סכמ"ש זב חלב ודבש

ואוו כמה זמן!!! ../images/Emo24.gif

לא הייתי פה מלא זמן, (ככה זה שגם לומדים וגם עובדים...)
מה נשמע עם כולם? אני רואה שפספסתי הרבה דברים- ובמיוחד ימי הולדת. אז מזל טוב לכל מי שהיה לו יומולדת!! לורד ומירי ולכל מי שפספסתי..
ועשיו לסכמ"ש
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "הי אחותי"- כמובן, "התזמורת נגנה", "האור יזרח גם בנפרד"..
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "תן"- רוני דלומי
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אני צריכה להשלים את כל הזמן הזה ביס מקס
ציטוט/י השבוע: "שיגמר כבר!!!!!"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון- הוצאתי 100 במבחן שלא ידעתי כלום וכל היום בכיתי שאני לא יודעת
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לראות כמעט כל יום את המדכירה המחורבנת שלי בקורס!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבועות!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף!!!!!!!!
שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים? פינקקים?
שבוע טוב לכולם! וחג שבועות שמח!!

yafit1305

New member
סיכומולדת../images/Emo213.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל הדיסק שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מאיה אברהם "כל בוקר" תמונת/פליקס השבוע:אני ואחיינית שלי נועם אתמול חוגגות לי יום הולדת (מצטערת על איכות התמונה - לא אני צילמתי) כתבתי בלוג:מוזמנים להיכנס http://www.bashevkin.co.il/141728/-על-קובה-ביצים-שמעתם-- איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול היום הולדת! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פגישות עסקיות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כןןןןןןן והיה מושלם גם אם זה היה לכמה שניות בודדות ! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים?סמבוסק עם גבינה

הרצפה עדיין לא התייבשה אז מסכמת גם פה...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):נטלי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):Don’t Tell Me That It’s Over - Amy McDonald / Need You Now - Lady Antebellum / Te Sigo Soñando - DePedro אבל הכי הרבה : Wavin’ Flag - Kna’an
תמונת/פליקס השבוע:כל התמונות המהממות שצילמתי והעלתי לפייסבוק... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עספור/ כוכב נולד ציטוט/י השבוע: אשר ראיתי לפני שראוך עיני – חיים אבודים, איך יחשיבום עלי? אתה חיי המתחילים לאורְך את בוקרם
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול הופעה של מירי. היום יום הולדת 20 לתלמידה שלי/ פגישה מבדרת ומצחיקה עד דמעות עם הרב שלנו... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כלום. מקבלת הכל בהבנה, גם לקום ב06:30 בבוקר לעבודה במקום להמשיך לישון. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום ראשון הולכת עם ד' לבהרטי (תודה לכל מי שהצביע) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מהממם... שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים? הולכת להכין לשבועות עוגה של קארין גורן- עוגת גבינה, תפוחים עם פרורים. לא יודעת איך הולכת להסתפק בפרוסה אחת קטנה

EVGIRL

New member
עונההה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):-הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)
ing dong song תמונת/פליקס השבוע:-אני ומירי בהופעה בקרית חיים
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:-גלגל"צ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:-שלישי-קיבלתי 5 גימליםםםםםםםם!!!!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:-חופש שבועות?!
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-אם יום שבת נחשב אז...היה מדהים
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:-יםםםםםםםםםםםםםםםם שאלת בונוס: שבוע הבא שבועות. איזה מאכל של שבועות אתם הכי אוהבים?-עוגת גבינה עם אוכמניות

מסכמת מאילת...

שיר השבוע של מירי- שיר לשירה,חדשות טובות,טיפה טיפה... שיר השבוע לא של מירי-לילות לבנים-אביב גפן,גן החטאים-אביב גפן. תמונה-אין. סדרת השבוע-כוכב נולד האודישנים. ציטוט השבוע- "את עכשיו ישנה כמו פיה עצובה שגנבו לה את כל הקסמים"... דבר אחד שהרים לי את מפלס המצב רוח- העלו לי את המשכורת בעבודה,אני מתחילה לעבוד בוקר במקום צהריים,פיטרו מישהי שאני לא סובלת בעבודה,ונסעתי לאילת:) משהו שהורס לכם את מפלס המצב רוח- השבוע היה שנה ליום שבו הכלבה שלי נפטרה, השבוע עבדתי ימים שלמים,ועוד כל מיני,אבל גם השבוע למדתי הרבה דברים על אופטימיות והצלחה ומחשבה חיובית אז אני לא אחפור על השבוע המתיש:) משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא-עוד אין,נזרום עם השבוע.. האם פגשתם את מירי השבוע-לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת-מתיש (נראה לי הכי מתיש שהיו לי עד כה).. שאלת בונוס-מאכל לשבועות שאני הכי אוהבת זה עוגת גבינה,ובעיקר עוגת גבינה של אימא שלי:) שבוע טוב לכולם!

למעלה