הגמד והענק

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif הגמד והענק

אוקיי, אני חושבת שהפורום זקוק לקצת פעילות מגבשת, אז חשבתי "למה שלא נשחק הגמד והענק?" [טוב נו, זה גם בדיוק מה שעושים אצלי בפורום
].
בכל מקרה, מה זה המשחק? כל מי שרוצה להשתתף תשרשר לכאן
, אח"כ אני אסדר את כולן בזוגות. אחרי שאסדר את הזוגות אני אשלח לכל אחת מסר ואגיד לה מי הענקית שלה [כלומר, למי היא צריכה לדאוג]. אתן תפתחו שמות משתמש חדשים - נגיד ואני הגמדה של שחר אז אני אפתח ניק "הגמדה של שחר" [או אם זה תפוס אז "הגמדה של שחרע/שחר 1 וכו']. בעוד כמה ימים אני אפתח שרשור "הגמד והענק" שבו כל גמדה תשרשר לענקית שלה כלמיני דברים חמודים [תמונות, לינקים וכו']. המטרה היא לעשות לענקית שלכם את היום
. עוד שבועיים/שלושה [תלוי כמה זמן תרצו שהמשחק ימשך], נפתח את השרשור האחרון שבו כל גמדה תזדהה ותגיד למי היא עשתה. במהלך המשחק אתן מוזמנות לתת רמזים לענקית שלכן כדי שתוכל לנסות לנחש מי אתן. יש מבין? [אם לא, שלחו מסר וכאלה
] אז כל מי שרוצה להשתתף שתשרשר
.
עכשיו, מכיוון שיש המון חדשות ואני אישית בקושי מכירה את כולן ובטח שלא יודעת מה כל אחת אוהבת אני מוסיפה שאלון כדי שתענו עליו ותוכלו לעזור לגמדות שלכן לשים לכן דברים שאתן באמת אוהבות. איך קוראים לך? בת כמה את? תאריך לידה: כיתה: איך את מרגישה? באיזה פורומים את עוד נמצאת? הסרט הכי טוב? שחקן הכי אהוב? שחקנית הכי אהובה? הסרט של כל הזמנים? שיר מסרט שאת אוהבת? סרט מצויר אהוב? השיר הכי אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? דיסק אהוב? להקה אהובה? ספר טוב? ספר טוב שהפך לסרט? סדרה אהובה? סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] *ההודעה נכתבה בלשון נקבה מטעמי נוחות ו... רגע, בכלל יש בנים בפורום? אם כן, סליחה, אבל הרוב קובע
* שתפו פעולה

לושהה

New member
../images/Emo9.gifאופפ למה לא?../images/Emo45.gif

אממ..אז ככה: איך קוראים לך? יובל
בת כמה את? 12 וחצי/= תאריך לידה: 29.9.93 כתה: ז' איך את מרגישה: עכשיו? מעולה
באיזה פורומים את עוד נמצאת: באסטד וסוד, רבלדה, גיים בויז, סימפל פלאן, הארי פוטר-הספר, סקרים ושאלונים. הסרט הכי טוב? ילדות רעות שחקן הכי אהוב? צ'אד מייקל מורי
שחקנית הכי אהובה? קמרון דיאז, קיירה נייטלי הסרט של כל הזמנים? טיטאניק
שיר מסרט שאת אוהבת? Vacation של סימפל מיום בניו-יורק, והשיר נושא של טיטאניק..וגם Take Me Away משישי הפוך.. סרט מצויר אהוב? מלך האריות
השיר הכי אהוב? יש הרבה..אבל Welcome To My Life, Me Against The World וLoner In Love הם כמה מהם.. זמר אהוב? ג'סי מקרטני
זמרת אהובה? קלי קלארקסון דיסק אהוב? McFly-Wonderland Busted-Busted Simple Plan- Still Not Getting Any.. להקה אהובה? באסטד
ספר טוב? "תנו לגדול בשקט" [ההמשך של "קיץ אחד ביחד"] ספר טוב שהפך לסרט? הארי פוטר
סדרה אהובה? מגרש ביתי..The O.C..רבלדה..השיר שלנו..אבודים.. סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? הזה עם המכוניות..לא זוכרת ת'שם/= כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכם- 1. אני מכורה לשוקולד. 2. אוהבת מאוד את דני ג'ונס ואת ג'יימס בורן. 3. וגם את ג'סי מקרטני, צ'אד מייקל מורי, רן דנקר, ואושרי, ערן ואדם מהגיים בויז. 4. אני אוהבת להצטלם. 5. כשאני שומעת שיר, אני חייבת להסתכל על המילים שלו, אחרת אני מרגישה שלא שמעתי אותו. וזהווו
מקווה שלא שיעממתי

