תרגום שירים

GarbageAddicted

New member
../images/Emo55.gifDark Blue../images/Emo55.gif

Dark blue (g. Stefani, t. Dumont) I’m tired from exploring you I’m sorry, you’ve had some scary days I’m lucky they had me on a leash Exposing, sometimes you frighten me And it’s too bad you’re so sad I wish you could have had what I had I’m loathing most of your history Hesitation, but then you siphon me Yeah, your potential, well I’ll indulge in that Violent timing explains the aftermath And it’s too bad you’re so sad I wish you could have had what I had And it’s so sad, it’s too bad Maybe I can make you feel better Oh, maybe I’m supposed to make you feel better I want to comfort you I want to comfort you I want to comfort you Ooh, unlike you I had it easy You’re dark blue Stained from previous days And you’re so sad, it’s too bad I wish you could have had what I had And it’s too bad you’re so sad Maybe I can make you feel better I’m sorry I’m sorry I want to comfort you I want to comfort you You’re dark blue

GarbageAddicted

New member
../images/Emo55.gifוהתרגום../images/Emo55.gif

כחול עמוק אני עייפה מלחקור אותך אני מצטערת , היו לך כמה ימים מפחידים יש לי מזל שהחזקת אותי על רצועה נטוש , לפעמים אתה מפחיד אותי וזה רע מאוד שאתה כל כך עצוב הלוואי שיכולת לקבל את מה שהייה לי אני מתעבת את רוב ההיסטוריה שלך מהססת , אבל אז אתה לוקח אותי לצינור שלך כן , הפוטנציאל שלך , ובכן אני אסתפק בזה תזמון אלים מסביר את התוצאה וזה רע מאוד שאתה כל כך עצוב הלוואי שיכולת לקבל את מה שהייה לי וזה עצוב מאוד , וזה רע מאוד אולי אני יכולה לגרום לך להרגיש יותר טוב או , אולי אני אמורה לגרום לך להרגיש יותר טוב אני רוצה לנחם אותך אני רוצה לנחם אותך אני רוצה לנחם אותך אווו , שונה ממך לי זה היה קל אתה נוגה וחשוך (כחול עמוק - המשמעות לפי דעתי שונה פה ) מוכתם מימים קודמים ואתה כל כך עצוב , וזה יותר מידי רע הלוואי שיכולת לקבל את מה שהייה לי וזה יותר מידי רע שאתה כל כך עצוב אולי אני יכולה לגרום לך להרגיש יותר טוב אני מצטערת אני מצטערת אני רוצה לנחם אותך אני רוצה לנחם אותך אתה נוגה וחשוך

GarbageAddicted

New member
../images/Emo55.gifHappy Now../images/Emo55.gif

happy now? (g. stefani, t. dumont, t. kanal) You had the best But you gave her up ’cause dependency might interrupt Idealistic will so hard to please Put your indecisive mind at ease You broke the set Now there’s, there’s only singles There’s no looking back And this time I mean it Are you happy now? Tell me how You’re happy now (are you happy? ) The uncertainty you had of me Brought clouded shady company The tenderness habitual A seldom-fading ritual You killed the pair Now only one is breathing There’s no looking back This time I mean it Are you happy now? Well tell me how You’re happy now (are you happy? ) Are you happy now? How is it now? Are you happy now? (are you happy? ) No more leaning on your shoulder I won’t be there, no more bother If you feel you just might want me That’s too bad, I’m not that easy The contemplator all those years And you must adhere To your new career of liberation You’ve been cast all by yourself You’re free at last You broke the set Now there’s, there’s only singles There’s no looking back This time I mean it Are you happy now? Tell me how You’re happy now (are you happy? ) Are you happy now? How is it now? Are you happy now? (are you happy? ) Oh you’re by yourself, All by yourself You’ve got no one else, You’re by yourself All by yourself All by yourself All by yourself All by yourself No one else No one else By yourself By yourself

GarbageAddicted

New member
המ

זה יתעכב קצת כי יש לי בעיה עם איזושהיא פסקה . (ואמא אמרה ללכת להכין כלים
)

