הגמד והענק

bar jones

New member
כל הכבוד לירון ענבל !../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

זה רעיון מעולה! תודה רבה לירון ענבל!!!! איך קוראים לך? מור בת כמה את?18 תאריך לידה:5.2.88 כיתה:י"ב איך את מרגישה? לא כל כך טוב... שפעת.. באיזה פורומים את עוד נמצאת? רק באסטד וסוד ומדי פעם אני רק מתעדכנת מה קורה בפורום mtv הסרט הכי טוב? טרויה שחקן הכי אהוב? בראד פיט וג'וש הרטאנט שחקנית הכי אהובה? ג'ניפר אניסטון ורנה זלווגר הסרט של כל הזמנים? נפלאות התבונה שיר מסרט שאת אוהבת? the cardigans- love me סרט מצויר אהוב? מלך האריות השיר הכי אהוב? יש הרבה... כל פעם לפי תקופה... אחרונה אני שומעת הרבה את never dance again זמר אהוב? נו נו... דני ג'ונס זמרת אהובה? מריה מדונה קלי דיסק אהוב? אמממממ המון!! במיוחד מקפליי ובסטד! להקה אהובה? הכי הכי מקפליי וגם בסטד וסוד והקארדיגנז ואודיוסלייב ופלסיבו משפקים סחורה מצויינת גם, ופול אאוט בוי... ספר טוב? צופן דה וינצי היה מעולה ספר טוב שהפך לסרט? בעל זבוב סדרה אהובה? סמאקדאון ומגרש ביתי סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? חחח פוקימון כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1. אני פאנטית של סדר וניקיון 2. אני מפחדת לישון בחושך מוחלט, קל להפחיד אותי בכל מה שקשור לשדים ורוחות 3. בכתה שלי אנחנו 32 בנות, אין אפילו לא בן אחד, למרות שאני בבית ספר חילוני. 4. אני ממש אוהבת עגילים, אני פשוט קונה בכמויות. 5. אמממ... נו אין לי... משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אממממ אני אהבת מוזיקה.. אני אוהבת את דנייייי ג'ונס ואני גם אוהבת מאד מאד שוקולד.. אבל זה לצערך לא תוכלי לממש... ואני גם אאוהבת בדיחות!!

m i c k e y 15

New member
את אוהבת סמקדאון? כאילו

ROW ואת הקברן..וג'יי בי אל..ובוקר טי..חחח יש לי משחק שלהם בפלייסטיישן 2..זה הכי סבבה

bar jones

New member
כן בדיוק את זה!

אני פשוט ממש ממשאוהבת את זה.. ואת ריי מיסטיריו!!!!!!!!

McflyRule

New member
../images/Emo45.gif

איך קוראים לך? אוריאן
בת כמה את? 13 ו-3 ימים תאריך לידה: 12.3.93 כיתה: ז' איך את מרגישה? בסיידר. קצת כואב לי הראש והבטן... מחזור מזדרגג
באיזה פורומים את עוד נמצאת? סוד+באסטד הסרט הכי טוב? לו רק
שחקן הכי אהוב? אין =\ שחקנית הכי אהובה? אין =\ הסרט של כל הזמנים? לו רקקקק שיר מסרט שאת אוהבת? hero אני חושבת שהוא מסרט
סרט מצויר אהוב? חהחה נממ... הסיוט שלפני חג המולד.. וואי נורא מוזר לי להגיד אותו בעיברית.. אני רגילה באנגלית =\ השיר הכי אהוב? השיר של דאגי -- סילנס איס א סקרי סאונד זמר אהוב? דרייק בל זמרת אהובה? קלי קלארקסון דיסק אהוב? מקפליי השני:] להקה אהובה? מקפלייייי
ספר טוב? המממ... יש הרבה:] ספר טוב שהפך לסרט? אחוות הג'ינס (אחוות המכנסיים הנודדים) סדרה אהובה? אין סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? אין חחחחח כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – אין לי מושג.. נראלי אתן יודעות הכל
משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] קיבלתי עכשיו דיסק של סימפל פלאן ודיסק של גוד שארלוט (אני ממש אוהבת את 2 הלהקות) ו.. נמ.. יש לי גיטרה חדשה :] אני מאוד אוהבת את חתולים... וזהו.. נראלי :]

