SUFA theOUEEN
New member
עונהה..
האם יצא לך אי פעם.... .? לא לישון בלילה בזמן סערה?לא..כלום לא מזיז לי לא לישון כל הלילה?בהחלטט.. להיכנס למים בריצה?כוו להיכנס לערפלכה ?כה להירדם עם מוזיקה?וואיי הרבה להישאר לבד בבית יום שלם?כמובן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?ממ..תאמת לא להכניס יד לחול קר?רר כן להסתכל דרך החלון במשקפת?לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?יאפפ להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?לא להתחבק בשלישיה?כןןןן להתלחשש עם מישהו בלילה?כן להתעטש כשמסביב שקט?חח כן יצא לי פעם לחבק בנאדם מהתרגשות?תלוי מיי לחבק צעצוע?אולי שהייתי קטנה לטייל בגשם בלי מטריה?ממ נראה לי לטייל בלונדון?לא לטייל לבד?לא לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא?ממש לא!! לאכול תותים עד שבא להקיא?
לאמץ שני חתולים?שונאת חתולים!! לבכות ולחייך מאושר?בהחלטט!! לבכות לבד?הרבה לבנות משהו מחול?בטחח לגדל ילד?תודה,עדיין לא!! לגדל צמח?חח כןן לגנוב?ממש לאא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?לאא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?זה כל הכיף להחזיק בידיים פרפר?כןן להיות כל היום בשמש?כן להיחתך מנייר?אוו כן לטפס על עץ?יאפ לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כן לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר?מכוער אבל כן ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?כן למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים?לא לנסוע לים?פעם אחת?? לנסות לשחות במים רדודים?חחח כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?אוליי לנשק תמונה של מישהו?מה??לא לסלוח להורים שלך?פעם אחת?? לספר סוד על עצמך?מממ תלוי למיי ויכול להיות לעמוד בלילה על הגג?משעמם לי בחיים?? לעצום עיניים ולחייך מאושר?בהחלט לעשות סקס כל הלילה?לא לעשות קעקוע?לא לעשן סמים?לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כן לצאת מצויין בתמונה?כןן בזמן האחרוןן הרבה דווקא לצחוק מכל הלב?מלאא לצלם את השמיים?כן לצלם חיה?סופייי לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש?איכככ שונאת לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כן לקרוא ספר ביום אחד?בחיים לא!!אןלי של 50 עמודים לראות זריחה?כןן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?לא,לא יצא לראות שקיעה?כן לרוץ עם כלב?בטחח לרכוב על עז?ממש לא לשבור מראה?כןןן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?לא לשחות מתחת לגשר?לא נרעאלי לשיר על במה?כןן בגיל 7 לשיר שיר בלי מוזיקה?כןן הרבה לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כשאני חולה\1 לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו?כן לשנות את השיער לקצוץ?בחיים לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כן [קרדיט לפורום סקרים ושאלונים]
האם יצא לך אי פעם.... .? לא לישון בלילה בזמן סערה?לא..כלום לא מזיז לי לא לישון כל הלילה?בהחלטט.. להיכנס למים בריצה?כוו להיכנס לערפלכה ?כה להירדם עם מוזיקה?וואיי הרבה להישאר לבד בבית יום שלם?כמובן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?ממ..תאמת לא להכניס יד לחול קר?רר כן להסתכל דרך החלון במשקפת?לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?יאפפ להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?לא להתחבק בשלישיה?כןןןן להתלחשש עם מישהו בלילה?כן להתעטש כשמסביב שקט?חח כן יצא לי פעם לחבק בנאדם מהתרגשות?תלוי מיי לחבק צעצוע?אולי שהייתי קטנה לטייל בגשם בלי מטריה?ממ נראה לי לטייל בלונדון?לא לטייל לבד?לא לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא?ממש לא!! לאכול תותים עד שבא להקיא?