דיון

may90

New member
בא לי גם!

אוקיי- הכרתי את מקפליי דרך באסטד.. אני כהרגלי הורדתי שירים של באסטד וראיתי בקובץ אחד שהם במסע הופעות משותף עם וי ומקפליי.. אני אישיתי חשבתי לעצמי:"טחח הם בטח נשמעים כמו קרפד עם איך שםה נראים" (ועוד ראיתי את דאגי כשאמרתי את זה! איך יכולתי!?" קיצר אז ראו קטע קצר של פייב קולורז ואני ככה רושמת בחיפשו למילים את המשפט היחידי שזכרתי: every body want's to know her name אז אוקיי מצא לי וחיפשתי בקאזה.. הורדתי ובמקריות ידעתי את השמות שלהם-מרוב שהם נדחפו לסירטונים בל באסטד
רק שלהארי חשבתי שקוראים טום וטום סתם חשבתי שהוא גוש קטן... ואסוררררררררררררר שלמקפליי יקראו באסטד ג'וניור! באסטד הם היסטוריה בפני עצמה מקפליי הם נשמעים כמו היסטוריה (שנות ה-60..) באסטד זו מוזיקה מודרנית עם הצלחה מיידית בלי אף להקה מנוסה יותר שתדריך אותם.. למקפליי למשל היה את ג'יימס שעזר להם.. טום עזר גם לבאסטד בכתיבת שירים אבלל הוא לא עזר בפירסום והכל.. צ'אז עזר להארי בתופים (לא מזמן גילו לי שהוא המתופף בקראש ד'ה וואדינג!!)בכל סירטון שני של באסטד יש את מקפליי.. כאילו הם בכוונה רוצים לעזור להם להתפרסם ו... לדעתי הם להקות שונות שפשוט באו מאותו המקום! זהו

loner in love

New member
אוי זה מזכיר לי

שאני גיליתי שהארי בקראש דה וודינג ושחר כזה טוב שנזכרת!

SurfeR Babe

New member
רעיון מעולה../images/Emo45.gif

אוקיי זה הולך לצאת ממש ארוך .. יאבאלה .. אני , למרבה הפלא , לא הכרתי את מקפליי מבאסטד . שמעתי את באסטד בפעם הראשונה באמטיוי היטס כשהייתה לנו תקופת נסיון עם התבל ( הנוסטלגיה .. ) וראיתי את Year 3000 . חשבתי לעצמי שזה שיר ממש חמוד אבל זה היה איזה שבוע לפני שהפסיקו לנו את החבילת מוזיקה ושבוע אחרי שבכלל גיליתי את הערוץ הזה . בכל מקרה , קצת לפני האמצע של 2003 , החזירו לנו את כל הערוצים לעוד תקופת נסיון ( לא ממש הבנתי למה , אבל עם הם מתעקשים , למי אכפת ? ) וקצת אחרי שקיבלנו את זה התחיל Crashed The Wedding להתנגן לו . אחרי זה היה את Who's David שממש אהבתי וגרם לי ממש ממש לאהוב את באסטד . ואז גם יצא 5 Colours In Her Hair . מתתי על השיר הזה , ומשום מה , בקושי שמו אותו . הייתי משאירה את היטס דלוק כל היום רק כדי לראות , או יותר נכון לשמוע , את השיר . אחרי כמה שבועות נפתח הפורום , ורק אז גיליתי שמקפליי חברים של באסטד . ממש התלהבתי כי ממש אהבתי את שתי הלהקות והחלטתי שאני מתחילה לחפש על שתיהן חומרים . אחרי כמה זמן גיליתי שאשכרה יש דברים טובים בעיתונים הבריטיים האלה , והחלטתי לקנות אחד . אני לא יודעת למה , אבל חיכיתי למאי , שזאת בעצם הייתה הפעם הראשונה שהלכתי לקנות ( אם לא מחשיבים את הפעם הזאת לפני לא יודעת כמה שנים שאחותי ואני ממש רצינו טיוי היטס כי היה שם מלא מדבקות קטנות כאלה של S Club 7 ופייב , וממש אהבנו אותם אז , אז הכרחנו את אמא שלי לקנות לנו .. טוב לא משנה זה לא העניין פה ) . בכל מקרה , היה TOTP עם באסטד על השער וטיוי היטס עם מקפליי . בקושי הכרתי את מקפליי אז וממש רציתי את של באסטד , אבל חברה שלי אמרה לי שיותר שווה לקנות על הטיוי היטס כי הרבה יותר חדש , וגם היו שם איזה ליפגלוסים משהו , לא זוכרת . בקיצור , קניתי את הטיוי היטס והראיון שם היה כל כך חמוד והם כולם היו ממש ממש חמודים וגם היה ראיון עם באסטד אם אני לא טועה , ואז היה את הקליק . אבל קליק ממש ממש גדול .. בקשר למראה - אין לזה בכלל השפעה .. האמת שבפעם הראשונה שראיתי אותם לא ממש התלהבתי מאיך שהם נראים (אני יודעת . למה , אתן שואלות , אני גם לא יודעת ) , וגם ממש ממש אהבתי את השירים שלהם . אבל אם מקפליי לא היו דאגי , טום , הארי ודני ( ולא , זה לא לפי סדר עדיפויות .. אולי חוץ מזה שדאגי ראשון .. ) זה לא היה מקפליי . דבר ראשון , באמת , כמו שחן אמרה , הם כתבו את השירים אז די אין סיכוי שהיו אותם שירים , ודבר שני , הם כל כך הרבה יותר אמיתיים ממפורסמים אחרים שאני מכירה , וזה כל כך יפה , כי הם בכלל לא מזוייפים , ואני יודעת שאם הם לא היו הם, ונניח אפילו שהיו להם אותם שירים , לא הייתי אוהבת אותם אותו דבר . בקשר לכינוי , וכן , אני יודעת שזה מגילה אבל מה אני אעשה , לא . פשוט לא . הקטע שממש מעצבן זה שדווקא אחרי שהם התפרקו מזכירים את זה עוד פעם , כי הם כאילו היורשים שלהם .. בטח הם ממש ממש מתעצבנים מזה . ברור שבאסטד עזרו להם עם הקטע של הפרסום , אבל רק בהתחלה , וזה בכלל בכלל לא נחשב עכשיו . המוזיקה שלהם היא שלהם . אפילו עם ג'יימס עוזר להם וטום עזר לבאסטד עם הכתיבה , זה עדיין השירים שלהם עם אופי שלהם . זה שהאופי שלהם דומה , לא אומר שהמוזיקה שלהם אותו דבר . מזה סליחה על המגילה , אבל ממש היה לי בא לכתוב .. חח אני מוזרה מאוד , אני יודעת ..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo3.gif