|אבוקדו| רעיון מגניב!! ../images/Emo45.gif

איך קוראים לך? שחר בת כמה את? עוד שבוע בדיוק 14 תאריך לידה: 22.3.1992 כיתה: ח' איך את מרגישה? טוב :) באיזה פורומים את עוד נמצאת? גרין דיי, בלינק182, סימפל פלאן ובאסטד+סאן אוף דורק הסרט הכי טוב? סיפור סינדרלה, קול גדול, שישי הפוך ויום בניו יורק. שחקן הכי אהוב? נמ.. שכחתי איך קוראים לו. נוו זה ששיחק את החבר של הילארי דאף ב"קול גדול" שחקנית הכי אהובה? הילארי דאף [דע! חח] הסרט של כל הזמנים? טיטאניק. אין על הסרט הזה. שיר מסרט שאת אוהבת? הממ.. Take Me Away משישי הפוך. סרט מצויר אהוב? מדגסקר. השיר הכי אהוב? All The Smal Things של בלינק. זמר אהוב? ג'סי מקרטני זמרת אהובה? הילארי דאף ואשלי סימפסון דיסק אהוב? יש מלא! בעיקרון כל האלה של בלינק. וסימפל פלאן. להקה אהובה? גרין דיי אצלי תמיד מקום ראשון. וגם בלינק. ספר טוב? יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון. ספר טוב שהפך לסרט? אחוות הג'ינס. סדרה אהובה? האו.סי וורוניקה מארס. סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? שולחן לחמישה.. כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1. אני אימו. חח סתם. 2. קיבלתי סוף סוף כרטיסים לקלי קלארקסון! ב-26.3 3. יש לי טיול שנתי ב-19 עד ה-21 למרץ. 4. נפלה לי שן לפני יומיים. בעע אני בפיגור. יש עוד אחת שצריכה ליפול
5. יש לי 26 דיסקים מקוריים רק מהשנה האחרונה.. ועוד יותר מ-15 של כל הקטנטנות, מורדים, Now 6+7 וכל החרטא שלי מכיתה ה'. משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? אני מכורה לאימו!!

m i c k e y 15

New member
חחח

רשמתי כמוך בשיר אהוב..וכולן כמעט רשמו שטיטניק הסרט הכי אהוב..חחח

sap sapir

New member
../images/Emo45.gifאיזה רעיון חמוד

איך קוראים לך? ספיר בת כמה את? 15 וחצי תאריך לידה: 11.6.90 כיתה: י איך את מרגישה? מצוין ואת? באיזה פורומים את עוד נמצאת? הייתי בכמה אבל עכשיו אני כבר לא הסרט הכי טוב? הצלצול שחקן הכי אהוב? צ'אד מייקל מארי
שחקנית הכי אהובה? הילארי דאף ולינדזי לוהן הסרט של כל הזמנים? הצלצול שיר מסרט שאת אוהבת? falling for you סרט מצויר אהוב? ארתור השיר הכי אהוב? ואיי יש מלא אבל כרגע helena- mcr זמר אהוב? דנילהה זמרת אהובה? הילארי דיסק אהוב? אמממ להקה אהובה? מקפליי, סוד, בלינק, מיי קימיקל רומנס ספר טוב? לא קוראת ספרים ספר טוב שהפך לסרט? לא קוראת ספריםם סדרה אהובה? חברים ואפקט הפחד סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? גבר גבר כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1. לפעמים אני ממש קרציה 2. אני אוהבת לאכול הרבה אבל משום מה אני לא משמינה 3. אני אוהבת מתמטיקה 4. אני אוהבת לשמור דברים 5. אני כוססת ציפורניים משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אני אוהבת להשתגע

