ממ.. או קיי..

ocean zd

New member
../images/Emo55.gifממ.. או קיי..

אז הוא חזר... ה-ש-א-ל-ו-ן תהנו.. אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לישון כל הלילה? להיכנס למים בריצה? להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? להישאר לבד בבית יום שלם? להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? להכניס יד לחול קר? להסתכל דרך החלון במשקפת? להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? להשתכר? להתאהב לשלושה ימים? להתחבק בשלישיה? להתלחשש עם מישהו בלילה? להתעטש כשמסביב שקט? לחבק בנאדם מהתרגשות? לחבק צעצוע? לטייל בגשם בלי מטריה? לטייל בלונדון? לטייל לבד? לאהוב מישהו באמת? לאכול דשא? לאכול תותים עד שבא להקיא? לאמץ שני חתולים? לבכות ולחייך מאושר? לבכות לבד? לבנות משהו מחול? לגדל ילד? לגדל צמח? לגנוב? לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? להחזיק בידיים פרפר? להיות כל היום בשמש? להיחתך מנייר? לטפס על עץ? לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? לכתוב סיפור? לכתוב שיר? ללבוש שמלת כלה? ללכת למופע של מישהו? ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? למחוא כפיים עד כאב? לנסוע במכונית בלי רשיון? לנסוע ברכבת יומיים? לנסוע לים? לנסות לשחות במים רדודים? לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לנשק תמונה של מישהו? לסלוח להורים שלך? לספר סוד על עצמך? לעמוד בלילה על הגג? לעצום עיניים ולחייך מאושר? לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע? לעשן סמים? לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לצאת מצויין בתמונה? לצחוק מכל הלב? לצלם את השמיים? לצלם חיה? לקחת חתול רחוב לבית? לקחת לידיים עכביש? לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לקרוא ספר ביום אחד? לראות זריחה? לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לראות שקיעה? לרוץ עם כלב? לרכוב על עז? לשבור מראה? לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? לשחות מתחת לגשר? לשיר על במה? לשיר שיר בלי מוזיקה? לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו? לשנות את השיער לקצוץ? להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? [קרדיט לפורום סקרים ושאלונים]

ocean zd

New member
כי משעמם לי ואני חולה...

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?אכן לא לישון כל הלילה? אכן להיכנס למים בריצה?אכן להיכנס לערפל?אכן להירדם עם מוזיקה? אכן להישאר לבד בבית יום שלם? כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כה להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כהההה להשתכר? כה להתאהב לשלושה ימים? אממ? לא להתאהב... להתחבק בשלישיה? כה להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה? כה לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? כההה לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? כה לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? לנסות! חח לגדל ילד? פורסט נחשב לילד שלי.. אז כן. לגדל צמח? כה לגנוב?סתם כזה.. שהייתי קטאאאןןן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כההה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כה חחחחח להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כה להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה חעחעח להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? כההה לטפס על עץ? כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן כן כן כן לכתוב סיפור?בכיתה ד' נראה לי. לביצפר לכתוב שיר? כה ללבוש שמלת כלה?חח שהתחפשתי ללכת למופע של מישהו? כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא יודעת.. למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?בשדות חחח לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים? חחח כההההה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? אממ.. בלחי חחח לנשק תמונה של מישהו? כה חחח לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג? אממ כה לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה לעשות סקס כל הלילה? לאא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? חס וחלילההה לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? כהה לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים? לא שזכור לי.. אולי בטורקיה? שחף?? לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?כה לקחת לידיים עכביש? לאאאא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?מה חח?... לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?משו בסגנון.. לראות זריחה? כה עם האהוב שלי החתיך שלי לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? חח לא לשבור מראה?לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן.. עם מישו ספציפי די תמיד חחח לשחות מתחת לגשר?באילתתת לשיר על במה? כה חחח לשיר שיר בלי מוזיקה?כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כה לשלוח מישהו להזדיין? כזה לך להזדיין? חח כהה לשמוע שטויות ממישהו? כההה יותר מדי לשנות את השיער לקצוץ? לא הוא יותר מדי ארוך... להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? ואפילו אמיתי.

Ontario R Z Y H

New member
מצב רוח יותר מדי טוב../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? זין, כלום לא מפריע לי לישון XD לא לישון כל הלילה? יאפ, וביום חמישי גם היה כיף לעשות את זה
להיכנס למים בריצה? כןן להיכנס לערפל? אכן להירדם עם מוזיקה? ברור להישאר לבד בבית יום שלם? יש מצב להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא מכירה חח אני יודעת שיש, חברים סיפרו לי שהם מכירים, אני לא מכירה להכניס יד לחול קר? יאפ להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? ~יום שישי יום שישי~ להשתכר? אכןן להתאהב לשלושה ימים? המממ לא נראלי חח להתחבק בשלישיה? וביותרD: להתלחשש עם מישהו בלילה? יום שישי
להתעטש כשמסביב שקט? כן, בכיתה באמצע מבחן, משעשע ביותר XDD לחבק בנאדם מהתרגשות? ברור לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? שונאת מטריות לטייל בלונדון? כה לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? לא יודעת... יש מצב לאכול דשא? כמעט בעע לאכול תותים עד שבא להקיא? אחרי תות אחד בא לי להקיא XP לאמץ שני חתולים? בערך לבכות ולחייך מאושר? ביומולדת=] לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כשהייתי קטנה=] לגדל ילד? לא לגדל צמח? טחח אולי בגן לגנוב? ישמצב לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? תמידדדXD לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? נו ברור הכי כיף!! להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? תמיד!!!! להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן אווץ' לטפס על עץ? כןן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כל יום שישי בערך כשאני אצל שחר לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? אתמול, של שון לנון
ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? הש למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? חח כן לנסוע ברכבת יומיים? לא אע לנסוע לים? וגם ללכת לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? יש מצב חח לנשק תמונה של מישהו? אולי לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן אבל רק למישהו חשוב לעמוד בלילה על הגג? יום שישיייי
לעצום עיניים ולחייך מאושר? יום שישי חחחח לעשות סקס כל הלילה? יום שישי, לא סתםםםםםם!!! XD לא יצא לי חחחחח לעשות קעקוע? עוד לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? אולי חחח לצחוק מכל הלב?תמיד מה חחח לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כןן לקחת חתול רחוב לבית? לא יצא לקחת לידיים עכביש? איכ לא~!!!!! לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא חחח לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד?כןן לראות זריחה? יום חמישי=] לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? יום חמישי חחחח לרוץ עם כלב? הממ לרכוב על עז? לא חחחח לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? הממ בטורקיה לשיר על במה? במסיבת סיום בו' XD לשיר שיר בלי מוזיקה? אולי לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כשאני חולה חחח לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? כה חחח לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? חס ושלום להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן חהח שאלון מעצבן

gili600

New member
עונהה

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?כה לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה?כה להישאר לבד בבית יום שלם?נראלי להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?אממ לא זוכרת להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת?באוטו להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כה להשתכר?רק מהפודינג ההרוס של אמא של נעם
להתאהב לשלושה ימים?כה להתחבק בשלישיה?כה להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע? כה לטייל בגשם בלי מטריה? כה!! זה כזה כיףףףף לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? לא אבל דניאל הראתה לי הדגמה של זה לאכול תותים עד שבא להקיא?כן לפני שיעור אצל אורית (אהמ, אהמ נעם) לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? כה לגדל ילד? לא!! אני בת 13 וחצי!! לגדל צמח? כה.. קקטוסים למיניהם וערוגת ירק שהיתי בכיתה ג'
לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? עד שתיים ארבעים ומשו לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? ברור שמתקשרים לא אליי! להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה
להחזיק בידיים פרפר? כה להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? כה.. יש לי עכשיו ביד שניים לטפס על עץ? כה.. על העץ תותים בחווה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? אממ כה לכתוב סיפור? לא לכתוב שיר? כה ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כה למחוא כפיים עד כאב? כה לנסוע במכונית בלי רשיון? על הברכיים של אבא נחשב?
לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? ברור! לנסות לשחות במים רדודים? כה XD לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? לסלוח להורים שלך? ברור לספר סוד על עצמך? כה לעמוד בלילה על הגג? אתמול בערב לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כה לצאת מצויין בתמונה? כה לצחוק מכל הלב? כה פול פעמים לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית? לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? אממ לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד? קראתי ספר של כמה מאות עמודים בשעתיים לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כה לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה? כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כה לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?

Blue Eyessss

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?כה לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? כהההה להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?כה!אפילו כמה להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת?כה חח להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כה זהמגניב להשתכר?לא ממש בערך אולי חח להתאהב לשלושה ימים?לא להתחבק בשלישיה?חח כה להתלחשש עם מישהו בלילה?כה להתעטש כשמסביב שקט?כה חח פאדיחות לחבק בנאדם מהתרגשות?כההההה לחבק צעצוע?כה כל לילה בערך לטייל בגשם בלי מטריה?כה לטייל בלונדון?כה לטייל לבד?כה לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא?חח כה לאכול תותים עד שבא להקיא?לא פוי לאמץ שני חתולים?לא לבכות ולחייך מאושר?כה לבכות לבד?כה לבנות משהו מחול?חח תגדירי לבנות.. לגדל ילד?לא ממש לגדל צמח?כה לגנוב?כה לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כה להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?כן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?כן כן להחזיק בידיים פרפר?כן להיות כל היום בשמש?כה זה לא טוב לעור בכלל להיחתך מנייר?כה זה כואב לטפס על עץ?כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כה לכתוב סיפור?כה לכתוב שיר?כה ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?לא למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?כה לנסוע ברכבת יומיים?ממ לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים?כה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?לא לנשק תמונה של מישהו?כה לסלוח להורים שלך?כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג?כה לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן כן כן...שנחתתי בת"א אחרי שלושה חודשים בחו"ל לעשות סקס כל הלילה?חחח טרם לעשות קעקוע?לא לעשן סמים?לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כה לצאת מצויין בתמונה?חח לא לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים?כה לצלם חיה?כה לקחת חתול רחוב לבית?לא לא לקחת לידיים עכביש?לאאאאא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?חח כה לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה?כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כה לראות שקיעה?כה לרוץ עם כלב?כה לרכוב על עז?חח לא לשבור מראה?כה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כה לשחות מתחת לגשר?כה לשיר על במה?כה לשיר שיר בלי מוזיקה?כה כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כל היום?כה סינוסטיס מפגר לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?כההההההה לשלוח מישהו להזדיין?יכול להיות לשמוע שטויות ממישהו?כה לשנות את השיער לקצוץ?לא נוור נוור להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כה לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כה

מצ'עמם ליי =|

לא לישון בלילה בזמן סערה?כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה?כן להישאר לבד בבית יום שלם?כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?לא זוכרת, להכניס יד לחול קר?כן :| להסתכל דרך החלון במשקפת? נריאה לי, להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא!, להתאהב לשלושה ימים?כן,יותר נכון להדלק,
להתחבק בשלישיה? כן, וזה נורא כיף! להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן,בדרך כלל זה מפדח,חחח לחבק בנאדם מהתרגשות? כןןן לחבק צעצוע?כןן לטייל בגשם בלי מטריה?בטח ! חחח הכי כיף לטייל בלונדון? ממ..לא :( לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא? ממ..עלים זה נחשב? יענו לא עליי נענע וזה עלים במדבר שמי יודע אם הם למאכל אדם =] חח לאכול תותים עד שבא להקיא?לא, ואני שמחה שככה לאמץ שני חתולים? חתולים? בעע, לבכות ולחייך מאושר? כןןןן =] זה לא קורה לי הרבה אבל זה ממש ממש כיף,הכוונה לבכי עצוב יחד עם חיוך רחב ! לבכות לבד? כן :( לבנות משהו מחול?כןןןןןן :p לגדל ילד? ממ..לא ממש, חח בייביסיטר?@ :] לגדל צמח? כן :] כשההיתי קטנה ההיתי בטוחה שהם החברים שלי (((:) כניראה ההיתי חסרת חבריםם או משהו חחח.. לגנוב? ממ..אלה סודות מדינה חחחח אבל כן,כשהיתי קטנטנה :] לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן =] לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?כןן להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן, חח זה כיף ככה אני מוציאה עצבים !! להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן :| לטפס על עץ? כןן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כןן לכתוב סיפור?כןן לכתוב שיר? כןן ללבוש שמלת כלה?כןןן=]]] ללכת למופע של מישהו? כןן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?ממ..ניראה ליי, חחח יותר מהחברים שלי =] למחוא כפיים עד כאב?כן, לנסוע במכונית בלי רשיון?מ..כןן !=]]] לנסוע ברכבת יומיים? לא, לא רק שלא נסעתי יומיים, לא נסתי בחיים שליי ברכבת חחח D= לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים?כןן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? ניראה ליי,חחח לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כןן לעמוד בלילה על הגג? כןן לעצום עיניים ולחייך מאושר?כןןןןןן :) לעשות סקס כל הלילה? ממ..לא חושבת חחח לעשות קעקוע? ממ..כן אבל הוא ירד אחריי שבוע חחח לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כן לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב?כןן עד שכאב לצלם את השמיים? כןןן לצלם חיה? כןן לקחת חתול רחוב לבית?כןן לקחת לידיים עכביש? כןן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא ניראה לי,חח יש מצב לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כןןןןן לקרוא ספר ביום אחד?כןן=] לראות זריחה? כןן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?מ..תמיד שאני רואה, מרוב התרגשות אני שוכחת.. אז לא רניאה לי..אולי פעם אחת.. לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? ממ לא ניראה לי *לרכוב על סוס? כככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! =] לשבור מראה?כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כןן =| לשחות מתחת לגשר?כן לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה?כןן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כןן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?כןן לשלוח מישהו להזדיין? ממ.. =| לשמוע שטויות ממישהו? כן, בעיקר שאניי מקליטה את עצמיי, לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?ככככןן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? אכן כן, :] **בתמונה, תראוו איזה פשושית הילדה, :) והסוס בעיקר חח

