רינת!!!!! מהי החיה האהובה עליך?
° ° R I N A T ° New member 4/10/03 #40 אני לא ממש אוהבת חיות .. ../images/Emo4.gif אבל אם כבר .. אממ תני לי לחשוב .. כלבים ! אבל רק הגורים ! שלא נובחים חיחיחי
אני לא ממש אוהבת חיות .. ../images/Emo4.gif אבל אם כבר .. אממ תני לי לחשוב .. כלבים ! אבל רק הגורים ! שלא נובחים חיחיחי
° ° R I N A T ° New member 4/10/03 #19 אמ .. אני אוהבת בעיקר לצאת .. ולבלות המורדים כבר לא כל כך תחום עיניין שלי ..
א אני הגמד של מזי New member 4/10/03 #7 בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif ובוקר טוב הכי גדול למזי המתוקה אני מצטער שזה רק מה שאני יכול לעשות עבורך אז מזי שיהיה לך יום טוב שטוף שמש והכי חשוב תמיד תחייכי והנה משהו קטן
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif ובוקר טוב הכי גדול למזי המתוקה אני מצטער שזה רק מה שאני יכול לעשות עבורך אז מזי שיהיה לך יום טוב שטוף שמש והכי חשוב תמיד תחייכי והנה משהו קטן
ה הגמדה של דינה New member 4/10/03 #11 ../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo128.gif../images/Emo58.gif
° ° R I N A T ° New member 4/10/03 #12 ../images/Emo99.gif צודקת דינה באמת מושלמת אני חולה עלייה .. תמיד שהייתי צריכה אותה היא הייתה שם - בשבילי! כ ות עלייך
../images/Emo99.gif צודקת דינה באמת מושלמת אני חולה עלייה .. תמיד שהייתי צריכה אותה היא הייתה שם - בשבילי! כ ות עלייך
ה הגמדה של דינה New member 4/10/03 #30 ../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif בשבילך
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif בשבילך
° °•°LuLi°•° New member 4/10/03 #27 ../images/Emo54.gifאיזה יפההה זה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
ש שנינוש הפ33ה 1 New member 4/10/03 #28 אני גם רוצה גמד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif
ה הגמדה של דינה New member 4/10/03 #32 אבל את פרשת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif ולדינוששש
ה הגמדה שלthe fox girl New member 4/10/03 #34 דףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תראי מה הכנתי לך! אני פשוט מתה עליך אהובתי!
° ° R I N A T ° New member 4/10/03 #35 בלי להעליב ... זה נראה כמו מודעה לטקס יום השואה .. היית צריכה לעשות משהו יותר צבעוני ועליז .. זה יותר מידי אפור ולא ברור
בלי להעליב ... זה נראה כמו מודעה לטקס יום השואה .. היית צריכה לעשות משהו יותר צבעוני ועליז .. זה יותר מידי אפור ולא ברור
ה הגמדה שלthe fox girl New member 4/10/03 #37 לא הייתי מצליחה לעשות אפקטים אם זה היה צבעוני תסלחי לי דפי פעם הבאה יותר טוב!
ה הגמדה שלthe fox girl New member 4/10/03 #36 מה את אומרת על האפור חשבתי שזה יהיה ככה יותר יפה!! דפי מתוקה דפי מקסימה דפי נשמה וגם חמודה! דפי אהובתי! דפי נשמתי! דפי תעני להודעתי! מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה!
מה את אומרת על האפור חשבתי שזה יהיה ככה יותר יפה!! דפי מתוקה דפי מקסימה דפי נשמה וגם חמודה! דפי אהובתי! דפי נשמתי! דפי תעני להודעתי! מווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה!