חבר'ס-I'll Be Ok יוצא היום!!! שרשור בהצלחה וכאלה [כולנו יודעות שהוא יכנס למקום ראשון]
I inbal287 New member 15/8/05 #1 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifחבר'ס-I'll Be Ok יוצא היום !!! שרשור בהצלחה וכאלה [כולנו יודעות שהוא יכנס למקום ראשון ]
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifחבר'ס-I'll Be Ok יוצא היום !!! שרשור בהצלחה וכאלה [כולנו יודעות שהוא יכנס למקום ראשון ]
L loserontheloose New member 15/8/05 #3 ועוד שבוע יהיה לי את הסינגלים... כי חברה שלי לורה, שאלוהים יברך אותה, קונה לי אותם בבוקר וישר שולחת.
H Hip Hop star New member 15/8/05 #7 רעה!../images/Emo46.gif לא חשבת שגם אנחנו רוצות! אם הייתי יודעת לפניי..הייתי מבקשת(יפה-בבקשה )שתקנה גם לי,והייתי נותנת גם כסף.בעעעעעעעעעעע
רעה!../images/Emo46.gif לא חשבת שגם אנחנו רוצות! אם הייתי יודעת לפניי..הייתי מבקשת(יפה-בבקשה )שתקנה גם לי,והייתי נותנת גם כסף.בעעעעעעעעעעע
ש שירנוווווווווווש New member 15/8/05 #4 איזה יופי!!! בהצלחה להם!! ../images/Emo57.gif אין לי ספק שהוא יכנס למקום הראשון!!
H Hip Hop star New member 15/8/05 #8 מה פרסומת?!../images/Emo12.gif את חולה..משדרים את זה כל הזמן..אה..שכחתי..אין לך אמטיוי היטס.. ... וחוצמזה..את פיספסת את הבכורה ב-TOTP...חעחעחעחעחעח
מה פרסומת?!../images/Emo12.gif את חולה..משדרים את זה כל הזמן..אה..שכחתי..אין לך אמטיוי היטס.. ... וחוצמזה..את פיספסת את הבכורה ב-TOTP...חעחעחעחעחעח
D DesertRose7 New member 15/8/05 #11 ../images/Emo20.gif שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo20.gif הגיע הזמן שמישהו יעיף את ג'יימס מהפיסגה (עם כמה שאני אוהבת אותו) ומי מתאים אם לא מקפליי?!
../images/Emo20.gif שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo20.gif הגיע הזמן שמישהו יעיף את ג'יימס מהפיסגה (עם כמה שאני אוהבת אותו) ומי מתאים אם לא מקפליי?!
O oriane0 New member 15/8/05 #13 בהצלחה ../images/Emo65.gif בטוח שהוא יכנס למקום הראשון!! גרר איזה שיר... (נראלי כל המשפחה שלי כבר יודעת אותו בעל-פה.. תמיד יש לנו את הדיסקים שהם שלי, אבל של כל המשפחה. כי כולם רוצים לשמוע אותם... חח )
בהצלחה ../images/Emo65.gif בטוח שהוא יכנס למקום הראשון!! גרר איזה שיר... (נראלי כל המשפחה שלי כבר יודעת אותו בעל-פה.. תמיד יש לנו את הדיסקים שהם שלי, אבל של כל המשפחה. כי כולם רוצים לשמוע אותם... חח )
O oriaaaa New member 15/8/05 #14 ../images/Emo57.gif בהצלחה להם!!! ../images/Emo57.gif מקום ראשון זה בטוח!
L loner in love New member 15/8/05 #15 די לעשות להם נאחס!! במצעד הבריטי שום דבר לא בטוח ע"ע קרייזי פרוג עוקף את קולדפליי אז די!! אפשר רק לאחל להם שהם יגיעו למקום הראשון אבל לא לראות את זה כעובדה!! המון בהצלחה
די לעשות להם נאחס!! במצעד הבריטי שום דבר לא בטוח ע"ע קרייזי פרוג עוקף את קולדפליי אז די!! אפשר רק לאחל להם שהם יגיעו למקום הראשון אבל לא לראות את זה כעובדה!! המון בהצלחה
D DesertRose7 New member 15/8/05 #16 גם השבוע יש קרייזי פרוג עם פופקורן.. באמת נראה לי שהגיע הזמן שמישהו יוריד את ג'יימס.. ואני חושבת שמקפליי מסוגלים לעשות את זה..
גם השבוע יש קרייזי פרוג עם פופקורן.. באמת נראה לי שהגיע הזמן שמישהו יוריד את ג'יימס.. ואני חושבת שמקפליי מסוגלים לעשות את זה..
L L u L i1 New member 15/8/05 #17 ../images/Emo45.gif הוא חייב לרדת הג'יימס בלונט הזה...איזה שיר מעצבן! בהצלחה להם!!!