m i c k e y 15

New member
אני עונה..חח לא יודעת

בדיוק אם יעשה או לא.. איך קוראים לך? מיכל\מיקי בת כמה את? 15 וחצי תאריך לידה: 9.8.90 כיתה: י' איך את מרגישה?מרגישה פצצות..אחלה באיזה פורומים את עוד נמצאת? באסטד וסוד,סימפל פלאן,גוד שארלוט,אורלנדו בלום,MCR,גרין דיי,סאם41,בלינק 182,מכושפות, סרטי מתח ואימה,סרטים,זיהוי שירים,MTV,פופ,פאנק הסרט הכי טוב? טיטניק,חזרה לעתיד,ספיידרמן,ג'יי ובוב השקט מכים שנית חח שחקן הכי אהוב? ג'סי מקרטני,אלייז'ה ווד,טובי מגוויר,צ'אד מורי,טום וולינג,ג'נסן אקלס שחקנית הכי אהובה? קירסטין דאנסט,הילארי דאף,ג'וליה רוברטס,ג'סיקה אלבה הסרט של כל הזמנים? ריקוד מושחת? חח לא יודעת שיר מסרט שאת אוהבת? HERO מספיידרמן,ושל סימפל מדקה בניו יורק,של טיטניק,סקוטי לא יודע מיורוטריפ סרט מצויר אהוב? מלך האריות
השיר הכי אהוב? וואו הרבה!Basket Case,All The Small Things,Truth Of My Youth ,כל השירים של מקפליי ושל סימפל ושל ג'סי מקרטני ושל יילוקארד זמר אהוב?ג'סי מקרטני,בקסטריט..ווסטלייף,בלו,עברי לידר,הראל מויאל זמרת אהובה?הילארי דאף,מנדי מור,ג'סיקה סימפסון,בריטני ספירס,דסדניז צ'יילד דיסק אהוב? של מקפליי,של ג'סי,סימפל ויילוקארד,וכמובן של סוד ובאסטד להקה אהובה?גיים בויז,Fall Out Boy,Relient K,Yellowcard,The Strokes,Foo Fighters,סימפל,גרין דיי,מקפליי כמובן,סוד ובאסטד,ג'יימי איט וורלד,שוגרקאלט,בלינק 182,סאם41,ניו פאונד גלורי,גוד שארלוט ספר טוב? אהבה עד מוות ספר טוב שהפך לסרט?הארי פוטר..ונרנייה סדרה אהובה? מכושפות,סאמרלנד,שנות ה-70,על טבעי,נמלטים,סמולוויל.האו סי סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? אממ..ארתור? חח,המורדים,מלאך שחור ונשואים פלוס כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1.אני מאוד ביישנית 2.כבר 6 שנים רצוף אני אוכלת לצהריים רק שניצל 3.אני אלרגית לכלבים ויש לי אחת בבית..וגם לקרדית אבק 4.אני ממש ממש אוהבת שוקולד 5.אני הילדה הכי הזויה בעולם! משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? חח לא יודעת חפרתי..

m i c k e y 15

New member
אני אמליץ לך על כמה שאני שומעת

יש לי רק כמה.. Way Away Ocean Avenue Breathing Lights and Sounds Believe Back Home-שיר די שקט ומאוד יפה Miles apart Everywhere הם מנגנים ביחד עם כינורות אז זה יוצא ממש יפה!..ושומעים ממש את הכינורות

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

טלפתיה
.. בדיוק ראיתי את זה אצלך וחשבתי גם לעשות פה.. אני רק מקווה שאנשים ישתפו פעולה איך קוראים לך? שחר בת כמה את? 17 תאריך לידה: 8/7/88 כיתה: יב איך את מרגישה? כרגע.. די עצבנית באיזה פורומים את עוד נמצאת?באסטד וכו', פופ, קלי קלרקסון, אני עוד לא בטוחה אם אני בMTV הסרט הכי טוב? המספריים של אדוארד, X-MEN1/2, סיפור אהבה בלתי נשכח שחקן הכי אהוב? ג'ייק ג'ילנהאול, יו ג'קמן שחקנית הכי אהובה? ריס ויתרספון הסרט של כל הזמנים? וואי קשה.. רומיאו וג'ולייט?! שיר מסרט שאת אוהבת? SWITCHFOOT - DARE YOU TO MOVE סרט מצויר אהוב? היפה והחיה השיר הכי אהוב? כרגע אני מכורה קשות לTHE FOLD - GRAVITY זמר אהוב? רובי וויליאמס, וויל יאנג זמרת אהובה? נטאשה בדינגפילד, ג'וס סטון וקלי קלרקסון דיסק אהוב? HANSON - THIS TIME AROUND להקה אהובה? MCFLY, ARCTIC MONKEYS, THE FOLD. PANIC! AT THE DICO, FALL OUT BOY, THE ACADEMY IS..,the all american rejects, taking back sunday, something corporate טוב אל תתנו לי להמשיך.. ספר טוב? הנעלמים - הרלן קובן
ספר טוב שהפך לסרט? סיפור אהבה בלתי נשכח סדרה אהובה? אבודים, ורוניקה מארס, אוסי, מגרש ביתי סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? בוורלי הילס 90210 כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן –
יש לי כלב שקוראים לו אוזו (כמו המשקה) והוא עבר תאונת דרכים לפני שהוא הגיע אלינו והיה חרש והראש שלו עכשיו עקום.. במקום להסתכל ישר- הוא מסתכל ב5 ס"מ הצידה
הדבר הכי יפה שלא יצא לכם לראות! ועכשיו הוא כבר שומע מעולה
סוף סוף אני וחן קיבלנו את הכרטיסים לשתי ההופעות של קלי
שברתי את השן הקדמית שלי כבר בערך.. 6 פעמים. טוב אחרי הפעם ה6 הפסקתי לספור..
יש לי אובססיה לספונג'בוב
יש לי אוסף של יותר מ40 דיסקים אמיתיים ועוד איזה 40 צרובים
לא ידעתי מה לכתוב.. משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? אני חולת מוזיקה.. אבל ממש ואני אוהבת דברים מקוריים שמכינים לי

m i c k e y 15

New member
סיפור אהבה בלתי נשכח היה ספר??

לא ידעתי!..סרט יפה! אהבתי..במיוחד את שיין ווסט..אאא

DesertRose7

New member
הרבה לפני שהיה סרט

היומן, סיפור אהבה בלתי נכח, מכתב בבקבוק.. כל אלה ספרים מאוד מצליחים של ניקולס ספארקס שהפכו לסרטים

loner in love

New member
../images/Emo45.gifרעיון מעולה!../images/Emo24.gif

איך קוראים לך? חן בת כמה את? 17 תאריך לידה: 13.7.88 כיתה: י"ב איך את מרגישה? חולה
באיזה פורומים את עוד נמצאת? פה ובבאסטד/סוד.. נראה לי זהו הסרט הכי טוב? אפקט הפרפר שחקן הכי אהוב? אדם ברודי
שחקנית הכי אהובה? ג'ניפר אניסטון הסרט של כל הזמנים? גריז חחחח.. מכורה לזה מילדות שיר מסרט שאת אוהבת? בלינק מאמריקן פאי? XD לאדעת חחח סרט מצויר אהוב? ספונג'בוב נחשב? השיר הכי אהוב? יותר מידי זמר אהוב? מאט
זמרת אהובה? קלי
דיסק אהוב? כרגע פול אאוט בוי - פרום אנדר דה קורק טרי להקה אהובה? כרעגע פול אאוט בוי
ופאניק את דה דיסקו ספר טוב? סיפור אהבה בלתי נשכח.. והתחלתי לקרוא צופן דה וינצ'י ספר טוב שהפך לסרט? סיפור אהבה בלתי נשכח חח סדרה אהובה? חברים סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? כל הסדרות המצוירות של פעם כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1. יש לי אובססיה לנעלים [שכוללת חשק לרצות כל נעליים שעולות מעל 300, קניה של נעלים ב420 שקל, כמעט קניה של נעלים ב170 שקל בערך חצי שעה אחרי, ולהוציא הבטחה מאמא שתקנה לי יום אחרי זה ואנס סליפ און XD] ויש לי 4 זוגות אולסטאר, 2 מהן שחורות 2. יש לי אובססיה לחיבוקים וזה הדבר הכמעט יחיד שיכול להוציא אותי מדיכאון מוחלט לאושר מטורף ודי מפחיד 3. אני מתחילה מחר לעבוד במקדונלדס 4. קוראים לי פאנקיסטית כי אני רוצה לטוס ללונדון XD 5. מה עוד? היה לי ורוד בשיער לאיזה שבועיים חח משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אני מאוד אוהבת דיסקים מקוריים
חח

Rowdy Girl

New member
../images/Emo45.gif חח מאגניב [:

איך קוראים לך? קורל בת כמה את? 14 תאריך לידה: 6.3.92 כיתה: ח' איך את מרגישה? כלטוב תודע [: באיזה פורומים את עוד נמצאת? באסטד, נו דאוט ואלייז'ה ווד [: ויש עוד איזה 20 אבל אנלא כותבת שם הרבה
[הודעה בחודש ככה ><] הסרט הכי טוב? בחזרה לעתיד
שחקן הכי אהוב? מייקל ג'יי פוקסXD שחקנית הכי אהובה? נו אנלא יודעת
הסרט של כל הזמנים? בחזרה לעתיד
שיר מסרט שאת אוהבת? what's new scooby doo- simple plan סרט מצויר אהוב? פיטר פן
השיר הכי אהוב? אממממ אני כבר לוידעת
זמר אהוב? ג'יימס בורן
זמרת אהובה? קלי קלארקסון
דיסק אהוב? a present for everyone - busted להקה אהובה? באסטד
מקפליי
פאניק
ויש עוד מלא [*מוזמנים ללכת לראות תשירשור תיקיות שלי שעשיתי במקבאסטד חברתיXP*] ספר טוב? ספר? אפשר פאנפיק במקום? XS ספר טוב שהפך לסרט? צ'ארלי והשוקולדה
[לא שקראתי תספר..] סדרה אהובה? דרייק וג'וש
או.סי
24
ויש עוד כמה
סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? נילס
כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – נו לודעת >< משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] שאני לא יודעת מה לכתוב בסעיף הזה

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifנו ברור:]]

כפרעלייך
. איך קוראים לך? ג'ני
[הכינוי מסגיר אותי:X] בת כמה את? עודמעט 16
תאריך לידה: 27.5.90 כיתה: י' :] איך את מרגישה? פסדר, קצת מעוצבנת, מה איתך?^^ באיזה פורומים את עוד נמצאת? תבדקובכרטיסאישי
הסרט הכי טוב? וואו יש המוןן נלך על אפקט הפרפר
שחקן הכי אהוב? אשטון קוצ'ר,אדם ברודי, איאן סמלהדר
שחקנית הכי אהובה? אנג'לינה ג'ולי?:X הסרט של כל הזמנים? טיטאניק?:] שיר מסרט שאת אוהבת? מלך האריות
, והשיר סיום של אפקט הפרפר של אואזיס.. אךך איזה שיר
סרט מצויר אהוב? מלך האריות
. השיר הכי אהוב? נמ, בנתיים של פיסס של סאם 41
. זמר אהוב? נמ, גיימס בלאנט זמרת אהובה? קלי קלארקסון דיסק אהוב? ברייקאוואי של קלי
להקה אהובה? וואו יש טו מאצ'
ספר טוב? צ'רלי במפעל השוקולד, אני בדיוק קוראת אותו
ספר טוב שהפך לסרט? הארי פוטר? חח סדרה אהובה? "אבודים"
, "חברים","או.סי", "שנות ה-70"... סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? "נשואים פלוס" [שכרגע משדרים את זה בביפ
], ונמ, "צער גידול בנות" כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – * אני מכורה מכורה לצ'יפס [נו בשקיות
] *יש לי אובססיה לנעליים וגרביים *אני אוהבת לאכול- והרבה
*אני אוהבת הפתעות ומתנות
*הסרט שראיתי הכי הרבה פעמים והוא אף פעם לא נמאס עליי הוא "12 במחיר 1" אינלי מושג כמה ראיתי אותו במספרים
משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אני אוהבת מתנות והפתעות וכל מני דברים מקוריים ויפים
הגזמתי אבל חופשי

LeeR4Ever

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

תודה ענבל אחלה רעיון
איך קוראים לך? ענת בת כמה את? 13 וחצי תאריך לידה: 21.05.92 כיתה: ח איך את מרגישה? בסדר
באיזה פורומים את עוד נמצאת? בלו, באסטד, לינזדי הסרט הכי טוב? טיטאניק שחקן הכי אהוב? ג'וש הארטנט, אורלנדו בלום, ליאונרדו דיקפריו שחקנית הכי אהובה? מנדי מור הסרט של כל הזמנים? טיטאניק שיר מסרט שאת אוהבת? -- סרט מצויר אהוב? כל הסדרה של מיקי מאוס- דונאל דאק וכו' השיר הכי אהוב? בלו- בריד' איזי זמר אהוב? לי ראיין
זמרת אהובה? -- דיסק אהוב? באסטד להקה אהובה? באסטד ספר טוב? יש הרבה ספר טוב שהפך לסרט? לודעת סדרה אהובה? כלמיני סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? -- כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – -אני מפחדת מחושך
-אני ממש ממהרת כרגע -יש לי 5 כלבים
משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] ממהרת, סורי

Hip Hop star

New member
משתתפת גם../images/Emo3.gif

רעיון נחמד לירון ענבל
איך קוראים לך?אלה בת כמה את?סוף החודש 15 תאריך לידה:28/3/1991 כיתה:ט' איך את מרגישה?הרגע קמתי,קצת עייפה,אבל בסדר תודה לאל. באיזה פורומים את עוד נמצאת?דסטניז צ'יילד הסרט הכי טוב?טיטניק שחקן הכי אהוב?אממממממ......פול ניקולס שחקנית הכי אהובה?קייט ווינסלנט הסרט של כל הזמנים?טיטניק שיר מסרט שאת אוהבת?wondering child מפאנטום האופרה..ו-nature boy ממולאן רוז' סרט מצויר אהוב?וואו...די הרבה...אלדין,הרקולס,בת הים הקטנה,גופי,מולאן,אנאסטסיה,פיטר פן,שלגיה,סינדרלה...כל קלאסיות דיסני למיניהן..חוץ מאנסאסיה אולי..
השיר הכי אהוב?אמ................ זמר אהוב?דני ג'ונס זמרת אהובה?ביונסה
דיסק אהוב?survivour-דסטניז צ'יילד
להקה אהובה?דסטניז צ'יילד
ספר טוב?Queen Of The Big Time ספר טוב שהפך לסרט?אממממ....פארק היורה?לא..הארי פוטר! סדרה אהובה?קוראים לזה אהבה-אבל זה לא משודר כבר.אז....ורוניקה מארס סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה?סיסי הנסיכה
..לא..מה עוד?אמ..מייטי מקס..ולא חסרות... כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן –1.אני לא אוהבת את דורק אם מישהי עוד לא שמה לב במקרה?
2.לא כולן יודעות שנולדתי בשם ג'ואיליאנה דה קוסטה(ולא ג'ולינה..ג'ואיליאנה
). 3."עליתי" לארץ בגיל שבוע מברזיל. 4.גיליתי די לא מזמן שהייתי בדיסניוורלד באותו זמן שטום,דני,ג'יימס ואחיו היו..אבל לא היו באותם הפארקים באותו זמן..וגם אם כן לא יעתי אז על קיומם
5.אני יודעת יותר ממה שנדמה לכן
משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] גמדה..זה נשמע מוזר
...נמנמנממנמנמנמממשאני אוהבת אותה,ומתנצלת על תחומי העניין של מעניינים כ"כ את כולם?

../images/Emo45.gifכל הכבוד באל|4U

איך קוראים לך? לינה בת כמה את?15 ו-8 חודשים תאריך לידה:13/07/90 כיתה:י' איך את מרגישה?נממ..קצת עייפה ומותשת באיזה פורומים את עוד נמצאת?בראד פיט,אוסי,אבודים,באסטד ודורק ועוד הרבה
הסרט הכי טוב?מועדון קרב,שבעה חטאים,אפקט הפרפר,תעביר את זה הלאה שחקן הכי אהוב?בראד פיט,בן מקנזי,טום וולינג,ג'וש הלוואי,מתיו פוקס,דומיניק מונאהן. שחקנית הכי אהובה?אנג'לינה ג'ולי הסרט של כל הזמנים?אלה שכתבתי בסרט אהוב
שיר מסרט שאת אוהבת?ניימ... Lose yourself של אמינם מ8 מייל. סרט מצויר אהוב?מלך האריות
השיר הכי אהוב?נו יש מלא
זמר אהוב?רובי וויליאמס,ג'יימס בלאנט זמרת אהובה?קלי קלארקסון דיסק אהוב?נייממ להקה אהובה?יש מלא ספר טוב?''התפסן בשדה השיפון'' של ג'יי.די. סלינג'ר ו''מוריד הגשם'' של ג'ון גרישם ספר טוב שהפך לסרט? מוריד הגשם סדרה אהובה?אוסי,אבודים,סמולוויל,נמלטים סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה?כולם אוהבים את ריימונד[למרות שלא ממש נוסטלגית..אבל היא נגמרה והיא הייתה גאונית
]. כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – *אני אוהבת לכתוב *יש לי חתולה שעונה לשם קיטי *כשהייתי בארה''ב ראיתי את סטיבן שפילברג *חולת מוזיקה *אין לי מה לכתוב =[ משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אהמאהמאהמ... לא יודעת

למעלה