ממ.. או קיי..

SUFA theOUEEN

New member
עונהה..

האם יצא לך אי פעם.... .? לא לישון בלילה בזמן סערה?לא..כלום לא מזיז לי לא לישון כל הלילה?בהחלטט.. להיכנס למים בריצה?כוו להיכנס לערפלכה ?כה להירדם עם מוזיקה?וואיי הרבה להישאר לבד בבית יום שלם?כמובן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?ממ..תאמת לא להכניס יד לחול קר?רר כן להסתכל דרך החלון במשקפת?לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?יאפפ להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?לא להתחבק בשלישיה?כןןןן להתלחשש עם מישהו בלילה?כן להתעטש כשמסביב שקט?חח כן יצא לי פעם לחבק בנאדם מהתרגשות?תלוי מיי לחבק צעצוע?אולי שהייתי קטנה לטייל בגשם בלי מטריה?ממ נראה לי לטייל בלונדון?לא לטייל לבד?לא לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא?ממש לא!! לאכול תותים עד שבא להקיא?
לאמץ שני חתולים?שונאת חתולים!! לבכות ולחייך מאושר?בהחלטט!! לבכות לבד?הרבה לבנות משהו מחול?בטחח לגדל ילד?תודה,עדיין לא!! לגדל צמח?חח כןן לגנוב?ממש לאא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?לאא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?זה כל הכיף להחזיק בידיים פרפר?כןן להיות כל היום בשמש?כן להיחתך מנייר?אוו כן לטפס על עץ?יאפ לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כן לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר?מכוער אבל כן ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?כן למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים?לא לנסוע לים?פעם אחת?? לנסות לשחות במים רדודים?חחח כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?אוליי לנשק תמונה של מישהו?מה??לא לסלוח להורים שלך?פעם אחת?? לספר סוד על עצמך?מממ תלוי למיי ויכול להיות לעמוד בלילה על הגג?משעמם לי בחיים?? לעצום עיניים ולחייך מאושר?בהחלט לעשות סקס כל הלילה?לא לעשות קעקוע?לא לעשן סמים?לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כן לצאת מצויין בתמונה?כןן בזמן האחרוןן הרבה דווקא לצחוק מכל הלב?מלאא לצלם את השמיים?כן לצלם חיה?סופייי לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש?איכככ שונאת לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כן לקרוא ספר ביום אחד?בחיים לא!!אןלי של 50 עמודים לראות זריחה?כןן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?לא,לא יצא לראות שקיעה?כן לרוץ עם כלב?בטחח לרכוב על עז?ממש לא לשבור מראה?כןןן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?לא לשחות מתחת לגשר?לא נרעאלי לשיר על במה?כןן בגיל 7 לשיר שיר בלי מוזיקה?כןן הרבה לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כשאני חולה\1 לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא לשלוח מישהו להזדיין? לשמוע שטויות ממישהו?כן לשנות את השיער לקצוץ?בחיים לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כן [קרדיט לפורום סקרים ושאלונים]

A z a r o

New member
סתם כי בא לי =]

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה?כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל? כן להירדם עם מוזיקה?כן להישאר לבד בבית יום שלם?כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?לא להכניס יד לחול קר?כן להסתכל דרך החלון במשקפת?לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?לא להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה?לא להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע?כן לטייל בגשם בלי מטריה?חח כן וגם בברד עם גופייה
לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר?כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול?כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?כן =S להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן
לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?לא לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?לא למחוא כפיים עד כאב?כן חחח לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? אולי לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? אממ אולי לא זוכרת...... לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר?לא לעשות סקס כל הלילה? לאאאאא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?פחח איזה שלג ואיזה נעליים? לצאת מצויין בתמונה? חחח רק אני!!! לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?כן לקחת לידיים עכביש? כן לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד?לא לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה?לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כן לשחות מתחת לגשר?לא לשיר על במה? לאאאא לשיר שיר בלי מוזיקה?לאאאאאאאאא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן לשלוח מישהו להזדיין? כן
לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לאאא חס וחסה!!! להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

