בא לי גם!
אוקיי- הכרתי את מקפליי דרך באסטד.. אני כהרגלי הורדתי שירים של באסטד וראיתי בקובץ אחד שהם במסע הופעות משותף עם וי ומקפליי.. אני אישיתי חשבתי לעצמי:"טחח הם בטח נשמעים כמו קרפד עם איך שםה נראים" (ועוד ראיתי את דאגי כשאמרתי את זה! איך יכולתי!?" קיצר אז ראו קטע קצר של פייב קולורז ואני ככה רושמת בחיפשו למילים את המשפט היחידי שזכרתי: every body want's to know her name אז אוקיי מצא לי וחיפשתי בקאזה.. הורדתי ובמקריות ידעתי את השמות שלהם-מרוב שהם נדחפו לסירטונים בל באסטד
רק שלהארי חשבתי שקוראים טום וטום סתם חשבתי שהוא גוש קטן... ואסוררררררררררררר שלמקפליי יקראו באסטד ג'וניור! באסטד הם היסטוריה בפני עצמה מקפליי הם נשמעים כמו היסטוריה (שנות ה-60..) באסטד זו מוזיקה מודרנית עם הצלחה מיידית בלי אף להקה מנוסה יותר שתדריך אותם.. למקפליי למשל היה את ג'יימס שעזר להם.. טום עזר גם לבאסטד בכתיבת שירים אבלל הוא לא עזר בפירסום והכל.. צ'אז עזר להארי בתופים (לא מזמן גילו לי שהוא המתופף בקראש ד'ה וואדינג!!)בכל סירטון שני של באסטד יש את מקפליי.. כאילו הם בכוונה רוצים לעזור להם להתפרסם ו... לדעתי הם להקות שונות שפשוט באו מאותו המקום! זהו
אוקיי- הכרתי את מקפליי דרך באסטד.. אני כהרגלי הורדתי שירים של באסטד וראיתי בקובץ אחד שהם במסע הופעות משותף עם וי ומקפליי.. אני אישיתי חשבתי לעצמי:"טחח הם בטח נשמעים כמו קרפד עם איך שםה נראים" (ועוד ראיתי את דאגי כשאמרתי את זה! איך יכולתי!?" קיצר אז ראו קטע קצר של פייב קולורז ואני ככה רושמת בחיפשו למילים את המשפט היחידי שזכרתי: every body want's to know her name אז אוקיי מצא לי וחיפשתי בקאזה.. הורדתי ובמקריות ידעתי את השמות שלהם-מרוב שהם נדחפו לסירטונים בל באסטד