שנה טובה ומתוקה

maof

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם../images/Emo74.gif

לכל אחת....
ולכל אחד...
או....
לפי בחירה
שנה של שקט ושלווה....עם הרבה אהבה והבנה כלפי האנשים שסובבים אותנו תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו טובים יותר אחרי שנתחתן. אחרי שיהיו לנו ילדים. אני מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כאשר יגדלו. אחר כך אנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם, אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר ויהיו מושלמים שבן/ת הזוג שלנו יצליח יותר, כשתהיה לנו מכונית טובה יותר או בית גדול יותר, כשנוכל לנסוע לחופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים מעכשיו! אם לא עכשיו אז מתי?? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו אמר פעם: "משך הרבה זמן היה נדמה לי ש"החיים האמיתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט. אך תמיד היה מכשול אחד. בעיה שעלי להתמודד איתה: פקס לא פתור, חוב שצריך לשלם. אז החיים היו אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם החיים שלי." הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאים דרך לאושר, האושר הוא הדרך לכך. יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית, עד שתתגרש, עד יום שישי בערב או עד יום ראשון בבוקר, עד הקיץ, עד הסתיו, החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך לא גורל! מעוף

הכי חזק שיכול להיות

ים של דמעות בשתי עיניי מעוף יקר כל כך נכון כל כך בזמן........ מכל הלב חיים של אושר עכשיוי. שנה טובה

ליזי38

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif

שנה טובה ומתוקה לכולם, לכל אלו שתמכו בי בגלוי, לכל אלה שקראו ולא הגיבו, שנה טובה אפילו לאחד שפגע בי יותר מכולם, שנה טובה לכולםםםםםםם

maof

New member
יונתי עבורך../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

ים של דמעות ביצוע: זהר ארגוב מילים: זמירה חן לחן: רפי גבאי ארוכים הלילות מיום שעזבת האביב כמו הסתיו כל כך אפור ובלב זכרונות מן הסתם כבר שכחת ותפילה תפילה כנה שתחזור ים של דמעות בשתי עיני לבי זועק שובה אלי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע מה שומם הוא חדרי מיום שעזבת השעון שעל הקיר לבו נדם ובודד בפינה הכסא שאהבת בלעדייך העולם כה מיותם ים של דמעות בשתי עיני... עוד אשוב ילדתי אתה כה הבטחת רק חכי ושלי הישארי עם הזמן רק מכצב יחידי לי שלחת הדפים דהו מזמן גם שערי מעוף

ברכות לשנה טובה בשם בלונדה

מסיבות שאינן תלויות בה חדרו והתמקמו להם תולעים וירוסים ושאר זוחלים ארסיים למחשב. היא מבקשת למסור לכולם שנה טובה אחווה ושלום לכל בית משפחת המורכבים. שואלת לשלום כולם ומוסרת ד"ש מבלונדה

עלמה 3

New member
למנהלת הכחלחלה והמדהימה ../images/Emo24.gif

הנתינה והרגישות שלך כל כך מרגשת אותי, את מנהלת מדהימה , אשה נפלאה ואמא מקסימה. מאחלים לך ולבני משפחתך יחד עם אוהי, שנה טובה ומתוקה
אושר
אהבה
בריאות
שלום
ושתתגברו במהרה על כל הקשיים ושיהיה לכם מכל הטוב שבעולם
עלמה ומורכב נשם ומיוחדת

עלמה 3

New member
../images/Emo124.gif ולכל יושבי הבית והמרחפים|דב

שנה טובה, אושר , בריאות, אהבה, אחוה, פיריון, שיגשוג, הצלחה, שלום, ביטחון, מאחלת לכם כל מה שתבקשו... אמן אמן אמן, עלמה

gila411

New member
שנה טובה לכולכם

מצטרפת לכל הברכות שתהייה לכולנו שנה של ביטחון ביטחון כלכלי,רגשי,נפשי וביטחוני חתימה טובה

../images/Emo51.gifושנה טובה לך רולן ../images/Emo57.gif

רולן זו מחווה יפה מה שעשית. האמת שקצת הרגשתי בימים האחרונים חריגה ואת עם הברכה שכללת אותי הרגשתי שאני חלק מכולם. אז שוב
את נפלאה ואם יש מישהו שמתאים לנהל משהו מורכב כמו הפורום הזה, זו בהחלט את .אז שנה טובה לכל בני ביתך והאושר והשמחה ישכון במעונך. אמן!

dafgol

New member
../images/Emo75.gif שנה טובה ומתוקה מ../images/Emo74.gif

מצטרפת לברכות של כולם לשנה טובה ומתוקה
אני רוצה לאחל לכל אחת ואחד פה ב
שהשנה החדשה הבאה עלינו לטובה , תביא עימה המון אהבה אושר בריאות שמחה ונחת בחיים - עם המשפחות המורכבות יותר ומורכבות פחות , שתמיד נדע להחליט את ההחלטות הנכונות ולבחור בדרכים הנכונות. שהשנה החדשה תביא לנו קצת שקט ושלווה במישור האישי , המדיני הכלכלי ובכלל. מאחלת לכולנו שנהיה מאושרים בחלקנו
וכל שנבקש - לו יהי
. מצרפת לכם הברכה של בר מהפורום שלי ( הורים לתינוקות
) ועכשיו יש לי משהו אליך רולאן
אני רוצה להגיד לך - כל הכבוד על ה
הנפלא והחם. כפי שידוע לך\ם גם אני מנהלת
פה ב
( קולגות
), קהילה שמונה כ 450 חברים וחברות , אני מתמודדת כרגע עם בעיות לא קלות , בר עדיין חולה ומקבל טיפול עם וונטולין - לא פשוט ....ובכלל הקרחצאנים היום - יומים של כולנו ונוסף לכל בחודשיים הקרובים אני מנהלת את הפורום לבד. אני יודעת כמה זה לא קל..... מה שאני מנסה להגיד שכל הכבוד לך , למרות כל הקושי ולמרות כל מה שעובר עליך ובכלל....את מנהלת פה פורום לתפארת
מאחלת לך שנה טובה שתביא איתה רק אושר בריאות שמחה אהבה ונחת
Zהו , Zה מה שהיה לי להגיד בשעת לילה Zו...
&
ענקיים לכולכם
אני

שנה טובה לכולםםםם../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מצטערת שאני לא כאן הרבה. עוברים עליי ימים עמוסים רגשית ופיזית. אני קוראת אתכם מדי פעם אבל לא את כל השרשורים, אז תסלחו לי שאני לא משתתפת כל כך לאחרונה, אבל זה זמני. מאחלת לכולנו שנה נפלאה. שנת שלום ובריאות. המון אושר והצלחה ובעיקר, שכל חלומותינו יתגשמו. במישור האישי, במישור הלאומי, ובמישור העולמי. שתהייה לכולנו שלווה עד אין קץ והמון המון אור ואהבהההה בלי גבול. אוהבת מאוד,

rolan

New member
../images/Emo51.gif לכל אחת ואחד מכם

על הברכות והאחולים לשנה החדשה
תודה על הברכות לחברות/י הפורום ותודה על הברכות האישיות
עכשיו, לקראת השנה החדשה,
וידוי קטן... שעת חשבון נפש לקראת יום כיפור הקרב ובא
בתקופה האחרונה, עם כל העומס שעבר עלינו, על המשפחה שלי בכלל ועלי בפרט, חשבתי (ואף שיתפתי את אוהי במחשבות), להפסיק לנהל את הפורום. חשבתי שזה לא נכון, לתת לכם "חצי עבודה", לא להיות כאן בשבילכם... התלבטתי, היססתי, חשבתי... בסופו של דבר (כמו שאתם רואים...) לא עזבתי, חיכיתי עד יעבור זעם ואז חשבתי שאבדוק שוב. ועכשיו, אחרי תקופת השבר הגדול והחזרה לחיים (הכמעט נורמאליים), אני לא צריכה לבדוק, אני בטוחה, זה
שלי! אם הצלחתי לשרוד את התקופה הנוראה הזו ולהשאר שפויה - זה רק בזכותכם. בזכות החיבוק הענק שזכינו לו כאן - כל משפחתי ואני!!!
תודה לכם - ל כ ו ל ם
אתם עושים את הפורום הזה - ב י ת
אתם אלה שעושים את הפורום הזה - ע נ ק אני שמחה שחזרו אלינו גם החברים שקצת נחו בצד - נועמיק ומעוף ומקווה שגם האחרים - יבואו לבקר וישובו לפעילות מלאה יחד איתנו
אוהבת אתכם

רולן

לפני הכל,תודה לאל שהסייחה צועדת קדימה בצעדי ענק ותודה לך שלא פעלת מתוך פזיזות והמשבר כבר מאחוריך. כי בלעדיך אני חצי בן אדם.......

שנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif

שתהיה לכל אחד מאיתנו ובני משפחתנו שנה מתוקה מדבש.שיהיו לנו הכוחות להתמודד בהצלחה עם האתגרים והבעיות העומדים בחיינו. שנדע להיות טובים ,ומעשינו הטובים יגרעו מהרע בעולם. וכמובן - המון בריאות ואהבה.

princess lis

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo74.gifשנה טובה ומתוקה../images/Emo24.gif

לכל חברי ה
... כל הברכות כבר נאמרו כאן מה שנותר לי להצטרף לכל הברכות לכל חבר וחברה באשר הם כל שנבקש לו יהי
מכל ה
בוקר טוב ויום טוב לכולם
עליזה

1נתי 1

New member
../images/Emo75.gif שנה.... טובה../images/Emo74.gif

שנה טובה לכולם למנהלת המקסימה הנותנת יחס חם ואישי לכל אחד ואחד למרות הקשיים בחייה האישיים וכדי לא לפגוע באף אחד ואחת (אם אשכח מישהו) - אז שנה טובה לכוווווווולללללללללםםםםםםםם שנת בריאות, שלום וביטחון שנת אושר ושלווה שנת סיום חיכוכים עם האקס/אקסית שנת גירושים קלים ומהירים למי שבדרך שנת מציאת שביל הזהב כחינוך ילדנו והמון המון המון אהבה תכלה שנה וצרותיה תחל שנה וברכותיה

למעלה