אפילו לא זוכרת במה.. אולי באיזה רעיון שהם פרסמו אותם או יותר נכון סתם הזכירו איזה להקה שקוראים לה מקפליי והם חברים וכדאי לקוראים לבדוק מי אלה ומה איתם.. אז הקשבתי להם- היה איזה קטע קצרצר מתוך אחד השירים שלהם ונורא אהבתי את הסגנון. ובדקתי מי אלה.. יותר חיפשתי..וחיפשתי..וחיפשתי.. עוד בימים שכשכותבים MCFLY בגוגל כל מה שזה מוצא לך זה בחזרה לעתיד או הלהקה השניה עם הריבועים האלה. קיצר.. נאדה! טח שלא בעברית. אחרי כמה זמן.. בסביבות החודש וחצי.. שאלתי את שחר הגדולה (זה היה בינואר - בהיסטורי של האיסי -בדקתי) שהייתה אחת מהמנהלות של המועדון מעריצים הישראלי של באסטד אם היא יכולה להשיג לי משהו של מקפליי.. כמובן שהיא עם הקשרים שלה בלי עין הרע מצאה לי.. הביאה לי את אותו שיר שכשכבר שמעתי ובנוסף אחרי כמה זמן היא גם מצאה לי וגם אחרי כמה זמן הביאה לי את ההופעה הראשונה של מקפליי בטלויזיה.. זאת שבאסטד הציגו אותם. ואז בכלל הייתי בעננים מה כבר יכול להיות יותר טוב מזה? חברים של באסטד מוזיקה מעולה מנגנים על הכלים שלהם בריטים
ותוספת לא פחות רעה בכלל - הם גם נראים טוב קיצר קיצר.. מאז אני איתם! ונהנת מכל רגע! מה שאומר שכבר מלפני ינואר של שנה שעברה, עוד ב-2003 הכרתי אותם!! ואני ממש גאה בעצמי - כמובן שאחר כך גם הכנסתי את חן לעניין ותראו איפה היא עכשיו
אם אלו היו בנים אחרים זה פשוט לא היה אותו דבר. כמו שאמרו אנשים כבר.. שטום אולי היה בבאסטד.. ואז מקפליי היו בלי טום.. אבל זה פשוט לא היה אותו דבר- הקול שלו היה חסר והרבה יותר מזה, הנוכחות שלו! ושל כל אחד אחר מהם -לא הייתי מחליפה אפילו פרט קטן במקפליי כי מה שהם זה מה שעושה אותם כל כך טובים ומה שגורם לי לאהוב אותם כל כך! אני הכרתי אותם קודם כל מהמוזיקה ורק אחר כך מהמראה.. אז זה לא מה שהשפיעה עלי לאהוב אותם כל כך.. אבל בהחלט.. מראה זה תמיד נקודות בונוס! בקשר לכינוי.. אני מתעבת את זה! כבר יצא לנו לא קצת לדבר על זה בהייד.. בהתחלה זה עוד היה מובן, חברים שלהם, מנגנים על גיטרות, אולי לפעמים סגנון דומה.. וכן אני כן חושבת שבאסטד תרמו לפרסום ולהצלחה ההתחלתית של מקפליי כי הם אלה שהכירו לעולם את הבנים האלה. אבל אני חושבת שפה זה נגמר כי תראו את V גם להקה שחברה של מקפליי ובאסטד וחיממו את באסטד ואחר כך גם את מקפליי אבל זה נגמר אחרת לגמרי - בפירוק לצערי. אז אם אומרים שבאסטד כן משפיעים - למה על V זה לא עבד?! כי הייתה להם אותה השפעה גם על מקפליי וגם על באסטד - וזה רק אומר שיש פה משהו אחר כבר! גם ככה אחרי ההתחלה נוצרה תחרות בין באסטד למקפליי בהמון תחומים אצל המון אנשים. אבל זה כבר נגמר! מקפליי התפתחו לכיוון שונה לגמרי והכינוי הזה רק הורס להם וגורם לאנשים אפילו לא לנסות לפעמים כי מה לעשות.. לא כולם מתים על באסטד והיו יכולים לאהוב את מקפליי אם לא הייתה ה"דעה הקדומה" הזאת! כרגע באסטד כבר לא קיימים יותר כלהקה ובגלל זה כבר אין למקפליי ממש מיכשול בדרך להיות הלהקה מספר 1 בבריטניה. ואפילו טום אמר את זה
משום מה אני בטוחה ששכחתי משהו.. אני אוסיף אחר כך!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif אמממ...

את אומרת שהכרת את מקפליי בינואר 2003, או כבר בשנת 2003? כי לא הגיוני בינואר 2003, אז באמת עוד לא היו דיבורים עליהם [אולי רק בחדרי חדרים בחברת התקליטים שלהם
]. אבל נשמע לי הגיוני שהכרת אותם כבר ב2003, כי גם אני הכרתי אותם באותה שנה... ואח"כ הייתה ציפייה ארוכה של כמה חודשים עד שסוף סוף הסתובבו דברים עליהם ברשת,אני זוכרת את זה - הייתי משתגעת שלא כתוב עליהם עוד שומדבר. אבל בהחלט היה שווה לחכות
! וגם ההופעה הראשונה שלי הייתה שבאסטד הציגו אותם, אני זוכרת שמזה התרגשתי לראות הופעה ראשונה שלהם...
אייטמים בעיתונים היו עליהם הרבה לפני שהם הוציאו את הסינגל, משם דיי הכרתי אותם.

DesertRose7

New member
כן הבנת נכון..