ram ram

New member
רק כדי לא לחשוב על מלה..../images/Emo16.gif../images/Emo189.gif

אז הוא חזר... ה-ש-א-ל-ו-ן תהנו.. אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? כה לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? כה להישאר לבד בבית יום שלם? כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? כה להסתכל דרך החלון במשקפת? כה להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כה להשתכר? אהה... לשתות כן.. להגיע למצב של "שיכורה" לא... להתאהב לשלושה ימים? ליותר... הרבה יותר.! להתחבק בשלישיה? כה להתלחשש עם מישהו בלילה? כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה? כה לטייל בלונדון? כה לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?כה! איכס! לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? כה לגדל ילד? לא לגדל צמח? כה לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כה להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא.. אבל דרך המסנ' כן... להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה להחזיק בידיים פרפר? כה להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? כה לטפס על עץ? כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כה לכתוב סיפור?כה לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה?כה ללכת למופע של מישהו? כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כה למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?כה לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים? כה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? אהה.. כה לנשק תמונה של מישהו? כה לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? שלג לא, גשם כן.. לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?כה לקחת לידיים עכביש? כה לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כה לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? לא לשבור מראה?כה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כה לשחות מתחת לגשר?כה לשיר על במה? כה לשיר שיר בלי מוזיקה?כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לצערי לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? לא לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? האמת.? לא..
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? גם לא... [ואם שמעתי, זה היה שקר..!] [קרדיט לפורום סקרים ושאלונים]

horse 1212

New member
ללא נושא

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?לא. לא לישון כל הלילה?כן. להיכנס למים בריצה?כן. להיכנס לערפל?כן. להירדם עם מוזיקה?כן. להישאר לבד בבית יום שלם?כן. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?כן. להכניס יד לחול קר?כן. להסתכל דרך החלון במשקפת?לאO__o. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כן. להשתכר?כן P=. להתאהב לשלושה ימים?לא. להתחבק בשלישיה?כן. להתלחשש עם מישהו בלילה?כן. להתעטש כשמסביב שקט?כן. לחבק בנאדם מהתרגשות?כן. לחבק צעצוע?כן. לטייל בגשם בלי מטריה?ברור,כל הזמן. לטייל בלונדון?לא. לטייל לבד?כן. לאהוב מישהו באמת?כן. לאכול דשא?להאכיל,כן. לאכול תותים עד שבא להקיא?לא. לאמץ שני חתולים?כן. לבכות ולחייך מאושר?כן. לבכות לבד?כן. לבנות משהו מחול?כן. לגדל ילד?לא. לגדל צמח?כן. לגנוב?כן. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?לא. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כן. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?לא. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?כן,תמיד. להחזיק בידיים פרפר?כן. להיות כל היום בשמש?כן. להיחתך מנייר?כן. לטפס על עץ?כן. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כן. לכתוב סיפור?כן. לכתוב שיר?כן. ללבוש שמלת כלה?לא. ללכת למופע של מישהו?כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?כן. למחוא כפיים עד כאב?לא. לנסוע במכונית בלי רשיון?לא. לנסוע ברכבת יומיים?לא. לנסוע לים?כן. לנסות לשחות במים רדודים?כן. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?כן. לנשק תמונה של מישהו?כן. לסלוח להורים שלך?כן. לספר סוד על עצמך?כן. לעמוד בלילה על הגג?כן. לעצום עיניים ולחייך מאושר?כן. לעשות סקס כל הלילה?לא. לעשות קעקוע?לא. לעשן סמים?לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?לא. לצאת מצויין בתמונה?כן. לצחוק מכל הלב?כן. לצלם את השמיים?כן,כל הזמן. לצלם חיה?כנ"ל P=. לקחת חתול רחוב לבית?כן. לקחת לידיים עכביש?כן. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כן. לקרוא ספר ביום אחד?לא. לראות זריחה?כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כן. לראות שקיעה?כן. לרוץ עם כלב?כן. לרכוב על עז?לא. לשבור מראה?לא. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כן. לשחות מתחת לגשר?כן. לשיר על במה?כן. לשיר שיר בלי מוזיקה?כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כן. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא. לשלוח מישהו להזדיין?כן. לשמוע שטויות ממישהו?כן. לשנות את השיער לקצוץ?לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כן.

