הכי החמצה

../images/Emo98.gif

הכי החמצה שלא היתי בהופעה האקוסטית. הכי החמצה (שיר) שלא היה באקוסטית: תענה לי. הכי החמצה שלא באתי למפגש פורום ב: אחת הפעמים שאורית ותום באו. הכי החמצה שלא נפגשתי עם: את הרוב כבר פגשתי. הכי החמצה שלא קניתי עדיין: את מציאות נפרדת, שהלך לי לאיבוד:\ הכי החמצה שאני לא יודע את המשמעות של השיר: המאה ה20. הכי החמצה שבהופעה האחרונה בבית קשת לא היה את השיר: עוד מעט הכי החמצה ש טושה לא היה/היתה איתי בהופעה ב: בית קשת

benrubin

New member
היה תענה לי, אבל לא יצא בדיסק

בגלל שאורית שרה את הבית השני פעמיים

mooshki

New member
../images/Emo41.gif

הכי החמצה שלא היתי בהופעה ב....
האנגר, והאקוסטית. הכי החמצה (שיר) שלא היה באקוסטית:
אממ המאה העשרים. היה? הכי החמצה שלא באתי למפגש פורום ב:
פסח זה היה. נראה לי. הכי החמצה שלא נפגשתי עם:
אממ אני חושבת שכבר פגשתי את כל מי שאני מכירה מהפורום... הכי החמצה שלא קניתי עדיין:
בעשור, את הסינגל של כאילו. (זה היה זה?) הוא היה יפה! הכי החמצה שאני לא יודע את המשמעות של השיר:
אלוהים
הכי החמצה שבהופעה האחרונה ב___בית קשת___ לא היה את השיר:
פעמון מלחמה. הכי החמצה ש__נעמה___ לא היה/היתה איתי בהופעה ב:
בית קשת. ה-הכי החמצה:
שלא הגעתי לכאן כמה שנים יותר מוקדם...

../images/Emo55.gif בא לי.

הכי החמצה שלא היתי בהופעה ב.... הראשונה ("לפני 8 שנים בלילה ה-12"
)
הכי החמצה (שיר) שלא היה באקוסטית: לעוף וקח אותי, ללא ספק. הכי החמצה שלא באתי למפגש פורום ב: האחרון, בחנוכה הכי החמצה שלא נפגשתי עם: אסף
הכי החמצה שלא קניתי עדיין: דיסק של הלייב, יש לי את הדיוידי הכי החמצה שאני לא יודע את המשמעות של השיר: האמת? לא רוצה לדעת. הכי החמצה שבהופעה האחרונה בבית קשת לא היה את השיר: תענה לי
הכי החמצה שעומרי לא היה/היתה איתי בהופעה ב:מעבדה ה-הכי החמצה:עזבו אותי.

...

הכי החמצה שלא היתי בהופעה בהאנגר. הכי החמצה (שיר) שלא היה באקוסטית: לעוף. סוף העולם. כל הסיפור. המאה העשרים. הכי החמצה שלא באתי למפגש פורום ב:לא יודעת.. הכי החמצה שלא נפגשתי עם: הכי החמצה שלא קניתי עדיין: הכי החמצה שאני לא יודע את המשמעות של השיר: כל אחד מפרש אחרת. הכי החמצה שבהופעה האחרונה בבית קשת לא היה את השיר: בס"ת. הכי החמצה שעומרי לא היה/היתה איתי בהופעה ב:מעבדה+רדיו בר, וזמי בעפולה/כנרת. ה-הכי החמצה: שבמציאות נפרדת הם לא עשו את הגרסא המלאה של מלחמה שקטה. ההחמצה הכי גדולה
.

The Kinslayer

New member
דרך אופטימית לפתוח את הבוקר../images/Emo11.gif

הכי החמצה שלא היתי בהופעה ב.... שפיים. הכי החמצה (שיר) שלא היה באקוסטית: המאה העשרים. הכי החמצה שלא באתי למפגש פורום ב: הייתי בכולם. הכי החמצה שלא נפגשתי עם: שטו? הכי החמצה שלא קניתי עדיין: יפית: "תלתל של אורית מהמפגש פורום" הכי החמצה שאני לא יודע את המשמעות של השיר: המאה העשרים. הכי החמצה שבהופעה האחרונה בבית קשת לא היה את השיר: תענה לי
הכי החמצה שאיימי לא היה/היתה איתי בהופעה ב: בית קשת, נורא התגעגעתי אלייה. ה-הכי החמצה: הארוחה שאני דוחה כדי לענות על השאלון הזה.

Niran2

New member
הכי הכי

הכי החמצה שלא היתי בהופעה ב.... האנגר ובאקוסטית הכי החמצה (שיר) שלא היה באקוסטית: לעוף, WDYG הכי החמצה שלא באתי למפגש פורום ב: לא הייתי במפגש פורום הכי החמצה שלא נפגשתי עם: תום ואורית :/ הכי החמצה שלא קניתי עדיין: את מציאות נפרדת הכי החמצה שאני לא יודע את המשמעות של השיר: גנבה, כאילו על מה ועל מה זה נכתב הכי החמצה שבהופעה האחרונה בתאטרון לא היה את השיר: תענה לי הכי החמצה ש_____ לא היה/היתה איתי בהופעה ב: ה-הכי החמצה: שלא התחלתי לשמוע אותם כמה שנים אחורה

למעלה