../images/Emo192.gif

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? יאפ להיכנס למים בריצה? יאפ להיכנס לערפל? יאפ להירדם עם מוזיקה? יאפפ
להישאר לבד בבית יום שלם? מממ נראה לי... להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? יאפפ=]] אבל שנה אחרי=P להכניס יד לחול קר? יאפ להסתכל דרך החלון במשקפת? נופ להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? יאפפ להשתכר? נופ להתאהב לשלושה ימים? נופפ להתחבק בשלישיה? יאפ להתלחשש עם מישהו בלילה? מממ אולי...חח... להתעטש כשמסביב שקט? יאפפ
לחבק בנאדם מהתרגשות? יאפ לחבק צעצוע? יאפפ לטייל בגשם בלי מטריה? מממ לטייל לא... אבל להיות לרוץ כה.... לטייל בלונדון? נופפ לטייל לבד? יאפ לאהוב מישהו באמת? יאפ לאכול דשא? נופ לאכול תותים עד שבא להקיא? לא... לאמץ שני חתולים? לא... רק אחת...
לבכות ולחייך מאושר? יאפ=] לבכות לבד? יאפ לבנות משהו מחול? כה...חח... לגדל ילד? לא... לגדל צמח? מממ יאפ בלי כוונה...חח... לגנוב? לא.. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? ממ לא... לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? יאפ להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא... להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? יאפ=] להחזיק בידיים פרפר? כה.. להיות כל היום בשמש? כה... להיחתך מנייר? כה...אווצ'.... לטפס על עץ? כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? ממ אולי... לכתוב סיפור? יאפ לכתוב שיר? מממ נופ.... ללבוש שמלת כלה? כה=D ללכת למופע של מישהו? יאפ ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? יאפ למחוא כפיים עד כאב? לא.. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא.... רק קצת כשהייתי קטנה... על הברכיים של אבא... לנסוע ברכבת יומיים? לא.... לנסוע לים? ברוררר לנסות לשחות במים רדודים? כה...חחח... לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא.... לנשק תמונה של מישהו? יאפפפ
לסלוח להורים שלך? יאפ לספר סוד על עצמך? כה... לעמוד בלילה על הגג? לא... לעצום עיניים ולחייך מאושר? לא... לעשות סקס כל הלילה? לא... לעשות קעקוע? לא אמיתי... לעשן סמים? לא! לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כהההה
לצאת מצויין בתמונה? ממממ כה... לצחוק מכל הלב? כה... לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? יאפ לקחת חתול רחוב לבית? כהה
לקחת לידיים עכביש? איכ! לא! לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה... לקרוא ספר ביום אחד? יאפ לראות זריחה? יאפ לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כעע לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא...חחח.... לשבור מראה? לא... לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? יאפ לשחות מתחת לגשר? מממ לא... אבל קיאקים כה... לשיר על במה? יאפ לשיר שיר בלי מוזיקה? אופקורס לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא... לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא... כי גמני חושבת שזה לא יפה.... לשלוח מישהו להזדיין? לא... לשמוע שטויות ממישהו? כה..חח... לשנות את השיער לקצוץ? לא..... להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? יאפ.. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? יאפ=]]

הייייי גמאני רוצה!

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? כן. לא לישון כל הלילה? כן. להיכנס למים בריצה? כןןןן. להיכנס לערפל? כן. להירדם עם מוזיקה? כן. להישאר לבד בבית יום שלם? כן. להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן. להכניס יד לחול קר? כן. להסתכל דרך החלון במשקפת? לול, כן! להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן. להשתכר? כן. להתאהב לשלושה ימים? אה.. בערך. להתחבק בשלישיה? כןןןןןןן! להתלחשש עם מישהו בלילה? כן. להתעטש כשמסביב שקט? כן. לחבק בנאדם מהתרגשות? לגמרי. לחבק צעצוע? כן. לטייל בגשם בלי מטריה? כן. לטייל בלונדון? לא. לטייל לבד? יאפ. לאהוב מישהו באמת? אוי, לגמרי. לאכול דשא? כן חחח. לאכול תותים עד שבא להקיא? כן. לאמץ שני חתולים? לא. לבכות ולחייך מאושר? כן. לבכות לבד? כן. לבנות משהו מחול? כן. לגדל ילד? לא. לגדל צמח? כן. לגנוב? כן. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? בערך. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כןןןןן. להחזיק בידיים פרפר? כן. להיות כל היום בשמש? כן. להיחתך מנייר? אוי, כן. לטפס על עץ? כןכן. לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן. לכתוב סיפור? כל יום? לכתוב שיר? כל יום? ללבוש שמלת כלה? לא. ללכת למופע של מישהו? כן. ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן. למחוא כפיים עד כאב? כן. לנסוע במכונית בלי רשיון? לא. לנסוע ברכבת יומיים? לא. לנסוע לים? כן. לנסות לשחות במים רדודים? כן. לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן. לנשק תמונה של מישהו? כן. לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? כן. לעמוד בלילה על הגג? כן. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן. לעשות סקס כל הלילה? לא. לעשות קעקוע? לא. לעשן סמים? לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן. לצאת מצויין בתמונה? נדיר, אבל כן. לצחוק מכל הלב? כן. לצלם את השמיים? כן. לצלם חיה? כן. לקחת חתול רחוב לבית? לא. לקחת לידיים עכביש? כן. לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לגמרי. לקרוא ספר ביום אחד? כן. לראות זריחה? כן. לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן. לראות שקיעה? כן. לרוץ עם כלב? כן. לרכוב על עז? לא. לשבור מראה? לא. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן. לשחות מתחת לגשר? כן. לשיר על במה? אוי, כן. לשיר שיר בלי מוזיקה? כן. לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כן. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? כן! לשלוח מישהו להזדיין? כן. לשמוע שטויות ממישהו? כן. לשנות את השיער לקצוץ? לא. להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן. לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן.