שירלי317

New member
כי יש לי מקלדת חדשה סופסוף

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? לא, אני ישנה כמו בול עץ גם בהוופעות רוק
מנסיון.. חיחי לא לישון כל הלילה? כן.. להיכנס למים בריצה? כיףף להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה? תמיד, גם אם לא מהמערכת, אז מתנגנת לי בראש.. להישאר לבד בבית יום שלם? יותר מדי, אבל מצד שני לא מספיק להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? יאפ, הייתה פעם חברה ממש טובה שלי.. להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? אוו.... כן!! להשתכר? לא ממש.. די נגד.. להתאהב לשלושה ימים? לא להתאהב, הדלקות קלה.. להתחבק בשלישיה? כן
להתלחשש עם מישהו בלילה? כןכןכן להתעטש כשמסביב שקט? חחח, כן לחבק בנאדם מהתרגשות? תמיד! לחבק צעצוע? יותר מדי, הייתי ילדה קטנה ובודדה, אין מה לעשות. לטייל בגשם בלי מטריה? הכי כיףףףףףףף לטייל בלונדון? כן, לא מתה על אנגליה.. לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן
לאכול דשא? חח, לא מרצון..
לאכול תותים עד שבא להקיא? כמובן. לאמץ שני חתולים? אפילו 8
לבכות ולחייך מאושר? כןכן לבכות לבד? יותר מדי לבנות משהו מחול? כמובן לגדל ילד? חח לא. לגדל צמח? המוןןן לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כןכן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא לגמרי בעיניים, אין לי אומץ. להחזיק בידיים פרפר? לא.. או שאולי כן. להיות כל היום בשמש? הכי כיף להיחתך מנייר? כן, אווצ' לטפס על עץ? כל יום
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן.. לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כל יום בערך 5 ללבוש שמלת כלה? חח לא, וגם לעולם לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא נראה לי למחוא כפיים עד כאב? כןכן לנסוע במכונית בלי רשיון? הממ, שעור נהיגה 3 מחר
לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? תמיד
לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? הממ, בערך לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן
לספר סוד על עצמך? כבר אין לי כמעט סודות לספר לעמוד בלילה על הגג? כן
לעצום עיניים ולחייך מאושר? די הרבה האמת, למרות הכל לעשות סקס כל הלילה? חח לא לעשות קעקוע? בתכנון... לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןכןכןכןכןכןכןןככןכןכן כיף
לצאת מצויין בתמונה? פףףף, לעיתים נדירות ביותר לצחוק מכל הלב? תמיד! לצלם את השמיים? הרבה לצלם חיה? פףף, מלאאאאאא לקחת חתול רחוב לבית? בערך 10 פעמים לקחת לידיים עכביש? יצא... ועכשיו כשידיד שלי קיבל טרנטולה אז בכלל
חמודי כזה היצור הזה.. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? פףף אולי לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן, נחמד כזה, נוסטלגי ומטופש גם יחד. לקרוא ספר ביום אחד? כן
לראות זריחה? כןכן
לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כןכןכןכןכןכן, בטיול השנתי האחרון כל כך הרבהההה לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כןכן לרכוב על עז? חחח נראה לי שכן, כשהייתי ממש קטנה ולשכן שלנו הייתה עיזה
לשבור מראה? כן והיו לי 7 שנים של מזל לא יותר רע מהרגיל
לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? הכי כיף! לשחות מתחת לגשר? כןכן לשיר על במה? האמת שיצא לי, לצער הקהל
לשיר שיר בלי מוזיקה? הרבהה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כשחולים.. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לאלא, כי זה לא! לשלוח מישהו להזדיין? חח, כןכן. אפילו היום, בערך 5 אנשים שחטפו ממני את הצרחות של החיים שלהם. לשמוע שטויות ממישהו? כן, למרות שאני בדרך כלל זו שמדברת שטויות. לשנות את השיער לקצוץ? לאלאלאלאלאלאלאלאל אף פעם! להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן, אבל בהקשר הרומנטי זה תמיד היה שקר

PinkHorse

New member
יאיייי(=

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? לא. לא לישון כל הלילה? בערך. להיכנס למים בריצה? כן. להיכנס לערפל? כן. להירדם עם מוזיקה? כן. להישאר לבד בבית יום שלם? כן. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן. להכניס יד לחול קר?כן. להסתכל דרך החלון במשקפת? כן. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן. להשתכר? לא. להתאהב לשלושה ימים? לא. להתחבק בשלישיה? כן. להתלחשש עם מישהו בלילה? כן. להתעטש כשמסביב שקט? כן. לחבק בנאדם מהתרגשות? כן. לחבק צעצוע?כן. לטייל בגשם בלי מטריה? כן.. לטייל בלונדון? לא. לטייל לבד? כן. לאהוב מישהו באמת? כן. לאכול דשא? כן. לאכול תותים עד שבא להקיא? לא. לאמץ שני חתולים? לא. לבכות ולחייך מאושר? כן. לבכות לבד? כן. לבנות משהו מחול? כן. לגדל ילד? כן, את אהוד. לגדל צמח? כן. לגנוב? כן. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן. להחזיק בידיים פרפר? כן. להיות כל היום בשמש? כן. להיחתך מנייר? כן. לטפס על עץ? כן. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? מישהו יכול להיות יקר? חחח אולי יקר מבחינה רגשית? אז כן.. ישנתי עם אהוד, נרקיס, אורלי, רינת... לכתוב סיפור? כן. לכתוב שיר? כן. ללבוש שמלת כלה? לא. ללכת למופע של מישהו? כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן. למחוא כפיים עד כאב? כן. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא. לנסוע ברכבת יומיים? כן... סיוט. לנסוע לים? כן. לנסות לשחות במים רדודים? כן. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא. לנשק תמונה של מישהו? כן. לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? כן. לעמוד בלילה על הגג? כן. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן. לעשות סקס כל הלילה? לא. לעשות קעקוע? לא. לעשן סמים? לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן. לצאת מצויין בתמונה? אאא לא.. זה לא קרה ולא יקרה.. כיעור עכשיו כיעור תמיד. לצחוק מכל הלב? כן. לצלם את השמיים? כן. לצלם חיה? כן. לקחת חתול רחוב לבית? כן. לקחת לידיים עכביש? איכ לא. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן. לקרוא ספר ביום אחד? לא. לראות זריחה? כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן. לראות שקיעה? כן. לרוץ עם כלב? כן. לרכוב על עז? לא. לשבור מראה? כן. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן. לשחות מתחת לגשר? כן. לשיר על במה? לא. לשיר שיר בלי מוזיקה? כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן. לשלוח מישהו להזדיין? חחחח ועוד אך. לשמוע שטויות ממישהו? כן. לשנות את השיער לקצוץ? לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן=].

כי ממש משעמם...

אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?מממ לא שזכור לי.. לא לישון כל הלילה?כה להיכנס למים בריצה?יש מצב.. להיכנס לערפל?יאפ להירדם עם מוזיקה?כה להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?חח יש יותר מידי כאלה!! להכניס יד לחול קר?מממ לא.. להסתכל דרך החלון במשקפת?לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כה..
להשתכר? להתאהב לשלושה ימים?זה לא נקרא להתאהב... להתחבק בשלישיה?כה
להתלחשש עם מישהו בלילה?כה להתעטש כשמסביב שקט?כה לחבק בנאדם מהתרגשות?כה
לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה?לרוץ בחווה בגשם חח... לטייל בלונדון?לא לטייל לבד?לא לאהוב מישהו באמת?לא סגורה על זה... לאכול דשא?לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים?איככ שונאת
לבכות ולחייך מאושר?מממ לא שזכור לי חח.. לבכות לבד?כה...
לבנות משהו מחול?כה לגדל ילד?לא. שונאת ילדים קטנים..
לגדל צמח?פחח אולי ביסודי.. לגנוב?ממ לא שזכור לי... לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?אוהווו כה.. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?חחח יש מצב.. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?כה.. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?כה.. להחזיק בידיים פרפר?לא להיות כל היום בשמש?כה.אתמול.. להיחתך מנייר?לא לטפס על עץ?כל יום נו מה...פחח לא.
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כה לכתוב סיפור?אולי ביסודי לכתוב שיר?לא ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?מממ למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים?לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים?חח כה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כה
לנשק תמונה של מישהו?מממ לא נראה לי.... לסלוח להורים שלך?כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג?לא לעצום עיניים ולחייך מאושר?כה לעשות סקס כל הלילה? לעשות קעקוע?לא לעשן סמים?לא!!
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?לא לצאת מצויין בתמונה?חחח כה לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים?כה לצלם חיה?כה לקחת חתול רחוב לבית?שונאת חתוליםם לקחת לידיים עכביש?איכ לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?אה?! לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כה לקרוא ספר ביום אחד?חחח לא לראות זריחה?כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?לא לראות שקיעה?כה לרוץ עם כלב?כה לרכוב על עז?לא לשבור מראה?כה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כה לשחות מתחת לגשר?כה באילת.. לשיר על במה?לא לשיר שיר בלי מוזיקה?חח יש מצב לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?ממ לא לשלוח מישהו להזדיין?חחח תמיד... לשמוע שטויות ממישהו?חחח רוב הזמן אני חושבת.. לשנות את השיער לקצוץ?בחיים לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?לצערי כה
לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לא יודעת...

MAYA 4827

New member
עונהנהנה....

