מקוויקאנד

חצמבוש

New member
וכרגיל פאני בדילייD:

חיכיתי לזה כ"כ הרבה זמן שמרתי את כל הציטוטיםXD שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי:plain White T´s - Hey there Delilah שיגעתי את כל הכיתה עם זהXDD להקת השבוע/אלבום השבוע: דפנטלי פאראמור/MITO קליפ השבוע:THE KILL סרט השבוע: משפחת סיפמסון! סרט ענננקD: משהו שעיצבן:אני לא יכולה ללכת יותר למשצים עיצב:אני לא יכולה ללכת יותר למשצים שימח:ידיד שלי ניסה לשמח אותי בגלל שאני משצית לשעבר אז הוא שיגע אותיD: והרגע שחיכיתי לו כל השבוע: הציטוטים:
----------- אני לשירה :"אבל רוטשילד זה לא בקניון הזהב" שירה:"יופי ששמת לב יא גאוןXD" -------- לירן:"גד התבגר הוא גילה שיש לו בולבול"D: --------- היום בשיעור שלח: ליאור[המורה]:"ויש לנו חיה חדשה,תוכי גיא! הוא ניזן משניצלים של טיבעול קפואים,חי בעיקר במקרר,ומזהים אותו בכך שהוא חוזר על כל מילה פעמיים"XDDDD איתי:"יובל,קרקל זה כמו אגרטל כזה!"D: יובל:"איתי אתה אחד הגאונים!" -------- סטפאני:אני קוראת איזה ספר ממש מעניין משהו עם כריסטיאנה" אני:"זה בסדר גם אני שונאת את כריסטינה מגילרה" ורד:"חח מה הקשר?"D: תמונות השבוע:
הייתי חייבת! הגוף!!!

Yu vi

New member
XD../images/Emo85.gif

אני אשכרה בכיתי משיעור שלח היום XDDDDDDDDDD "פו.. פו... פה!! פה!!!!! לינה! פו-לינה!" XDDDDDDDDDDDDDDDDD ואז עם התוכי גיא XDDDDDDDDDDD כלכך כאבה לי הבטן אחריי זה... מרוב צחוק

חצמבוש

New member
OMG אני הייתי על הריצפה!D:

אני לא יכולתי לשבת מרוב צחוק זה היה כ"כ מצחיקD:

מיי מקוויקנד!../images/Emo9.gif

למרות שכבר יום שני היום
שיר השבוע של מקפליי: Headlice
שיר השבוע לא של מקפליי:Fightstar - WAFN
להקת / אלבום השבוע: plain white t's
קליפ השבוע: Boys like girls - hero/ heroine
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:ממלכת גן עדן
אורלנדו משהו שעיצבן / שימח השבוע:קניתי מלא מלא בגדים חדשים
ציטוט השבוע: "צוות סקוואב מפגר....................................................בזמנים
תמונת השבוע:

למעלה