חפר"י סוף שבוע

ויקח עוד די הרבה זמן עד שתביני אותה

עד שתביני למה היא עושה את זה לבתה, בסביבות פרק 16
, אבל זה כבר
ואני לא מתכוונן לגלות
אבל עד אז יש עוד הרבה זמן והרבה דברים יקרו
אולי מה שאני מרגיש זה לא פחד, אלא התרגשות
אבל אני חושב שכל אחד מתרגש מזה

soy rebelde

New member
טוב, אז אני אחכה עד פרק 16 ../images/Emo122.gif

כן, גם אני חושבת שכל אחד מתרגש מזה, אבל בסופו של דבר יהיה לך כיף
אתה מתכנן איזו מסיבה אח"כ למשפחה ולחברים..?

soy rebelde

New member
תודה על הצגת השחקנים ../images/Emo13.gif

איך קוראים במציאות לאלו שמשחקים את יונת ותומר?

soy rebelde

New member
אהה חח ../images/Emo26.gif

התמונה של טליה הייתה כ"כ קטנה שלא זיהיתי חח אממ ובאילו טלנובלות שיחק ויקטור נורייגה?

eveligne406

New member
הפרק השני... בנובלה שלי..

פרק 2- רגינה – "אבא מה אתה עושה?!" פדרו – "רגינה... אני מצטער. זה לא..." רגינה – "זה לא מה שאני חושבת?" ולריה – "טוב אני... אני צריכה ללכת, יש לי המון דברים לעשות..." רגינה – "המון גברים נשואים להטריד, תסתלקי." רגינה ורוסריו מביטות אחת בשנייה. ולריה – "תקשיבי לי טוב... את ילדה קטנה. חסרות לך הרבה שנות ניסיון כמוני. בשביל להבין." רגינה – "אני לא צריכה להיות עד כדי כך זקנה בשביל להבין שלהטריד גברים נשואים זה אסור" ולריה – "חצופה!" רוסריו – "תסתלקי מכאן מיד!" כל העיניים מופנות לרוסריו. ולריה עוזבת את החדר. פדרו – "רוסריו אני... באמת, אני באמת מצטער שהגעת ברגע כל כך לא מתאים, אני לא חושב שיש מקום להסברים כי את גם ככה לא תאמיני לי... ו-" רגינה : "בואי אמא..אין לנו מה לעשות כאן יותר. אנחנו מאחרות לתצוגה." רוסריו : "חכי לי במכונית...רגינה." רגינה יוצאת מהחדר.

