משו חדש

badmojo

New member
תראו, וזה נוגע לכל אחד

אלו שאהבו, סבבה, תודה. אבל "אהבתי" לא עוזר לראות מה לא בסדר, וברור שיש הרבה לא בסדר, סקצ' שני אף פעם לא יצא טוב מספיק (שום סקצ' לא טוב מספיק), אני מעדיף הערות או הארות. בכל מקרה תודה. אלו ששנאו, אין לי מושג מה אתם מנסים להשיג בכל הקטילות המאוד מגניבות ומקוריות שלכם, זה לא ימנע ממני להמשיך לשים פה תמונות, עד שאני ירגיש שאני מספיק טוב כדי לצאת מחוץ לסקצ'בוק, וגם אז, כל עבודה שאני יעשה על קיר, פח, ארון חשמל או על גב של הומלס, אני יעלה, אם כל כמה שאתם שונאים שTOYS "משתלטים" לכם על הפורום, התגובות שלכם לא מעניינות אותי, ולא יעניינו אותי עד שהם יהיו רלוונטיות, כמו למה זה נראה חרא, אבל אם לזרוק הערות סטלנים מטומטמות ו"שנונות" זה מה שמעמיד לכם, GO FOR IT... עד הסקצ' הבא, LATERS...

sekor

New member
חחחחחח

איך התגעגעתי לתגובות האלה חחחחחחחחח

badmojo

New member
הופה...

תגיד לי, אין לך איזה קיר לעשות פוזות של גנגסטר לידו עם החבר המגניב שלך??? א) מילא היה לך סקילס כדי לקטול, אבל אפילו את זה אין לך ב)גם בלהעתיק סטייל של קטילות אתה מסריח, זה נשמע כמו 420 אחרי ראש הידרו מקולקל (להסביר לך מה זה הידרו?) ג) אתה יודע, חבר שלי, אחיו הוא קצת אוטיסט, אבל תכלס, אפילו הוא יכול להוציא גרפיטי יותר טוב ממך. ד)אמא שלך מרשה לך שחק במחשב אחרי שש?

nile one

New member
חחחח אחי נילחצת

מה קרה אחי כולה מביע דעה ולא אחי אני לא מעתיק מ420....אתה תירד עליי חופשי על הזין שלי אחי תיקח פחוט רציני מה שאומרים לך בפורום....(מניסיון חח) תיצבע עם צבעים ולא עם המחשב זה ניראה נורא אם זה היה עם פנטונים זה היה ניראה יותר טוב...ותעבוד על אותיות יותר ואז תעלה לפורום סבבה? הא כן ועוד משו....אם אתה תדבר על טופ עוד פעם אחת אני ירצח אותך....למה עד לטופ תערב כל מי שבאלך אבל עד לטופ..

Self Made

New member
:D מעניין להיות עבריין מול המסך?

ומה יקרה כשבאמת יעצבנו אותך? תשבור אותו?

Basic3

New member
אתה לא אותו אחד שפרש כי קיללו אותו?

מצטער אם זה מישהו אחר, אני לא בקיא ממש במה שהולך אצלכם.

Self Made

New member
אני? לא.. אני רק צופה בפורום

נראה לי זאת ההודעה השנייה שלי כאן בכלל כשיהיה לי מספיק רמה בשביל להעלות אני אעלה אין טעם לבוא כמו ילד קטן ולהראות סקיצות שפשוט לא נראות טוב

badmojo

New member
אווווו

א)עכשיו הלחצת אותי אותי, למה מי אתה ומי זה טופ? אתה לא מכיר אותי אז תוריד את הווליום שלך זריז, אההה רגע מה תעשה? תרביץ דרך הפורום? שתוק שתוק יא ג'וק ב)זה דעה זה? ג) אין יכולות מספיקות כדי לתת טיפים על איך לעבוד. ד) מה גורם לך לחשוב שפאנטון יותר טוב ממחשב, אני יכול להראות לך עבודת שעשו רק במחשב ונראות פי אלף יותר טוב מעבודות עם פאנטון. ה)תאמין לי, אים צבע אני לא יודע לעבוד איתו. ו) הדבר היחיד שאתה צודק בו, לצערי, זה שאני עוד צריך לעבוד על האותיות, אבל אל תדאג, אני עובד על, והרבה עכשיו, אני יגיד את זה עוד פעם, תרגיע.

nile one

New member
אז תילמד לעבוד עם צבע

ותעשה המון סקיצות תפתח סטייל ואז תעלה לפורום...אני לא בא לזלזל בך ואני גם לא פוחד ממך....קיצר אל תעלה כל סקיצה....תישתפר תחכה קצת ואז תעלה לפורום....לא שאני קינג שאני יכול לדבר ככה אני טוי אחושרמוטה אבל אני יודע מה אני אומר לך....סבבה אחי?

Basic3

New member
ודרך אגב

אם אתה חושב שאם הוא יעשה חודש הרבה סקיצות הוא יפתח סטייל זה בורות. סטייל זה עבודה של שנים על גבי שנים, חרישה על סקיצות, על קירות והבנה של האות. ושיעלה כל סקיצה, מה זה משנה? אם הוא יעלה כל סקיצה זה לא יתרום ולא יגרע. ושניכם, כדאי שפשוט תנסו להבין את האותיות בעזרת אותיות פשוטות (בלוקים, סימפלים).

inkShell

New member
since when you have the right to speak

תזכיר לי , למה מכל האנשים שמגיבים ומעירים פה ומנסים לשפר לאחרים לך יש את הזכות להעיר...ולנסות להגיב תגובות בונות אתה לא ברמה של להעלות לפה דברים...קל וחומר ברמה של להעיר ! תעשה לעצמך טובה...תדבר בגובה העיינים

ticktack12

New member
Nile!

נמאס מהשרשורים המעצבנים שאתה פותח רק בשביל לשחק אותה איזה גנגסטר, כי אתה כולה ילד בין 11 שמתחבא מאחורי המקלדת שלו כמו איזה עבריין מקלדת. ותעשה משהו עם השיער שלך.

Basic3

New member
אז מה עשית בזה אם גם אתה בא בפוזה

של עבריין? כולכם חושבים אתם מלכים מאחורי מסך וכמה מקשים. ואז מה אם אתה לא יודע לצבוע עם טושים? אז אף פעם לא תדע? תמיד תצבע במחשב. רד לחנות בשכונה שלך תקנה טושים מעפנים ותתחיל לעבוד, לא חייבים פאנטונים כדי להגיע לתוצאות טובות ואם הסקיצה טובה והמבנה של האותיות טוב מי שיגיד לך שחבל שזה לא צבוע צריך לכרות לו את שני האשכים. ואולי עם מחשב אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות, אבל גראף זה ברחוב ואז על דף. על קיר אתה לא תוכל להשתמש בפוטושופ, לעומת זאת בעבודה ידנית היד והעין יפתחו יכולות. מקווה שהסברתי את עצמי טוב יום טוב שיהיה

Swanskee

New member
כאן אתה טועה

הבחור הזה הוא פעמיים הגובה שלך ופעמיים הגיל שלך. חבל שאתה סתם מדבר

למעלה