עודדדדדד
« «°•הגמדה של עדי•°» New member 7/10/03 #64 וזהו להיום../images/Emo70.gif עדי מחר מחכה לך הפפתעה חמודה ביותר אז שיהיה לך לילה טוף אוהבת הגמדית
T The £unky §tar New member 7/10/03 #68 ../images/Emo74.gifתודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ואת לא צריכה להתנצל תודה ענקית ותרגישי טוב
../images/Emo74.gifתודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ואת לא צריכה להתנצל תודה ענקית ותרגישי טוב
ה הגמד של לירון New member 8/10/03 #85 לירונווווש../images/Emo70.gif תקשיבי, יש לי בעיות פה בתפוז, הוא מסכים לשלוח הודעות, אבל לא הודעות עם קבצים.. ככה ש.. יש לי בעיה, ובגלל זה אני לא מצליח/ה לשלוח דברים, אני אנסה עכשיו שוב ב- הגמד/ה שלך
לירונווווש../images/Emo70.gif תקשיבי, יש לי בעיות פה בתפוז, הוא מסכים לשלוח הודעות, אבל לא הודעות עם קבצים.. ככה ש.. יש לי בעיה, ובגלל זה אני לא מצליח/ה לשלוח דברים, אני אנסה עכשיו שוב ב- הגמד/ה שלך
ה הגמד של לירון New member 8/10/03 #87 עוודדד../images/Emo70.gif בתקווה שיצליח שוב../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
L L i R o N u S h New member 8/10/03 #89 תודה רבה רבה../images/Emo70.gif איזה דברים יפיםםםםםםםםםםםםםם
ה הגמד של לירון New member 8/10/03 #90 עודדדד../images/Emo70.gif, רק שתביני, שיש בעיה ואני לא יכול/ה בקלות לשלוח הודעות עם קבצים.