מקוויקאנד

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo187.gif מקוויקאנד ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת / אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולן

DoLi it is Me

New member
מקקוויקנד מצחיק

ריי סורי על החפירות
שיר השבוע של מקפליי:McFly - He Dont Use Shampoo.XD My Heart Will Go On.שיר עננקקק XDD איגנורנסס
שיר השבוע לא של מקפליי: דה פרטנדר-פוו פייטרס קומפליקייטד להקת / אלבום השבוע:פו פייטרס קליפ השבוע:האמ.. אין
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:הירוס משהו שעיצבן / שימח השבוע:לא יודעת>< ציטוט השבוע:אווהה זה מצורף בשני דפי וורד ->D: תמונת השבוע:החתולה שלי

Charley XD

New member
אני אני אני !!

אני רוצה את הארי ... ככה השארתם אותו רווק ? XDDDDDDD הרגת אותי ...

OneStepCloser

New member
McFly - He Don't Use Shampoo?? אני לא מכירה

ת'שיר :O את יכולה לעלות את זה להורדה? או לשלוח לי במסנג'ר?D:

butbut

New member
OMG!! 0.0 החתולה שלך מפחידה אותי><

היא נראית כאילו השתלט עליה שד. >< או שזאת רק אני?

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אני שונאת חתולים
הם כאלה מעצבנים ומפחידים!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

נעלבתיי!!! פעם ראשונה שאומרים לי שהחתולה שלי לא חמודה
האמתי כן היא יצאה כאן קצת מפחיד אבל היא כזאת מאממיי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שמות 32 הילדם שלי מדאגי!../images/Emo95.gif

|דגש|טוב לפי הגודל מהגדול לקטןXD : 1.שירה. 2.בן 3.אדם 4.אנבל 5.ליאן-> שהיא התאומה של אנבל 6.האמ..מייקל/מייקי 7.לילי 8.יובל [בן] 9.שקד [ילדה] 9.דון [זה בן] נכון שם מיוחד 10.שחר שזאת אחותו התאומה [ודון/דאון זאת זריחה/שחר באנגלית ] 11.ליאל 12.סנדי 13.דליילה[כן כן על שם השיר הי דאר דליללה] 14.לוסי 15.אנה . 16.מקס 17.לונה [שזה ירח בספרדית וזה על שם השיר סטאר גירל והיא בת ] 18.לינדזי [ונחשו ללמה ] 19.מוניקה 20.ג'ואי 21.רייצ'ל [על שם מלכת אנגליה שהיא חברתי הטובה ] 22.פיבי 23.רוס [בן]. 24.רנלדו [על שם כריסטיאנו רנלדו השולט] 25.מליסה 26.זואי 27.מאור 28.אור כן כן אור שזאת בת והיא על שם אישתו של דני! 29. פרן על שם פרנקי J שדאגי מעריץ אותה -_- 30.ניקולא [על שם ניקולא וויצ'יץ' ממכבי ת"א בכדורסל .] 31.ניקול-> שהיא אחותו התאומה של ניקולא. 32.אשטון [אשטון קוצ'ר ] הילדים שעתידים לבוא XD: 33.רן [על שם רקן דנקרר שיגדל ויהיה חתיך כמוהו] 34.מיסטי 35.אשלי 36.עומרי [על שם עומרי כספי ממכבי ת"א ] 37.קורט [על שם קורט קוביין ז"ל ] 38.שילת [שם יותר מדי יהודי אב לדאגי יחיה עם זה><]

אוייי השקעת במחשבה רצינית XDDDDD

היי דאר דלייללללה אוייי השיר כבר יוצא מכוללללל החורים 5 שמות מהסדרה חברים XDDD איפה צ'נדלרר?? ניקולא XDDD אשכרה השקעת מחשבה בזה! מזללללל טוב XDDDDD

OneStepCloser

New member
../images/Emo79.gifWe better start believing../images/Emo79.gif

before we run out of time
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Too Close For Comfort McFly - The Way You Make Me Feel McFly - The Guy Who Turned Her Down
McFly - The Ballad Of Paul K McFly - Ladies' Bras & Knickers
McFly - Don't Wake Me Up McFly - She Falls Asleep, Pt. 2 McFly - Don't Know Why McFly - Not Alone McFly – Bubblewrap McFly - Sorry's Not Good Enough
שיר השבוע לא של מקפליי
Usher – Yeah ~הנוסטלגיה
~ Pink - The One That Got Away The Used - Take It Away Sugababes - About You Now Son Of Dork - Holly... I’m The One Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Paris Hilton - You Don't See Me
Paramore - Misery Business Linkin Park - Bleed It Out Coolio - Gangster's Paradise
Avril Lavigne - He Wasn't Biffy Clyro - Folding Stars Eminem – Mockingbird שיר כל כך יפה
Eminem - When I'm Gone גם זה
Eminem Ft. Dido - Stan Busted - Runaway Train
להקת/אלבום השבוע
McFly, Eminem
קליפ השבוע
יש איזשהו קליפ שזאת הזמן מראים אותו...שזה איזושהי להקה עם טימבלנד, מישהי מכירה? ויכולה לעלות לי את השיר? D:
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכנית - CSI:NewYork, וויל וגרייס
. סרט – מעודדות צמודות ביותר XD
משהו שעיצבן
ממ, נראה לי שכלום
שימח השבוע
אבא שלי קונה היום סושי DDDDDDDDDDD: XD
ציטוט השבוע
1. כשעשיתי את השלט לפורום... אז אח שלי שאל אותי מה אני עושה והסברתי לו מה אנחנו מתכננים לעשות ואז הוא אומר: "תכיני גם שלט בשבילי ותצלמי אותי איתו!" אני: "אבל אתה לא מעריץ שלהם..
" הוא: "לפעמים אני אני נזכר פתאום בשירים שלהם ומתחיל לשיר אותם!" XDDDD 2. ליאן [חברה שלי] לגילי [חברה שלי]: XxLianxX אומר/ת: וגילי! the lovely gili:: אומר/ת: מה? חח XxLianxX אומר/ת: אופס XD XxLianxX אומר/ת: רציתי לכתוב את זה לנסטיה XDDDDDDDגג XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה ממש הצחיק אותי XDDDDDDDDDDDDD צחקתי במשך יותר מ10 דקות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [הייתי במצב קפית] XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly – Easy Way Out
תמונת השבוע
3 P:

yael0000

New member
אוויינ לא../images/Emo211.gif

הגדלתי תתמונה וזה נראה כאילו הדביקו או משהו כאילו תסתכלו באיזור האוזן שלו כזה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif חח באמת לה...זה טבעי,את שומעת../images/Emo168.gif

XDDDDDDD

למעלה