חפר"י סוף שבוע

../images/Emo55.gifחפר"י סוף שבוע../images/Emo55.gif

כתיבה וקריאה מהנה לכולם
או היום או מחר אני אפרסם את הפרק השני של הסדרה שאני כותב

ג ב ש ו ש

New member
אין פרקים היום../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

מה נסגר
חחח
וואוו ההודעות בפורום הזה יורדות מהר בחיים לא ראיתי דבר כזה

soy rebelde

New member
כן, בטח שאת יכולה לפרסם!!

שרשור החפר"י הראשון התחיל ביום רביעי אם אני לא טועה..

sapir1000

New member
טוב אז הינה הפרק הראשון!

ואני מבקשת, לא ליגנוב, לקחת, להעתיק שום דבר! כל הזכויות שמורות ליולשיר בת דוד שלי שעזרה לי (עשיתי את זה מימזמן)© שם הטלנובלה: חלומות מתגשמים עם אתם צריכים את השיר הפתיחה, רשימת שחקנים תודיעו לי!

soy rebelde

New member
חחח חשבתי שאמיגו הוא

בן אדם, ורק בסוף גיליתי שהוא
כדאי שתוסיפי את רשימת השחקנים והחיות

sapir1000

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די נקרעתיייייי טוב הינה הוספתי לפה את רשימת השחקנים דרך אגב לכלב באמת קוראים אמיגו

soy rebelde

New member
חחח אוקי ../images/Emo9.gif

ד"א העלתם הצגה של זה? בגלל שיש שמות של שחקנים..

sapir1000

New member
מה?! הצגה?! חח לא.. כנסי..

אנחנו עושים טלנובלה
ועם זה יהיה יפה זה יהיה בערוץ המקומי חחחחח
"הטלנובלה הראשונה בערוץ המקומי"

soy rebelde

New member
אההההה!

אז שיהיה
עם הטלנובלה, ואולי היא תגיע גם לערוץ ויוה

eveligne406

New member
סיימתי את הנובלה ... =]]

אבל אני לא אפרסם אותה עכשיו כי אחי הקרצייה צריך לפרסם..וכמובן שאני לא אפרסם את כל הנובלה במכה אחת...חח תצטרכו לחכות..

