אה, אני אוהבת גם את שמוליק
N NaaMaZ 17 New member 4/1/06 #11 ../images/Emo79.gifזה קשה../images/Emo178.gif ואלו שבכותרת גם [<<-וגם זה (<וזה)]
A a Warming Sign New member 4/1/06 #13 כבר הכרזנו פעם על המלך..../images/Emo183.gif שהוא כמובן אבל,טוב,זה היה באופן צנוע האהובים עליי: המדוזה שמגיעה בקיץ קשה לבחור אחד......
כבר הכרזנו פעם על המלך..../images/Emo183.gif שהוא כמובן אבל,טוב,זה היה באופן צנוע האהובים עליי: המדוזה שמגיעה בקיץ קשה לבחור אחד......
A a Warming Sign New member 4/1/06 #14 איך שכחתי!../images/Emo183.gif המטריה סתם חמודה,אבל מי שבאמת חמוד זה ה- שהוא לגמרי אני מבחינתי
S shiran™ New member 4/1/06 #18 נראה לי הפעם ../images/Emo11.gif יזכה חוץ מזה, יש לי אייקון במסן שהוא מנצח פה את כוווולם!
O orush המאמי New member 4/1/06 #25 ../images/Emo55.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הייתכן?!?!../images/Emo12.gif
../images/Emo55.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הייתכן?!?!../images/Emo12.gif
O original jess New member 4/1/06 #31 יש כמה+ נצל"ש... מקום ראשון זה בוב שלי: אממממממ... נראה לי שזהו... נצל"ש: המחשב שלי בתיקון או משו כזה... פשוט הגעתי הביתה והכונן נעלם הקיצר, אני כנראה אהיה פה הרבה פחות או כמעט ולא... אזזזזז תתגעגעו אלי אה וואלה, גם זה
יש כמה+ נצל"ש... מקום ראשון זה בוב שלי: אממממממ... נראה לי שזהו... נצל"ש: המחשב שלי בתיקון או משו כזה... פשוט הגעתי הביתה והכונן נעלם הקיצר, אני כנראה אהיה פה הרבה פחות או כמעט ולא... אזזזזז תתגעגעו אלי אה וואלה, גם זה
O original jess New member 4/1/06 #32 הזוכה (לבינתיים) ../images/Emo124.gif עם 8 קולות: (מעכשיו זה סמיילי הפורום, תחליטו על שם בשבילו, לפי דעתי נונה). עם 5 או 4 קולות:
הזוכה (לבינתיים) ../images/Emo124.gif עם 8 קולות: (מעכשיו זה סמיילי הפורום, תחליטו על שם בשבילו, לפי דעתי נונה). עם 5 או 4 קולות: