סכמ"ש זב חלב ודבש

veredmp

New member
../images/Emo55.gifסכמ"ש זב חלב ודבש../images/Emo55.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים?

veredmp

New member
סכמו"ש זב חלב חלב

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הכל. ממש.....
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר לאסף של קרן, השיר של שירלי בייסי, קצת נורית גלרון.
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כל מה שמירי עשתה השבוע
ציטוט/י השבוע: הפרסומת של טרה עם מנשה נוי. מצחיק בטירוף. "דבש זה לדבורים" "מה הן עושות? קצת בזזזזז ומוצר אחד?"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול. ואני בטוחה שגם היום
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבועות ופגישה עם חברה
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לגמרי קסום. כיף חיים.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהמם
שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים? שאלה קשה. בד"כ כל מה שקשור לתפו"א (אמא תמיד מכינה לי פשטידת תפו"א ממש טעימה שהשנה היא לא תכין לי כי הכינה לי ליומולדת. חוצפנית
).

veredmp

New member
בסוף אני באמת אתפוצץ ../images/Emo3.gif תודה לכולכם ../images/Emo25.gif

shay keran21

New member
חח מעבר ליפה! תרשו לי להיות גס..

אך את ממש סקסית ורד! ורק עכשיו התוודעתי לזה..חחחחחחח

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי ירושלים של זהב שיר השבוע לא של מירי:דני משינה תוכנית השבוע ספישל משינה\אילנית ערוץ 24 יום אתמול ההופעה כמובן ,טיול נחמד בנמל תל אביב,בילוי עם חברים משהו שהוריד עייפות רבה מחכה חופש ושבועות השבוע היה חביב+ מאכל פסטה מוקרמת שמנת פטריות,,עוגת גבינה ביתית עם שוקולד לבן ובלינצס פטריות

shay keran21

New member
עונהההה..שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל שירי ההופעה
במיוחד אל תשליכני ואינתה עומרי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שיר לאסף,הזמנו אורחים תמונת/פליקס השבוע:תמונתי עם מירוש תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד כמובן ציטוט/י השבוע: זה הלב שלך,זה הלב שלי,וזה הלב שלנו איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ללא ספק מוצאש!!! בגלל ההופעה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: השבוע היה באמת מאוד טוב....לשם שינוי...אבל אם יש בכל זאת משו,זה שוב דלקות אוזנייםם...זה הרגל..חי עם זה כל החיים..זה לא אומר שזה לא כואב.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בהחלט...יום ראשון מתחילות החזרות באוסלו...אני כמו כל שנה אצפה בכולן..למרות שזה יוריד ממני את ההפתעה..אני לא סובל להיות מופתע! לא רוצה לקבל התקף באמצע השידור האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- אהההההההההההההההה סופסוף אני יכול לענות על הדבר הזה!! התפללתי כבר שהכל יהיה אמיתי ולא בגדר חלום!! היה מהמם כי-ההופעה הייתה מדהימה,מירי הייתה מדהימה,היא חמה ומתוקה.קסום-היה מרגש,היה מדהים,היה באמת חלומי וקסום. מרגש..טוב די! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצויןן שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים? כפי שאמרתי בעבר,אני לגמריי איש של בשר,אבל אני מחכה לכמה עוגות נחמדות שיכניו בשבעות..וכמה פשטידות...אני הולך להיות רעב ביומים האלו!!! חחחחחחחחח

ofree15

New member
מסכמת באושר.. ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): כל ההופעה פשוט! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קצת קרן, קצת שלמה ארצי תמונת/פליקס השבוע: רציתי לעלות את התמונה עם מירי, אבל היא גדולה מידי, ואין לי מושג איך מקטינים
תאלצו שוב, לפנות לפייסבוק
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מצב האומה עם מירי.. ציטוט/י השבוע: אממ... בעיקר... אעאעאעאע הופעהה של מירי! לרוב האנשים שמכירים אותי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול! הופעה כמובן
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה, שבוע מושלם! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבועות, ימי הולדת לחברות.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: כל הנ"ל
, ו- ווואווווו
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מושלם! שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים? תפו"א מוקרם

למעלה