עונה

איך קוראים לך?הדר בת כמה את?15.5 תאריך לידה:28.06.90 כיתה:י איך את מרגישה?בסדר באיזה פורומים את עוד נמצאת?צ'אד מייקל מורי הסרט הכי טוב?מר וגברת סמית' שחקן הכי אהוב?צ'אד מייקל מורי ובראד פיט שחקנית הכי אהובה?ג'ניפר אניסטון הסרט של כל הזמנים?ריקוד מושחת שיר מסרט שאת אוהבת?you'll be in my heart-אשר מטרזן סרט מצויר אהוב?מלך האריות השיר הכי אהוב?wonderful זמר אהוב?אשר זמרת אהובה?קלי קלארסון דיסק אהוב?wondrland להקה אהובה?מקפליי ספר טוב?פרנויה ספר טוב שהפך לסרט?גאווה ודעה קדומה סדרה אהובה?פלורנסיה/מגרש ביתי סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה?קטנטנות כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1.אני אוהבת לקנות בגדים!!2.אני אוהבת לראות טלויזיה להיות במחשב..3.אני אוהבת לצאת בערב עם החברים..4.אין לי אבא 5.יש לי אובססיה לנעליים!! משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אני אוהבת דאגי!!חחח

גונב גם אני רוצה....

איך קוראים לך? לינוי בת כמה את?עוד מעט 15 תאריך לידה: 9/6/91 כיתה: ט איך את מרגישה? סבבה באיזה פורומים את עוד נמצאת? באסטד וסאן אוף דורק הסרט הכי טוב? בקול גדול שחקן הכי אהוב? דרייק בל שחקנית הכי אהובה? הילארי דאף הסרט של כל הזמנים? אין שיר מסרט שאת אוהבת? השיר מהסרט "כנפי הרעם" (שבאסטד שרו..) סרט מצויר אהוב? אין השיר הכי אהוב? יש מלא... זמר אהוב? ג'סי מקרטני זמרת אהובה? אשלי סימפסון דיסק אהוב? אין..זאת אומרת יש יותר מידי להקה אהובה? מקפליי ספר טוב?---------אין ספר טוב שהפך לסרט? סיפור אהבה בלתי נשכח סדרה אהובה? דרייק וג'וש סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? קטנטנות..חח כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1) יש לי 3 גיטרות 2 חשמליות ואקוסטית אחת... 2)יש לי אח "תאום" 3) יש לי ידיד שממש דומה לטום אבל ממש אותו גוף אותו צבע עור אותם נקודות חן..משו מטורף.. 4) אני דתייה..(לא דוסה מסורתית..) 5)איין משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? [תנצלו את הסעיף הזה!] אממ אני הכי אוהבת את דאגי ודני..!!=][=

עדיין תקף?

אם זה עדיין בתוקף אז... איך קוראים לך?ענבל=] בת כמה את?13 וחודשיים בערך.. תאריך לידה:8.1 כיתה:ז'(4) איך את מרגישה?דיי טוב...לכיוון מאושרת... באיזה פורומים את עוד נמצאת?--- הסרט הכי טוב?אמ... שחקן הכי אהוב?אמ... שחקנית הכי אהובה?אמ...הילארי דאף(?!) הסרט של כל הזמנים?--- שיר מסרט שאת אוהבת?what dreams are made of סרט מצויר אהוב? במבי
השיר הכי אהוב?אממ... זמר אהוב?דרייק בל(?!) זמרת אהובה?אבריל לאבין דיסק אהוב?--- להקה אהובה?מקפליי!!!וישראלית-שייגעצ...אבל מקפליי יותר טובים ספר טוב?תלתלים מכושפים ספר טוב שהפך לסרט?יומני הנסיכה סדרה אהובה?אמ..חברים סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה?הא?! כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן –אני גמדה(בערך)-אני שונאת את החיים שלי(לפעמים)-הרבה פעמים חשבתי להתאבד -לכלבה שלי קוראים שושה -היו לי 22 אוגרים! משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד?אממממ