../images/Emo40.gifאהבה חרוטה בנשמה-פרק 2../images/Emo40.gif

לקריאת הפרק הקודם לחצו כאן!!! דניאל מגיע לכתובת שמסר לו מיכאל בפלאפון ומצלצל בדלת הכניסה לביתו. מריה פותחת לו את הדלת ושואלת "את מי מבקש?". הבעת פניה מבשרת אהבה ממבט ראשון וכאשר סיגל יורדת במדרגות כדי לקבל את פני האורח היא נדהמת למראה עיניה – בחור יפה תואר אשר מזכיר בכל חלקי גופו את אהוב לבה מן העבר. את אהוב לבה שלא הצליחה לשכוח ולא תצליח לעולם.
חופים הם לפעמים געגועים לנחל ראיתי פעם חוף שנחל עזבו עם לב שבור של חול ואבן והאדם והאדם הוא לפעמים גם כן יכול להישאר נטוש ובלי כוחות ממש כמו חוף. גם הצדפים כמו חופים, כמו הרוח, גם הצדפים הם לפעמים געגועים לבית שתמיד אהבנו אשר היה ורק הים שר לבדו שם את שיריו כך בין צדפי לבו של האדם שרים לו נעוריו.
פרק 2
מיכאל שכח לגמרי מההתחייבות שלו לדניאל ומגיע לאסוף את אמו מביתה ומסיע אותה לביתם של יגאל וקרן, הוריה של אפרת. אגם ממשיכה לדגמן ואלכס מגיע לבקרה באותו זמן. הוא מסתכל עליה בכזאת אהבה ותמימות. היא מבחינה בו, היא מתחילה לשמוח. אלי, המנהל שלה, מבחין במבטיהם אחד לשני ורותח מזעם. הוא חוזר למשרדו: "אגם תהיה שלי, היא תהיה שלי ורק שלי. ומי שיעז לעמוד בדרכי ישלם על כך, הוא ישלם!". סיגל מזמינה את דניאל להיכנס לסלון. "אז אתה מחפש את בעלי אני מבינה...על מה אתה מתכוונן לשוחח איתו, אפשר לדעת?". דניאל מביט בה במלוא האהבה, יודע שזאת אהובתו, אהובתו מהעבר שכה סבלה... "קבענו להיפגש ולדון בענייני עבודה אך אני מבין שהוא לא הגיע עדיין" אומר לה דניאל. "אני ממליצה לך לחכות מספר דקות ואם הוא לא יופיע, תלך" היא ממליצה לו. הוא מביט בעיניה התמימות ונזכר בעבר. "הם הגיעו אבא, הם הגיעו. איפה אמא? איפה היא שאני לא מוצאת אותה בשום מקום..." שואלת אפרת את יגאל אביה בזריזות. "קרן...קרן..." הוא ממלמל. "קרן עזבה את הבית" הוא מספר לה לבסוף. אפרת נדהמת: "מה?!!!!!!". קרן יושבת על ספסל ברחוב וחושבת לעצמה על הרבה דברים שקרו בעבר, היא נזכרת במשפטים שונים, בזמנים אחרים – "אני רוצה את בתך לאישה", "בתי, את תתחתני עם יגאל כי הוא הבעל המתאים לך", "אני לא אתחתן איתו, אני לא רוצה להינשא לבחור שאני לא אוהבת", "את תתחתני איתו כי אין לך ברירה", "אני מכריז עליכם בעל ואישה", "קדימה, תתחילי להוריד את הבגדים", "אגרום לך להרגיש את התחושה של להיות אישה", "עזוב אותי, עזוב אותי אמרתי לך". קרן בוכה. תומר ויונת יושבים במסעדה. "אני רוצה שתפסיקי אחת ולתמיד את הקשר שלך עם משה. גם אחרי שהתגרשתם לבסוף אני צריך להמשיך לסבול את הזקן" מבקש ממנה תומר. יונת עונה לו: "זה לא שאני רוצה להיות איתו בקשר, אבל אתה חייב להבין שיש לנו ילדים משותפים ושזה מאחד אותנו בצורה מסוימת". "אני מרגיש שבזמן האחרון את כבר לא אוהבת אותי" הוא אומר לה. "בחיים אני לא אפסיק לאהוב אותך" היא עונה לו. "אז תוכיחי לי את זה, אני רוצה שתוכיחי לי את זה", תומר דורש ממנה זאת. סיגל אומרת לדניאל שהיא חושבת שמיכאל לא מתכוון להגיע הביתה, היא מציעה לו ללכת. "זה נראה כאילו את מגרשת אותי. למה את רוצה שאני אלך כל כך מהר?" הוא שואל אותה. "זה לא שאני מגרשת אותך... פשוט אני מציעה לך ללכת כי ממש לא נראה לי שבעלי בדרך חזרה" היא עונה לו. "בסדר גברתי, היה נעים לי מאוד לפגוש אותך ואני מקווה שניפגש שוב ובקרוב" הוא אומר לה. "העונג כולו שלי, אדון דניאל" היא אומרת לו. "אבקש ממך שנדבר בלי השטויות האלו, שאת תקראי לי דניאל ואני אקרא לך סיגל" הוא צוחק. "בסדר" היא צוחקת גם כן. דניאל יוצא מביתה ואומר לעצמו: "היא נשארה אותו הדבר, סיגל לא השתנתה בכלל במשך 4 השנים הללו". אפרת מקבלת את פני האורחים ומספרת להם שקרן הייתה צריכה ללכת דחוף לסיים עניין כלשהו בעבודתה. יגאל מפתיע אותה ואומר "תגידי להם את האמת בתי. תספרי להם מה קרה באמת שאמך הייתה צריכה ללכת דחוף". אפרת מופתעת מדבריו של אביה ולא יודעת כיצד לצאת מן הבושה שעברה לפני מיכאל ואמו, יהודית. קרן חוזרת במפתיע ומספרת שהייתה צריכה ללכת לרופא, שמצב בריאותה אינו מבשר טובות. אגם נכנסת במהירות לחדר ההלבשה הפרטי שלה אך לפני שהיא מצליחה לסגור את הדלת אלכס מגיע ונכנס לחדרה. "למה נכנסת?" היא שואלת אותו. "הייתי זקוק לדבר איתך. אני לא יכול יותר לנשום במצב הזה ואני צריך לסיים איתך את העניינים" הוא עונה בפניה. "אבל אני לא רוצה לדבר איתך" היא מגמגמת. "כן? את כל כך בטוחה?" הוא שואל אותה ומתחיל לנשק אותה בחזקה. תומר ויונת מגיעים לביתו והוא לוקח אותה בידיו לחדרו. הוא מפיל אותה על מיטתו ועולה עליה. "עכשיו את תוכיחי לי שאת עדיין אוהבת אותי" הוא אומר לה בשקט. הוא מתחיל להוריד לה את הבגדים ומנשק אותה לאט לאט. מריה לא מפסיקה לחשוב על דניאל. סיגל שואלת אותה שאלה והיא לא עונה לה. "על מה את חושבת או חולמת, מריה?" שואלת אותה סיגל. "מ..מה?? מה שאלת סיגל?" שואלת אותה מריה בגמגום קל. "אפשר לדעת על מי חלמת, מריה?" שואלת אותה שוב סיגל. "על אדון דניאל. מאז שפגשתי אותו אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. התאהבתי בו נואשות ואני אעשה הכל כדי שהגבר הזה יהיה שלי" מתוודה בפניה מריה המשרתת. סיגל נדהמת למשמעה אוזניה.
בפרק הבא ב"אהבה חרוטה בנשמה"
סיגל אל מיכאל: "אפשר לדעת איפה היית אתמול בערב?" מאיה אל משה: "אבא, אני זקוקה לעוד כסף" קרן אל יגאל: "אני חולה במחלה חשוכת מרפא"
נהנתם