eveligne406

New member
2

אמנדה ואביה מגיעים לתצוגת האופנה. ערב. אמנדה- "רואה אבא? אנחנו לא מכירים כאן אף אחד, אולי כדאי שנחזור." פיטר – "לא אמנדה, אנחנו צריכים לכבד את הגברת דה פאמליו." אמנדה – "אבא, אנחנו מחכים כבר למעלה משעה, והגברת פאמליו לא הגיעה בכלל!" פיטר – "תהיי סבלנית." לפתע מגיעים שני גברים, האחד מבוגר והשני בגילה של אמנדה. פיטר – "שכה יהיה לי טוב! אדוארדו!!" פיטר והגבר המבוגר התחבקו ולחצו ידיים. אדוארדו – "פיטר! כמה שנים... אני לא מאמין! אמנדה?" אמנדה חייכה בנימוס, למרות שלא הבינה כלל במה או במי מדובר. אדוארדו – "אמנדה! כמה גדלת ! כמה זמן לא התראינו..." פיטר – "וזה הבן הגדול שלך? וואו! לא הייתי מאמין..." אדוארדו – "אמנדה, תכירי, זה קווין, בני הבכור, נדמה לי שאתם לומדים באותו בית ספר." אמנדה וקווין ביחד – "כן." למרות שלוש שנים בתיכון של העיר סנטה ג'ובנה, אף פעם לא העמיקה אמנדה את הקשר שלה עם קווין. למעשה, אף פעם לא ממש שמה לב אליו. פיטר – "אדוארדו... אממ.. רציתי לשוחח איתך... איך המצב ב... אתה יודע? מה ? מתפתח שם משהו ...? קורה משהו מיוחד?" אדוארדו - "הוי פיטר... הלוואי ויכולתי להגיד לך שהשעמום גובר. אך לא...המצב נהייה קשה מאז ש... קווין? אולי תיקח את אמנדה לסיבוב? אני סבור כי היא תרצה להכיר מעט את המקום..." קווין ואמנדה החליפו מבטים נבוכים והתרחקו יחדיו. כעבור דקת שתיקה. המשרד של דה פאמליו. פדרו – "רוסריו.." רוסריו – "פדרו. אתה איכזבת אותי... באמת ובתמים אכזבת אותי... לא האמנתי שהגבר שאהבתי ותמכתי בו מנהל רומן עם המזכיר. כל כך קשה.... כמו סטירה בפרצוף... אני לא רוצה לשוב לראות אותך יותר בחיים שלי." פדרו – "רוסריו את לא מבינה! אני לא ניהלתי איתה שום רומן!! היא תמיד נתנה לי רמיזות ... תמיד ניסתה לפתות אותי... אך לעולם לא הצליחה רוסריו. החלטתי שזה הסוף וקראתי לה למשרדי בכדי לפטר אותה... אך היא הפתיעה אותי בנשיקה אני נשבע לך בחיי שלא העזתי לרגע לחשוב על רומן מחוץ לנישואיי רוסריו... אני מתחנן...שתסלחי לי." רוסריו – "ואיך אדע שאתה דובר אמת פדרו...?" פדרו –"האם אי פעם שיקרתי לך...? האם אי פעם אכזבתי אותך?" רוסריו – "ובכן.." פדרו קרב אליה, ונתן לה נשיקה.

eveligne406

New member
>>>

ביתה של ולריה ולריה מסתרקת ומביטה במראה. "אם חשבת שאני אוהבת אותך פדרו... אילו רק ידעתי מה אני באמת מתכננת. לא. אני לא אנוח עד שאשיג את מה ששייך לי פדרו. גם אם אצטרך להרוג אותך. וגם אותך, רוסריו. שקרנית, צבועה, את עוד תראי כמה מר יהיה גורלך..." דפיקה בדלת. ולריה ניגשת ופותחת את הדלת. ולריה : "את...?" התצוגה. קווין – "אמנדה... איך זה יכול להיות שאנחנו לומדים באותו בית ספר כבר שלוש שנים ועדיין לא דיברנו?" אמנדה – "אתה יודע איך זה... כל אחד ומעגל החברים שלו." קווין – "כן... כנראה... תגידי יש לך מושג על מה ההורים שלנו מדברים?" אמנדה – "לא... אבל אני אברר. ואתה תעזור לי" הם הביטו זה בזו. קווין – "מה את רוצה שאני אעשה?" אמנדה – "אני צריכה שתעקוב אחרי אבא שלך, שתיצמד אליו בכל דקה אפשרית, תאזין לכל שיות הטלפון שלו... וכך גם אני.." קווין פצה את פיו בכדי לומר משהו אך קול אישה דק וגבוה קטע את דבריו. "אהם אהם!" רוסריו עמדה כעת לצד בעלה על בימת התצוגה. רוסריו – "אני נורא נורא מתנצלת על האיחור המשמעותי שנוצר עקב סיבות אשר לא נתונות לשליטתי... אני מקווה שהצלחתם להעביר את זמנכם בנעימים בינתיים, אחרת אני אדאג לכמה מפיטורי העובדים..." צחוק פרץ בין יושבי הקהל. רוסריו- "ובכן, לא אעכב אתכם עוד זמן רב, אבקשכם לשבת במקומותיכם, שמסומנים בשלטים עם שמותיכם, התצוגה תתחיל בעוד כמה דקות. תיהנו" מחיאות כפיים הציפו את האולם הגדול. ביתה של ולריה ולריה- "את מוכנה להסביר לי מה את עושה כאן?" אישה גבוה בעלת שיער חום אדמדם, ועיניים מרושעות נכנסה לביתה של ולריה ללא בושה. ולריה – "דולורס, מה את עושה?" דולורס- "אל תגידי לי שאת מופתעת מותק... הרי את ידעת שביום מן הימים אני אחזור...." ולריה – "מה?" דולורס – "נו באמת... מה חשבת... שאחרי כל הצרות שעשינו ביחד. אני אעלם ולא אשאיר עקבות? חשבת שנפטרת ממני לגמרי..." ולריה – "ברור שלא... פשוט...לא ציפיתי לך...לא בשעה כזאת.. מה נשמע?" דולורס- "הכל רגיל את יודעת... טסתי לארצות הברית... היה משעמם כמו לא יודעת מה!! אז חזרתי.. מה.. יש חבר? מישהו? באופק?" ולריה – "בערך..." דולורס – "מי?" הביטה בולריה במבט מתעניין. ולריה – "תרצי לשתות משהו...?" דולורס – "אל תתחמקי ולריה.... אני מכירה אותך יותר משאת מכירה את עצמך..ואל תשכחי את זה... אף פעם. אל תגידי לי שחזרת להוא.... פדרו..." ולריה הביטה בה במבט אשם. דולורס פרצה בצחוק מרושע. דולורס – "לא מתייאשת אף פעם הא...?" ולריה – "את יודעת יפה מאוד שאני לא אוהבת אותו. אני רק רוצה להחזיר את מה שהוא נתן ל...זקנה ההיא." דולורס – "גם את לא הכי צעירה את יודעת..." ולריה הביטה בה ברשעות.