אל תתנצלי על האורך, דווקא היה ממש מעניין לקרוא. וחוצמזה זה הרעיון של הדיון הזה
ואני ממש מסכימה איתך בקטע שמקפליי אמיתיים יותר מסלבריטיז אחרים... ובקליפ של You've Got A Friend הם גם דיי הוכיחו את זה! ובכלל כל ההשתתפות שלהם בRed Nose Day הוכיחה את זה. כי יש הרבה סילברטיז שתורמים והכל, אבל רובם רק תורמים ולא באמת יוצאים לשטח לראות את כל הזוועות שקורות
[שחס וחלילה לא תשבר להם ציפורן או משהו
] ח"ח על האורך

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo2.gif

את לא הוספת אותי [או שכן והאייסי העקום שלי לא מראה לי
], ולי אין את המספר שלך...

SurfeR Babe

New member
זהו .. במיוחד הקטע עם אפריקה ..

יש כאלה שהולכים לשם רק בשביל שיצלמו אותם עושים מעשים טובים ויאללה .. הקטע איתם זה שרואים שהם באמת לקחו איתם המון דברים משם ו .. לא יודעת איך להסביר את זה ..

loner in love

New member
../images/Emo45.gif

כולנו פה כתבנו מגילות חחח אני גם ממש מסכימה איתך בקטע הזה שהם ממש אמיתיים... הם לא מזויפים כמו סלבריטיז אחרים שחושבים שהם יותר טובים מכולם ומתנשאים על כל העולם יכול להיות שזה בגלל שהם יחסית בהתחלה ודי תמימים, אבל אני מקווה שהם ישארו ככה! שובבים שובבים אבל נשארים עם רגליים על הקרקע אני מתה על זה אצלהם! גם אצל באסטד זה היה ככה!

SurfeR Babe

New member
כן .. רק שבאסטד יותר מופרעים ..

לא ממש יודעת איך להסביר את זה .. גם אני מקווה שהם יישארו ככה כי זה עושה אותם מי שהם .. הם אף פעם לא מרגישים כאילו הם יותר טובים מאנשים אחרים , אפילו שמפורסמים אחרים אומרים את זה , רואים איך הם מפונקים והכל .. אצלם , כמעט כל פעם שמדברים איתם על זה , הם מודים על כל מה שהם קיבלו , ולאדעתי זה ממש יפה שהם לא לוקחים את זה כמובן מאליו ..

T a l14

New member
אוקי...