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? כןן והברקים ממש מפחידים.. לא לישון כל הלילה? הרבה פעמיים להיכנס למים בריצה? כןן להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? תמיד!! להישאר לבד בבית יום שלם? אולי לאדעת להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן 2!! להכניס יד לחול קר? כןן זה כיף להסתכל דרך החלון במשקפת? חח לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כןן להשתכר? בערךך ובטעות.. להתאהב לשלושה ימים? חח כןן להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? חח כן להתעטש כשמסביב שקט? זה תמיד קורא לי!!! לחבק בנאדם מהתרגשות? כןן לחבק צעצוע? כןן לטייל בגשם בלי מטריה? כןן וזה בסט!! לא הלכתי עם מטרייה כבר שנים.. לטייל בלונדון? כןן לטייל לבד? כמעט כל בוקר בריצה.. לאהוב מישהו באמת? כןן לאכול דשא? ברור מה נראה לכם אכלנו בגן? לאכול תותים עד שבא להקיא? לא מתותים אפעם לא נמאס לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כןן לבכות לבד? פעם אחת וזה כל כך עצובב!! לבנות משהו מחול? בטחח לגדל ילד? לא לגדל צמח? כל שנה יש לי ערוגת תותים.. והצמח הטורף שסבא וסבתא קנו לי חח לגנוב? בחיים לא!! לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כןןן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כןן זה היה מצחיק.. וככה הכרנו להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? ולהסתכל בעיינים? זה בלתי אפשרי!! להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כןן להחזיק בידיים פרפר? כןן זה כל כך כיףף להיות כל היום בשמש? כן ואני נראית כמו כושית עכשיו=] להיחתך מנייר? לא=] לטפס על עץ? בטחח לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כןן לכתוב סיפור? כןן לכתוב שיר? כןן ללבוש שמלת כלה? כן את של אמא..=] ללכת למופע של מישהו? כןן להרבה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כןן למחוא כפיים עד כאב? כןן לנסוע במכונית בלי רשיון? בטיולי ג'יפים אבא תמיד נותן לי לנהוג לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? פוול!! לנסות לשחות במים רדודים? כןן בים ואז נסחפים על החול ובולעים אותו=] לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כןן חח את רועי וגל פעם מזמןן... לנשק תמונה של מישהו? כןן לסלוח להורים שלך? בטח לספר סוד על עצמך? כןן לעמוד בלילה על הגג? כןן וזה כיף לעצום עיניים ולחייך מאושר? ולשכב על הדשא.. לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא אבל כשאני יהיה גדולה.. לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן מלחמת שלג בלילה זה בסט!! לצאת מצויין בתמונה? נראה לי שכן לצחוק מכל הלב? מלאא לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כןן לקחת חתול רחוב לבית? כןן- קראו לו שלג, וזה למרות שאני לא אוהבת חתולים אבל הוא היה לבד ברחוב.. לקחת לידיים עכביש? ככן כשהייתי קטנה ומשוגעת.. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כןן אני ועדי באילת גמרנו את כל הכסף על גלידות
לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כןן בקופסת נסיכות שלי שמלאה פתקים מאנשים חשובים=] לקרוא ספר ביום אחד? בטח כמה זמן נרא לכם לוקח לי לגמור הארי פוטר שיוצא? חח תולעת שכמוני לראות זריחה? כןן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כןן איך הייתי מרוצה מעצמי לראות שקיעה? כןן לרוץ עם כלב? כן עם הכלבה היפה שליי לרכוב על עז? חח לא לשבור מראה? כן הראבה פעמים- ואני לא מאמינה שזה יביא לי מזל רע לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כןן לשחות מתחת לגשר? כןן לשיר על במה? חח נראה לכם? זייפנית שכמוני לשיר שיר בלי מוזיקה? כןן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? איזה חרא זה להיות חולה!! השתעגתי לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? לא לשמוע שטויות ממישהו? הרבה פעמים- וגם מעצמי.. לשנות את השיער לקצוץ? לא אבל חשבנו על זה..חהחה להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כןן!! לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כןן -מקווה לפחות שזה היה באמת!

הממ חביב ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? כן מוהאהא
לא לישון כל הלילה? כןןן
להיכנס למים בריצה? יאפ
ספלאש
להיכנס לערפל? כה להירדם עם מוזיקה? כן
להישאר לבד בבית יום שלם? לא להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? לא, התאהבתי ליותר. להתחבק בשלישיה? כןןןן
להתלחשש עם מישהו בלילה? כן
להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן
לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן
לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן
לאכול דשא? כן לאכול תותים עד שבא להקיא?כן
לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? לא לבכות, אלא לחייך לבכות לבד? כן
לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא רציני להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן
להיות כל היום בשמש? כן
להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור?כן
לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? לא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא
לעשן סמים? לא
לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?
לקרוא ספר ביום אחד?כן
לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה?כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר?לא לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? לא
לשמוע שטויות ממישהו? כןן
לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לא לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לא

