שאלות, קושיות, סיפורים

עכשיו הבנתוש!

עד גיל 4 אורלנדו חי אם מישהו שחשב שהוא אבא שלו שהוא היה יהודי ואז בשלב מאוחר יותר אמא שלו גילתה לו שזה לא האבא הביולוגי שלו... סבבוש תודה.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif כמעט נכון,

האבא הלא ביולוגי היהודי של אורלנדו נפטר כשאורלנדו היה בן 3 או 4 ...

little bry

New member
אני הבנתייייי

חחחחחחח למרות שלא ניסיתי לצייר את אורלנדוששש, או מישו משר הטבעות ניסיתי (ועדיין מנסה) לצייר את ווסטלייף (רצינו בפורום לעשות להם ספר עם ציורים ומכתבים שיבואו לארץ
), ואני לא רוצה לספר לכם איך יצא (
) חחח אבל חברה שלי מציירת מהמםם! אני אוכל לשאול אותה בשבילך אם תרצי!

little bry

New member
אני הבנתייייי

חחחחחחח למרות שלא ניסיתי לצייר את אורלנדוששש, או מישו משר הטבעות ניסיתי (ועדיין מנסה) לצייר את ווסטלייף (רצינו בפורום לעשות להם ספר עם ציורים ומכתבים שיבואו לארץ

little bry

New member
אני הבנתייייי

נוקי8

New member
כןןןןןן ../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif

תשאלי אותה
ומממ...לא הבעיה שלי זה לא איך לצייר פנים זה איך להעביר את האישיות [הפיזית כן, לא האישיות הנפשית] של הבנאדם לתוך הציור....\: אולי אני אסרוק את הציורים ואז יהיה יותר קל להבין את הבעיה...בעצם...לא!!! מה חשבתי לעצמי זה נראה נוראאאא
ואני לא רוצה שתקבלו התקף לב

פרפר15

New member
ניסיתי לצייר את וויל טרנר אבל לא

יצא לי אז צירתי את ג'ק ספארו ויצא לי מהמםםםםםםםםםםםםםםםם

Lao

New member
תשובה שאין לי מושג אם היא קצרה.

אם אני ניסיתי לצייר אותו? אני לא צוחקת, יש לי קלסר שלם עם ציורים שלו. אני כמעט כל יום עובדת על ציור חדשת הם יצאו די דומים הלוואי והיה לי סורק אז הייתי סולחת לכם את זה..

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifשאלות, קושיות, סיפורים../images/Emo15.gif

כל השאלות שהיו בדף הפורום שרשרתי לכאן. בנות, אני באמת מבקשת, תקראו את הודעת המנהלת. זה ישמור לנו על הפורום מסודר ויחסוך ממני המון עבודה.

Lao

New member
למעריצות השרופות יש לי שאלה..

אוקי, אז ככה. קודם כל אני צריכה לדעת מה הגובה שלו {במטרים ולא השטויות האלה של האינצ'ים אני לא מבינה את זה}... והאם בסופו של דבר אבא שלו יהודי או לא? אני לא הבנתי.... תודה כפרות על העזרה......

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אז ככה:

אורלנדו מטר 80
(גבוה
) האבא הביולוגי שלו לא יהודי. אורלנדו חי עד גיל 4 עם בנאדם שהוא החשיב אותו לאבא, והוא היה יהודי, אבל כשאורלנדו היה בן 4 הבנאדם הזה נפטר... אחרי כמה שנים אורלנדו גילה שזה שמת הוא בעצם לא האבא הביולוגי שלו, מישהו שהיה ידיד המשפחה הוא האבא האמיתי שלו. אז לסיכום האבא הביולוגי של אורלנדו לא יהודי !!! מקווה שעזרתי

Anat L

New member
אני הייתי בטוחה שזה ההפך...

שזה שגידל אותו הוא לא יהודי והאבא הביולוגי שלו הוא כן יהודי. חוץ מזה איך השם משפחה שלו הוא בלום?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif הנה ...

הכל רשום פה
חוץ מזה כל עוד בתעודת זהות שלו רשום אורלנדו בלום בשבילנו הוא עדיין אורלנדו בלום !!!

Anat L

New member
כן...בדיוק כרגע

קראתי על זה באתר שלו זה היה יכול להיות דווקא נחמד אם הוא היה יהודי חח יאאא ורק עכשיו הוא גילה את זה, איזה באסה לו

Lao

New member
ת'אמת

אני חשבתי שאמא שלו סיפרה להם לפני כמה שנים טובות שהאבא שלהם הוא לא וככה הכל התגלגל. ממש כמו בטלנובלה..

Anat L

New member
אההה CiNdErElLa3887

התמונה ששמתי למעלה זה הפוסטר החדש שלי

למעלה