יריד חנוכה בקניון מרום ר"ג

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכללי הפורום - רענון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כללי הפורום - רענון ‬ 1. אין לפרסם הודעות עם מספרי טלפון בגוף ההודעה. לחליפין ניתן להכניס מס טלפון לחתימה, הוראות בשורה האדומה למעלה. 2. אין לנהל שיח בנושא הניהול מעל גבי הפורום. 3. אין לעשות אאוטינג לגולשים. 4.מפיקים, יש לשרשר הודעות, הודעות שלא תשורשרנה תמחקנה, ניתן יהיה להכניסן מחדש בשרשור. אני משקיעה ועושה כמיטב יכולתי המוגבלת, מוזמנים לעזור. מאחלת לכם רק טוב והנאה. גולשי הפורום מוזמנים להשתלב ולספר מהגיגיהם ברוח חיובית ובונה. חיה
‫" דוכנים וירידים"

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifקניון מרום רמת גן, שבועי קבוע ג+ו

קניון מרום הממוזג ברמת גן ימים ג' + ו'‬ מוזמנים דוכני אומנים להשתתף ביריד שבועי קבוע בקניון מרום שבשכונת מרום נווה היוקרתית שברמת גן. היריד מתקיים בימין שלישי ושישי מדי שבוע. המקום סגור וממוזג. עלות 150 שח, שולחן אחד בלבד. נא לפנות אלי במייל עם תאור המוצרים ותמונות. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif ‫שוק איכרים חיפה + יריד אומנים Ha

‫שוק איכרים חיפה + יריד אומנים‬ שוק שבועי בימי חמישי ושישי. 9:00-15:00 ו' 15:00-21:00 ה' רחבת האודיטוריום במרכז הכרמל, חיפה שדרות מוריה 1. מוזמנים דוכנים מתאימים כולל דוכני אומנים. וכולם מוזמנים לבקר ולרכוש. בפיסבוק - שוק איכרים חיפה http://www.facebook.com/profile.php?id=10000164447... " דוכנים וירידים" חיה "

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifבחיפה דרוש דוכן פרחים בימי ה' בערב

בחיפה: דרוש דוכן בירה לימי ה' בערב בחיפה: דרוש דוכן למכירת פרחים ביום ה' בערב בחיפה: דרוש דוכן מיצים טבעיים ליום חמישי בערב וליום שישי בבוקר. בחיפה: דרוש בשלן/נית על פי מתכונים שימסרו, אצלו/ה בבית ליום חמישי בבוקר. נא לפנות אלי למייל. חיה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifמישהו שמע משהו על קניון רמב"ם בחיפה?

האם היריד מתקיים?

HayaBee

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo55.gif סוף סוף חדשות טובות !!!!!!

סוף סוף חדשות טובות !!!!!! אם ההליכה הייתה דבר בריא, הדוור היה חי לנצח. הלוויתן שוחה כל היום, אוכל רק דג, שותה רק מים ו....הוא שמן !!! הצב לא רץ, לא שוחה,לא קופץ, מגיע אחרון, לא ממהר...וחי 450 שנה !!!! המסקנה:...... לעזאזל הפעילות הגופנית והדיאטה !!! השפן רץ וקופץ ו....חי רק 5 שנים.....

למה שקר סהכ זה מה ששמעתי ולמעונינים להישתתף

יוכלו לברר עם משה או שכן הוא עושה או שלא בהצלחהההההההה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifגיטי ההודעות שלך הן דימיוניות

אינך יודעת העובדות ואומרת דברים כאילו הם אמת צרופה. אנא ממך, בפורום דוכנים וירידים - רק קיראי, אל תגיבי ואל תכתבי. אכן אמת היא שאייל פריינטה קיבל את נהול היריד בקניון הסגול ברמבם. שיהיה בהצלחה, אייל מקבל רק מחמאות מבעלי הדוכנים ואני מאחלת לו בהצלחה.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifלדוגמא......

כתבת בתגובה למעלה את המילה שקר על מה ולמה? הרי אינך יודעת על זה דבר, את גם שואלת למעלה פרטים בענין, אז המסקנה שאינך יודעת דבר אבל מביעה דעתך , תגובתך די מופרכת וחסרת אחריות. קחי בחשבון שסבלנותי כלפיך נגמרת, מתבזבזת, נשחקת, את מעכירה את האוירה וזה לא רצוי כאן. היתה תקופת שקט ורגיעה וכולם נהנו ממנה. כפי שכבר כתבתי לך, מעתה....רק לקרוא, לא להגיב, תגובות שליליות שלך (זה כל מה שיש לך לצערי) תמחקנה אוטומטית. לא הצלחתי להשכיל משום תגובה שלך, קחי בחשבון שאני מגינה עליך, במחיקה, מפני תביעה של לשון הרע, את מסתכנת בכל התבטאות שלך. לאחרים כבר יש תיק מלא עליך, כדאי שתשכילי לסכור את פיך. מאחלת לך הצלחה במשימה......ששקקטט!!!

כול הכבוד חיה על התשובה שלך לגיטי

ונכון היא לא אמינה ורק רוע יוצא מפיה חבל וחבל שבאמת יתבעו אותה על לשון הרע הרי לכולם יש העתקים מההודעות עברו שיהיה לה נס חנוכה ושאלוקים ימתיק את פייה ומחשבותייה

nm161252

New member
כל הכבוד לחיה על היושרך האמיתית על יכולתך

לעמוד כנגדם.אין בעולם כמו בורא עולם.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהן לא נעלמו רק שוכבות על משכבן בשלום

ראי גיטי, הוזהרת מספר פעמים, הודעה אחת נוספת מפיך, בראי ההודעות הקודמות ואת תאלצי להיפרד מהמקלדת. את אדם שלילי לחלוטין בהודעותיך בפורום, יתכן שאת יכולה להיות מדהימה לחיוב באישיותך אך קשה לי להבחין בזה. אם תצליחי להביא קדימה את הקסם שלך אשמח מאוד לעטר אותך בשבחים. תגובתך אני מנחשת....ממתי אני צריכה את השבחים שלך, תאמיני לי, יהיה לך הרבה יותר נעים . שבוע טוב.

למעלה