מזל טוב שרון
¥ ¥ M®§ BLooM ¥ New member 23/9/03 #37 מזל טוב שרון../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif
מ מיצי007 New member 23/9/03 #43 ../images/Emo49.gif לקחת את כל חברות הפורום שלי,והעברת אותן אלייך. שיהיה בהצלחה
C CiNdErElLa3887 New member 23/9/03 #44 ../images/Emo24.gifיאאאאאאא מזל טוב!!!!! סוף סוף תפוז תפסו שכל והקימו לאורלי פורום(!) מזזזזזזזזזלללללל טוב ד"א....גם לי יש פורום על אורלי (לא יפה כמו שלך...)...... צירפתי קישור אם בא לכם להציץ
../images/Emo24.gifיאאאאאאא מזל טוב!!!!! סוף סוף תפוז תפסו שכל והקימו לאורלי פורום(!) מזזזזזזזזזלללללל טוב ד"א....גם לי יש פורום על אורלי (לא יפה כמו שלך...)...... צירפתי קישור אם בא לכם להציץ
S SmallVille Girl New member 26/9/03 #70 שלום !! גם אני חדשה !! שמי מיטל !!!! בת 15 מקווה שאני אשתלב !
B black flower New member 23/9/03 #46 סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שבחיים לא יפתחו פורום בשביל היצור היפייפה הזה!!! אני אפרת, בת 15, מכורה לשר הטבעות...שם הכרתי את אולנדו.. ההתמכרות שלי אליו ממשיכה לשודדי הקאריביים.... אני קמה איתו בבוקר והולכת לישון איתו (פוסטר מדהים שלו תלוי לי על הדלת) אני מצדיעה למנהלת הפורום!!!
סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שבחיים לא יפתחו פורום בשביל היצור היפייפה הזה!!! אני אפרת, בת 15, מכורה לשר הטבעות...שם הכרתי את אולנדו.. ההתמכרות שלי אליו ממשיכה לשודדי הקאריביים.... אני קמה איתו בבוקר והולכת לישון איתו (פוסטר מדהים שלו תלוי לי על הדלת) אני מצדיעה למנהלת הפורום!!!
G g a g a New member 23/9/03 #47 ברוכה הבאה!!!!../images/Emo140.gif אני איריס, בת 22 (קשישה ), והקליק שלנו נוצר רק בקריביים אני בטוחה שתהני כאן אני פה יום וחצי ומרגישה בעננים
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo140.gif אני איריס, בת 22 (קשישה ), והקליק שלנו נוצר רק בקריביים אני בטוחה שתהני כאן אני פה יום וחצי ומרגישה בעננים
N netaK New member 23/9/03 #48 איריייייייייייייייייייייייייס../images/Emo70.gif אלפקת חיי טוב זה לא יכול להמשיך ככה, מעכשיו הפסקתי
A Aqua Sheep New member 23/9/03 #49 ישששששששששששששש סוף סוף פורום לאדם שהכי ראוי לפורום!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת!!!!!!!!!
L Lettuce Girl New member 24/9/03 #50 ../images/Emo55.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif
L little bry New member 26/9/03 #65 כמה חיכיתי שיהיה לאורלנדוש פורום! אז קודם כל אני שרית בת 14 מחולון! ולפי מה שהבנתי, למנהלת קוראים שרון נכון? חחחחחחחחח סורי אם טעיתי, שרון מזל טוב! אני בטוחה שהפורום יהיה מהמם! ושנה טובה כולם!
כמה חיכיתי שיהיה לאורלנדוש פורום! אז קודם כל אני שרית בת 14 מחולון! ולפי מה שהבנתי, למנהלת קוראים שרון נכון? חחחחחחחחח סורי אם טעיתי, שרון מזל טוב! אני בטוחה שהפורום יהיה מהמם! ושנה טובה כולם!
L Lettuce Girl New member 26/9/03 #68 ../images/Emo55.gifThat's my name...../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אבל אתן מוזמנות לקרוא לי חסה...
../images/Emo55.gifThat's my name...../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אבל אתן מוזמנות לקרוא לי חסה...
L little bry New member 26/9/03 #69 חחחחחחחח חסההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודההההה בהצלחהההה עם הפורוםםם למרות שאני בטוחה שהוא יהיה מצויןןןןןןןןן ושנה טובההההה
חחחחחחחח חסההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודההההה בהצלחהההה עם הפורוםםם למרות שאני בטוחה שהוא יהיה מצויןןןןןןןןן ושנה טובההההה
P Phoebe ForEver New member 24/9/03 #51 שרוווון!!!../images/Emo42.gif אני ארצח אותך!!!!! מזל"ט!!!! הפורום הזה שולת! אורלנדו רולז!!!!