יש לו קול מצחיק
ע ענת ריאן New member 15/8/05 #18 בהצלחה!! נו ברור שייכנס למקום ראשון זה מקפליי *מגלגלת עיינים* אבל במצעד הבריטי באמת אי אפשר לדעת...
D danirit1 New member 15/8/05 #21 בהצלחה לארבעת המוכשרים שלי!../images/Emo57.gif בטח שהם יעלו למקום 1 הרי מי טוב כל כך ומפציץ מצעדים מגיע בצעדי ענק למקום ראשון אם לא מקפליי?! אז בהצלחה בהצלחה מחזיקים אצבעות מישראל שמקפליי יעלו למקום הראשון למרות שהם לא זקוקים לעידוד הזה כי ממילא הם יהיו שם
בהצלחה לארבעת המוכשרים שלי!../images/Emo57.gif בטח שהם יעלו למקום 1 הרי מי טוב כל כך ומפציץ מצעדים מגיע בצעדי ענק למקום ראשון אם לא מקפליי?! אז בהצלחה בהצלחה מחזיקים אצבעות מישראל שמקפליי יעלו למקום הראשון למרות שהם לא זקוקים לעידוד הזה כי ממילא הם יהיו שם
B bustedit New member 15/8/05 #23 good luck!../images/Emo24.gif חעעע איזה כיףףף שיהיה להם המוןןן בהצלחההה שקסיים שלי
C Craz¥ L New member 17/8/05 #26 נכון ליום שלישי מקפליי מקום 1 ויש הפרש גדול של 10.000 עותקים בניהם למקום השני..
D DesertRose7 New member 17/8/05 #27 תודה../images/Emo140.gif איזה כיף.. למרות שזה עוד לא סגור.. מי יודע מה יכול לקרות ב4 ימים?! נקווה שלא נצטרך לדעת חות מזה.. מי יכול על מקפליי?!
תודה../images/Emo140.gif איזה כיף.. למרות שזה עוד לא סגור.. מי יודע מה יכול לקרות ב4 ימים?! נקווה שלא נצטרך לדעת חות מזה.. מי יכול על מקפליי?!
D DesertRose7 New member 17/8/05 #30 לא ג'יימס Babyshambles מקפליי מכרו 18K והבייבי האלה מכרו 8.4K וג'יימס "רק" 8K שניהם ביחד זה לא מקפליי
לא ג'יימס Babyshambles מקפליי מכרו 18K והבייבי האלה מכרו 8.4K וג'יימס "רק" 8K שניהם ביחד זה לא מקפליי