lereran

New member
עונהה

לא לישון בלילה בזמן סערה? כע לא לישון כל הלילה? כע להיכנס למים בריצה?כע להיכנס לערפל?כע להירדם עם מוזיקה? כע להישאר לבד בבית יום שלם? כע להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?לא להכניס יד לחול קר?כע להסתכל דרך החלון במשקפת? כע להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כע להשתכר?כע להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כע להתלחשש עם מישהו בלילה? כע להתעטש כשמסביב שקט? כע לחבק בנאדם מהתרגשות? כע לחבק צעצוע?כע לטייל בגשם בלי מטריה? כע לטייל בלונדון? עוד לא לטייל לבד? כע לאהוב מישהו באמת? כע לאכול דשא?לאא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כע לבכות לבד? כע לבנות משהו מחול? כע לגדל ילד? לא לגדל צמח? כע לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כע לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כע להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא ממש להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כע להחזיק בידיים פרפר? כע להיות כל היום בשמש? כע להיחתך מנייר? כע לטפס על עץ? כע לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כע לכתוב סיפור?כע לכתוב שיר? כע ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו? כע ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כע למחוא כפיים עד כאב?כע לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כע לנסות לשחות במים רדודים? כע לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כע לנשק תמונה של מישהו? לא שזכור לי לסלוח להורים שלך? כע לספר סוד על עצמך?כע לעמוד בלילה על הגג? כע לעצום עיניים ולחייך מאושר? כע לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? כע לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כעכככעע לצאת מצויין בתמונה? כע לצחוק מכל הלב?כע לצלם את השמיים? כע לצלם חיה? חוחוחו כע לקחת חתול רחוב לבית?כע לקחת לידיים עכביש? לאאא איכ לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?כע לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כע לקרוא ספר ביום אחד?כע לראות זריחה? כע לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כע לראות שקיעה? כע לרוץ עם כלב? כע לרכוב על עז? לאא לשבור מראה? לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כע לשחות מתחת לגשר?כע לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה?כע לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כע לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? כע לשמוע שטויות ממישהו? כע לשנות את השיער לקצוץ? לאא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כע לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כע

SkAzi w

New member
גם לי משעממם

לא לישון בלילה בזמן סערה?לא לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? לא להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כה להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת?כה להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כה להשתכר? כה להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כה להתלחשש עם מישהו בלילה?כה להתעטש כשמסביב שקט? כה לחבק בנאדם מהתרגשות? כה לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה?כה לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת?כה לאכול דשא? כה לאכול תותים עד שבא להקיא?כה לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול? כה לגדל ילד? לא לגדל צמח? כה לגנוב?כה לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?לא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? כה להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה להחזיק בידיים פרפר? כה להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? כה לטפס על עץ? כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כה לכתוב סיפור?כה לכתוב שיר? כה ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?לא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?כה למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?כה לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים? כה לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כה לנשק תמונה של מישהו? כה לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?לא לצאת מצויין בתמונה? כה לצחוק מכל הלב?כה לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? כה לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כה לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? לא לשבור מראה?כה לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?לא לשחות מתחת לגשר?כה לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה?כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא לשלוח מישהו להזדיין? כה לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ?לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כה לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כה

