ממממ...שאלה קצת לא קשורה
מישי פעם ניסתה לצייר את אורלנדו? סיפור קצרצר [אזהרה- זה ארוך]: אני תמיד הייתי מהילדים האלה בגן שאומרים להם לצייר ריבוע תמיד היה יוצא להם משולש, ועד כיתה ו' הייתי מציירת איש בתור קו שיוצאים ממנו קוים לידיים ורגליים ועיגול עם 3 נקודות [אף ועיניים] וקו מתעגל בצורת קשת בתור פה....אבל ממש רציתי שיהיה לי ציור של אורלנדו כלגולאס תלוי בחדר והחלטתי לנסות להתמודד עם האתגר
ושוב אני מזכירה- אין לי כישרון בגרוש! אז התחלתי להעתיק ציורים של אלייז'ה ווד [פרודו משר הטבעות] שמעריצים שלו ציירו ופירסמו באינטרנט. ואז עשיתי 2 ציורים של לגולאס מתוך צילום שזה יותר קשה כי אני לא יודעת איפה לעשות צללים ובלה בלה [אמאלה אני מדברת כמו מישי שמבינה על מה היא מדברת] ואחד של אורלנדו בתור בנאדם [גם מתוך צילום] ו2 ציורים של חברות שלי...וזה לא יוצא משו...כאילו זה יוצא למשל בתמונה של לגולאס זה יוצא יפה וכמו עלף אבל לא כמו לגולאס! זה נראה כמו איזה עלף ניצב או משו...וככה בהכל זה ציורים של אנשים יפים אבל לא ממש מזכירים את הדמות עצמה...חוץ מציור אחד של אלייז'ה שיצא חביב...ואחד של חברה שלי שיצא בסדר כאילו אנשים באמת זיהו שזאת היא!! *התרגשות* not בקיצור, אם מישי ציירה פעם את אורלנדו היא מוזמנת לתת לי טיפים... ורוב הסיכויים שלא הבנתם כלום כי כשאני כותבת הרבה אני כותבת שטויות... ואם באמת לא הבנתם מה שכתוב פה, תגידו ואני אנסה לכתוב את זה שוב.
מישי פעם ניסתה לצייר את אורלנדו? סיפור קצרצר [אזהרה- זה ארוך]: אני תמיד הייתי מהילדים האלה בגן שאומרים להם לצייר ריבוע תמיד היה יוצא להם משולש, ועד כיתה ו' הייתי מציירת איש בתור קו שיוצאים ממנו קוים לידיים ורגליים ועיגול עם 3 נקודות [אף ועיניים] וקו מתעגל בצורת קשת בתור פה....אבל ממש רציתי שיהיה לי ציור של אורלנדו כלגולאס תלוי בחדר והחלטתי לנסות להתמודד עם האתגר