שנה טובה ומתוקה

rolan

New member
../images/Emo55.gif שנה טובה ומתוקה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

חברות וחברים יקרים שלי, ותיקים וחדשים, בואו נעזוב לרגע את הצרות וננסה לברך מעט את כולם - בברכת שנה חדשה, לזו הבאה עלינו לטובה. כתבתי כאן ברכה אישית לכל אחת ואחד מחברי הפורום - מקווה שלא פיספסתי מישהי/ו... ולפני הברכות, משהו כללי - מי יתן והשנה הזו תביא עלינו ברכה, שמחה, אושר ואהבה ותשאיר מאחור את הצרות, הכאב, הצער והקשיים
יערית ומעוף - מי יתן ותתגשם משאלתכם הגדולה, שתוכלו להתחיל לבנות את משפחתכם החדשה במהרה ויפתרו הסכסוכים והקשיים.
נתי - שרק טוב ושלווה ימשיכו ללוות אותך במשפחתך הקטנה והאוהבת.
ביפור – הלוואי והשנה הזו תביא איתה בשורת אהבה חדשה, שתחזור אלינו במהרה כדי לספר עליה!
בלונדה – בהירת השיער והמחשבות, שהשנה הזאת תביא לך עוד אור ואופטימיות בשפע.
דפגול – שברברון היקר שלך יצמח ויגדל עם כמה שפחות כאבים ומחלות, שבתו של בעלך תגיע לעוד ועוד ביקורים מוצלחים במשך השנה.
לדיאנה – שיהיה לכם רק טוב בקן המשפחתי החמים שבניתם לבלונדי הפרטי והחמוד שלך.
לגילה – מי יתן והילדה תרגע ותתחבר אליכם במהרה, ללא התערבות חיצונית.
למיכ – שתהיה לך לידה קלה והתינוקת תביא איתה אור ושמחה ותצטרף לאידיליה משפחתי במשפחה המורכבת/חדשה שלך.
לירח ושמש – שתצליחי לעבור את המשברים, להתחבר לאביך ואמך וגיוס קל ונעים (כשיבוא).
נועמיק – שהמשפחה המורכבת שלך תהווה לך בסיס רחב ואיתן בכל מה שתבחרי.
פינקגירל – שתצליחי להתחבר לקשיים ולמאוויים גם יחד, שיהיה לך חיבור טוב אל אמך האוהבת.
פרינסס ליס – שהשנה הזאת תביא לך אהבה ומה שתרצי בנוסף.
אסתיהאחד – שהטוב שכבר ישנו יתחזק ויתעצם הרבה בריאות ושתי ידיים שלמות.
בונוסית – שתצליחו, את ובעלך לגשר על הקשיים עם הבונוסון ולתת לו בית חם ותומך כמו שעד היום נתתם ואף יותר מזה.
בתגלים – שתצליחי להתחבר לביתו של בעלך, שתקימו גם משפחה חדשה שלך ושלו.
גבר בדרכו שלו – שהדרך שלך תהיה חלקה וקלה, ללא מהמורות וקשיים, שיהיה לך רק טוב בזוגיותך השניה.
הפרי האסור – שתמצאי לך אושר ונחלה – תרתי משמע... רק טוב.
יוסי פינקלשטיין – שכל הדברים הטובים ישארו ויתעצמו לעוד ועוד אהבה ושמחה.
יונה לבנה – שתצליחי לחצות את הגשר על המים הסוערים, אותו את חוצה כעת, שתגיעי לזוגיות והאהבה להם את שואפת.
ליזי – מי יתן וכל הסכסוכים יפתרו, שתוכלו לקיים משפחה מורכבת על כל סניפיה ו.... תיוולד לך פיסטוקית חדשה.
מהשאנירוצה – לאחל לך להמשיך עם התובנות המדהימות שלך, שהדרך הטובה תמשיך להאיר לך פנים.
מורכב ועלמה – שפרק א' ימשיך ויתחבר טוב ומוצלח לפרק ב', הרבה בריאות ואושר בקן המשפחתי החם והטוב שלכם.
ממונט התותחית – שכל הפגזים שתירי סביבך ועלינו יהיו פגזי שמחה ואושר כמו שאת עושה עד היום.
סביב השעון – שכל סיבוב שלך יביא איתו עוד ועוד ברכה ושמחה לך ולבני משפחתך המורכבת.
סול – הרבה בריאות, שלימות ואושר, של המטרות שהצבת לעצמך יתגשמו ויביאו רק ברכה.
עין 3 – הלוואי וכל המחלוקות והקשיים שליוו אתכם, יפתרו וייעלמו כלא היו.
פסימיות זמנית – שיהיו לך כל הסיבות בעולם להחליף את שמך לאופטימיות ולא להתחבר לפסימיות, הלוואי ויפתרו הקשיים ורק טוב ישכון בביתכם.
פרח – שהבית שאת בונך עם בן זוגך יפרח וישגשג כשמך.
רפסודה – שתמשיכי לשוט על מים שלווים ושקטים, שהשנה תביא איתה בשורות של שמחה ואושר.
שחר של יום חדש – שתביאי איתך את השמש והאור לביתך, בני משפחתך ולנו, שיתפתרו כל הקשיים, הנפשיים, הבריאותיים וכל האחרים.