m i s s B

New member
סתם כי בא לי..../images/Emo13.gif

אוקייי... האם יצא לך (לי) אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? ממ.. לא נראה לי. לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? אכןןן.. להירדם עם מוזיקה? יאפ יאפ להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? לא נראה לי.. להסתכל דרך החלון במשקפת? יסס.. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא חהחה... להתאהב לשלושה ימים? לא שזכור לי להתחבק בשלישיה? יאפ להתלחשש עם מישהו בלילה? ברור.. (אהממ.. רוני
) להתעטש כשמסביב שקט? חחח כן (פדיחה) לחבק בנאדם מהתרגשות? אכן כן. לחבק צעצוע? כשהייתי קטנה(?!) לטייל בגשם בלי מטריה? אממ.. נראה לי שכן לטייל בלונדון? עוד לא. לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? בהחלט. לאכול דשא? לא בלעע.. לאכול תותים עד שבא להקיא? לא.. לאמץ שני חתולים? אחד.. לבכות ולחייך מאושר? ברור. לבכות לבד? יאפ לבנות משהו מחול? כן כן. לגדל ילד? לאא לגדל צמח? כן... ן@ן לגנוב? לא ולא. לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? עוד לא יצא לי. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא איכככ.. להיות כל היום בשמש? כן.. להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? יאפ לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? יסס ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו? כןן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב? לא.. לנסוע במכונית בלי רשיון? כן חהחה. לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן זה דווקא כיף. לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כן לנשק תמונה של מישהו? כן.. לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?אוהו.. לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? כן.. שיוצא עם מים. לעשן סמים? ממש ממש לא. לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כןןן לצאת מצויין בתמונה? מצויין לא.. לצחוק מכל הלב? תמיד לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? ברור לקחת חתול רחוב לבית? כן לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? כן כן. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לא לקרוא ספר ביום אחד? כן לראות זריחה? אממ.. כן! לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא.. לשבור מראה? לא.. לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן.. לשחות מתחת לגשר? כן (אבל קטנטן!) לשיר על במה? יאפ לשיר שיר בלי מוזיקה? יאפ לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לאא.. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? (?!) לשלוח מישהו להזדיין? לא..(חהחה) לשמוע שטויות ממישהו? בהחלט! לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? לא... לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן..(כאילו בערך..) [קרדיט לפורום סקרים ושאלונים]

2eye

New member
חזרתי P:

האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? לא בגלל הסערה D: לא לישון כל הלילה? אהא. להיכנס למים בריצה? אהא. להיכנס לערפל? יאפפ. להירדם עם מוזיקה? כן. להישאר לבד בבית יום שלם? ברור להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן. P: אני יותר גדול. להכניס יד לחול קר? כן. להסתכל דרך החלון במשקפת? לא, אבל מהגג. להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? מה זה הרבה? להשתכר? אהא.
להתאהב לשלושה ימים? WTF? להתחבק בשלישיה? כן, וגם יותר. להתלחשש עם מישהו בלילה? אהא. להתעטש כשמסביב שקט? כן. לחבק בנאדם מהתרגשות? לא זוכר, אני די בטוח שכן. לחבק צעצוע? \= לטייל בגשם בלי מטריה? אהא. P: לטייל בלונדון? יאפ, לפני שנתיים. לטייל לבד? איפה? ברור שהיו מקומות. לאהוב מישהו באמת? כן. לאכול דשא? יאפפ P: לאכול תותים עד שבא להקיא? לא. לאמץ שני חתולים? יותר משניים. לבכות ולחייך מאושר? כןןן. לבכות לבד? כן. לבנות משהו מחול? כשהייתי קטן. לגדל ילד? לא. לגדל צמח? כן לגנוב? כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא נשארתי ער בשביל זה, אבל דיברתי ב3. לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? יסס. להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?
להחזיק בידיים פרפר? בערך. להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? אווץ'
לטפס על עץ? כן D: לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור? כן, שניים. לכתוב שיר? אחד. ללבוש שמלת כלה? XD? ללכת למופע של מישהו? משינה P: ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא ללמוד, פשוט לעשות. למחוא כפיים עד כאב? כן. לנסוע במכונית בלי רשיון? כן P: פעמיים או שלוש. לנסוע ברכבת יומיים? המשך יומיים? לא. לנסוע לים? כן =\ לנסות לשחות במים רדודים? ? XD לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא. לנשק תמונה של מישהו? כן
*אמרלד* לסלוח להורים שלך? כן. לספר סוד על עצמך? כן, המון. לעמוד בלילה על הגג? לא זוכר \= לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן. לעשות סקס כל הלילה? X לעשות קעקוע? X לעשן סמים? |נקסט| לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן. לצאת מצויין בתמונה? לאאאא X
לצחוק מכל הלב? כן. לצלם את השמיים? כן P: לצלם חיה? יאאא. לקחת חתול רחוב לבית? הוא פשוט בא. לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? ? לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? אהא. לקרוא ספר ביום אחד? 3 ימים. לראות זריחה? יאאפ לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לרדוף אחריה נחשב? לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? כן לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? X לשלוח מישהו להזדיין? "לך להזדיין....." נחשב? לשמוע שטויות ממישהו? יותר מדיייייייייייייייי לשנות את השיער לקצוץ? כן להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? אני לא יודע עד כמה אמיתי. P:

באלי

אז הוא חזר... ה-ש-א-ל-ו-ן תהנו.. אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כןןן להיכנס לערפל?עם המטוס להירדם עם מוזיקה? כןןן להישאר לבד בבית יום שלם?הכי כיףףף! להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?אכן כן.. להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? עוד לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים?גם לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה?
להתעטש כשמסביב שקט?כן לחבק בנאדם מהתרגשות?כן לחבק צעצוע? כן, הפרה שלי לטייל בגשם בלי מטריה?כןן לטייל בלונדון?כן לטייל לבד?גם כן לאהוב מישהו באמת?כן לאכול דשא?דשא לא, אבל חציר כן לאכול תותים עד שבא להקיא? לא עד שבא להקיא, עד שאני מקיאה לאמץ שני חתולים?לא לבכות ולחייך מאושר?כן לבכות לבד?כן לבנות משהו מחול?כן, מתישהו לגדל ילד? עוד לא לגדל צמח? ראש דשא! לגנוב?ביצת קינדר מאח שלי לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? עם כל מיני ערבים שחושבים שהמס' פלא שלי הוא של מחמוד... להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר?כןןןןן להחזיק בידיים פרפר?כן להיות כל היום בשמש?בשביל מה יש קייטנה בחווה?! להיחתך מנייר?בלשון לטפס על עץ?כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כן לכתוב סיפור?לא לכתוב שיר?גם לא ללבוש שמלת כלה?לא ללכת למופע של מישהו?כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? אולי למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים?לא לנסוע לים?אכן לנסות לשחות במים רדודים?חח.. כן, ואח"כ לדפוק את הראש בקרקעית לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?לא לנשק תמונה של מישהו?כן לסלוח להורים שלך?כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג?כן לעצום עיניים ולחייך מאושר?בטח לעשות סקס כל הלילה?לא לעשות קעקוע?לא לעשן סמים?לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כשהייתי בשוויץץ..
לצאת מצויין בתמונה?פעם אחת, אולי לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים?לא לצלם חיה?כן לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות?כן.. לקרוא ספר ביום אחד?כן לראות זריחה?במצדה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כן לראות שקיעה? כל יום לרוץ עם כלב? לרוץ ולקפוץ איתו אוקסרים לרכוב על עז? לא לשבור מראה?כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כן לשחות מתחת לגשר?כן לשיר על במה?לא לשיר שיר בלי מוזיקה?כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה?כן.. לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא.. לשלוח מישהו להזדיין?כן לשמוע שטויות ממישהו?כן לשנות את השיער לקצוץ?לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כן

לודמיר

New member
מצ'עמם לי...

לא לישון בלילה בזמן סערה? כה לא לישון כל הלילה? כה להיכנס למים בריצה?כה להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? כה להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?כה להכניס יד לחול קר?כה להסתכל דרך החלון במשקפת? לא חחח להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כה להשתכר? כה להתאהב לשלושה ימים?חחחח... סתם באנשים יפים... זה לא באמת להתאהב להתחבק בשלישיה? כה להתלחשש עם מישהו בלילה?כה להתעטש כשמסביב שקט? כה בקטעים הכי לא מתאימים בעולם לחבק בנאדם מהתרגשות?כה לחבק צעצוע?כה לטייל בגשם בלי מטריה?כה לטייל בלונדון? כה לטייל לבד? כה לאהוב מישהו באמת? כה :) לאכול דשא?כה חחח... במושב זה מן מנהג כזה... לאכול תותים עד שבא להקיא?כה!! חחח!! 3 קילו כל המשפחה!! לאמץ שני חתולים? לא בלעכס חתול לבכות ולחייך מאושר? כה לבכות לבד? כה לבנות משהו מחול?כה לגדל ילד? לא לגדל צמח? כה... אבל הוא לא זכה לגדול ממש... לגנוב? לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה?כה לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כה להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא =\ להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כה:D להחזיק בידיים פרפר? לאא איוו להיות כל היום בשמש? כה להיחתך מנייר? כה לטפס על עץ? כה לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כהכהכה לכתוב סיפור?לא לכתוב שיר? ממש לא יצירתית ללבוש שמלת כלה?חחחח.. יש עוד זמן... ללכת למופע של מישהו? כה ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? להיות בלונדינית? למחוא כפיים עד כאב?כה לנסוע במכונית בלי רשיון?כהחחח לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים?כה לנסות לשחות במים רדודים? כה!! הדבר הכי קשה בארץ! לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? כה.. חחח לנשק תמונה של מישהו? כה לסלוח להורים שלך? כה לספר סוד על עצמך?כה לעמוד בלילה על הגג? לאא.. לעצום עיניים ולחייך מאושר? כה, בסוף כל מסלול לעשות סקס כל הלילה? לא חח לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?לא לצאת מצויין בתמונה? כה, פעם ב.. לצחוק מכל הלב?כה, כמעט כ יום לצלם את השמיים? כה לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית? לא... לקחת לידיים עכביש? איווו לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא.. לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כה לקרוא ספר ביום אחד?כה לראות זריחה? כה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?כה לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? לא חח.. אבל זה אמור להיות מגניב וכואב בתחת לשבור מראה?כה חח לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?כה לשחות מתחת לגשר?כה לשיר על במה? לא, ולא כדאי לכם שאני אתחיל גם לשיר שיר בלי מוזיקה?כה לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא לשלוח מישהו להזדיין? כה!חחח... הרבה דווקא לשמוע שטויות ממישהו? כה לשנות את השיער לקצוץ? בחיים לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן :)... לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? גם כן :)...