L u L i1

New member
../images/Emo45.gif

רעיון ממש נחמד!
איך קוראים לך?פלור בת כמה את?16 תאריך לידה:5.9 כיתה:י איך את מרגישה?חרא *חולה*
באיזה פורומים את עוד נמצאת?פה ובאסטד הסרט הכי טוב?בחזרה לעתיד
שחקן הכי אהוב?מייקל ג'יי פוקס
שחקנית הכי אהובה?נממ...אין לי הסרט של כל הזמנים?בחזרה לעתידד!
שיר מסרט שאת אוהבת?אממממ....השיר מהטיטאניק...,I dont wanna miss a thing (אירוסמיט) וכמובן- ג'וני בי גוד סרט מצויר אהוב?נמ...בת הים הקטנה
השיר הכי אהוב?מלאא!אי אפשר... זמר אהוב?אין זמרת אהובה?נמ..אין דיסק אהוב?הרבה....אמממ וונדרלנד-אחד האהובים להקה אהובה?מקפליי, באסטד, ילוקארד, סימפל, נוי פאונד גלורי , גרין דיי, בלינק , פאניק,סוד, ועוד ועוד ספר טוב?הנסיך הקטן
ספר טוב שהפך לסרט?ממ...הארי פוטר? סדרה אהובה?נמ...לא רואה הרבה סדרות....נגיד the o.c סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה?אפחת לא תכיר פה-el chavo del 8
כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד?אמממ...אין משו מיוחד:-\ כבר אמרתי הכל נראה לי...

../images/Emo45.gifיאללה גמני!!

איך קוראים לך? שני.. בת כמה את? 13 וקצת.. תאריך לידה: 24.10.92 כיתה: ח'.. איך את מרגישה? סבבה תודה.. באיזה פורומים את עוד נמצאת? SOD ובאסטד.. הסרט הכי טוב? אפקט הפרפר.. שחקן הכי אהוב? ג'סי מקרטני
שחקנית הכי אהובה? ג'ניפר אניסטון.. הסרט של כל הזמנים? טיטניק.. שיר מסרט שאת אוהבת? powerline זה מגופי!!
סרט מצויר אהוב? גופי!!!!! |שליטעעעע| השיר הכי אהוב? Chills In The Evening
זמר אהוב? ג'סי מקרטני
זמרת אהובה? אבריל לאבין |שליטעעע| דיסק אהוב?
Beautiful soul, room on 3rd floor, wonderland
להקה אהובה?
מקפליי, באסטד, דורק, בלינק, דרייק בל[יש להקה כזאת
]
ספר טוב? ה-35 במאי.. ספר טוב שהפך לסרט? הרפתקאות האקלברי פין
סדרה אהובה?
סאמרלנד, מגרש ביתי, THE OC, אוורווד
סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה? נילססססס!!|נוסטלגיעעעע| כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – - אני לא יכולה לאהוב שיר בלי לדעת את המילים שלו.. - אני לא אוהבת מוסיקה ישראלית.. - אני סוגדת לשיער של דייב
- אני חולה על ורודדדד
- אני אוהבת לישון
משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד? אני כמעט תמיד כותבת עם שתי נקודות בסוף משפט..

תיקוןןןןןןןןןן!!../images/Emo122.gif

בשאלה האחרונה.. אני ממש ממש חולההההה על ג'סי מקרטני
ודאגי פוינטר

inbal287

New member
יאללה, אני רוצה לסגור את השרשור.

מי שעוד רוצה להשתתף שתדאג לשרשר לכאן
עד מחר בערב.

Love Bem

New member
../images/Emo45.gif

איך קוראים לך?אמילי בת כמה את?16 תאריך לידה:30/11 כיתה:י איך את מרגישה?בסדר באיזה פורומים את עוד נמצאת?הרבה הסרט הכי טוב?כרגע? אממ...הדייט הראשון שלי! שחקן הכי אהוב?אין הכי אוהבת כמה וכמה... שחקנית הכי אהובה?אין הכי אוהבת הרבה.. הסרט של כל הזמנים?יש הרבה שיר מסרט שאת אוהבת?הטיטניק סרט מצויר אהוב?הפנתר הרוד השיר הכי אהוב?קום אין וויט של מרלין מנסון זמר אהוב?מרלין מנסון זמרת אהובה?איימי לי ושרון דיסק אהוב?הרבה להקה אהובה?הרבה מאודדד ספר טוב?כריסטיאנה ספר טוב שהפך לסרט?הארי פוטר סדרה אהובה?בובספוג ומכושפות סדרה נוסטלגית שאתן מתגעגעות אליה?אממ...מה זה נוסטלגיה? כתבו 5 דברים שאנחנו לא יודעים עליכן – 1.יש לי אובסיסיה לאימו בוי 2.יש לי אובסיסיה לכסף 3.אני לא יודעת מה זה אובסיסיה 4.מה השעה? 5.שאין לי שעון משהו שהיית רוצה שהגמדה שלך תדע במיוחד?אהה?מה השעה?

למעלה