מנהלת יקרה

צודקת.צריך לעזוב לרגע את הצרות ולאאחל לנו שנה טובה מאוד. תודה על הברכה.מאחל לך שתמשיכי לנהל את הפורום באופן הנהדר בדרכך שלך.שיהיה לך רק טוב.שכל הקשה יהפוך לקל.

סול11

New member
לשנה החדשה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifוהרבה../images/Emo62.gif

שתהה לכולם שנה טובה ומאושרת. שנת בריאות.שגשוג במישור האישי. שתבוא עלינו שנה בה יוגשמו משאלות ליבנו. שנת אור ואורה. ורק טוב עלינו ועל אוהבנו ואהובנו.

רולן יקרה../images/Emo74.gif

כל פעם את מרגשת אותי מחדש את מחיוחדת ומיחדת את הפורום שלך תודה על הברכות וקבלי את כל הברכות שבהן את רוצה מכל הלב

וואו נשאר לי להתפלל ולומר אמן

על כל ברכותיך. ולך אישה יקרה ולבן זוגך היקר והמקסים אוהי. בריאות שלווה והרבה אושר שימלאו את חייכם. לסייחה ,דרך צלחה ומוצלחת,קבלה עצמית ושלמות פנימית...אהבה שכל משאלות ליבך ייתגשמו., שבלולית,שנה טובה ומוצלחת עם הרבה הרבה אהבה

P i N k G i R l

New member
תודה רולן,

שנה טובה ונפלאה לך, למשפחתך ולכל חברי הפורום
שנה של בריאות ואהבה.

noamic

New member
תודה על הברכות ! הלואי ויתגשמו

גם אם לפעמים רחוקה ולא זמינה, משתדלת להתעדכן. אני במצב מאד קשה בימים אלה, ומחכה בכליון עיניים לשנה חדשה שתרים את המסך. שנה טובה ובריאה ומלאה סיפוק תובנות סלחנות וסובלנות ל -כוווווווולם.

*יערית

New member
ש../images/Emo20.gifנ../images/Emo20.gifה- ט../images/Emo20.gif ו../images/Emo20.gifב ../images/Emo20.gifה ../images/Emo74.gif