הנה זה מתחיל- אמצע כיתה ז'. הלכתי לקארין. היא הייתה בתקופה שהיא רק התחילה אשכרה להעריץ את מקפליי ובאסטד, ולא יכולתי להתעלם מזה. שאלתי אותה מי הם, מה הקטע וכל מיני שאלות. היא הכירה לי אותם ועוד לפני ששמעתי שיר אחד, העיניים שלי נחו על דאגי. כן, בגלל היופי. וכן, הייתי שטחית ביותר. היא צרבה לי את הדיסק, והתחלתי לשמוע אותו. אחרי כמה זמן, פשוט התנתקתי לגמרי מכל המוזיקה ושכחתי ממקפלי לגמרי. כיתה ח'. אני זוכרת ששוב באתי אל קארין (אתם לא יודעות איזה מתנחלת אני כשזה קשור בבית של קארין), וראיתי את כל הפוסטרים של באסטד ומקפליי. התחלתי לרדת על באסטד, ועל כמה מכוערים הם. שוב, הייתי שטחית ביותר. אני לא זוכרת איך זה ממש קרה, אבל מאותו רגע שעמדתי בחדר שלה וירדתי על באסטד, הם לא יצאו לי מהראש. הייתי הולכת אל קארין כל יום (כן, כל יום!) והיא הייתה מראה לי קליפים של באסטד ומקפליי, היא הייתה צורבת לי דיסקים וכל מיני דברים כאלה. אחרי כמה זמן, הבנתי שאני לא צריכה להיות כ"כ תלויה בקארין בקשר לכל מה שקשור בבאסטד ומקפליי. התחלתי לכתוב בפורומים (פורום, של יערה) ולחפש עליהם מידע. אחרי שראיתי את כל הקליפים והכל, ממש התחלתי לחבב אותם, יותר בגלל האופי. ולא יודעת איך, הקליק פשוט היה שם, מכיתה ז', והוא שרד את כל הרגעים שלא הייתי מוציאה מילה שקשורה לבאסטד ומקפליי. הוא פשוט היה נמצא שם. בקשר להרכב-מקפליי זה מקפליי. מקפליי זה דאגי טום דאני והארי. ואף אחד לא יוכל לשנות את העובדה הזאת. נקודה. אני די חוזרת על מה שאנשים אמרו אבל זה מה שאני חושבת. מקפליי הם אמיתיים. הם לא מתביישים מאפחד, ם יגידו מה שהם חושבים, והם פועלים ע"פ הרגשות שלהם. ועל התכונות האלה אני כ"כ מעריצה אותם. על הילדותיות, החוצפנות (לפעמים), ועל המתיקות. מקפליי זה מקפליי, ואף אחד לא יוכל לשנות את זה. טופ, מקפליי ג'וניורס. לא ממש אוהבת את זה. באסטד ומקפליי הם שתי להקות שונות ביותר, וזה שמקפליי קיבלו פור ענק בקרירה בגלל באסטד לא משנה את העובדה שהם שונים. יש כאלה אומרים שהשירים מדברים על אותו דבר. אבל כל להקה כותבת על מה שהיא מרגשה ועל הדברים שהיא עוברת אז לא יכול להיות שהשירים הם אותו הדבר. לפעמים הרעיון חוזר על עצמו אבל בטח לא בגלל שזה נחשב משהו מנצח במוזיקה, אלא בגלל שזה מה שאנשים בגיל שלהם עוברים, והם לא יתחילו לכתוב דברים מזוייפים רק כדי לא להדמות לדבר מסויים.

SurfeR Babe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo27.gif

( בקשר לשני הפסקות האחרונות .. בקשר לשאר אין לי הרבה מה להסכים כי זה קרה , וזהו .. ) אבל אל תחשבו שהיא מתנחלת או משהו , אני פשוט גרה מול הבי"ס , אז זה קל לאנשים לבוא אליי .. זאת הייתה תקופה שגם עוד חברה ממש טובה שלנו ( אנחנו מין שלישיה כזאת ) הייתה גם באה אליי כל יום ועוד חברה ממש טובה שלי .. בכל מקרה זה לא העניין פה , רק רציתי להגיד שהיא לא מתנחלת וזהו .. הא האאאא איזה כיף זה לגור מול הבי"ס .. חיחי קצת משמין אבל , אין את ההליכות לבי"ס אז צריך להשלים את זה בדרכים אחרות ..

MiChElLe182

New member
איזה מזל...טוב שהבהרת את הנקודה

בסוף היינו עלולות לחשוב חס וחלילה שהיא מיתנחלת אצלך
גם אני ושרה גרות ליד בצפר....זה כ"כ שימושי

loner in love

New member
זה לא מציק?

חברה שלי גרה מול הביצפר הקודם שלי, והצלצול מעיר אותה כל בוקר! ואנחנו לא לומדים יום שישי והביצפר ההוא כן אז כל יום שישי ב8 היא קמה מהצלצול!

sarahhh

New member
לא....

אני ומיכל גרות קרוב לבית ספר אבל לא עד כדי כך שנישמע את הצילצול
אז זה ממש טוב

SurfeR Babe

New member
אני שומעת את הצלצול מהבית ..

אבל הוא לא עיר אותי .. אבל זה די טוב .. אם אני מתחילה בשמונה וחצי והלכתי להתקלח אז אני יודגעת מתי רבע לשמונה , וכן , זה מידע שימושי ..

loner in love

New member
אני יודעת...

הלוואי והיה לי את זה! אני מתעקבת במקלחת 20 דקות בבוקר שזה המוווון וחברה שלי גרה צמוד לביצפר.. זה רע! ועוד עכשיו הגבירו להם את הצלצול

למעלה