../images/Emo79.gifWe better start believing../images/Emo79.gif
before we run out of time
שיר השבוע של מקפליי
McFly - Too Close For Comfort McFly - The Way You Make Me Feel McFly - The Guy Who Turned Her Down
McFly - The Ballad Of Paul K McFly - Ladies' Bras & Knickers
McFly - Don't Wake Me Up McFly - She Falls Asleep, Pt. 2 McFly - Don't Know Why McFly - Not Alone McFly – Bubblewrap McFly - Sorry's Not Good Enough
שיר השבוע לא של מקפליי
Usher – Yeah ~הנוסטלגיה
~ Pink - The One That Got Away The Used - Take It Away Sugababes - About You Now Son Of Dork - Holly... I’m The One Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Paris Hilton - You Don't See Me
Paramore - Misery Business Linkin Park - Bleed It Out Coolio - Gangster's Paradise
Avril Lavigne - He Wasn't Biffy Clyro - Folding Stars Eminem – Mockingbird שיר כל כך יפה
Eminem - When I'm Gone גם זה
Eminem Ft. Dido - Stan Busted - Runaway Train
להקת/אלבום השבוע
McFly, Eminem
קליפ השבוע
יש איזשהו קליפ שזאת הזמן מראים אותו...שזה איזושהי להקה עם טימבלנד, מישהי מכירה? ויכולה לעלות לי את השיר? D:
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכנית - CSI:NewYork, וויל וגרייס
. סרט – מעודדות צמודות ביותר XD
משהו שעיצבן
ממ, נראה לי שכלום
שימח השבוע
אבא שלי קונה היום סושי DDDDDDDDDDD: XD
ציטוט השבוע
1. כשעשיתי את השלט לפורום... אז אח שלי שאל אותי מה אני עושה והסברתי לו מה אנחנו מתכננים לעשות ואז הוא אומר: "תכיני גם שלט בשבילי ותצלמי אותי איתו!" אני: "אבל אתה לא מעריץ שלהם..
" הוא: "לפעמים אני אני נזכר פתאום בשירים שלהם ומתחיל לשיר אותם!" XDDDD 2. ליאן [חברה שלי] לגילי [חברה שלי]: XxLianxX אומר/ת: וגילי! the lovely gili:: אומר/ת: מה? חח XxLianxX אומר/ת: אופס XD XxLianxX אומר/ת: רציתי לכתוב את זה לנסטיה XDDDDDDDגג XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה ממש הצחיק אותי XDDDDDDDDDDDDD צחקתי במשך יותר מ10 דקות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [הייתי במצב קפית] XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש/פלייליסט
McFly – Easy Way Out
תמונת השבוע
3 P: