חחחחחחח למרות שלא ניסיתי לצייר את אורלנדוששש, או מישו משר הטבעות ניסיתי (ועדיין מנסה) לצייר את ווסטלייף (רצינו בפורום לעשות להם ספר עם ציורים ומכתבים שיבואו לארץ
), ואני לא רוצה לספר לכם איך יצא (
) חחח אבל חברה שלי מציירת מהמםם! אני אוכל לשאול אותה בשבילך אם תרצי!
חחחחחחח למרות שלא ניסיתי לצייר את אורלנדוששש, או מישו משר הטבעות ניסיתי (ועדיין מנסה) לצייר את ווסטלייף (רצינו בפורום לעשות להם ספר עם ציורים ומכתבים שיבואו לארץ
ומממ...לא הבעיה שלי זה לא איך לצייר פנים זה איך להעביר את האישיות [הפיזית כן, לא האישיות הנפשית] של הבנאדם לתוך הציור....\: אולי אני אסרוק את הציורים ואז יהיה יותר קל להבין את הבעיה...בעצם...לא!!! מה חשבתי לעצמי זה נראה נוראאאא
אם אני ניסיתי לצייר אותו? אני לא צוחקת, יש לי קלסר שלם עם ציורים שלו. אני כמעט כל יום עובדת על ציור חדשת הם יצאו די דומים הלוואי והיה לי סורק אז הייתי סולחת לכם את זה..
אוקי, אז ככה. קודם כל אני צריכה לדעת מה הגובה שלו {במטרים ולא השטויות האלה של האינצ'ים אני לא מבינה את זה}... והאם בסופו של דבר אבא שלו יהודי או לא? אני לא הבנתי.... תודה כפרות על העזרה......
) האבא הביולוגי שלו לא יהודי. אורלנדו חי עד גיל 4 עם בנאדם שהוא החשיב אותו לאבא, והוא היה יהודי, אבל כשאורלנדו היה בן 4 הבנאדם הזה נפטר... אחרי כמה שנים אורלנדו גילה שזה שמת הוא בעצם לא האבא הביולוגי שלו, מישהו שהיה ידיד המשפחה הוא האבא האמיתי שלו. אז לסיכום האבא הביולוגי של אורלנדו לא יהודי !!! מקווה שעזרתי