eveligne406

New member
<<<

אולם התצוגה – אמנדה ישבה ליד קווין ואדוארדו. אדוארדו היה גבוה, ובלונדיני ועל אף גילו המבוגר נראה נאה. הפעם האחרונה שאמנדה ואביה ראו את אדוארדו, הייתה שנה שעבר, כשאמא שלה נהרגה בתאונת הדרכים. הוא הגיע כדי לנחם את המשפחה. התצוגה החלה ועשרות בנות יפהפיות עברו הלוך ושוב על המסלול. ביניהן זיהתה אמנדה את רגינה, ביתה של רוסריו, המעצבת. כעבור עשרים דקות, כשהתצוגה כבר הייתה לקראת הסוף, יצאה רוסריו כדי להציג את עצמה. רוסריו – "תודה רבה, תודה רבה. אני מוכרחה להודות, כי אין רגע מיוחד מזה בשבילי. אין רגע שיכול להפוך אותי ליותר מאושרת. ובהזדמנות חגיגית זו, אני רוצה להודות... להודות לבעלי , פדרו ... שהיה לצידי ברגעיי הקשים, ולבתי, רגינה. ולכל מי שלקח חלק בפרוייקט הזה..." לפתע נשמעו שתי יריות, ורוסריו נפלה לרצפה. כל הקהל הנדהם קם על רגליו. Si tu no estas me va a faltar Tu mirada de amor Si tu no estas mi mundo ya No da vuelta al sol בפרקים הבאים – קווין – אמנדה... תרצי להתלוות אליי לשייט..? ביום שבת.." דולורס לולריה – "אני לא מאמינה....כנראה שחזרת לעצמך...הא? אם עשית מעשה כל כך שפל..." רגינה לאמנדה – "הוי אמנדה...." *בוכה* "אמא שלי.... אמא היקרה שלי..." אמנדה – "מה קרה...? תרגעי רגינה.." רגינה – "אמא שלי בקומה אמנדה....בקומה!!"

soy rebelde

New member
מסכנה רוסריו ../images/Emo7.gif

דולורס באה רק כדי לעשות צרות יחד עם ולריה
ונראה לי שאמנדה וקוין יסתדרו טוב ביחד
רוסריו סלחה מאד מהר לפדרו, אני מקווה שהוא לא משקר לה.. אהבתי את הפרק הזה, הוא היה מלא אקשן, במיוחד בסוף
אולי דולורס/ ולריה ירתה ברוסריו?

למעלה