"שולי עיזבי הדברים ורישמי הפרטים"
אז הנה מסירה כפפות ניקיון,לוקחת שחתה מהסיגרתה, ורושמת הברכה: תודה לך אישה ניפלאה על הברכה לשנה הבאה שתבוא עלינו על כל יושבי הבית הורטואלי הזה לטובה
נשיקות לבנותייך המקסימות ובמיוחד לחברה שלי
גדולה שהשנה הזו תיפתח לה ברגל ימין,עם בגרות והשלמה נפשית,עם הרבה הרבה אהבה ואושר שיעטוף אותה
לך ולבן זוגך הרגיש ,השמך של שנה נפלאה שעברתם יחד, המשך לחיים זה לצד זה בנועם והרבה הבנה ,אהבה,וציחקוקים
הרבה בריאות לכולנו,הרבה מזל ,חדוות חיים שלא ניגמרת, אחווה ורעות,הושטת יד לניזקק,כתף תומכת ואוזן קשבת, זוגיות מורכבת משופרת וחכמה,ניסיון לגשר בין עולמות שונים,ניסיון לאהוב גם את השונה, לקבל את מה שאין בכוחינו לשנות אור
אהבה
ושמחת חיים
את האמת... אוהבת להיות חברה שלכם
אנחנו יחד בכאב ובשמחות
יערית+מעוף

פרח 11

New member
תודה רבה רבה../images/Emo24.gif

על האיחולים... מאחלת לכולם שנה טובה, פוריה , קלה, שנת אושר, הרבה שמחה, שנת שיגשוג. |הכי הכי חשוב הרבה בריאות|. קבלו שקים של
כל אחד ואחת מכם. מצרפת תמונה של המתוק שלי, שיביא לכולכם את המתיקות הזו לביתכם ומשפחתכם.

oehhe

New member
שנה טובה למנהלת שלי

מנהלת יקרה למרות שלא זכיתי לברכה אישית כאן
כאן מעל דפי הפורום אני רוצה לאחל לך רק דבר אחד: ש נ ה ט ו ב ה את השאר אומר לך בעלפה ולכל שאר המסתופפים בצילה של רולן, אין לי מילים כמה שאתם מקסימים (בעיקר מקסימות) שפע איחולים גם לכם oehhe מת על תפוח בדבש

oehhe

New member
ועוד דבר פעוט

כמה אני גאה תראו כמה אתם יפים חכמים נחמדים מבריקים אינטיליגנטים מוכשרים רומנטים מתחשבים עדינים יפים (כבר אמרתי?) ומכולכם, כולם כולם בחרה המנהלת המדהימה שלנו לחיות איתי כמה בר מזל אני oehhe שנה טובה

בונוסית

New member
שנה מממממממממתוקה של דבש

רולן- את גדולה. שנה טובה ומושקעת שמחממת את הלב! לכול החברים והחברות, שנת אושר ובריאות! שהטלנובלות בחיינו יסתימו בסוף טוב... שנחגוג בשמחה עם כול המשפחה... ושנדע הרבה שמחה!

שנה טובה לפורום../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

לדמוע בסוף טוב של סרט, לחוש מזוהה עם שיר מתנגן, לבכות כשעצוב לכאוב מסבל של ילדים,מבוגרים. להיות קשוב לצד שמנגד להאזין למילים שנאמרות. לאהוב בלי דיי וכשיש שיגרה לנסות לשפר. להביט לתוכך ולאמר: מחר אהיה באמת אדם חדש. להתנצל כשפוגעים לצחוק כשטוב מידי ולתת ולתת בלי לצפות לקבל ולקבל בלי סוגיות של לתת. שנה טובה.

שנה טובה ומאושרת ../images/Emo140.gif

לך, רולן, ולכולם
זה באמת מרגש לקרוא את הברכה שלך ואת הברכות של כולם
. תשומת הלב שלך, ההתייחסות והתמיכה שיש בליבך כלפי כל אחד ואחת כאן - הם אלה שמאחדים את כולנו כאן. אני מאחלת לך, ולכולם, שהשנה הבאה תהיה קלה יותר, ומתוקה יותר
עם
לכולכם,

רולן הברכה ריגשה אותי מאוד |פרח]

הלוואי שכל האיחולים שלך יתגשמו.... לך רולן אני מאחלת שנה עם משפחה שלמה ומאושרת.

גלי®

New member
שנה טובה , לחברי פורום "משפחות

מורכבות" , מחברי פורום "שנות ה60" ...

למעלה