segev 007

New member
עונה.........

אני עונה: האם יצא לך אי פעם..... לא לישון בלילה בזמן סערה?כן איזה כיף זה....XD לא לישון כל הלילה?כהה להיכנס למים בריצה???? להיכנס לערפל?כה להירדם עם מוזיקה? כהה להישאר לבד בבית יום שלם?כה להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום?לא ניראה לי להכניס יד לחול קר?ניראה לי שכן להסתכל דרך החלון במשקפת?כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?לא זוכר........ להשתכר?לא להתאהב לשלושה ימים?לאאא להתחבק בשלישיה?כן להתלחשש עם מישהו בלילה?ניראה לי להתעטש כשמסביב שקט?כה
לחבק בנאדם מהתרגשות?כה לחבק צעצוע?לא לטייל בגשם בלי מטריה?כההה לטייל בלונדון?לא אבל אני רוצה להיות שמה... לטייל לבד? לא לאהוב מישהו באמת?כהההה לאכול דשא?לאאא
לאכול תותים עד שבא להקיא?לא תותים זה ממש טעים אני לא מקיא מי זה חחחח לאמץ שני חתולים?כההה לבכות ולחייך מאושר?לא ניראה לי שאי פעם בכיתי מאושר לבכות לבד?כה לבנות משהו מחול?כה לגדל ילד? עדיין לא לגדל צמח? שהייתי קטן
לגנוב?לא אולי פעם איזה משהו קטן אבל כבר הרבה זמן לא יצא לי ליגנוב וגם לא ניראה לי שיצא!!!! לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? יצא לי לדבר הרבה אבל לא עד שלולש בלילה תלוי איזה שעה אני מתחיל לדבר >< לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?לאא להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?לא אין לי אומץ לזה.. להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? לא אני לא ילד ששר זה לא אני.... להחזיק בידיים פרפר? לא זוכר >_< להיות כל היום בשמש? כן
להיחתך מנייר? כה אבל פעם אחת ליפני מלא זמן חחחח לטפס על עץ? כן אני דיי קופיף XD לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?תלוי למי הוא יקר.... לכתוב סיפור?לא ניא לא ילד של סיפורים לכתוב שיר? לא גם את זה לא ללבוש שמלת כלה?חחחח בטח
למופע של מישהו?לאא ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?לא ניראה לי למחוא כפיים עד כאב?לא אני לא אוהב להכאיב לי.... לנסוע במכונית בלי רשיון?לאא לנסוע ברכבת יומיים? גם לא לנסוע לים?כן מלא פעמים לנסות לשחות במים רדודים?כןןXD לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו?גם לאא לסלוח להורים שלך?בטח מלא פעמים לספר סוד על עצמך?כן ניראה לי לעמוד בלילה על הגג?לא זה עדיין לא חחחח לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן ניראה לי לעשות סקס כל הלילה? בטח סתםםםםם
לעשות קעקוע?לא לא מת על זה לאמרות שזה מגניב...
לעשן סמים?לאא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג?כן אבל לא בארץ לצאת מצויין בתמונה? לא הבה פעמים...... לצחוק מכל הלב?מלא פעמים לצלם את השמיים?אולי מישהו עם השמיים לצלם חיה? כה לקחת חתול רחוב לבית?לא יצא לי שחתול בא אלי הביתה ומאז אני מעמצץ אותו לקחת לידיים עכביש?לא אבל אני לא ניגעל מי הם... לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?אולי לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כההה לקרוא ספר ביום אחד?לא אני לא אוהב ליראו ספרים לראות זריחה? כהה לראות כוכב נופל ולבקש משאלה?ליראות כן לבקש מישלה לא לראות שקיעה? כה לרוץ עם כלב? כה לרכוב על עז? כן חחחחחח
סתם לא לשבור מראה?לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור?ניראה לי?!?!?!?! לשחות מתחת לגשר?לא זוכר לשיר על במה? לא בחיים לא יצא לי.. לשיר שיר בלי מוזיקה?אולי רק לעצמי לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כהה לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא צריך לשכנע יש לי שותפים לזה XD לשלוח מישהו להזדיין? בטמ מלא פעמים חחחחחחחח
לשמוע שטויות ממישהו? כה XD לשנות את השיער לקצוץ?
להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~?כה ^_^ לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כה ^_^