soy rebelde

New member
אלמוג ../images/Emo24.gif

כמה דרמה בפרק אחד!!!
אני מאד אוהבת את צורת הכתיבה שלך. כיף לקרוא ולחשוב על המצבים השונים. הקטע כאשר מריה אמרה לסיגל שהיא מאוהבת בדניאל הזכיר לי את הקטע שסלינה מספרת למיה שהיא מאוהבת במיגל, ומיה שתקה חח [טוב בכל זאת זה פורום רבלדה
חח] אהבתי את הקטע שקרן חושבת על משפטים מהעבר.. ורגע, יגאל וקרן לא יודעים שמיכאל עומד להינשא בכלל לסיגל?!?! מחכה לפרק הבא, ואהבתי את ה"מאירועי הפרק הבא"

תגובה../images/Emo13.gif

שמח שאהבת
כן, גם אני מכל הפרק הזה הכי אוהב את הקטע עם קרן שהיא נזכרת בעבר
ומה את אומרת על המשפטים
שאלת אם יגאל וקרן לא יודעים שמיכאל עומד להינשא בכלל לסיגל אבל מיכאל נשוי לסיגל!!!
חשבת שהם מאורסים
טוב, בכל מקרה תדעי שהם נשואים
ולגבי שאלתך, הם יודעים אבל מה לעשות שקרן רוצה את בתה נשואה למיכאל יהיה מה שיהיה
שמח שנהנת לקרוא את "מאירועי הפרק הבא"
והפרק הבא יהיה כשאחזור מהנופש [נראה לי בשישי או בשבת]

soy rebelde

New member
נכון, הם נשואים חח

עכשיו כשאני מסתכלת זה נורא אירוני שיגאל רוצה שבתו תתחתן עם מי שהיא אוהבת ולא בשביל אינטרס, בעוד הוא התחתן עם אישה שלא אוהבת אותו-הוא לפחות למד מהעבר שלא כמו קרן שגורמת לבתה לעשות את אותה טעות שהיא עשתה, להתחתן בלי אהבה
והמשפטים באמת בנויים יפה ולהבין עוד פרטים על קרן ויגאל.. איך היה בבית-כנסת? ותיהנה בנופש!!

אכן כן, יגאל למד וקרן...../images/Emo4.gif

יגאל למד מהטעות שעשה בעבר כאשר נישא לאישה שלא אהבה אותו
אך קרן, היא לא רצתה להינשא ליגאל ולמרות זאת היא מושכת את אפרת ליפול באותה הטעות, או לפחות משהו דומה - להינשא לגבר שמראש הוא נשוי
השאלה היא
למה קרן עושה את זה
על פי זה שהיא חשבה על העבר רק מראה שהיא מצטערת עליו ולמרות זאת היא ממשיכה עם אפרת
וזאת לשאלה, מדוע היא עושה את זה לבתה
היה די בסדר בבית הכנסת
אני לומד יפה ועוד 3 שבועות אעלה לתורה
זה קצת מדאיג אותי
תודה על ההתעניינות
ואני בהחלט אנסה להנות בחופש, עד שיש נופש
תודה גם על זה
ובקרוב אני אנסה לעלות את רשימת השחקנים המגלמים את הדמויות
כמובן, הכל רק בדמיון

soy rebelde

New member
כן..