מ-2003 ולא מינואר 2003! מסביבות נובמבר 2003 ככה.. כמו שאמרתי.. עוד מלפני שהיו אייטמים עליהם ומישהו הכיר אותם... עוד כשבאסטד דיברו עליהם כעל להקה שצריך לבדוק ואף אחד לא מכיר- ובאמת אף אחד לא ממש הכיר..חיחי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo2.gif

את ממש כמוני, ממש! גמאני הכרתי אותם בנובמבר 2003! ואם אני לא טועה אז כבר בדצמבר הייתה כתבה עליהם באיזה עיתון...
וואו זה ממש מטורף, תראי איזה השפעה הייתה לבאסטד עליהם. כאילו אני מניחה שאת רצית לשמוע אותם בגלל שבאסטד דיברו עליהם. וזה יצר מצב שהיו להם מעריצים [נו עזבו את זה שאלה לא ממש מעריצים אלא יותר גרופיות של באסטד שפשוט סוגדות לכל מילה שיוצאת להם מהפה
] עוד לפני שהם הוציאו סינגל אחד! זה ממש מאגניב, וגם ממש עזר להם

loner in love

New member
טוב הגיע זמני

אוקיי כמו ששחר אמרה היא הכירה לי אותם.. ראיתי את דאגי בתמונת תצוגה שלה במסנג'ר ושאלתי אותה מי זה והיא אמרה זה דאגי מקפליי 5 קולורז עוד לא יצא תורידי! לא הורדתי! גאד נואוז וואי פשוט לא הורדתי! אחרי כמה זמן לא זוכרת אם יצא לנו לדבר עליהם שוב או לא אבל אני צפיתי לי באמטיוי הרגיל (עוד לא הכרתי את באסטד אפילו) וראיתי קראשד דה וודינג של באסטד... משום מה הייתי בטוחה שזה מקפליי והשארתי את הקליפ רק כדי לבדוק אם בסוף כתוב שזה של מקפליי... ואז ראיתי שזה של להקה אחרת אפילו לא נקלט לי השם אני חושבת... ואז אחרי כמה ימים שוב ראיתי אמטיוי רגיל והיה 5 קולורז... עכשיו ראיתי שזה באמת מקפליי אז התלהבתי "יאאא הנה הלהקה ששחר אוהבת" אחרי שראיתי את הקליפ הורדתי את השיר, ביקשתי משחר מידע ובסופו של דבר נכנסתי לפורום בהיידפארק והתחלתי להכנס לעניינים... חזק! תכלס למרות שכביכול זה התחיל מהתמונה של דאגי לא התחלתי לאהוב אותם בגלל המראה... אז כשראיתי את הקליפ יותר התייחסתי לשיר (כדי לראות ממה שחר כל כך מתלהבת) מאשר הסתכלתי על איך הם נראים, אבל המראה זה לא מה שגרם לי לאהוב אותם. ברור שלראות את דאגי על המסך זה פלוס רציני... אם ההרכב היה שונה זה לא היה אותו דבר... דבר ראשון עד כמה שתרצו אם זה היה הרכב שונה השירים לא היו אותו דבר... כי השירים זה מה שחברי הלהקה נותנים... זה לא כמו להקה שקונה את השירים מאיזה חברה (ע"ע רוני סופרסטאר) ואם חברי הלהקה היו שונים זה לא משנה כי השירים היו נשארים אותו דבר פה השירים היו משתנים לגמרי, ואולי אפילו הסגנון השירים זה חברי הלהקה... חוץ מזה כמו שכבר אמרו כל אחד מהם מאוד מיוחד וכל אחד תורם את שלו ללהקה - אם זה בשירים, או בסתם צחוקים בראיונות... זה היה לגמרי לגמרי לגמרי אחרת אם מקפליי לא היו טום דאגי הארי ודני. לגמרי. אני שונאת את הכינוי הזה. ברור שבהתחלה זה התבקש כי באסטד הם אלו ש"הביאו את מקפליי לעולם" והם אלה שהכירו לנו אותם... אבל אחרי שמיעה של בדיוק 2 שירים אפשר לקלוט שהסגנונות של שתי הלהקות מאוד שונים... ואני לא חושבת שאני צריכה לפרט הקשר שלהם עם באסטד נתן להם פוש רציני בהתחלה... הרבה אנשים התחילו לאהוב אותם (כולל כמה מכם) בגלל שבאסטד אמרו את השם הזה אם באסטד לא היו מציגים אותם אני חושבת שהם היו מתפרסמים, אבל לא בכזאת מהירות. ובטח שהם לא היו עוברים כל כך הרבה דברים בשנה אחת כמו שהם עברו ב2004. וגם עובדה שאחר כך יותר ויותר אנשים שלא אוהבים את באסטד התחילו לשמוע ולאהוב אותם- לא בגלל באסטד. אבל התפקיד של באסטד בפרסום של מקפליי מתחיל ונגמר בפרסום הראשוני. אם זה לא היה רק בהתחלה, וההצלחה של מקפליי היתה תלויה בהצלחה של באסטד, מקפליי היו נופלים יחד עם הפירוק של באסטד. העובדה שזה לא קורה, והעובדה שעם כל הכבוד לבאסטד מקפליי פרצו לשיאים חדשים מאז שהם התפרקו, מוכיחה שבאסטד זה לא הסיבה היחידה שמקפליי קיימים פה ומצליחים כמו שהם מצליחים. באסטד עזרו בהתחלה, מקפליי מצאו לעצמם את הדרך משם. אני חושבת שזהו, אם יהיה עוד אני ארשום

DesertRose7

New member
איזה נוסטלגיה..

כאילו אנחנו מדברות על לפני שנים.. כולה שנה שעברה!!

למעלה