Ride Or Die

New member
לפני השינה

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?כה לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? כה להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?באותו תאריך לא באותה שנה להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת?כה להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כה להשתכר? כה להתאהב לשלושה ימים?ממ בערך להתחבק בשלישיה? כה להתלחשש עם מישהו בלילה?כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה?כה לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? כה לאכול דשא? כה לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול?כה לגדל ילד? לא לגדל צמח? כה לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כה להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה להחזיק בידיים פרפר? כה להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? כה לטפס על עץ? כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כה לכתוב סיפור?לא לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כה למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?כה לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים? כה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כה לנשק תמונה של מישהו? כה לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג? כה לעצום עיניים ולחייך מאושר?כה לעשות סקס כל הלילה? כה לעשות קעקוע? לא אבל אני רוצה לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?לא לצאת מצויין בתמונה? כה לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים? לא לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כה לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? לא לשבור מראה?כה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כה לשחות מתחת לגשר?כה לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה?כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא לשלוח מישהו להזדיין? כה לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ? כה להגיד באמת ~אני אוהב אותך~?כה לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כה

~מאושרת בטירוף!!!!~

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? כן
לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן חח להיכנס לערפל?כן..ואני מתלהבת בכל פעם מחדש להירדם עם מוזיקה? לא להישאר לבד בבית יום שלם? לא בדיוק... להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא, 16 בספטמבר אבל לא באותה שנה להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? לא נראה לי להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? לא להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? כן חחחחח סיפור חיי להתחבק בשלישיה? כןן
להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן חח לחבק בנאדם מהתרגשות? יאפ לחבק צעצוע? לא, אולי בצחוק לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן, אני ואפולו
לאהוב מישהו באמת? לא לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא לאמץ שני חתולים? לא חח לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא, אלא אם כן בייבי נחשב!!1
לגדל צמח? אבוקדו לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כן..נירצ'ו להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? יאפ להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן
להיחתך מנייר? כן אררר לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן...
לכתוב סיפור? לא נראה לי..חח אולי באנגלית? לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? כן!! חח ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון? כןןןן אפילו הרבה לנסוע ברכבת יומיים? כן לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? חח כן איייא לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? לא..אה בעצם אולי לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןןן לצאת מצויין בתמונה? כן, נדיר לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? יאפ...פעם אחת וזהו, גם כן המיצי הזו לקחת לידיים עכביש? לאאא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא..אולי כשהייתי קטנה? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? לא לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא חחחחח לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? כן
לשיר שיר בלי מוזיקה? מקווה שלא...אבל כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשלוח מישהו להזדיין? כמובן לשמוע שטויות ממישהו? כל יום לשנות את השיער לקצוץ? כשהייתי ממש קטנה - כן להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? בערך לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

ווינגז

New member
Irish Cream!

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן (ולפול, בד"כ
) להיכנס לערפל?כה כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם? כן, גם יותר. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא, אבל יום לפני כן. להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן, כשיניב בא לקחת את לוליטה והייתי אצל שיר.
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? לא, זה מלחיץ אותי. להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? זה אפשרי בכלל? להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא? לא, אני עוצרת לפני. לאמץ שני חתולים? כן (כןכן). לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן.
להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא, אין לי אומץ גם אם צריך. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לשנייה בערך, כשהוא התיישב עליי.
להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? לא לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא למחוא כפיים עד כאב? כן לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? שלמים? לא. לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים?
לצלם חיה?
לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? לא לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? במחשבות לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

favory

New member
../images/Emo3.gifבאלי

אז הוא חזר... ה-ש-א-ל-ו-ן תהנו.. אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? -יאפ לא לישון כל הלילה? - יאפ להיכנס למים בריצה?- יאפ להיכנס לערפל?כה- חח אכן להירדם עם מוזיקה? - כן להישאר לבד בבית יום שלם?- כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן..חחחח מטרות אשיות
להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? כן להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן! להתלחשש עם מישהו בלילה? כן ( חח מה שאני וברבר עושות בערך כל יום ..) להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? בטח לחבק צעצוע? אעע..לא בזמן הזה. לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כןכןכן לאכול דשא? כן לאכול תותים עד שבא להקיא? לא חהחה לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כןן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול? - לגדל ילד? לא לגדל צמח? נראה לי שכן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן איכ. להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? אכן כן חח לנסוע במכונית בלי רשיון? כן
לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? אכן לנסות לשחות במים רדודים? כן חח לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה?
לעשות קעקוע? כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן ברור.. חח לצאת מצויין בתמונה? כן לצחוק מכל הלב? כן ( אני תמיד צוחקת מכל הלב..) לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן אהמ.. לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? איכככככככ בחיים לא. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא
( לא שזכור לי..) לשבור מראה? אם כן אז בטעות.. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? יאפ לשכב כל היום מתחת לשמיכה? יאפ לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? אממ..כן..
לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כןכןכן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כןכןכן [קרדיט לפורום סקרים ושאלונים]

למעלה