עונהה

לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל? לא נראה לי.....אולי כן להירדם עם מוזיקה? בטח להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? כן להכניס יד לחול קר? כן להסתכל דרך החלון במשקפת? אמ...לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן? כן להשתכר? לשתות קצת כן...להשתכר לא להתאהב לשלושה ימים? לא....זה היה ליותר להתחבק בשלישיה? כן..חח להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן...חח....מצחיק לחבק בנאדם מהתרגשות? בטח לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן...זה כיף לטייל בלונדון? כן לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן...רק שלצערי זה היה מאוד מאכזב לאכול דשא? לא נראה לי לאכול תותים עד שבא להקיא? אמ...לא, ואני שמחה שכך כי אני מתה על הפרי הזה לאמץ שני חתולים? לא....לא אוהבת חתולים בכלל לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד? מה הכוונה בלבכות לבד? שאני נמצאת לבד? אז...כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? אמ...כן לגנוב? עיפרון/גרביים...דברים קטנים לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר? לא נראה לי להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן...השריטות האלו הכי שורפות לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן...אותו אחד חרא לכתוב סיפור? כן לכתוב שיר? כן ללבוש שמלת כלה? כלה כלה...לא. של פורים כן! ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? לא יודעת.. למחוא כפיים עד כאב? כן..חח לנסוע במכונית בלי רשיון? לא לנסוע ברכבת יומיים? לא לנסוע לים? כן לנסות לשחות במים רדודים? כן...ח...מצחיק לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? כן לסלוח להורים שלך? כן...הרבה לספר סוד על עצמך? כן לעמוד בלילה על הגג? לא לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? אמיתי לא....סתם כזה שיורד כן לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? כן...באיטליה לצאת מצויין בתמונה? אולי באיזה 4 לצחוק מכל הלב? כן לצלם את השמיים ? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא...אני לא אוהבת בכלל חתולים לקחת לידיים עכביש? לא נראה לי לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? בטח...המון לקרוא ספר ביום אחד? נראה לי שכן לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? אמ...לא ?! לשבור מראה? לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר? עם קייקים לשיר על במה? כן לשיר שיר בלי מוזיקה? כן לשכב כל היום מתחת לשמיכה? כל היום לא נראה לי לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? בטח לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? לשמוע כן, הרבה, רק זה לא היה אמיתי (מסתבר) תמונה דיי מוזרה שלי....חח

השמיים הם הגבולללללל../images/Emo188.gif

לא לישון בלילה בזמן סערה? לא לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה? כן להיכנס לערפל?כן כה להירדם עם מוזיקה? כן מלא להישאר לבד בבית יום שלם? כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר? לא להסתכל דרך החלון במשקפת? לא להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כן להשתכר?כן להתאהב לשלושה ימים?כן להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה?כן להתעטש כשמסביב שקט?לא לחבק בנאדם מהתרגשות?כן לחבק צעצוע? כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן לטייל בלונדון?לא לטייל לבד?כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? לא לאכול תותים עד שבא להקיא?לא לאמץ שני חתולים? לא לבכות ולחייך מאושר? כן לבכות לבד?כן לבנות משהו מחול? כן לגדל ילד?לא לגדל צמח?כן לגנוב?לא לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? לא לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר?לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? לא להחזיק בידיים פרפר?לא להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר?כן לטפס על עץ?כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר?כן לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר?כן ללבוש שמלת כלה? לא ללכת למופע של מישהו?כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם? כן למחוא כפיים עד כאב?כן לנסוע במכונית בלי רשיון?לא לנסוע ברכבת יומיים?לא לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים?כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר?כן לנשק תמונה של מישהו?לא לסלוח להורים שלך?כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג?כן לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? כן לעשות קעקוע?לא לעשן סמים? סגריה לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? לא לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים?כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית? לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה? לא לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? לא לקרוא ספר ביום אחד?כן לראות זריחה?כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? לא לראות שקיעה?כן לרוץ עם כלב?לא לרכוב על עז? כן לשבור מראה? כן לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר?לא לשיר על במה?לא לשיר שיר בלי מוזיקה? לא לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה?לא לשלוח מישהו להזדיין?כן לשמוע שטויות ממישהו?כן לשנות את השיער לקצוץ?לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה?כן

MC sApiR

New member
משעמם ואין בצפר

אז הפעם... האם יצא לך אי פעם.....? לא לישון בלילה בזמן סערה? כן לא לישון כל הלילה? כן להיכנס למים בריצה?כן להיכנס לערפל?כן להירדם עם מוזיקה? כן להישאר לבד בבית יום שלם?כן להכיר בנאדם שנולד איתך באותו היום? לא להכניס יד לחול קר?כן להסתכל דרך החלון במשקפת? כן להסתכל למישהו בעיניים הרבה זמן?כן להשתכר? לא להתאהב לשלושה ימים? לא להתחבק בשלישיה? כן להתלחשש עם מישהו בלילה? כן להתעטש כשמסביב שקט? כן לחבק בנאדם מהתרגשות? כן לחבק צעצוע?כן לטייל בגשם בלי מטריה? כן..עשיתי את זה המון ביסודי לטייל בלונדון? לא לטייל לבד? כן לאהוב מישהו באמת? כן לאכול דשא? כן~לא מרצון~ לאכול תותים עד שבא להקיא?כן לאמץ שני חתולים? כן לבכות ולחייך מאושר?כן לבכות לבד? כן לבנות משהו מחול?כן לגדל ילד? לא לגדל צמח? כן לגנוב?כן לדבר בטלפון עד שלוש בלילה? כן לדבר בטלפון עם מישהו לא מוכר?כן להגיד לבנאדם בעיניים שצריך לסיים את הקשר? לא להדליק חזק מוזיקה לשמוע ולשיר? כן להחזיק בידיים פרפר? כן להיות כל היום בשמש? כן להיחתך מנייר? כן לטפס על עץ? כן לישון באותו חדר עם מישהו מאוד יקר? כן לכתוב סיפור?כן לכתוב שיר? לא ללבוש שמלת כלה?המ..תחפושת של ושתי נחשב?
ללכת למופע של מישהו? כן ללמוד לעשות משהו יותר טוב מכולם?לא למחוא כפיים עד כאב?לא לנסוע במכונית בלי רשיון?כן לנסוע ברכבת יומיים? כן לנסוע לים?כן לנסות לשחות במים רדודים? כן לנשק בנאדם בכלל לא מוכר? לא לנשק תמונה של מישהו? לא לסלוח להורים שלך? כן לספר סוד על עצמך?כן לעמוד בלילה על הגג? כה-של חד"א לעצום עיניים ולחייך מאושר? כן לעשות סקס כל הלילה? לא לעשות קעקוע? לא לעשן סמים? לא לצאת לבחוץ בזמן שיורד מלא שלג? שהייתי תינוקת ירד בשפיים שלג לצאת מצויין בתמונה? לא לצחוק מכל הלב?כן לצלם את השמיים? כן לצלם חיה? כן לקחת חתול רחוב לבית?לא לקחת לידיים עכביש? לא לקנות בכסף האחרון את הגלידה הכי יקרה?כן לקרוא מכתבים של התכתבויות ישנות? כן לקרוא ספר ביום אחד?לא לראות זריחה? כן לראות כוכב נופל ולבקש משאלה? כן לראות שקיעה? כן לרוץ עם כלב? כן לרכוב על עז? לא לשבור מראה?לא לשבת בחדר עם החושך בלי להדליק את האור? כן לשחות מתחת לגשר?כן לשיר על במה? לא לשיר שיר בלי מוזיקה?כן-בעיקר ב3 ימים האחרונים לשכב כל היום מתחת לשמיכה? לא לשכנע מישהו ששמים אפורים זה יפה? לא לשלוח מישהו להזדיין? כן לשמוע שטויות ממישהו? כן לשנות את השיער לקצוץ? לא להגיד באמת ~אני אוהבת אותך~? כן לשמוע ~אני אוהב אותך~ בחזרה? כן

למעלה