וכרגיל פאני בדילייD:
חיכיתי לזה כ"כ הרבה זמן שמרתי את כל הציטוטיםXD שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי
lain White T´s - Hey there Delilah שיגעתי את כל הכיתה עם זהXDD להקת השבוע/אלבום השבוע: דפנטלי פאראמור/MITO קליפ השבוע:THE KILL סרט השבוע: משפחת סיפמסון! סרט ענננקD: משהו שעיצבן:אני לא יכולה ללכת יותר למשצים עיצב:אני לא יכולה ללכת יותר למשצים שימח:ידיד שלי ניסה לשמח אותי בגלל שאני משצית לשעבר אז הוא שיגע אותיD: והרגע שחיכיתי לו כל השבוע: הציטוטים:
----------- אני לשירה :"אבל רוטשילד זה לא בקניון הזהב" שירה:"יופי ששמת לב יא גאוןXD" -------- לירן:"גד התבגר הוא גילה שיש לו בולבול"D: --------- היום בשיעור שלח: ליאור[המורה]:"ויש לנו חיה חדשה,תוכי גיא! הוא ניזן משניצלים של טיבעול קפואים,חי בעיקר במקרר,ומזהים אותו בכך שהוא חוזר על כל מילה פעמיים"XDDDD איתי:"יובל,קרקל זה כמו אגרטל כזה!"D: יובל:"איתי אתה אחד הגאונים!" -------- סטפאני:אני קוראת איזה ספר ממש מעניין משהו עם כריסטיאנה" אני:"זה בסדר גם אני שונאת את כריסטינה מגילרה" ורד:"חח מה הקשר?"D: תמונות השבוע:
הייתי חייבת! הגוף!!!
חיכיתי לזה כ"כ הרבה זמן שמרתי את כל הציטוטיםXD שיר השבוע של מקפליי:THNL שיר השבוע לא של מקפליי