GarbageAddicted

New member

אני יודעת שזה לא מושלם , זה גם רחוק מלהיות בסדר . אתם מוזמנים למצוא טעויות ולתקן אותי
(ולחשוב שהיה לי מבחן באנגלית היום
. אה כן , תודה לפורום תרגום\עריכה על העזרה ולWord שלי על המילון והתמיכה
) שמח עכשיו ? היה לך את המיטב אבל ויתרת עליה בגלל שתלות עלולה להפריע אידאליסטי יהיה כל כך קשה לרצות שים את המוח ההססני שלך במנוחה שברת את הסט עכשיו , עכשיו יש רק בודדים אי אפשר להסתכל אחורה והפעם הזו אני מתכוונת לזה אתה שמח עכשיו ? ספר לי איך אתה שמח עכשיו (אתה שמח עכשיו?( חוסר הביטחון שלך לגביי הביא איתו חברי צללים אפלוליים הרכות השגורה פולחן שלעתים רחוקות נמוג. הרגת את הזוג עכשיו רק אחד נושם אי אפשר להסתכל אחורה והפעם אני מתכוונת לזה אתה שמח עכשיו ? ובכן ספר לי איך אתה שמח עכשיו (אתה שמח עכשיו?( אתה שמח עכשיו? איך זה עכשיו? אתה שמח עכשיו? (אתה שמח?) לא יותר להישען על כתפיך אני לא יהיה שם, לא יותר טירחה אם אתה מרגיש שאתה אולי תרצה אותי זה חבל מאוד, אני לא כל כך קלה ההרהורים האלה כל השנים ואתה חייב לדבוק בקריירה החדשה שלך של שחרור נזרקת על ידי עצמך אתה חופשי סוף סוף שברת את הזוג עכשיו יש , עכשיו יש רק בודדים אי אפשר להסתכל יותר אחורה הפעם אני מתכוונת לזה אתה שמח עכשיו? ספר לי איך אתה שמח עכשיו. (אתה שמח עכשיו?) אתה שמח עכשיו? איך זה עכשיו? אתה שמח עכשיו? (אתה שמח?) כולך לבד כולך לבד אין לך אף אחד אחר אתה לבדך כולך לבד כולך לבד כולך לבד כולך לבד אף אחד אחר אף אחד אחר לבדך לבדך

GarbageAddicted

New member
../images/Emo55.gifDon't Let Me Down../images/Emo55.gif

במקום Happy Now שמתעכב קצת ... don't let me down (g. stefani, t. kanal, t. dumont) Laughing so hard I got tears in my eyes Walk in the park Under sapphire skies Oh, I can’t believe that you’re still around Almost forgot how you let me down Crying so deep That I think I might die Your mistakes I keep in the back of my mind So hard to let go but I’m coming’ round The scars are still fragile Don’t let me down Chorus: So don’t blow it No not a little bit Cause now you’re all mine Don’t you forget it Don’t blow it Even a little bit Cause now you’re all mine Don’t you forget it (don’t let me down) x3 Time after time It’s just too much to take I’ve waited so long Just to get to this place And finally it feels like The lost was found You got me filled up now Don’t let me down (don’t let me down) Chorus x2 (don’t let me down) Chorus x2 Don’t let me down Don’t let me down Don’t let me down

GarbageAddicted

New member

אל תאכזב אותי צוחקת כל כך יש לי דמעות בעניים הליכה בפארק תחת שמים מספיר או , אני לא יכולה להאמין שאתה עדין בסביבה כמעט שכחתי איך איכזבת אותי בוכה כל כך הרבה שאני חושבת שאני עלולה למות את הטעויות שלך אני שומרת שאחורי ראשי כל כך קשה להרפות אבל אני מגיעה הצלקות עדין שבירות אל תאכזב אותי אז אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תאכזב אותי אל תאכזב אותי אל תאכזב אותי זמן אחר זמן זה פשוט יותר מידי לקחת חיכיתי כל כך הרבה רק כדי להגיע למקום הזה וזה סוף סוף מרגיש כאילו האבוד נמצא יש לך אותי מלאה עכשיו אל תאכזב אותי (אל תאכזב אותי) אז אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אז אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה (אל תאכזב אותי) אז אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אז אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תפוצץ את זה אפילו לא קצת כי עכשיו כולך שלי אל תשכח את זה אל תאכזב אותי אל תאכזב אותי אל תאכזב אותי

למעלה